|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
4.6.2010 12:33:37   
mateja33
evo me zdaj sm gotova in počivam z notebook-um v rokiuser posted image
vasdve sta se pa kr razpričaleuser posted image user posted image
mene pa zanima a ste že ble na MŠ............če še nista kam bota šle?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.6.2010 12:47:55   
Anonimen
Heh po vrsti: najin prvi je.

Ja, na materinski sva že bila, sva šla kar v Laškem.

(odgovor članu mateja33)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
4.6.2010 12:55:07   
mateja33
a je kej določen kolk tednov morš bit noseč,zdej čez poletje tak ne delajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
4.6.2010 12:59:47   
Anonimen
ponavadi pošljejo po 30.tednu. Ampak meni bi bilo septembra prepozno, glede na to da imam takrat nekje imen že roditi no user posted image
Sem šla ob dopolnjenih 21.tednih in mi ni žal... sem dobila dovolj koristnih informacij pravi čas da zdaj ne delam bedarij ker bi sigurno naredila kakšno. Če ne druga bi prepozno prejela papirje za odvzem matičnih celic, ker jih misliva darovati v javno banko, tam je pa do 34.tedna - jaz bi imela materinsko pri 36.tednih če bi čakala na Laško - ker čez poletje ne delajo.

(odgovor članu mateja33)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
4.6.2010 13:00:31   
lidik
ja mateja33 sej sva iskale še kakšno sogovornico zraven, pa če si kuhala, namesto da bi z nama čvekala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hi hi hi, ne jaz na materinski še nisem bila - je še prezgodaj. Nisem še niti razmišljala kam bom šla. Verjetno bom mogla v Celje, ker ne verjamem da tu pri nas v Šentjurju jo sploh imamo. No mogoče pa - bomo videli.

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 230
4.6.2010 22:04:59   
mateja33

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ja mateja33 sej sva iskale še kakšno sogovornico zraven, pa če si kuhala, namesto da bi z nama čvekala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hi hi hi, ne jaz na materinski še nisem bila - je še prezgodaj. Nisem še niti razmišljala kam bom šla. Verjetno bom mogla v Celje, ker ne verjamem da tu pri nas v Šentjurju jo sploh imamo. No mogoče pa - bomo videli.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 231
4.6.2010 22:33:39   
mateja33
poglejte si to stran http://otrocarije.net/nosecnost.html user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 232
5.6.2010 19:21:35   
lidik
mateja33 si mi pa dala dela. user posted image user posted image user posted image  Sem si vse ogledala - še tisto, kar še kar nekaj časa ne bom rabila. user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 233
6.6.2010 12:09:26   
Eruvande
V Celju se je odprla Mestna plaža..juhu :) Tam je pa taaak fajn :) Upam, da bo tudi drugo leto, ko bomo vozičkale :)))

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.6.2010 7:38:22   
lidik
Dobro jutro punce! In lep začetek tedna. Jupi, jaz sem tako vesela in sicer zunaj tak lep sonček in končno bo jutri 8. ko imam NS. Jaz že komaj čakam!!!!!! user posted image

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 235
7.6.2010 8:03:26   
Anonimen
Jutro punce!
Eto, jaz sem med vikendom malce poniknila; je bilo takoooo lepo vreme. Včeraj sem imela pestro, zjutraj sem šla na volišče (sem delala v komisiji), potem sva šla na kosilo in sladico, pa domov pa nazaj na volišče (na štetje)... tako da je bil doooolg dooolg dan user posted image

Danes pa po starem - v službi, jaz bi pa takoooo spala. Zgleda, da bo vsaj vreme lepo.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
7.6.2010 8:06:16   
lidik
hi hi hi T.Z. ti si imela pa res pester in deloven vikend. user posted image user posted image user posted image user posted image No zdaj pa še dobro da je ponedeljek, da si malo odpočiješ. user posted image Ja sej tudi jaz sem samo enkrat ali dvakrat pokukala gor, druga me pa itak nič ni bilo v hiši, sem samo zunaj skakala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
7.6.2010 8:13:17   
Anonimen
Ma ja, samo ko bi lahko še ene 2h spala bi bilo super.

A je katera gledala talente včeraj?

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
7.6.2010 8:16:45   
lidik
Še mičkeno - še 33 al pa 32-krat greš v službo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jaz sem jih gledala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
7.6.2010 8:18:27   
Anonimen
še 34x če smo natančni - če seveda ne kasiram kakšne bolniške user posted image

Glede talentov: mala ma glas. ma posluh. ampak meni se zdi čisto čisto premajhna za to izpostavljanje. upam, da starši vedo kaj delajo.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
7.6.2010 8:29:21   
lidik
ups sem vedela da je nekje okoli 30-krat. user posted image user posted image user posted image

Ja sej glede male je čisto res ja. Se popolnoma strinjam s tabo. Ne vem no, jaz po pravici povedano sem bila razočarana nad izidom, ker se mi zdi, da kakorkoli se bo obrnilo ima mala pokvarjeno otroštvo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
7.6.2010 8:32:48   
Anonimen
Hehe v bistvu komaaaaj čakam, da zaključim, ker sem včeraj ugotovila, da bo dooolgooo in vroče poletje in da se mi lahko samo zmeša vsak dan v službi. Do zdaj sem super prenašala vročino, včeraj me je pa tako zdelalo, da ni bilo za nikamor.

Glede male pa: ne vem, meni se zdi, da si ona želi biti v centru pozornosti ampak ona tako ne ve kaj to pomeni. Starša bi morala razmisliti, če je to res dobro za otroka (na dolgi rok), ker... kaj pa vem. Hajdi sindrom no. Ne bi rada, da bi se kaj podobnega zgodilo z mojim otrokom.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
7.6.2010 8:41:54   
lidik
Ej a veš, da jaz sem imela vedno rada vročino in mi nikoli ni bil problem zdržati na vročini. Včeraj pa sem samo senco iskala - tako da me je že moj gledal kaj ne narobe, ker ve, da sem včasih pri 40-ih stopinjah uživala na sončku. user posted image Tak da sem tudi jaz pomislila na to kako bo očitno za mene dolgooooo poletje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
7.6.2010 13:22:44   
Anonimen
Ja, zgleda da to res hormoni delajo. Jaz sem skos govorila, da jaz s poletjem ne bom imela težav... jaaa valdaaaaaa. Komaj čakam da pridem domov pa se zleknem v senco, res.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
7.6.2010 13:45:10   
lidik
oooooooooooo T.Z. kaj si spančkala? user posted image user posted image user posted image user posted image Sem hodla kukat, če boš prišla kaj gor, pa te ni nič bilo na spregled. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
7.6.2010 13:46:48   
Anonimen
Hehe nisem, sam sem pisala en doooolg mail in... user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
7.6.2010 13:51:58   
lidik
uuuuu pridna. Kaj še malo pa greš domov? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
7.6.2010 13:53:43   
Anonimen
Ma je bil privat mail... user posted image  pa malca vmes pa... če pa nimam niiiiiič dela!!!

Drugače pa ja... še dobra urca pa domov. Pa na teraso v senčko in bo dan takoj lepši.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
7.6.2010 14:36:28   
lidik
Hi hi hi, sej se mi je zdelo, da ni bil mail za službo ja. No veš kaj, sej tam se pa itak moraš razpisati. Pa najesti se tudi moraš. In kaj je bilo dobrega za malico? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
7.6.2010 14:43:13   
Anonimen
Ja, se je bilo treba :)

Malica: tekoči jogurt, štručka sir-šunka pa 2 zlata delišesa :D Manjka mi čokolade user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?