Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.8.2010 17:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan čvekice!!!! Samo toliko, da se vam malce javim... se vidi, da sem doma, imam veliiiiko manj časa za čvekanje kot v službi Sem komaj prebrala vse za nazaj, ste bile pridne! No jaz oz. midva oz. kar mi trije smo malce prej prišli iz pregleda. Sem imela prvič CTG in je rekla, da je zelo lep, kri in voda so super izvidi. Teža je dovolj velika, roditi pa glede na lego še tudi ne bom kar šla Sem na +9kg, kar se super baje, naslednji pregled imam pa 31.8., ko mi bo vzela tudi bris za streptokok pa CTG imam pa ultrazvok pa normalno da tudi kri in vodo. Aja.. pa 100% imamo fantka, tako da zdaj pa res čakamo našega Filipa Kaj je druga novega? Dnevna je zbeljena, pohištvo prestavljeno. In da kar sama sebe zatožim - nisem nič pridno počivala ampak sem se vseeno počutila bolje kot prej, ko sem pa res počivala popoldne. Zatekla nisem niti enkrat, edino kar je - cele noči sem super spala od utrujenosti, ker se je res veliko prestavljalo in čistilo in... no zdaj pa samo še nekaj malenkosti. Dobila sem še drugo odločbo - za porodniško. So res ekspresni s temi odločbami. Pa še en paket od baby centra je prišel, tako da je nabavljeno vse razen cotik. Teh pa res še nimava. Ampak bo... vse bo. Pravijo, da imam še čas
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 9:17:51
|
|
|
|
obcinarka
|
oooooooo bejba ojla, kaj sva sam midve prisotne??????????' pa jaz kar pestro v službi, sam za kakšno pametno debato, al pa neumno, bom pa si vzela čas... paše hlad, paše žgečkanje našga otročička v trebuhu-jaz ne vem no ampak al sam mene to tak žgečka???.... paše čaj, pa čok. keksi... njami... kako pri tebi????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 9:44:03
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. jupi čestitke za Filipia In bravo za dnevno in pohištvo in paket iz BabyCentra. No zdaj pa še cotke in mali sonček lahko pride.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 9:44:18
|
|
|
|
nadka30
|
dan punce no jaz danes ne bom preveč zgovorna, ker me že nekaj časa mučijo krči v spodnjem delu trebuha in v bistvu ne vem v katero smer se bo razvilo, no jaz še evdno upam da se bo umirilo in da je to le začasno stanje, ker se mi je to pojavilo tudi včeraj in se je potem umirilo. Moram pa priznat da ni nič kaj prijetno, vidim pa da bom morala sedaj pa res pripravit vse stavri za v P da me potem res ne bo kaj prehitelo, predvsem cunjice moram pripravit no upam da mi bo uspelo priti še v trgovino da nakupim to kar sem si ogledala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 9:44:49
|
|
|
|
nadka30
|
dan punce no jaz danes ne bom preveč zgovorna, ker me že nekaj časa mučijo krči v spodnjem delu trebuha in v bistvu ne vem v katero smer se bo razvilo, no jaz še evdno upam da se bo umirilo in da je to le začasno stanje, ker se mi je to pojavilo tudi včeraj in se je potem umirilo. Moram pa priznat da ni nič kaj prijetno, vidim pa da bom morala sedaj pa res pripravit vse stavri za v P da me potem res ne bo kaj prehitelo, predvsem cunjice moram pripravit no upam da mi bo uspelo priti še v trgovino da nakupim to kar sem si ogledala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 9:51:35
|
|
|
|
nadka30
|
T.Z. čestitke za Filipa.No sedaj že imamo eno punco in enga fantka midve z T.Z. boma že lahko naredile parček
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 9:59:22
|
|
|
|
obcinarka
|
no jaz pa tud z očali zanič vidim... da je bla t.z. tu sploh nisem opazla............. fulll dobro ime.... mi je všeč... ja, zdej mormo pa mi poskrbet še za kakšno kombinacijo punčk, pa spet fantka... kaj pravte??? nadka, probaj počivat, da se stanje umiri... pol štacuna.. sej vem da bi rada šla, ampak.... poročaj.. lidik, upam da si na kavču in daš mir... pa veš da sm jaz dans šefico-tisto k je 2 mesca noseča poslala ven iz pisarne k kiha pa smrka , sm se spomnala nate...drgač pa . že obračunavam plače, tak da... jutr bova že na +... hahahahahah...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:00:15
|
|
|
|
lidik
|
o nadka, upam, da se bo res umirilo in da ti uspe vsaj prej vse potrebno pripraviti. Pa seveda da ti tudi uspe priti do trgovine, da kupiš vse potrebno. Pa sej se mora umiriti no. Sej tako zgodnjega datuma pa res nisi postalvljala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:01:27
|
|
|
|
lidik
|
hja občinarka bova na + ja, samo jaz še vedno razmišljam če bi smuknila vmes iz kavča v lidl al ne. No sam kolikor se poznam, če se bom dobro počutila itak da bom šla.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:11:40
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik o nadka, upam, da se bo res umirilo in da ti uspe vsaj prej vse potrebno pripraviti. Pa seveda da ti tudi uspe priti do trgovine, da kupiš vse potrebno. Pa sej se mora umiriti no. Sej tako zgodnjega datuma pa res nisi postalvljala. ja točno tako mal mi je še prehitro vsaj enih 14 dni bi še počakala potem pa magari grem.Ja v trgovino pa upam da pridem čeprav danes dvomim pa vsaj jutri upam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:14:15
|
|
|
|
jmpolona
|
Alo punce. No pri nas bomo imeli , tako, da katera mu bo zrihtala . Sem bla ravno včeraj v shopingu za mojo 1 letno punco in sem ogromno nabavla. Sem pa poleg gledala še za novega člana in je bla pozarna izbira. Kje ve kupujete???? Navadne bodije in mikice imam še od male (nismo vedli in smo kupovali nevtralno), sam kaj lepšega in za jesen, zimo pa nisem nikjer našla. No nekaj malega v C&Aju - sam so imeli samo 50-56? Al ste vse ve pokupile???
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:15:42
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik o nadka, upam, da se bo res umirilo in da ti uspe vsaj prej vse potrebno pripraviti. Pa seveda da ti tudi uspe priti do trgovine, da kupiš vse potrebno. Pa sej se mora umiriti no. Sej tako zgodnjega datuma pa res nisi postalvljala. ja točno tako mal mi je še prehitro vsaj enih 14 dni bi še počakala potem pa magari grem.Ja v trgovino pa upam da pridem čeprav danes dvomim pa vsaj jutri upam. danes kar pridno počivaj, da se ti tole vse skupaj umiri, in boš jutri veliko lažje vse skupaj opravila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:17:10
|
|
|
|
lidik
|
jmpolona mislim da boš morala z prav zimskimi oz. jesenskimi stvarmi še malo počkati. Sem že tudi sama iskala in kot si rekla, nekaj malega je bilo v C&A-ju, pa nekaj čisto mičkenega v Baby Centru, drugje pa še nisem našla toplih stvari. Je še sama poletna roba.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:20:24
|
|
|
|
nadka30
|
in kaj boste danes papcale?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:20:51
|
|
|
|
nadka30
|
in kaj boste danes papcale?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:22:47
|
|
|
|
lidik
|
nadka pri nas bo danes polivka z mletim mesom, testenine in solatka. Pa sadje s smetano za sladico.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:23:14
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik jmpolona mislim da boš morala z prav zimskimi oz. jesenskimi stvarmi še malo počkati. Sem že tudi sama iskala in kot si rekla, nekaj malega je bilo v C&A-ju, pa nekaj čisto mičkenega v Baby Centru, drugje pa še nisem našla toplih stvari. Je še sama poletna roba. glede cunjic boš morala pa še kak mesec počakat, nekje v drugi polovici oz. proti koncu mesca avgusta lahko pričakuješ da se bo v trgovini pojavila jesenko-zimska kolekcija.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:24:59
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik nadka pri nas bo danes polivka z mletim mesom, testenine in solatka. Pa sadje s smetano za sladico. njam, sem pa sedajle ugotovila da bi danes kar naprej podvaja moja sporočila
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:26:56
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi sej boljše da dvojno preberemo, kot da ti jih sploh ne bi poslalo. Kaj boš pa ti naredila za kosilce?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:28:07
|
|
|
|
obcinarka
|
no. če je ponudba ... nam namigujejo punčko hahaha, pa se bomo zmenli.. jah cunje pač... enmal v c&a, tud v kiku sm vidla neki žameta, sm pa včeri bla v c&a v veleja parku v velenju, pa so že bundice, jopice tud, žabe, kapice...mogoč poglej še nkd, se kaj najde včasih... sej jaz tud komi čakam zimskih cunjic, zdej mal iščem zimski kombinezon... za v voziček, pa hja kaj pa vem verjetno bo za domov iz porodnišnice.. nadka....... jaz bom ob 12. pečenko, pa krompir in zelenjavo.. do takrat pa.... jaooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:32:43
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik hi hi hi sej boljše da dvojno preberemo, kot da ti jih sploh ne bi poslalo. Kaj boš pa ti naredila za kosilce? jaz bo pa radič, pa zraven testenine z omako-v kateri bo vse od mesa, stročjega fižola do razne zelenjave.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:39:14
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik hi hi hi sej boljše da dvojno preberemo, kot da ti jih sploh ne bi poslalo. Kaj boš pa ti naredila za kosilce? jaz bo pa radič, pa zraven testenine z omako-v kateri bo vse od mesa, stročjega fižola do razne zelenjave. o njami. Hmmm vidiš dobra ideja. Lahko še kaj zelenjave zraven dodam. Še dobro da sem te vprašala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:41:57
|
|
|
|
Arwenko
|
jaz cunjic nič ne kupujem, sem pa malo gledala in imajo res vse poletno in zelo malo v nevtralnih barvah, sploh včeraj v pikapolonici, praktično vse roza in modro, ful bedno no. Jaz tudi če in ko bom vedla, kaj imamo ne mislim pretiravat z roza, modro pa sploh ne, ker ne maram modre barve. Drugače pa pri nas nebo nič za malico, ker imamo ob 15h pri sodelavcu filane paprike-piknik, vsakoletno tradicionalno v začetku avgusta pa to
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:47:37
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko jaz cunjic nič ne kupujem, sem pa malo gledala in imajo res vse poletno in zelo malo v nevtralnih barvah, sploh včeraj v pikapolonici, praktično vse roza in modro, ful bedno no. Jaz tudi če in ko bom vedla, kaj imamo ne mislim pretiravat z roza, modro pa sploh ne, ker ne maram modre barve. Drugače pa pri nas nebo nič za malico, ker imamo ob 15h pri sodelavcu filane paprike-piknik, vsakoletno tradicionalno v začetku avgusta pa to o jaz ne bi zdražala do 15 ure, ampak na piknik bi pa prišla-filana paprika njami, sem dobila idejo kaj moram v teh dneh preden grem rodit še naredit za kosilo . Ja saj glih to mje zanimivo v večini majo prav ločeno roza in modra kot da druge barve ne obstojajo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:48:55
|
|
|
|
Arwenko
|
ma, ja, sploh te ta male številke, se mi zdi tiste tam od 82 naprej pol kr imajo, vse manjše pa nič. Hja, bo treba do 15h zdržat, kakšno jabolko ali pa štručka vmes, pa bo.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?