Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 12:33:37
|
|
|
|
mateja33
|
evo me zdaj sm gotova in počivam z notebook-um v roki vasdve sta se pa kr razpričale mene pa zanima a ste že ble na MŠ............če še nista kam bota šle?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 12:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Heh po vrsti: najin prvi je. Ja, na materinski sva že bila, sva šla kar v Laškem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 12:55:07
|
|
|
|
mateja33
|
a je kej določen kolk tednov morš bit noseč,zdej čez poletje tak ne delajo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 12:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ponavadi pošljejo po 30.tednu. Ampak meni bi bilo septembra prepozno, glede na to da imam takrat nekje imen že roditi no Sem šla ob dopolnjenih 21.tednih in mi ni žal... sem dobila dovolj koristnih informacij pravi čas da zdaj ne delam bedarij ker bi sigurno naredila kakšno. Če ne druga bi prepozno prejela papirje za odvzem matičnih celic, ker jih misliva darovati v javno banko, tam je pa do 34.tedna - jaz bi imela materinsko pri 36.tednih če bi čakala na Laško - ker čez poletje ne delajo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 13:00:31
|
|
|
|
lidik
|
ja mateja33 sej sva iskale še kakšno sogovornico zraven, pa če si kuhala, namesto da bi z nama čvekala. Hi hi hi, ne jaz na materinski še nisem bila - je še prezgodaj. Nisem še niti razmišljala kam bom šla. Verjetno bom mogla v Celje, ker ne verjamem da tu pri nas v Šentjurju jo sploh imamo. No mogoče pa - bomo videli.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 22:04:59
|
|
|
|
mateja33
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja mateja33 sej sva iskale še kakšno sogovornico zraven, pa če si kuhala, namesto da bi z nama čvekala. Hi hi hi, ne jaz na materinski še nisem bila - je še prezgodaj. Nisem še niti razmišljala kam bom šla. Verjetno bom mogla v Celje, ker ne verjamem da tu pri nas v Šentjurju jo sploh imamo. No mogoče pa - bomo videli.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.6.2010 19:21:35
|
|
|
|
lidik
|
mateja33 si mi pa dala dela. Sem si vse ogledala - še tisto, kar še kar nekaj časa ne bom rabila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.6.2010 12:09:26
|
|
|
|
Eruvande
|
V Celju se je odprla Mestna plaža..juhu :) Tam je pa taaak fajn :) Upam, da bo tudi drugo leto, ko bomo vozičkale :)))
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 7:38:22
|
|
|
|
lidik
|
Dobro jutro punce! In lep začetek tedna. Jupi, jaz sem tako vesela in sicer zunaj tak lep sonček in končno bo jutri 8. ko imam NS. Jaz že komaj čakam!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 8:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce! Eto, jaz sem med vikendom malce poniknila; je bilo takoooo lepo vreme. Včeraj sem imela pestro, zjutraj sem šla na volišče (sem delala v komisiji), potem sva šla na kosilo in sladico, pa domov pa nazaj na volišče (na štetje)... tako da je bil doooolg dooolg dan Danes pa po starem - v službi, jaz bi pa takoooo spala. Zgleda, da bo vsaj vreme lepo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 8:06:16
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi T.Z. ti si imela pa res pester in deloven vikend. No zdaj pa še dobro da je ponedeljek, da si malo odpočiješ. Ja sej tudi jaz sem samo enkrat ali dvakrat pokukala gor, druga me pa itak nič ni bilo v hiši, sem samo zunaj skakala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 8:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ja, samo ko bi lahko še ene 2h spala bi bilo super. A je katera gledala talente včeraj?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 8:16:45
|
|
|
|
lidik
|
Še mičkeno - še 33 al pa 32-krat greš v službo. Ja jaz sem jih gledala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 8:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
še 34x če smo natančni - če seveda ne kasiram kakšne bolniške Glede talentov: mala ma glas. ma posluh. ampak meni se zdi čisto čisto premajhna za to izpostavljanje. upam, da starši vedo kaj delajo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 8:29:21
|
|
|
|
lidik
|
ups sem vedela da je nekje okoli 30-krat. Ja sej glede male je čisto res ja. Se popolnoma strinjam s tabo. Ne vem no, jaz po pravici povedano sem bila razočarana nad izidom, ker se mi zdi, da kakorkoli se bo obrnilo ima mala pokvarjeno otroštvo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 8:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe v bistvu komaaaaj čakam, da zaključim, ker sem včeraj ugotovila, da bo dooolgooo in vroče poletje in da se mi lahko samo zmeša vsak dan v službi. Do zdaj sem super prenašala vročino, včeraj me je pa tako zdelalo, da ni bilo za nikamor. Glede male pa: ne vem, meni se zdi, da si ona želi biti v centru pozornosti ampak ona tako ne ve kaj to pomeni. Starša bi morala razmisliti, če je to res dobro za otroka (na dolgi rok), ker... kaj pa vem. Hajdi sindrom no. Ne bi rada, da bi se kaj podobnega zgodilo z mojim otrokom.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 8:41:54
|
|
|
|
lidik
|
Ej a veš, da jaz sem imela vedno rada vročino in mi nikoli ni bil problem zdržati na vročini. Včeraj pa sem samo senco iskala - tako da me je že moj gledal kaj ne narobe, ker ve, da sem včasih pri 40-ih stopinjah uživala na sončku. Tak da sem tudi jaz pomislila na to kako bo očitno za mene dolgooooo poletje.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 13:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, zgleda da to res hormoni delajo. Jaz sem skos govorila, da jaz s poletjem ne bom imela težav... jaaa valdaaaaaa. Komaj čakam da pridem domov pa se zleknem v senco, res.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 13:45:10
|
|
|
|
lidik
|
oooooooooooo T.Z. kaj si spančkala? Sem hodla kukat, če boš prišla kaj gor, pa te ni nič bilo na spregled.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 13:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe nisem, sam sem pisala en doooolg mail in...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 13:51:58
|
|
|
|
lidik
|
uuuuu pridna. Kaj še malo pa greš domov?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 13:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma je bil privat mail... pa malca vmes pa... če pa nimam niiiiiič dela!!! Drugače pa ja... še dobra urca pa domov. Pa na teraso v senčko in bo dan takoj lepši.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 14:36:28
|
|
|
|
lidik
|
Hi hi hi, sej se mi je zdelo, da ni bil mail za službo ja. No veš kaj, sej tam se pa itak moraš razpisati. Pa najesti se tudi moraš. In kaj je bilo dobrega za malico?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.6.2010 14:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, se je bilo treba :) Malica: tekoči jogurt, štručka sir-šunka pa 2 zlata delišesa :D Manjka mi čokolade
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?