|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 14:34:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
20.3.2010 14:35:35   
neboglasnica
Umpa: HB, da ste ok in še tole je prešinilo moje misli: ali si zihr, da ste v avtu in nas bereš preko mobitela? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 527
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 14:40:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 528
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 14:47:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 529
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 14:47:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 14:48:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 531
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 14:55:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 532
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 14:57:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 533
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 14:58:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 534
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 15:01:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 535
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 15:16:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 536
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 17:20:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 537
20.3.2010 18:28:03   
neboglasnica
Končno smo skoraj v popolni postavi, sara nam še manjka. Mož je s tamalim dvema v banji, ta velika pri maši, jaz pa jem cukr. Matr no, sem bila zadnja dva tedna full pridna, sem precej zmanjšala količino, ampak ta teden pa spet po starem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 538
20.3.2010 19:21:02   
neboglasnica
Evo, vsi na broju...

Naj se še jaz pohvalim: Staš je spet našel baby bornovo kahlico in hotel na vsak način sedeti gor. Pa sem ga dala na taveliko kahlo in je celo sedel nekaj časa, naredil sicer ni nič, ampak mi smo tako ali tako sto svetlobnih let za drugimi. Tako da Nanka, čestitke Natki!

Punce pofenam, potem pa spakiram proti postelji. Se beremo zvečer!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 19:22:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 19:23:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 541
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 19:25:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 542
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 19:26:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 543
20.3.2010 20:10:19   
Majuska
Ojla,

evo mali je lepo spravljen v postelji, sit, stuširan ... madona, danes je toliko pojedel za kosilo, da sem samo debelo gledala. Celo zajemalko juhe, kruh, malo purana po pariško, pomfri, pri meni je zobal motovilec, pri babi pa zmazal pol kosa čokoladne torte. Pravi lakotnik user posted image

Smo imeli zelo luštno popoldne, veliko igraja, smeha in žuranja user posted image and I like that user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Tiana sem dala spat ob 12, zaspal je pa ob 13.30user posted image user posted image

pri nas isto ... ker smo se potepali, sem ga dala ob 10h v posteljo, zaspal je malo čez 11h in se zbudil ob 12:30 ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 544
20.3.2010 20:21:04   
metuljcek321
Evening!

Anja je bila potem čist ok - obviously je včeraj pojedla mal tu mač (tud danes je bila vreča brez dna, jedla celo toast - kva sem bla hepi, ej) & je šel višek out. Thank God za krasno vreme za sušenje perila - 1, 2, 3 je bla pobruhcana oz oprana žehtica suha kot poperuser posted image

Almera, glih danes je 13 let in 3 mesece - he, he. Mini obmesečnica ... eh, kje so cajti, k smo to praznovali, a ne? Hvala vam vsem za vzpodbudne besede, objeme, misli, želje, ... mi je dalo energijo, da speljem tako, kot je treba. To je najina tretja kriza in moram priznat, da tako hudo ni bilo še nikoli. To, da je odšel v Egipt glih zdajle, mi je po svoje še pasalo, da sem premlela misli, pogledala na reči še iz drugih zornih kotov, ... Sicer pa: nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha ... bomo videli, kaj in kako dalje. Do pred kratkim sem bla izredno pesimistična glede vsega skupaj, zdaj sem se že nekoliko omehčala, pa ne vem, a je to prav, al sem samo popustila ... eh, težke stvari, res ...user posted image

Viktorji - wiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa da vidmo ...

Maja Malnar skoraj v Evinem kostimu - opala, Umpa, to bi pa blo za kakšno čvek revijo kot nalašč. Morje je torej uspelo? B''avo, b''avo (Anjin stil)user posted image

glugluglu, si zdaj bolje? Si kar predstavljam, kako si mogla letet v hišo - tukaj pa ni blo variante, da bi bla samo še ene 5 minutk zunaj, ker si je Tian tako želel. Bo pa nedelja prava za daljše uživanje na zraku, kajne?

neboglasnica, berem, da ti je uspelo poloviti družino - enkratno, faca si, da takole pedenaš reči. Kuhalnica in the business ... je treba zaropotat every now and then, ja.

populis, ZOO it is then. A bo jutri kaj manj vetrovno sicer? Midve sva šli danes ven čist na kratko, potem sva se pa ustavili pri prijateljici in njeni 3-letni hčerkici, pa se je zavleklo vse skupaj - me je že kar zeblo na koncu. Midve sva udarili čvek, mali dve pa sta se motorizirali (plastik fantastik karjola + plastik fantastik kosilnica & gasa do pasa - kva sta bli cortlih, ej - noro) ... čas je švignil mimo. Je blo krasno popoldne, prav zares.

Nanka, odličen napredek glede navajanja na kahlico - you are the champion! Jaz sem jo danes posadila gor po zajtrku, ji dala zraven knjigico za "brat," se je nekaj napenjala, zdelo se mi je celo, da sem slišala, kako je kakec padel notri, ampak, ko sem jo dvignila (Anjo, ne kahlouser posted image ), je bila notri na moje in njeno veliko presenečenje samo ena velika prazninauser posted image  Tomorrow''s another day, je rekla Scarlett O''Hara, pa še res je.

Tjaša - English, poskusna matura (vedno pozabim komentirat, joooooooj, pa moje področje ... grrrrr ... kokica sem, prava kokica) ... prav v redu rezultat, ej ... zdaj pa še malo natrenira, videla je, kakšen tip nalog je, kaj lahko pričakuje, itd. Itak, da bo naredila odlično. Kateri datum pa je angleščina? Sigurno štartajo spet z esejem za slovenščino, kajne? In to je kar nekaj pred ostalimi datumi ... Glede tehle testov mi je teta povedala, da so bile za angleščino (predvidevam, da tudi za MAT in SLO) pripravljene 3 enakovredno dobre različice, potem pa naključno žrebajo & gre ena verzija za poskusno, ena za redni tok, ena pa za dodatni rok mature.

spanje čez dan danes  - julijčki so se očitno uskladili - naša je namesto ob standardni uri (11.30) mrknila šele ob 13.00 ... očitno je veter odpihnil zaspanost.

Almera, imaš kakšno slikco mini bušija? Kako so sprejeli novico domači? Job? Ekola, pa bosta malčka 2 leti in še majčkeno narazen - meni se zdi to prima, super, fajn. O, ti nosečka, kolk si nas dobr pustila v nevednosti ... te pa seveda čist razumem, da najprej poveš družini, nato prijateljicam, ...

Umpa, dopustnica, dobr si ti to skoordinirala preko mobilčka ... vse prebrala, pokomentirala & preživela adrenalinsko vožnjo od Umaga do Celjauser posted image  Spočite si. Kako je bilo Lukatu všeč odmaranje?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 545
20.3.2010 21:54:02   
Majuska
Metuljčica, a spremljaš viktorje? user posted image

3jeMi - si omenila, da dragi avto prodaja ... kakšnega pa?

Nanka, super vam gre s kahlico, našega poba to sploh ne zanima user posted image

branje vzgojnih knjig - ja, sem ter tja preberem kakšno, ampak sem jih začela jemati z rezervo. Ameriški avtorji imajo non stop na tapeti, kako je treba paziti na naše malčke, se pogovarjati nežno, tudi ko prestopi mejo ... ah dajte no! Z našo generacijo niso delali tako v rokavicah, pa smo zrasli v normalne, odrasle osebnosti. Sem ter tja je pač treba zaropotat in tega v knjigah ni! Sem se pa spomnila na intervju z Vesno Godina, meni se je zdel fajn - ga lahko tudi po mailu pošljem, da vržete učke nanj user posted image treba je pač poslušati zdravo pamet, pa nekako gre.

< Sporočilo je popravil Majuska -- 20.3.2010 22:07:07 >

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 546
20.3.2010 22:26:09   
karamela6
Čer!

Jaz biti še vedno tukaj user posted image

Umpa, HB, da ste ok-  uh, mi grejo kar kocine pokonci, ko pomislim na kaj takega.

vzgoja - jaz tudi nisem za "vse na lepo", ker to pri otrocih pač ne funkcionira, pa naj reče kdo kar hoče. Mislim, da kakšna po riti ne škodi, sem pa strogo proti tepežu po glavi, vleki za ušesa, tepežu s pasom ... itd.

Nanka, kapo dol za Natko user posted image Mi smo probali s kahlico pred enim letom in je ratalo ... je lulala in kakala vanjo, ampak se mi je potem neumno zdelo. Meni je point, da otrok razume zakaj se gre, ne da ga jaz lovim in dajem na kahlico. Nina zdaj večkrat, ko se spomnim, sedi na kahlici, tudi po 10 min, ampak nič ne naredi. Je pa res, da že kak mesec, ko lula ali kaka (ni važno, vse ji je isto), reče da kaka. Pa vprašam, kakšna je rita in reče "kaka" - pa moram vseeno pogledat ali je res kaka ali je samo lulu :-) Vedno pa, ko kaka, takoj med kakanjem pride do mene, se prime spredaj za pleničko in reče "kaka". To mi je fajn, da jo lahko takoj previjem in se izgonemo rdeči ritki. Skratka, mala ve, zakaj se gre, ve zakaj je kahlica ... bomo začeli čez kak mesec, ko ujamemo ritem s tamalim. Itak smo zdej enih 14dni al 3 tedne brez dude, pa da ne delamo vseh sprememb naenkrat. Zdaj je na vrsti bratec, da se ga navadi, potem pa dalje ... da ne omenjam še to, da jo bomo čez cca. 3 mesece dali v taveliko posteljo, ker bo mali dobil njeno.

Midva sva šla včeraj oba pozno spat, mala pa kot ponavadi ob 6h auf. Uhhh, sva bla zalimana in do 9h sva oba ležala na kavču in vsak enkrat orgiral po potrebi. Potem sva jo hotela dat ob 10h kar spat, pa ni šlo, no way, niti pod razno. In smo se spravili ven - pri nas ni dopoldan pihalo, sonca pa pretiranega tudi ni bilo, je bilo pa toplo. iNo, tamala je zaspala v vozičku okrog 12.30 in ko sva prišla domov, sva jo z vozičkom vred odnesla v njeno sobico, kjer je spala do 15.30 user posted image user posted image user posted image Carica!
Potem smo pekli palačinke, malo za v juhico, mal kar tako (želja dragega) in tamala je pojedla vse skupaj skor 3 palačinke! Pa že zjutraj, 1 banano in pol, pol tavelike žemlje s pašteto, na sprehodu pa še malo žemlje in nekaj albert keksov. Danes je bila res lakotnik, sva jo kar gledala.

Viktorje sam poslušam poleg compa ... pa se mi zdi kr neki ...

bruhanje
- Nina samo 1x, pa še to zaradi jutranjega kašljanja. Je pojedla flašo čokolinota, potem pa začela kašljat in nekaj vn vrgla, sicer pa ne bruha. Trkam! Sem zelo vesela, če bo tako ostalo!

Grem v mižule. Zjutraj ima dragi neke obveznosti in bom sama s tamalo. Moram se naspat ... pa tudi, če me slučaaaaaaaaaajno kaj prime, da bom pri močeh.

Mirno nočko vsem!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 547
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 22:48:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 548
20.3.2010 23:49:23   
Majuska
Ekola, mal današnjih posnetkov

moja sončka
user posted image

babi z Aleksandrom, ko se je basal s torto ...
user posted image

bila je dobra ... user posted image
user posted image

ne ravno posrečen posnetek, ampak frizura se pa vidi user posted image
user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 549
21.3.2010 0:00:41   
anikabd
ALMERA - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepa novica. Zelo sem vesela zateuser posted image .  Želim ti lepo nosečnost in hitri porod.

METULJČEK - držim pesti še zate user posted image .

Majuska, Nebolasnica, Petja in ostale kdaj se dobimo?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......