Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:13:14
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko te bo tvoj presenetil s kakšno super idejo za razvajanje in boš čisto pozabila na te tvoje opicje, ki bi jih naj naredila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:13:24
|
|
|
|
nadka30
|
kaj boste pa danes papcale, danes pa jaz nimam ideje kaj bi kuhala Ima katera kaj ideje pa da ne bo potrebno prdelogo zraven štedilnika čepet
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:14:41
|
|
|
|
lidik
|
Ufff nadka nimam ideje. Pa kuhat mi tudi danes ne bo treba, bo mami naredila kosilo. Se mi pa testenin lušta, bomo videli če bo kaj iz tega.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:17:08
|
|
|
|
nadka30
|
kak fajn da ti ni potrebno kuhat, kam bi se pa jaz danes povabila . Danes mesec bo pa moja pupa stara že 6 let, moram malo razmislit kaj ji boma kupila za darilo, bo pa to mal večo darilo saj bo dobila darilo za rojstni dan in tudi za to, ker bo postala velika sestrica ima katera kaj idej
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:19:24
|
|
|
|
lidik
|
ja vaši pupi se bo v času njenega rojstnega dne kar dogajalo ja. 6 let, velika sestrica, prvi šolski dan. Uffff.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:30:27
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik...o razvajanju dvomim da bo kaj od mojega, sva finančno precj omejena in ne moreva nikamor it, ker če ne bo nič iz tega, bova spet samo prebluzila vikend kot ponavadi in pol se mi zdi, si v ponedeljek še samo bolj frustriran. Tako da, to so kr skupni plani, samo še kaj od tega se nisva odločila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:31:18
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja vaši pupi se bo v času njenega rojstnega dne kar dogajalo ja. 6 let, velika sestrica, prvi šolski dan. Uffff. v bisvu bo vse na kupu, v roku parih dnevih . Sploh nimam ideje kaj ji kupit; za v šolo ima že vse, oblačil ima tudi pol preveč torej kaj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:39:06
|
|
|
|
Arwenko
|
nadka...kaj pa če jo kam pelješ, na kak izlet, ko bi si ona resnično želela. Ne vem, mogoče je še premajhna za kak Gardaland, ampak veš, pač v tem stilu ne...mislim da si te stvari veliko bolj zapomniš, kot materialno darilo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:49:27
|
|
|
|
nadka30
|
ja saj to ni slaba ideja za gardaland je še premajhna to mi je jasno.V minimundusu smo že bili prav tako v parku dinozavrov, v koči čarovnice čira-čara tudi. Torej kam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:51:47
|
|
|
|
Arwenko
|
Ne vem, glede na to, da nimam svojih otrok. Ampak vem, da je sodelavec peljal 5 let starega sina v Disneyland v Paris in so se imeli super, samo oni so to realizirali, ko je bila tamala punčka stara kakšnih 6 mesecev, ne takoj ob njenem prihodu, je pa bila podobna situacija kot pri vas pač, pač dobil sestrico pa to.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:51:52
|
|
|
|
nadka30
|
ja pa da ne pozabim v kekečevi deželi smo bili lani; super . Malo razmišljam da bi jo pa peljala v bumbar park-kaj pravite
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:52:51
|
|
|
|
Arwenko
|
kaj pa Legoland v Nemčiji, je tudi super, ta ni tak daleč, tule pri Ulmu, malo naprej od Münchna.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 11:58:16
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko kaj pa Legoland v Nemčiji, je tudi super, ta ni tak daleč, tule pri Ulmu, malo naprej od Münchna. ni slaba ideja ampak to msilim da letos ne pride v poštev, že predvsem zaradi mojih krčev in bolečin v križu in sedaj ko sem že čist pred rokom si tega v bistvu ne upam, iščem varijantu tu nekje v bližini če bom slučajno mogla iti na hiterco kam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 12:01:50
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, mogoče se pa tako zmenite, da kao zdaj dobi neko malenkost, recimo škatlo lego kock, zraven pa prospekt, darilce, bon varianto, da greste pa spomladi, ko dojenček malo zraste pa tja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 12:44:48
|
|
|
|
lidik
|
hmm tole z izletom je pa super ideja. Samo res sedaj ne pride v poštev. Kaj pa misliš da si sama želi? Se pogovarja kaj v tem smislu, kaj bi imela?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 12:49:56
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik hmm tole z izletom je pa super ideja. Samo res sedaj ne pride v poštev. Kaj pa misliš da si sama želi? Se pogovarja kaj v tem smislu, kaj bi imela? v bistvu si nič kaj ne želi, najbolj si je želela rdečo torbo ampak potem ko je vidla torbo hallo kitty je rekla da bi to imela in to je tudi dobila.Tako da sedaj sem ap res čist brez idej. No bomo še malo počakali upam da mi kaj pride na pamet, čene bomo pa kako malenkost kupili in drugo leto ko bo naš dojenček že večji šli kam dlje na kak izlet . Jaz pa še vedno brez ideje kaj skuhat, možek pa čez dobro uro pride domov .
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 13:09:20
|
|
|
|
lidik
|
ej punce, naj se vam malo pohvalim. Jaz sem bila pa med malico na kavici z urskaf. Ampak to še ni vse. Zraven je imela njenega malega sončka. Veste kako je sladek. In kako je priden. Res prav zlato dete je.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 13:15:20
|
|
|
|
Arwenko
|
nadka...kaj pa če kakšne palačinke spečeš na hitrco, pa kompot zraven?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 13:34:21
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko nadka...kaj pa če kakšne palačinke spečeš na hitrco, pa kompot zraven? hvala za idejo, sem pa se sedaj odločila da bom naredila krompirjev golaž lp
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.7.2010 14:23:29
|
|
|
|
maja1985
|
mmmm krompirjev golaž ... to bi pa jst jedla Sem se danes naročila na NS pri Pušenjaku ... imam 24. 8.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 31.7.2010 13:16:14
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, kljub moji današnji tečnobi, je vsaj eno delo opravljeno. Smo v kopalnici počistili omarco in jo prestavili na drugo stran, za vrata. Edino razočaranje sedaj, nekako naivno sem imela občutek, da bom tja kjer je bila zdaj ta omarca spravila eno lepo previjalno. Pa imam na voljo dimenzijo samo 70X58cm, v kar pa seveda nobena previjalna ne gre noter. Pa tisto 70 še ni tak problematično, impak glede na to,da je dostopno samo iz ene strani, je problematična ta 58, ker je seveda premalo, da otroka, da ga gor položiš, če se večina že rodi tam 50-52 velikih, jaz pa imam samo 58 prostora :evil: Zdaj pa nimam pojma kaj naj naredim, da bi bila previjalna drugje kot v kopalnici ni opcija, ker je prehladno, ostaneta pomoje samo 2 možnosti, ali vzamem tisto, ki se na steno pritrdi ali pa takšno zložljivo, oboje imajo v ikei: Za na steno: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80141708 Za zložit: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50144765 Tam bi pa potem eno navadno omarco kupla, toliko da dam noter potrebščine, pa eventuelno za kakšne brisače, če bi bil prostor. Kaj torej predlagate?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 31.7.2010 15:29:08
|
|
|
|
obcinarka
|
ponavad je tko.. če maš preveč placa je h... k pol je polno krame, če maš pa premal pa je vse natlačeno!!!!!!!!!!!!!!!.. poznam... jaz bi vzela stensko... čeprav ta druga ma pa vsaj malo placa več, ampak tvoja ideja pol o omari bi bla sprejemljiva zraven.. jaz tud sm pospravla, skuhala.... seveda tud za taščo.. .. sm pa bolj kot ne tečna... zaka??. včeri sm bla dlje v službi, pol se mi je pa dalo v citya mal šnofat... ok snim nč kupla, na stran sm si dala dve oblekci in tuniko-zase... in moj vedno, mater da vedno, če me ni slučajno doma, pol kar najde izgovor, zgasne nekam.. ok je šou s prjatljem na pir, pol sm se oglasla še jaz, končalo pa se je tak da sm zaspala pr tv, on je mel pa randi z unionom.. dans pa dop. na kolo, ker pačččččččč.. zdej le pa s kolegom ribe lovit... počutim se kot... mah pol k... mam tega, itak med tednom hodi dokaj pozno domov iz službe in nč ne nardiva!!!!!!!!!!!!!!!!.. kot samohranilka sm.... a sm pa zdej hormonsko razštelana???. oh, sm se izkašljala........
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 31.7.2010 18:23:10
|
|
|
|
Arwenko
|
občinarka...je en tak dan danes se mi zdi, jaz sem tečna brez pravega razloga...vse me moti, za vsako malenkost popizdim, kaj pa vem kaj je v luftu...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.8.2010 10:15:38
|
|
|
|
lidik
|
punce...pa ne se tolk razburjat no. Hja jaz sem se pa že čisto lepo navadila, da sem skoraj vse dneve sama, ker moj itak skoz dela. Če ne drugače pa na hiški, tako da tisti dnevi, ko sva veliko skupaj so že prava redkost. Hmmmm Arwenko meni je pa ta ideja o zložljivi ful zanimiva. Samo da je dovolj stabilna.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.8.2010 12:28:19
|
|
|
|
Arwenko
|
Meni je včeraj najbolj pomagalo, da sva se z mojim malo spakala ven. Sva šla na pokopališče, pa malo do tasta in v.d. tašče, pa je blo pol malo boljše. Danes sva pa tak na easy preživela dopoldne v City centru, izkupiček pa torbica za telefon in blazina za dojenje, da bom končno lažje spala. Sem pa včeraj po več kot enem tednu spet Angel Sounds ven potegnila, pa sem se ful namatrala, da sem našla srček, ampak dobro, je končno uspelo. Gibov pa še nič ne čutim, pa bi počasi že rada no, ampak saj vem, da je še čas. Kaj dogaja drugače na tako vročo nedeljo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?