Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:42:18
|
|
|
|
lidik
|
aha ok, dobro. Sem mislila, da si postavila samo 25 dnevni rok, zdaj pa vredu, ko vidim da si mu dala vmesni čas tudi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:45:56
|
|
|
|
nadka30
|
ja za ziher če bi se kje zamudil/a . vidim da ste v šprintu v lidl v četrtek, sem doma gledala reklamo in bo nekaj body tudi v nevtralni barvi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:50:10
|
|
|
|
urskaf
|
PDP Ime(starost) (št , št. ) pregled, kraj, spol, +kg SEPTEMBER 09. luna2010(32) (1 , 0 ) ? Šentjur ? 10. nadka30(30) (3 ,1 ) 2.8. Slov.Konjice +9 18. T.Z. (26) (1 , 0 ) 3.8. Laško +7 OKTOBER 03. arual2006(?) (2 ,1 ) ? Celje +9 28. mami_1979(30) (5 ,4 ) 2.8. Šmarje/Jelšah +10 NOVEMBER 10. mateja33(34) (1 ,0 ) ? Žalec +5 23. zalos(?) (1 ,0 ) ? Razgor +4 25. pikamonca(31) (2 ,1 ) 2.8. Celje +1 DECEMBER 15. urskaf(28) (2 ,1 ) 11.8. Grobelno +3 15. lidik(30) (1 ,0 ) 20.8. Šentjur +2,5 26. obcinarka(35) (1 ,0 ) 20.8. Žalec +1 JANUAR 05. Arwenko(27) (1 ,0 ) 31.8. Arclin +0 05. jmpolona(30) (2 ,1 ) ? Šentjur ? 14. TMS82(28) (1 ,0 ) ? Žalec +2 FEBRUAR 02. Oxer (?) (2 ,1 ) 1.9. Velenje +3 MAREC 09. maja1985 (25) (3 ,1 )10.8., 24.8. Celje ? 23. JULIJ 26. NADA79 (?) (2 ,1 ) ? Celje ?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 10:56:44
|
|
|
|
lidik
|
ja sej barve so tudi nevtralne ja. Samo mene pri bodijih moti to, da niso na preklop, ampak da jih moraš vleči čez glavico. Tako da body ne vem če bo pri meni prišel kateri v poštev. Bom pa sigurno kakšne hlačke in nogavičke vzela, če bodo številke in seveda če bodo nevtralne barve na razpolago. Če ni to kakšna simbolična slikca, pa bo potem vse modro in roza. joj jaz sem pa takooooooo lačna. Pa sem pozabila da sem sama in da je uradni dan in da lahko grem šele ob 12-ih na malico.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:02:22
|
|
|
|
nadka30
|
ja lidik to pa sploh ni problem vzameš malo večjo številko 68 (to je otroku prav nekje pri 5-6 mesecih) takrat mu pa že komot daš body čez glavo. Jaz imam samo mislim da cca 2 body na preklop št56 in cca 3 body na preklop62 ampak v večini sem tudi že pri številki 62 nekaj body imela za čez glavo in ni bilo nobenega problema.Tako da če te to skrbi ni panike
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:04:33
|
|
|
|
obcinarka
|
jaz mam nekaj bodijev na preklop, 56 pa 62, pa tiste mako majčke za čez tud, sm pa kupla tud nekaj teh navadnih, za čez glavo... pa mi frendice k majo otroke pravjo, da tud ni tak hudo za čez glavo-ne vem no, da je pa mal odvisno tud od bebice kaj vse jo že jezi k je mala... bomo vidli... vsaj na slikci zgledajo luštni, pa žabice tud... sam po mojem bo to spet par komadov pa čav... verjamem da je lakota, sm že enmal jedla zdej, pa se mi dozdeva da bo treba spet.. ko dans mine ponedlk, vstanem še 4x pol pa dopust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:07:57
|
|
|
|
lidik
|
ja sej kar se številkic tiče jaz kupujem sedaj vse 62. Z vsemi ko sem se pogovarjala so mi rekle, da naj 56 ne kupujem. Naj raje kupim 62. Tak da zdaj pridno ubogam in upoštevam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:08:39
|
|
|
|
luna2010
|
uf sem prva na seznamu.No če mene uprašate se nič ne bunim,kr naj čim prej ven pride . Še tale mesec pol pa veselica doma!Vse že itak pripravleno,sobica,posteljca sestavlena,voziček že v kotu parkiran.Sam še vse za oprat od plenic do cotik. Danes spet en topel dan ko se kr topim na soncu ampak bo pa juter boljš. Lep dan vsem ,ne preveč delat in švicat....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:11:39
|
|
|
|
obcinarka
|
v petek sm šnofala v c&a... majo take fajne luštne komplete, tople, pa zimski kombinezon, pa nogavičke, pa kapice, pa.......kavbojke.... jao meni, upam da bo naša bejba pokazala kaj je, ker........ sm pa našla v kiku ene svetovne žametne hlačke na naramnice z rožicami in sm se odločla da če bo puža, jih grem z vratolomno brzino iskat, za fantka pa bež.... sam men je vssen c&a ugoden-cenovno, v h&m so pol vsi isto oblečeni!!!!!!!!!!! kaj pravte, kam se še splača pošnofat??
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:12:34
|
|
|
|
obcinarka
|
joj poleg tega da sm zmedena še slabo vidim,.,, nadka.... sončen dan!!!!!!!!! povej, a majo cunjice tud v mullerju???
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:12:44
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja sej kar se številkic tiče jaz kupujem sedaj vse 62. Z vsemi ko sem se pogovarjala so mi rekle, da naj 56 ne kupujem. Naj raje kupim 62. Tak da zdaj pridno ubogam in upoštevam. če kupiš kak komplet body številka 62 tudi ne bo problem, najbolj je problem na začetku ker se ti zdi da boš otroku vse polomil, ampak otroci sploh niso tako krhki tako da jaz ti priporočam da če imaš namen da si tudi kupiš kak paketek ko gredo body čez glavo, do takrat ko bodo otroku prav boš ti že pravi ekspert. Ja tudi nam so takrat ko sem bila prvič v materinski šoli rekli da naj en kopujemo manjših številk od 62 ampak jaz sem klujb temu kupila mislim da ena dva bod v številki 56 pod majn pa res ne grem razen če je otrok nedonošenček.No naša se je rodila velika točlno 50cm tako da ji je body 56 bil kar prav, ker je imela široko povijanje. Je pa veliko odvisno kako velik otrok se rodi nekateri se rodijo zelo veliki in so mu cunjice hitro premajhne.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:14:15
|
|
|
|
lidik
|
jaz sem do sedaj zapravljala v H&M-u, C&A-ju, BabyCentru, Pikapolonici. Drugje še nisem šla nič gledat - bom pa sigurno še kam zavila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:16:32
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja sej kar se številkic tiče jaz kupujem sedaj vse 62. Z vsemi ko sem se pogovarjala so mi rekle, da naj 56 ne kupujem. Naj raje kupim 62. Tak da zdaj pridno ubogam in upoštevam. če kupiš kak komplet body številka 62 tudi ne bo problem, najbolj je problem na začetku ker se ti zdi da boš otroku vse polomil, ampak otroci sploh niso tako krhki tako da jaz ti priporočam da če imaš namen da si tudi kupiš kak paketek ko gredo body čez glavo, do takrat ko bodo otroku prav boš ti že pravi ekspert. Ja tudi nam so takrat ko sem bila prvič v materinski šoli rekli da naj en kopujemo manjših številk od 62 ampak jaz sem klujb temu kupila mislim da ena dva bod v številki 56 pod majn pa res ne grem razen če je otrok nedonošenček.No naša se je rodila velika točlno 50cm tako da ji je body 56 bil kar prav, ker je imela široko povijanje. Je pa veliko odvisno kako velik otrok se rodi nekateri se rodijo zelo veliki in so mu cunjice hitro premajhne. ja sej ene par stvari imam jaz tudi 56 še od prej, ko se še nisem obadala s številkicami, ampak sem kot samoumevno kupila 56. Od zdaj naprej pa res kupujem le še 62. Sej sem rekla, da bom šla potem bolj proti koncu še kaj manjšega kupit, če bom videla, da bo bebika bolj mala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:18:07
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka joj poleg tega da sm zmedena še slabo vidim,.,, nadka.... sončen dan!!!!!!!!! povej, a majo cunjice tud v mullerju??? ne tega pa nisem zasledila imajo pa razne pripomočke(dude, kreme) to je bolj kot ne drogerija. Hay občinarka in kako smo? Ti čist verjamem da te mika, kaj šele mene, pa še samo malo, no jaz še vedno stavim da bom konec meseca imela štručko že pri sebi, če bo seveda tako hitra kot je bila nadja . Ampak pri meni je proiblem da v bistvu skoraj nič ne rabim in je to kar kopujem bolj za moj gušt
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:19:18
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna2010 uf sem prva na seznamu.No če mene uprašate se nič ne bunim,kr naj čim prej ven pride . Še tale mesec pol pa veselica doma!Vse že itak pripravleno,sobica,posteljca sestavlena,voziček že v kotu parkiran.Sam še vse za oprat od plenic do cotik. Danes spet en topel dan ko se kr topim na soncu ampak bo pa juter boljš. Lep dan vsem ,ne preveč delat in švicat.... nama pa se lahko zgodi da boma skupaj globoko dihale v P. Po čem te lahko prepoznam, če se slučajno kje srečama-daj mi kak namig
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:22:11
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja sej kar se številkic tiče jaz kupujem sedaj vse 62. Z vsemi ko sem se pogovarjala so mi rekle, da naj 56 ne kupujem. Naj raje kupim 62. Tak da zdaj pridno ubogam in upoštevam. če kupiš kak komplet body številka 62 tudi ne bo problem, najbolj je problem na začetku ker se ti zdi da boš otroku vse polomil, ampak otroci sploh niso tako krhki tako da jaz ti priporočam da če imaš namen da si tudi kupiš kak paketek ko gredo body čez glavo, do takrat ko bodo otroku prav boš ti že pravi ekspert. Ja tudi nam so takrat ko sem bila prvič v materinski šoli rekli da naj en kopujemo manjših številk od 62 ampak jaz sem klujb temu kupila mislim da ena dva bod v številki 56 pod majn pa res ne grem razen če je otrok nedonošenček.No naša se je rodila velika točlno 50cm tako da ji je body 56 bil kar prav, ker je imela široko povijanje. Je pa veliko odvisno kako velik otrok se rodi nekateri se rodijo zelo veliki in so mu cunjice hitro premajhne. ja sej ene par stvari imam jaz tudi 56 še od prej, ko se še nisem obadala s številkicami, ampak sem kot samoumevno kupila 56. Od zdaj naprej pa res kupujem le še 62. Sej sem rekla, da bom šla potem bolj proti koncu še kaj manjšega kupit, če bom videla, da bo bebika bolj mala. točno tako, pa tako bo potem ko bo bejbika rojena še enkrat bolj nakupovat ko boš točno videla kaj otroku paše in kaj ne pol bo šele denarnica trpela
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:26:31
|
|
|
|
obcinarka
|
tale nadka nas sam..... joj............ s kuhanjem , hrano, zapravljanjem.. hahahahahahahah.. ko je pa vse tak luštno!!!!!!!!!!... sam res si morš ene okvirje postavit... no jaz bom mogoč dobla en paket plenic iz dm-ker mam tam eno malo vezo, pa bo mogoč šlo, drgač pa razmišljam o plenicah iz muulerja, k jih vse tak hvalijo.. dude smo pa všeč tiste od mum, oz.mam, kaj pa vem, sam še nism nč kej prebrala o njih, sam luštne so... kaj kuhaš dans??
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:30:35
|
|
|
|
lidik
|
o nadka raje me niti ne spominjaj na to kako bo šele takrat trpela denarnica.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:40:47
|
|
|
|
nadka30
|
danes še nič ne kuham, še niti razmišljam ne o kuhanju,a počasi bom mogla začet tako da punce predloge na mizo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:44:18
|
|
|
|
lidik
|
nadka brez zamere. Sem tako lačna, da nočem niti slišati o hrani, kaj šele da bi študirala kaj za kosilo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:46:33
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik nadka brez zamere. Sem tako lačna, da nočem niti slišati o hrani, kaj šele da bi študirala kaj za kosilo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:53:32
|
|
|
|
obcinarka
|
pečen krompirček z zelenjavo ( paprika, korenček, bučke, stročji fižol) pa skleda zelene solate??
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 11:57:18
|
|
|
|
lidik
|
ok, zdaj si grem pa nekaj za jest iskat, ker bo očitno od zdaj naprej tekla debata o hrani. Jaz bi pa zdajle vola pojedla.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 12:57:46
|
|
|
|
mami_1979
|
Po dolgem času se malo javljam, ker sem prišla ravno iz pregleda! Drugače vse o.k., samo pritisk me je pričel nekaj mučit. Mi je sestra dvakrat merila, pa ni nikol blo manj kot 159/90, potem, sem imela pregled, na koncu mi ga je zdravnica še enkrat izmerila, pa je padel na 140/80. Sem morala še pol ure počakat v čakalnici, nato je bil 130/70. Mi je G rekla, da bi me že morala poslat v bolnico na opazovanje. Pa sem ji obljubila, da si ga bom doma pridno merila in zapisovala, če pride čez 150, jo pa moram takoj poklicat. Ima katera izkušnje z visokim pritiskom?! Naslednji Pregled 30.8.2010
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.8.2010 13:06:06
|
|
|
|
lidik
|
oooo mami_1979 to pa ni luštno. Jaz osebno sicer izkušenj nimam. Je pa bila zraven mene v bolnici ena, ki je imela tudi težave z pritiskom - ampak ta srota je bila od sedmega meseca naprej na stalnem opazovanju v bolnici - sploh ni smela domov. In takrat so ji rekli, da bo do konca ostala notri, če pa ne bo boljše, ji bodo predčasno sprožili porod. Samo kako se je vse skupaj končalo pa ne vem. Sem pa prepričana, da pri tebi tega ne bo potrebno.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?