karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Karamela: tale fotka je pa prav posebej zate, ko ste včeraj klepetale o kodrčkih, tule je naš fante... Iiiijjjjjjjjjjoooooooooooj........... zalublena ************** Oooooo, Almeraaaa!!! ČEstitkeeeee!!! Res vesela zate!!! Juhuuuuuuu! In za Sončico prav tako! To bo fajn! Superca!!! Almera, sem hotla že vodoravno, pa sem na fb videla post od Inigo in morala prit pofirbcat, itak. Sem pa točno vedela za kaj gre, še preden sem prebrala tvoj post na rr. Almera, glede sobice. Jaz se navdušujem za Alplesov Planet, podobna zadeva kot Mali princ ... in žal, da sestavim sobico (by the way hočem isto postlo kot ti ), ne pridem pod 1500eur za vse skupaj. hehehe, neboglasnica, prva fotka je reeees svetovna - copy paste: oče sin Ana je pa copy paste od mamice! metuljček, haha, otišli na šišanje ... se režim ko zmešana ... hahahaha in ne, nič ne špika , ja, meni je zdaj že vsak dan lep datum jutri 20, ker je okrogel, potem nedelja - prvi spomladanski dan, pa pon 22 - Nina je rojena 22 ... ni vrag, da enega od teh treh dni ne ujamem, a?? neboglasnica - Nina se isto prav drgne v obraz, ko se hoče crkljat (kar je zadnje čase 123456789x dnevno) ... to so naši čmrli populis - hahaha, si te kr predstavljam, kako smrčiš, ja metuljček, držim pesti, da je kašljanje slučajno ... Včasih je tudi kriza v odnosu dobra ... malo bolj začneš razmišljat, kako v bodoče sklepat kompromise, kje ga lomiš ti, kje partner, dejstvo pa je, da pogovor pomaga. Treba je povedat ... ne tiščat v sebi, da potem enkrat izbruhne na plan v tisočkrat težji obliki. Je pa Almera lepo povedala, da je treba prav delat na tem, da ohranjamo partnerske odnose in ne samo družinske. Glavo gor! *** Talenta se veselim, ker vem, da se bom narežala, da jooooooj! Sicer pa bom gledala proti koncu, ko bodo dejansko peli in ne cvilili al karkoli podobnega temu... Anne Geddes - ravno sestavljam puzzle od nje. Majuška - uh, hvala bogu. Mi bomo sicer lahko ponosili še jesenske čevlje zdaj splomladi, št. 20, so ji še čisto dovolj veliki, za poleti bo pa verjetno 21 padla. Zimske škorenjce pa imamo tudi 20. Danes jih je še mela za v vrtec, če se bodo temperature obdržale, bomo šli na nizke čevlje. Sicer pa počivaj!! Najprej tvoje zdravje, potem vse ostalo! Vem, da je težko, meni se tud meša, če moram ležat. Upam, da se gleženj čimprej pocajta! No, takole, tudi jaz grem v mižule počasi ... če me slučajno kaj ponoči preseneti, da vsaj kako urco odspim .... Nočko vsem!
|