|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
30.7.2010 9:58:51   
urskaf
Nadka, ja, sem zrihtala, sem od prejšnjega četrtka doma. V pon grem pa nazaj v službo. Je prav pasalo mal oddiha.user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
30.7.2010 10:00:16   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz pa se prav izogibam nabavljanja cotk, itak je vse tanko, nič z dolgimi rokavi, pa dejansko vsi pravijo, boljše počakat, da vidiš koliko bo otrok velik in kaj boš dejansko potreboval. 

ti še imaš čas, jaz pa nimam kaj več čakat.Ampak res v večini pravijo da se majn kot številko 56 ne splača kupovati, no mogoče kak body na poreklop 50, ker če imaš široko povijanje ti pride prav samo 62.Jaz za nadjo takrat nisem imela skoraj nič 56 vse bolj kot ne 62, pa še to lahko rokavčke zavihaš, ker otroci rastejo en dva tri, tako da tudi sedaj ne mislim kupovati ta manjših številk, ker določenje cunje so mu mogoče prav 14 dni in je konec, to je pa po mojem brezvezeuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
30.7.2010 10:02:39   
urskaf
Glih sem se spomnila, da sem enkrat obljubila, da bom napisala kak je mali rastel. user posted image
Takle imamo zmerjeno:
26.3.   55cm
29.4.   58,5cm
26.5.   61cm
2.7.     65.5cm
24.9.   70cm
8.1.     76cm
30.3.   81cm
Sam naš je bil res velikanček. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
30.7.2010 10:05:11   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Nadka, ja, sem zrihtala, sem od prejšnjega četrtka doma. V pon grem pa nazaj v službo. Je prav pasalo mal oddiha.user posted image

no samo da si se malo spočila, ti verjamam da je malo pasalo, sedaj pa še malo delat potem pa tako odhajaš že na porodniškouser posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
30.7.2010 10:08:31   
urskaf
Joj, porodniška se začne šele novembra. Bo še kr dolga do takrat. Meni se bo ful vleklo, ker že komaj čakam, da bom spet doma. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
30.7.2010 10:12:08   
nadka30
boš videla da bo november kar hitro tukaj, še posebej če se bo tako vreme kot je danes še dolgo vleklo, ker potem bo poletja naenkrta konec potem pa je tukaj že tako jesen.
Jaz pa kar ne morem verjet da čez 14 dni bom že v porodniški in da se vsak dan lahko začne akcija.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
30.7.2010 10:17:46   
urskaf
Ja, sej imam tak že občutek, da je poletja že konec. user posted image Mi pa prav paše tale dežek, bolj kot pa tista vročina. user posted image
Pa našem malem škratu očitno tudi. Je včeraj zaspal okoli 20.30, pa še kr spi. user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 30.7.2010 10:20:11 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
30.7.2010 10:20:06   
nadka30
no jaz pa še vseeno upam da se še ogreje parkrat do 30 C saj ni treba več ampak malo pa le naj bo še poletja.Saj je res da diha se lažje ampak veš pa ne v kaj bi se oblekel.
No malo naj še bo poletja pa upam da bo jesen tudi lepa in ne preveč deževna

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
30.7.2010 10:20:50   
lidik
urskaf veš kaj sem ti pozabila povedat: zdaj sva pa 2 dni čez polovico. user posted image user posted image user posted image user posted image Te pri polovici ni bilo nič gor, tako da te nisem mogla opozoriti. user posted image

Aja pa jaz sem si danes zdračunala da pridem še samo 52-krat v službo do porodniške. In sicer 20-krat pred dopustom in 32-krat po dopustu. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
30.7.2010 10:21:21   
urskaf
Ja, to se pa strinjam. Tudi jst upam, da bo jesen lepa. Sam imam tam nekje do 25° čist dosti. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
30.7.2010 10:23:15   
urskaf
lidik, sem se v sredo celo sama spomnila, da sma na polovici. user posted image
Jst bi se mogla pa na službeni računalnik povezat, da pogledam kolk še imam do konca, pa se mi trenutno ne da. user posted image Mal več kot ti, to vem. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
30.7.2010 10:27:41   
lidik
sej bo hitro minilo boš videla. Drugače si boš pa še kakšen teden oddiha vmes vzela pa bo tudi šlo. 

Kaj Mihec še spi?

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
30.7.2010 10:32:37   
urskaf
Glih se je zbudil. user posted image Sam najema se, pa pridema. Te pokličem. pa pa

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
30.7.2010 10:35:42   
lidik
ok super. Vaju čakam. Dober tek. 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
30.7.2010 10:40:35   
Arwenko
Meni pa te temperature ful pašejo, no dež ne preveč, ampak za rastline pa je to balzam po tejle vročini, tako da jim je treba privoščit. Tistih 30 si pa jaz sploh ne želim več. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
30.7.2010 10:42:08   
lidik
Ja no tistih 30 bi res bilo veliko, samo kakšnih 27 stopinj bi pa lahko vseeno bilo. Pa dežeka imamo za nekaj časa tudi dovolj. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
30.7.2010 10:50:36   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Ja no tistih 30 bi res bilo veliko, samo kakšnih 27 stopinj bi pa lahko vseeno bilo. Pa dežeka imamo za nekaj časa tudi dovolj. user posted image

ok naj vam bo, vidim da sem samo jaz za okroglih 30C torej se strinjamo da nja prileze nekje do 27-28C,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dežek pa naj se za en časa poslovi ampak kot kaže ne bo nič iz tega že drugi teden bo z nami, sem gledala vremensko napoved za drugi tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image ne bo nič kaj prijetno no jaz upam da so se vseeno malo zmotiliuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
30.7.2010 10:56:40   
lidik
no ok, sej kakšen dan je lahko tudi 30. Tako da vse pridemo na svoj račun. user posted image user posted image user posted image kaj  a drugi teden bo res še dež? user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
30.7.2010 10:57:45   
Arwenko
In kakšne imate kaj plane za vikend?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
30.7.2010 11:01:02   
lidik
ufff Arwenko plani za vikend bolj slabi. Najprej sva imela plan it jutri delat na hiško, pa očitno moj ne bo mogel, ker bo moral iti delat, tako da bom jaz imela verjetno čistilno akcijo pa kak kafetek vmes sigurno. user posted image

V nedeljo bova šla pa malo v Čatež so eni najini prijatelji dol na dopusteku, pa bova šla malo na obisk.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
30.7.2010 11:01:04   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

no ok, sej kakšen dan je lahko tudi 30. Tako da vse pridemo na svoj račun. user posted image user posted image user posted image kaj  a drugi teden bo res še dež? user posted image

ja baje ne bo nič boljše kot ta teden, no začetek tedna bo baje še kar lepuser posted image ampak potem pa pride striček dež .
Jaz hočem sonce da se lahko potepam oz. grem na kratek sprehod ker v dežju se mi pa res ni za sprehajat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pojma nimam kaj bom delala za vikenduser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
30.7.2010 11:02:04   
lidik
jaz tudi ne bi imela dežeka. Je tako dolgočasno, ne moreš biti nič kaj zunaj. user posted image  

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
30.7.2010 11:04:59   
nadka30
no za nedeljo vem kaj bom delala povabla sem se na kosilo k mami, grem na kratek čvekuser posted image user posted image user posted image user posted image
za jutri pa ne vem ali bo moj šel še delat ali pa bo doma, to bom zvedela ko bo prišel domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
30.7.2010 11:05:03   
Arwenko
Moj ima pa ta vikend končno spet fraj, ampak še nisva dorekla kaj bova počela. Zelo fajn bi bilo da bi doma kaj porihtala vsaj nekaj no. Opcije so naslednje:
- pospravit kurilnico (moj salon za striženje psov) in ga pripravit za barvanje (sledi avgusta), ter spravit eno omarico iz prejšnje dnevne sobe dol, ki še vedno kampira na balkonu
- pospravit (bolje rečeno začet pospravljat) bodočo otroško sobico, predvsem spraznit pisalno mizo, jo odpeljat tastu in v.d. tašči ter po malem začet pripravljat za barvanje (ki bo avgusta)
- posravit omaro v kopalnici in probat naredit prostor za kakšno previjalno

Kaj od tega pa bo realizirano ali sploh uspelo, pa je popolnoma megleno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
30.7.2010 11:12:36   
obcinarka
o bejbe živjo, sm od zobozdravnika, pa še elektrike vmes ni blo, zdej morm pa vse prebrat ka vse ste se zmenle... veš kaj nadka.... res nam lušte delaš, lidik ja.... plača boooooooo pa gremo ... mislim da bom tud jaz šla v lidl pogledat... tole sm  že vidla, tiste gege so fajne... in barve ja, tud pr nas nevtralneeee še kar!! sm pa že malo nestrpna!! in tud moja škatla cotk se polni, bodiji na preklop, pa hlačke na naramnice-bolj tople in kapice... user posted image user posted image
mi pa dans ob 12 malcamo pizzo,!!!!! jupi...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?