|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 9:26:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 10:01:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 377
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 10:05:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 378
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 10:07:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
19.3.2010 10:08:03   
neboglasnica
Evo mene, sem prav na hitro morala moža odpakirati v Planico z avtodomom.. Matr je z njim več dela kot z otrokom user posted image .

Prebrala sem, zdaj pa ni več časa za komentarje, moram šibat...

Uživajte v prelepem dnevu, jaz pridem domov šele okoli 20 ure, upam, da dobim nekoga, ki bo počuval otročke, drugače še ne vem kaj bom naredila. Hm...

Pa še pogreb nas čaka v prihodnjih dneh, baje je sosedo včeraj povozilo na cesti do smrti. Sredi Domžal, ko je prečkala cesto user posted image . Le kam gre ta svet?

Neposredna povezava do sporočila: 380
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 10:09:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
19.3.2010 10:18:05   
nanka
dan, dan,

3jemi ja kdo je pa razjezil? Pa menda ja ne službeni maili?

O Karamela tebe je pa lepo spet prebrati, smo te že malo pogrešale, sem upala da si že rodila  in malo spremljam na nosčnosti če ti je že katera čestitala pa nič. Naj ti či,prej mine.

Moji dve punci sta že v supergah, tamali sem kupila ene lepe spomladanske čeveljčke, za poleti bo pa tudi Superfitke dobila, ker so se mi zdele super lani. Naša ima trenutno 20 nogico, sem ji kupila na copatki.si nove copatek ,pa je pravi paja patak, sem vzela pa 15,5 cm in ( mislim da so to od 18-24 m) , res so ji ful preveliki, čeprav jih ima neskončno rada.

user posted image user posted image user posted image za Anjo in kahlico. Nama gre odlično, vsaj popoldne, kakšen dan ji še uide, pa ni sile, drugače je popoldne brez pleničk. In tudi takoj ko vstane mora na stranišče, včeraj popoldne je pa še kakakla. Tako da res lepo napredujeva.

Danes sem sama v pisarni, pa kar paše moram priznati. Še malo pa bom ven skočila na malico, ko je tak lep sonček, komaj čakam da bo še malo topleje, da bom lahko ob Ljubljanici kavico pila.

Metuljčica, vau kakšna pohvala, ampak ujela te je pa v nulo, zna opazovati.

Aja še poročilo o poiskusni maturi iz ANG sem dolžna ( Tjaša je v soboto pisala) Torej esejs še ni dobila ( pravi da je napisala preveč besed, torej bo nekaj - točk), pisni dela je pisala 67%, slušni del je pisala 93%- to dvoje da 30 % ocene, se ni pa nič pripravljala ali učila, tako da je res šla na blef. Se pravi da smo z rezultatom zadovoljni, ker za maturo jo čaka še nekaj učenja in priprave. Je pa sama ugotovila, da tole je pa res ena resna stvar in da zdaj gre pa zares. Bi bilo pa 9 negativnih, če bi šlo zares.

Tako dovolj za zdaj, mogoče še kaj priletim okoli.

Neposredna povezava do sporočila: 382
19.3.2010 10:27:23   
Majuska
Ojla,

le kaj se zgodi, ko mene pustijo spati? Ve zelo pozno dobite zajtrk ... user posted image Fanta sta namreč vstala ob 8h in me pustila, da si spočijem, kolk sta fajn. In pasalo je tudi user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
19.3.2010 12:02:27   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

3jemi ja kdo je pa razjezil? Pa menda ja ne službeni maili?

user posted image user posted image user posted image za Anjo in kahlico. Nama gre odlično, vsaj popoldne, kakšen dan ji še uide, pa ni sile, drugače je popoldne brez pleničk. In tudi takoj ko vstane mora na stranišče, včeraj popoldne je pa še kakakla. Tako da res lepo napredujeva.

Danes sem sama v pisarni, pa kar paše moram priznati. Še malo pa bom ven skočila na malico, ko je tak lep sonček, komaj čakam da bo še malo topleje, da bom lahko ob Ljubljanici kavico pila.

Aja še poročilo o poiskusni maturi iz ANG sem dolžna ( Tjaša je v soboto pisala) Torej esejs še ni dobila ( pravi da je napisala preveč besed, torej bo nekaj - točk), pisni dela je pisala 67%, slušni del je pisala 93%- to dvoje da 30 % ocene, se ni pa nič pripravljala ali učila, tako da je res šla na blef. Se pravi da smo z rezultatom zadovoljni, ker za maturo jo čaka še nekaj učenja in priprave. Je pa sama ugotovila, da tole je pa res ena resna stvar in da zdaj gre pa zares. Bi bilo pa 9 negativnih, če bi šlo zares.

1... žal ni služba nič kriva... user posted image ... ah, brez veze...

2... user posted image  Natka, pridna... naš se pa še vedno samo malo šali s kahlico... user posted image

3... uživaj!!!

4... user posted image  Tjaša... in fajn, da je že zdaj prišla do tega, da bo treba malo garat, potem pa možgančke na off...
... se spomnim moje mature... mesec in pol učenja, pravi tempo, vse sem imela zoorganizirano kako se bom učila, je vse lepo teklo... potem pa zadnji ustni izpit opravimo, vsi happy, da je konec, plani na pijački, da zdaj pa žur... samo naslednjih nekaj dni nisem vedela kaj naj počnem sama s sabo, nisem imela kaj počet user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 12:52:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 385
19.3.2010 12:58:44   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Kako je lep dan - ko se malček zbudi, greva ven na sonček - sva bila še pred spanjem malo zunaj. Bor je zdaj čist navdušen nad ta velikim toboganom -je cel ponosen, ko se dol spusti. Kosilo za Bora je skuhano, upam, da bo šlo kaj lažje v rito tokrat.

jao, ta naš ZD -kličem, da mi zaključijo bolniško, pa pravi sestra naj danes prinesem tja kartico in naj jo pridem v ponedeljek iskat - ja, kaj naj pa za vikend, če se kaj zgodi - jim razložim, da je kartica v ZD - jao pa ta neučinkovitost

1... nam so najboljši oni v ZOO... najprej na tamalem potrenirat, potem pa na tavelizga, ki ima na sredini še malo skakalnice... user posted image

2... user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem klicala, pa moram ravno tako prinest kartico... ne grem danes, se mi ne ljubi tja tečt, sem se ji napovedala za v ponedeljek... kartice pa ne dam kar tako iz rok... haloo...

Neposredna povezava do sporočila: 386
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 13:02:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 13:14:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 388
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 13:28:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 13:31:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 390
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 14:27:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 391
19.3.2010 15:02:58   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

... nisem preveč razpoložena... user posted image

user posted image

... je treba it koga nabutat? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 392
19.3.2010 15:07:51   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Majuska, a pol praviš, da si se naspala? Paše, a ne da? Noga je boljše?

jaaaaa, paše ful user posted image gleženj je že malo bolje. me je pa začelo desno koleno bolet, tam kjer imam krastico, pišuka pravi invalid sem no user posted image

ampak se ne dam ... popoldne gremo v frizerju, moram vsaj do tja prikrevsat user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 393
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 15:37:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
19.3.2010 16:44:08   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Drage moje julijke, tukaj se pa tako redko oglasim, da sploh ne vem več, če me še poznate.

Mi gremo v 3. krog, septembra bomo spet pestovali user posted image .

Še ne vem ali bo ali ker se na nuhalni še ni videlo. Sicer se pa ok počutim in nimam večjih težav.

[/quote

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 17:55:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 396
19.3.2010 19:32:11   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

... nisem preveč razpoložena... user posted image

user posted image

... je treba it koga nabutat? user posted image

... ne bi bilo slabo... user posted image user posted image user posted image

kako je? si se polepšala? ... počutiš se... naj uganem... občutek je božanski... fenomenalno lepo user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 397
19.3.2010 19:32:51   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Mi gremo v 3. krog, septembra bomo spet pestovali user posted image .

Še ne vem ali bo ali ker se na nuhalni še ni videlo. Sicer se pa ok počutim in nimam večjih težav.

user posted image user posted image user posted image čestitam!!!

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 19.3.2010 19:33:55 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 398
19.3.2010 19:41:17   
3jeMi
... skratka, lejdis... oni dan smo debatirale o branju o vzgoji... jp, pri meni je prišel ta dan, pa mi je žal, da nisem začela že veliko prej... skratka... najprej bom gradila na sebi, potem pa probala za to navdušit moža, ker opažam, da nama medsebojno sodelavanje ne gre najbolje... user posted image user posted image user posted image ... samo, bova morala tudi na drugih področjih pošlihtat stvari, da nama bo tudi pri vzgoji lepo zalaufalo user posted image ... skratka, kr neki... nisva ravno ok zadnje čase... user posted image

... bejž, grem pod tuš pa brat... mi je sodelavka dala 3 knjige, zdaj pa glodam eno pa po eno... user posted image

... mejte se... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 19.3.2010 19:42:46 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 399
19.3.2010 19:56:03   
karamela6
Čer!

Tamala že 1h spi, jaz pa za pc-jem čekiram maile, fb, rr ...
Pri meni še vedno nič ne dogaja, tako da ...
Je pa danes dragi prišel 2h prej iz službe in sva šla po doooooooooooooolgem času brez Nine na kosilo. Se ne spomnim, kdaj sem ga nazadnje res res v miru in počasi pojedla. Potem sva šla na dolg sprehod, vmes v Peko pofirbcat, da kupim nove copate zase. No, in so imeli "akcijo" - če kupiš 3 izdelke, odbijejo 1/3 vrednosti. V glavnem, gledam copate - imeli same zimske, takih nisem hotela. Potem vidim natikače ala crocs, pa ne na cokle, ampak kot na copat - super, bojo moji. Sem hotla z gumijastim podplatom, ker mamo ploščice po tleh. Gledam dalje in vidim super športne pumine balerinke - znižane iz 75 na 20 ... probam, super, bojo moji. Ja no, pol bi blo pa res neumno od mene, če ne bi zbrala še enih in izkoristila "akcijo", ne? user posted image (dragi ni našel nič zase). In tako sem kupila še ene spomladanske čevlje, fajn za hodit, bodo tudi za v službo, take športno-elegantne, tud full znižane .... in za vse troje dala 35eur.
Potem sva odprla sezono sladoleda, se sprehodila še do vrtca in dvignila Nino. Ji ni bilo nič jasno, da sva danes pa oba in da gremo peš domov. Je na parkirišču skoz okrog gledala in govorila auto, auto, ni ni, ni ni ...

V glavnem, danes je bil fajn dan, še boljši pa bi bil, če bi me seveda kaj začelo špikat ...

Sem pa malo brala ... madonca, moja Nina ima še vedno nogico št. 20. Me mora skrbet?? Vaši imajo že 23?? Ojoj, to bo Nina mela drugo leto po mojem.

3jeMI ... midva imava tudi velikokrat drugačen pogled na vzgojo, ampak sva zmenjena, da ne oporekava drug drugemu pred njo, temveč se zmeniva kasneje, ko gre spat.
Je pa res, da jaz veliko več preberem na to temo in zato sem za večino stvari jaz pobudnik. Npr. odvajanje od dude je bilo njemu nenormalno in prehitro, meni pa čisto primerno in sem jo sama začela, ko je bila doma bolna (samo vnetje oči, nič drugega). Ko so še npr. njegova mama in sestra povedali, da se jima zdi pravi čas za to, je bilo pa ok. user posted image
Kar se plenic tiče, bi jaz že začela na kahljico, ampak on pravi, naj še malo počakava, da bo bolj toplo ... ok, tu se načeloma strinjam, ampak bi šlo tudi prej - vztrajen je treba bit, nič drugega. Dejstvo je, da bo cca. 14 dni kriza zdaj ali pa čez 3 mesece.
Najbolj pa, kot sem rekla, se zadržujeva pri kaznovanju. Več ali manj je najhujše kar ji govorimo: Nina, kje pa je rita? Bo treba po riti? Mami, oči bo po riti? TI, ti, ti lumpa! Nisi pridna, kar pojdi na kavč in tam počakaj! ... in podobno ... Ko pa presodiva, da je res treba po riti, jo pa res. Največkrat, ko hoče s čim udariti po lcd tv-ju (ve, da ne sme, pa naju kar gleda in na pamet tolče po njem, prav zanalašč). Sicer bolj pobožava, je ne boli, samo sfržmaga se ji - ponavadi niti ne joka, ampak še kaj na tla zraven vrže - in potem gre na kavč. user posted image Mi je pa bolj hudo, če zakričim nanjo, kot pa če jo po riti - ker vem, da tisto je ne boli, če pa kričim, me pa tko užaljeno gleda, da bi jo najrajš potem 2h samo stiskala. Je pa tko, če sem jaz npr. celo popoldne z njo in je sitna, pa jo npr. po riti, ko pride moj ravno domov - me čudno gleda, zakaj sem jo, zakaj sem huda ... ko pa je on z njo, pa on popizdi, se pa meni velikokrat prehitro zdi, da je tako in tako odreagiral. Tako pač je. Meni je najbolj pormembno, da njej ne pokaževa, da se ne strinjava, ker bi to potem začela izkoriščat. Npr. pri nečakih je blo zmer tko. Mami nikol ni znala kaznovat, tud najblažje kazni ne, vse na lepo, oči pa takoj znorel ... in otroc so takrat sam k mamici prileteli, ker so vedeli, da jih bo branila. To mi je pa čist mim! Tudi če Nina pride k meni, ko jo oči kaznuje, jo sicer vzamem k sebi, potolažim, ampak povem isto kot je prej oči, čeprav ni nujno da se strinjam. Kompromisi pač. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?