|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 21:01:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
19.3.2010 21:02:29   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: populis

user posted image

Spredaj desno je mala gospodična raketa, ops Lara, ki mamici nazdravlja s sokom; poleg nje druga raketa, naša Ana, nato mami slon - jaz, poleg mene slavljenka Populis, moja nočemseslikat najstarejša hči Sara, od zadaj gledaš mojega nepostiženega moža, ki drži v naročju najinega malega nadebudneža. Bo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 21:02:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 428
19.3.2010 21:04:38   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

user posted image

Evo, tako posteljo bi imela, kot je tista zadaj. In če prosto stoji ima že dodaten predlanik, ki ga odpiraš s ta ozke zadnje strani postelje. Ful mi je fina, ker potem ne bi rabila dokupovat še dodatne omare za dodatna oblačila

Naša Sara je imela tako posteljo, bom pobrskala če je še kje med fotkami. Imela je dve stopnici za gor, nato postelja, spodaj najprej trije predali, poleg predalov pa še omara. Vse ok, dokler nam ni splesnila, ker je po severni steni tolkla vlaga noter. Meni je smrdelo, sem skoraj novo posteljo zabrisala ven. Smo jonaročili pri mizarstvu Zupanc, BTC, hala A. Načrte imam še doma, cena je bila okoli 360.000 sit.

Neposredna povezava do sporočila: 429
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 21:07:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 21:08:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 431
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 21:08:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 432
19.3.2010 21:09:21   
neboglasnica

Ajme, Neboglasnica 360.000SIT to je 1500€

Če imaš načrte, se pa toplo priporočam

Itak, ni panike, pridi na kavo, cukr za dete in še načrte ti dam.

Neposredna povezava do sporočila: 433
19.3.2010 21:11:14   
metuljcek321
Almera, kaaaaaaj? D best, ej. In kako ti je ratal bit tiho? Mene bi razžrlo, prisežem. Povej, kako si? Kako je blo na nuhalni? Si kaj vprašala za spol?

Ja, potem pa ni čudno, k si nekam čudno utrujena ... CONGRATULATIONS, CONGRATULATIONS!!! Klomifen je opravil svoje, res sem vesela. Saj je v bistvu prav hitro ratalo, a ne? Kdaj si pa test delala? Daj, zdaj nam lahko razkriješ kaj več ...

In še Sončica bo zibala tretjič? Same lepe novičke danes. Bravo, punci!

PS: Kdaj bi nam pa razkrila sladko skrivnost, če ne bi bilo novice Sončice?

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 434
19.3.2010 21:13:25   
neboglasnica
user posted image

Tale mi je svetovna! user posted image

user posted image

Sara na razstavi slike v knjižnici, spodnja slika je njena.

user posted image

Temu se reče domovinska vzgoja - navijačica.

Ajme kako mene zebe, nehali smo kuriti, pa me zebee...

Neposredna povezava do sporočila: 435
19.3.2010 21:17:43   
metuljcek321
(in ja, kljub Klomifenu imamo samo enega novega fižolčka)

bi si želela 2?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 436
19.3.2010 21:17:52   
glugluglu

No, očitno Julijke 2008 ustanavljamo podskupino na Septemberkah 2010.

Nosečka Maja in Sončica- a me vzameta zraven? Sodim ravno med vaju glede na PDP - naš novi D day je 19.9. (in ja, kljub Klomifenu imamo samo enega novega fižolčka)

Kar se pa počutja tiče, sem bila pa zopet obdarovana s celodnevno slabostjo in hujšanjem, ampak zdaj se že kak teden kar OK počutim.

P.S. Se globoko opravičujem za zavajanja in bele laži okoli moje "nenosečnosti" v zadnjih treh mesecih.

to pa je presenečenje, sem mogla dvakrat prebrat

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 437
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 21:19:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
19.3.2010 21:20:15   
metuljcek321
Sicer pa dober večer, pupe!

IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Joooj, Anja je res cukrček!  user posted image user posted image user posted image Pa kakšni kodrčki!!!! Uhhhh, se jih nikol ne morem nagledat. Jst sem bla ista, ko sem bla mala!!! So vsi rekli, da bo Nina tud mela kodrčke ... no, pa nam laski zelo počasi rastejo, kodrčki pa so zaenkrat zadaj in malo ob strani ... še čakam nanje! user posted image

Meni so tud kodrčki zakon ... je ko ena mala princess z njimi. Zdaj ima že rahlo dolge lase & ko ji po tem, k pride od zunaj, snamem kapo, je k polizan psičekuser posted image  Bo treba verjetno na eno šišanje ... which reminds me - nekaj let nazaj smo imeli družino iz Kosova, ki se je za nekaj časa priselila v naš okoliš, otroci so sredi leta prišli na našo šolo - enemu sem bila razredeničarka ... pa en dan manjka, naslednjič prinese opravičilo na odtrgani platnici zvezka, gor pa piše: "Otišli na šišanje"user posted image  A ni simpatično? So se šli familiarno postričt, pa so si vzeli frej dan. Me prav zanima, kje so zdaj, kako so se znašli - kmalu so se namreč preselili ...

karamela, že kaj špika today? Drži se, otroček bo tik-tak tukaj. In jutri je en tak lep datum, se ti ne zdi?user posted image

navajanje na kahlico - uf, da ne bo izgledalo, kako to že mi ful obvladamo - včeraj se je madam PRVIČ podelala v kahlico - res, da je blo 3x, but stilluser posted image  We''ve got a long way to go (nanka, vi ste pa carji!, ma, se en mičkn pozna, da je to 4th time arounduser posted image ) ... sem se pa odločila, da jo bom sedaj tudi doma začela posedati na kahlico, ker jih v vrtcu to že prav konkretno sistematično navajajo - danes, ko sem jo prišla iskat, so vsi sedeli na njih, zraven pa po rokah mečkali krasne verižice, ki so jih izdelali iz pobarvanih makaronov in papirnatih rožic - pozdrav pomladi, ki pride v nedeljouser posted image

3jemi, imaš prav, ja, Deichmann nima glih ne vem kakšne ponudbe na Rudniku ... jaz sem že ene parkrat bila ful
žalostna, k ni blo številke za našo miss. Btw: jutri Supernova praznuje 2. rd & se bo ful dogajalo ... lahko dobite tudi avto ... brum, brum ...

znižanje z 70 na 0 - user posted image  user posted image  user posted image  ... se sprašujem, zakaj, za vraga sem vzela le en paruser posted image  user posted image  user posted image  No, v realnosti so ble 40 evrov več kot ničuser posted image

populis, dober vikend je pred vami - rd, toplice - mnajmsi, pravo razvajanje.

neboglasnica, kako se je imel hubby v Planici? Naši otroci so bli včeraj in nekateri so bli še danes vsi namazani po obrazih ... čist padli notr, he, he. Grozno za pogreb, izgubouser posted image

brez pleničke od dneva 1: sorry, I don''t believe in that.

hruška, uživaj na obletnici - a je okrogla? Kje imate? Vas bo veliko? Že veš, kaj boš oblekla?

Hi, hi, Iraya ima prisrčne komentarje ... te nasmeje tkole navsezgodaj, a ne? Meni se zdi, da so tile naši julijčki zdaj tko simpatični, da je joj. Glih danes sem razmišljala o tem - prekrasno obdobje, indeeduser posted image

rebeca, thanks for asking - prst je baje pretty OK (danes je bil že na surfariji z dečki, tomorrow priletijo domov), so me pa v šoli na veliko zezali, da so zihr fantje popivali in je prišlo do kakšne nesreče na poti proti hotelu ... ja, pa ja de ... Anyway: upam, da me ne bo kap, k bo dal čevlje dol.

Majuška, ranjenka naša, kako bolniška? Berem, da ste se šli danes polepšat - bravo. A sicer se lahko takole gibaš naokoli? Kdaj imaš naslednji pregled?

karamela, Peko je zarulal v nulo, I see. Odlično!

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Aja, še tole sem želela deliti z vami: ker me je sin zadnja dva dni videval samo zjutraj, me je danes presenetil. Kliče iz posteljice, šibam ponj, vzamem k sebi, se full crklja, prav drgnil se je v moj obraz (ponavadi takoj črta na tla), vzel dudo iz ust in me polubčkal. Iiiiii

lepo, ganljivo, prisrčno!

a tvoj da direkt usta na usta moker kiss, tko k si zadnjič napisala - al je že bil na prevzgoji (cmok na lička only)user posted image ?

ker pri nas je točno tako ... potem pa si predstavljaj sceno v vrtcu, k imajo bakterij in virusov za izvoz, pa radi se imajo ful, ful ... ajme, ajme

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 439
19.3.2010 21:21:08   
metuljcek321

user posted image

Tale mi je svetovna! user posted image

Zmagovalnauser posted image  user posted image  user posted image

Men will be men ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 440
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 21:22:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 441
19.3.2010 21:22:35   
glugluglu
ja pa še Soncici user posted image za tretjo pikico

Neposredna povezava do sporočila: 442
19.3.2010 21:23:36   
metuljcek321

Aja, še tole sem želela deliti z vami: ker me je sin zadnja dva dni videval samo zjutraj, me je danes presenetil. Kliče iz posteljice, šibam ponj, vzamem k sebi, se full crklja, prav drgnil se je v moj obraz (ponavadi takoj črta na tla), vzel dudo iz ust in me polubčkal. Iiiiii

lepo, ganljivo, prisrčno!

a tvoj da direkt usta na usta moker kiss, tko k si zadnjič napisala - al je že bil na prevzgojiuser posted image ?

ker pri nas je točno tako ... potem pa si predstavljaj sceno v vrtcu, k imajo bakterij in virusov za izvoz, pa radi se imajo ful, ful ... ajme, ajme

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 443
19.3.2010 21:26:28   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

neboglasnica, kako se je imel hubby v Planici? Naši otroci so bli včeraj in nekateri so bli še danes vsi namazani po obrazih ... čist padli notr, he, he. Grozno za pogreb, izgubouser posted image

a tvoj da direkt usta na usta moker kiss, tko k si zadnjič napisala - al je že bil na prevzgoji (cmok na lička only)user posted image ?

ad1) Dragi je šel v Planico z avtodomom, menda se bodo jutri prikotalili domov.

ad2) odvisno komu da lubčka....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
19.3.2010 21:27:04   
metuljcek321

kako sem bila lahko tiho? Ker res nočem, da ljudje ki morajo to zvedet od naju, to zvejo od koga drugega

kdo pa to vse bere?

a ve mislite, da so ljudje, ki dejansko vohljajo tukajle?

še kar?

meni se zdi to nezaslišano, res ...

se pa zavedam, da je forum odprtega tipa, ampak vsake tolk mal pozabim, da lahko PRAV VSAK zavije sem ...

ker tolk ene intime kot sem (smo) zlile tule gor v vsem tem času, jo pozna malokdo ... o toliko rečeh teče beseda, da se ornk (al je orng maybe?) razgališ

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 445
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 21:27:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 446
19.3.2010 21:27:53   
metuljcek321

ad2) odvisno komu da lubčka....user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

ej, pa kak curly hair je - vau, pravi lepotec - mali angelček

me like it a loooot

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 447
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 21:28:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 448
19.3.2010 21:30:12   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Joj metuljčica si me nasmejala z onim "otišli na šišanje" user posted image user posted image ...saj so bogi..

ja, legendarna je tale s šišanjem, kajne?

je zabavno, po drugi strani se ti pa otročki res smilijo - v tem našem svetu tako drugačni, neprilagojeni, itd. ... upam, da jim uspe dobro prekrmariti

v šoli je res dosti takih pripetij/štorij, ki te nasmejijo do solz - in to ti ostane še leta in leta in leta, kar je neprecenljivo (pismu, ob tej besedi pa VEDNO pomislim na Mastercard - evo, reklame ti zlezejo pod kožo - grrrrr)

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 449
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 21:30:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?