Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.8.2010 21:00:51
|
|
|
|
lidik
|
hja Arwenko no midva pa danes nisva imela najboljšega dneva. Sva se malo spičila. Zdej pa tako, če njega vprašaš zaradi mene ker sem tečna, če pa mene vprašaš pa zaradi njega, ker je trmast. Hmmm tako da ja ok, sej priznam, sva oba kriva. Samo to priznam samo vam, da ne bo pomote.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.8.2010 21:31:06
|
|
|
|
obcinarka
|
no evo, tud pr nas trenja.. kaj vraga je zdej to??.. razlog? v petek je mel moj pač randi z unionom... pa ne težim res ne.,,, je pa bil z mojim avtom, ampak 300 m stran od hiše, res... ampak sm se oglasla tam in sm ga vprašala zakaj je avto tak čudno parkiral?? čudno... no men s e je zdel mal premal kak naj rečem normalno parkiran, ker je bil plac... je bil pa z zadnjim desnim delom preveč na cesti!!!!!!!!! ja ok no... pol je itak zvečer avtp pripeljal domov, pa je šou za eno urco peš nazaj... včeri je šou ribe lovit, dans pa v štacunu.. prej pa gremo na ribnik, z mojim avtom, jaz sopotnik in ko stopim iz avta vidim na zadnjem desnem odbijaču odrgnino-torej zelena barva sprana spodaj črna,.... lasje so se mi postavili po koncu!!!!!!!! čist sveže, ker ko sm se dotaknila je blo še prašno... in zdej sm prepričana da se je to zgodlo v petek, pa nism rekla da je moj kaj nardil-ker vem da bi povedal, ampak nekdo ga je počohal.. in zdej se muha ker........ a morm še sploh kej dodat?? med tednom se vozim jaz v službo in domov, v lužbi mamo boks, nemogoče, ker sm zadensko parkirana... lej... sej se ne splača, sam sm pa raz...ker avto prodajam, zdej pa to!!!!! in zdej se kuha, in mi je dal ključe.. pa blalalal
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 7:41:01
|
|
|
|
lidik
|
jutro punce. Kako ste? No mene se pa hoče nekaj lotevati. Tak čudno se počutim, da ne znam povedati. Sicer pa sej ni čudno. 14 dni že dve sodelavki krehata v mene, ni čudno če bi kaj dobila. Tak sem jezna zdajle na njiju, da bi ju naraje tak brcnila, da bi odletele ven.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 8:33:37
|
|
|
|
urskaf
|
Dobro jutro! Evo mene, nazaj v službi. lidik, ti si kr privošči mal bolniške (tudi, če je ne rabiš ), veš kako paše par dni oddiha. Jst bi še kr bla doma.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 8:42:24
|
|
|
|
lidik
|
hja urskaf veš z kakšnim veseljem bi šla v bolniško. In ja verjamem da paše par dni oddiha, samo ne vem kako si jo naj privoščim, glede na to da sem sama. Sej veš kaj, če ne prej, pa 20. res ne vem če ne bom šla. Samo te dve ko krehata, bom pa res vsak čas zagnala nekam. Kako se kaj imaš v službi?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 9:28:49
|
|
|
|
urskaf
|
Ti se nič ne obremenjuj s službo. To ni tvoj problem. Ti si pač tam zaposlena in ne boš zdaj ti firme gor držala. Kaj če bi pa slučajno zdajle zbolela? Bi tudi hodla s 40° vročine v službo, ker so pač ostale na dopustu? Ti raje skrbi za sebe kot pa za službo, boš imela več od tega, pa več si vredna. V službi pa uživam tak, da bi šla najraje kr domov, če ne bi bilo tam še slabše.
< Sporočilo je popravil urskaf -- 2.8.2010 9:29:22 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 9:32:53
|
|
|
|
lidik
|
o ne ne, sej da bi slučajno vsaj mičkeno dobila vročine potem ne bi nikamor več hodla, razen v zd po bolniško in takoj nazaj domov. Samo tako pa vročine nimam, sem pa samo mičkeno prehlajena. Pa še to mi iz nosa ne teče, ampak samo kašljam. Ha ha ha, ja taščica je vzork super počutja doma, a ne?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 9:37:53
|
|
|
|
obcinarka
|
lidik.. če se bo stopnjevalo, pejt... pa če tri dni, pa tri dni.. sploh pa morjo poskrbet če te ni... vem da sm pametna, ker je pr nas podobno... nooo mi pa zjutraj na kolegiju in direktorica veselo pove, da je cca 2 mesca noseča... hmmmmmmmmmmm... in že takoj plan kaj vse bo in ne bo, da ne bo tega več nardila, pa bolniška... sploh pa .. bodi ti tud direktorca!!!!!!! ej, a bi mogoč v četretk če je ktera za, okupirale mogoč lidl-majo tisto akcijo, pa šle na kafe?? lidik... sej midve že ne bova več "spufane".. kaj pravte?? vse prisotne in prisebne valjda...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 9:38:29
|
|
|
|
urskaf
|
lidik, ti si pa že malo jasnovidna!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 9:40:57
|
|
|
|
lidik
|
ja obcinarka jaz bom šla kar med malico okupirat lidl, da vidim če kaj najdem, ker potem popoldan ne bom imela časa. urskaf hja mogoče imam kdaj pa kdaj kakšna takšna videnja ja. Kaj si dobila dežnik?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 9:41:49
|
|
|
|
lidik
|
ej urskaf veš kaj sem te pozabila vprašat: kaj si v prvi N imela blazino za dojenje (ampak mene trenutno zanima zaradi spalnega pripomočka, ker se nikakor ne morem več naštimat tak kot je treba) ?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 9:42:31
|
|
|
|
urskaf
|
Jst v četrtek žal nimam časa, imam druge obvezosti. Dežnik sem pa dobila, ja, sem vzela kr dva. Sam so dragi ko pes. 12€ za en dežnik?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 9:46:20
|
|
|
|
lidik
|
ha????? kaj res???? ojej, še dobro da si mi povedala. Včasih so bili ja tako poceni. No v glavnem bom ta dva, ki jih še imam pazila ko hudič. Ker drugače sem jaz bolj tako, ga hitro kje pozabim.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 9:51:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan Jaz sem si včeraj nabavla blazino za dojenje v smislu spalnega pripomočka...luksuz vreden svojih 40 eur in še več . Danes sem prvič po 14 dnevih pošteno spala, brez da sem celo noč iskala pameten položaj in se zbujala z razbolelim križem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 9:55:56
|
|
|
|
urskaf
|
Ma saj ne vem, lahko, da sem glih tak natrofila, da niso imeli neke izbire. Hotla sem pa imeti takega malo večjega. Pa ker ga nujno rabim, sem pač dala toliko za njega. Jst tudi že nekaj časa spim z blazino, je veliko lažje. Sicer sem ponucala kr eno od sedežne, tudi pomaga.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:07:51
|
|
|
|
lidik
|
hja no sej jaz imam ponavadi tudi takšno srečo. Da takrat ko nekaj nujno rabim je drago ko hudič. Oooo super, torej grem jaz tudi čimprej po blazino. Upam da bom potem kaj boljše spala. Bo po možnosti še moj lahko spal celo noč, in ga ne bom "slučajno" zbudila ker mi je dolgčas in ne morem spat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:08:45
|
|
|
|
nadka30
|
hay so kako smo? Mi smo čist ok, včeraj smo bili na kratkem izletu v Bohinju, voda je bila prav fajna-sem na veliko namakala noge V glavnem bilo je super. Arwenko sem se odločila da bom vzela tvojo idejo o darilu in bomo najprej kupili en paket teg lego kock zraven pa bom dodala pismo da ko bo pa dojenček zrastel bomo pa skupaj šli v Legoland v Nemčijo.Hvala za idejo. . Danes pa komaj čakam da bo popoldan, ker imam pregled upam da izvem kako lego ima otrok, kol smo kaj približno težki ,.....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:15:29
|
|
|
|
lidik
|
ooo nadka super za lep vikend. In jupi za pregled. Seveda da nam slučajno ne pozabiš javiti kaj si izvedela.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:20:15
|
|
|
|
nadka30
|
ja ampak veš kje je še ura 17.45, nisem sigurna ali me danes čaka že tudi prvi CTG.V glavnem seveda bom poročala sedaj pa sem res že čisto pred koncem še malo in naš bejbi bo končno pri nas, od vsega sem tako najbolj radovedna če bomo dokončno izvedeli kaj imamo med nogami. . In sedaj je že avgust tukaj sedaj bo pa šlo en dva tri do septembra
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:23:27
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi nadka, tolaži se s tem, da še kakšen mesec pa boš sigurno zvedela kaj sriva med nogicami. oz. če bo po tvoje še nekaj več kot 20 dni.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:25:43
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik hi hi hi nadka, tolaži se s tem, da še kakšen mesec pa boš sigurno zvedela kaj sriva med nogicami. oz. če bo po tvoje še nekaj več kot 20 dni. ja je čist mogoče da bomo šele dokončno čez cca en mesec točno izvedeli kakšnega spola je naš podnajemnik.No z današnjim dnem smo mu najmeno pogodbo tudi prekinili in sedaj mu teče že tudi odpovedni rok
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:27:11
|
|
|
|
obcinarka
|
ok a si ti v celju da lahko greš prečekirat?? jaz sm celo razmišljala o lidl šentjur, ker.... ponavad ni takega navala, bi se pa valjda prej prepričala če majo.. tiste gege sem gledala, pa nekaj bodijev.. pol pa ti bomo dale nalogo, da med malco prešnofaš če bo kej užitnega.. sam to pa ne pomeni, da ne boš jedla!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:29:53
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik hi hi hi nadka, tolaži se s tem, da še kakšen mesec pa boš sigurno zvedela kaj sriva med nogicami. oz. če bo po tvoje še nekaj več kot 20 dni. ja je čist mogoče da bomo šele dokončno čez cca en mesec točno izvedeli kakšnega spola je naš podnajemnik.No z današnjim dnem smo mu najmeno pogodbo tudi prekinili in sedaj mu teče že tudi odpovedni rok u madona vi ste pa hitri. Kaj to je brez možnosti podaljšanja?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:32:25
|
|
|
|
lidik
|
ne obicnarka, jaz grem v šentjur v lidl in ja seveda vam bom lahko poročala če sem kaj dobila oz. če je kaj do enajstih ostalo, ali je že bilo vse pobrano. Ker imam občutek, da je v šentjurju grozno veliko nosečk in po mojem posledica tega je, da bo kaj hitro pobrano vse skupaj. NO ali pa drugo upanje, da so zdaj večinoma vse na dopustu, pa bo ostalo do moje malice še kaj najmanjših številkic in kaj izbire. Oooo jedla pa bom ja. Sej zdaj tako ne hodim na toplo malico ampak samo v trgovino - tako da dve muhi na en mah.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:33:10
|
|
|
|
nadka30
|
ja to je brez možnosti podaljšanja, ima od 25 do največ 40 dnevni odpovedni rok, brez možnosti podaljšanja.Je čas da ga končno vidimo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?