metuljcek321
|
Evening! Anja je bila potem čist ok - obviously je včeraj pojedla mal tu mač (tud danes je bila vreča brez dna, jedla celo toast - kva sem bla hepi, ej) & je šel višek out. Thank God za krasno vreme za sušenje perila - 1, 2, 3 je bla pobruhcana oz oprana žehtica suha kot poper Almera, glih danes je 13 let in 3 mesece - he, he. Mini obmesečnica ... eh, kje so cajti, k smo to praznovali, a ne? Hvala vam vsem za vzpodbudne besede, objeme, misli, želje, ... mi je dalo energijo, da speljem tako, kot je treba. To je najina tretja kriza in moram priznat, da tako hudo ni bilo še nikoli. To, da je odšel v Egipt glih zdajle, mi je po svoje še pasalo, da sem premlela misli, pogledala na reči še iz drugih zornih kotov, ... Sicer pa: nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha ... bomo videli, kaj in kako dalje. Do pred kratkim sem bla izredno pesimistična glede vsega skupaj, zdaj sem se že nekoliko omehčala, pa ne vem, a je to prav, al sem samo popustila ... eh, težke stvari, res ... Viktorji - wiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa da vidmo ... Maja Malnar skoraj v Evinem kostimu - opala, Umpa, to bi pa blo za kakšno čvek revijo kot nalašč. Morje je torej uspelo? B''avo, b''avo (Anjin stil) glugluglu, si zdaj bolje? Si kar predstavljam, kako si mogla letet v hišo - tukaj pa ni blo variante, da bi bla samo še ene 5 minutk zunaj, ker si je Tian tako želel. Bo pa nedelja prava za daljše uživanje na zraku, kajne? neboglasnica, berem, da ti je uspelo poloviti družino - enkratno, faca si, da takole pedenaš reči. Kuhalnica in the business ... je treba zaropotat every now and then, ja. populis, ZOO it is then. A bo jutri kaj manj vetrovno sicer? Midve sva šli danes ven čist na kratko, potem sva se pa ustavili pri prijateljici in njeni 3-letni hčerkici, pa se je zavleklo vse skupaj - me je že kar zeblo na koncu. Midve sva udarili čvek, mali dve pa sta se motorizirali (plastik fantastik karjola + plastik fantastik kosilnica & gasa do pasa - kva sta bli cortlih, ej - noro) ... čas je švignil mimo. Je blo krasno popoldne, prav zares. Nanka, odličen napredek glede navajanja na kahlico - you are the champion! Jaz sem jo danes posadila gor po zajtrku, ji dala zraven knjigico za "brat," se je nekaj napenjala, zdelo se mi je celo, da sem slišala, kako je kakec padel notri, ampak, ko sem jo dvignila (Anjo, ne kahlo ), je bila notri na moje in njeno veliko presenečenje samo ena velika praznina Tomorrow''s another day, je rekla Scarlett O''Hara, pa še res je. Tjaša - English, poskusna matura (vedno pozabim komentirat, joooooooj, pa moje področje ... grrrrr ... kokica sem, prava kokica) ... prav v redu rezultat, ej ... zdaj pa še malo natrenira, videla je, kakšen tip nalog je, kaj lahko pričakuje, itd. Itak, da bo naredila odlično. Kateri datum pa je angleščina? Sigurno štartajo spet z esejem za slovenščino, kajne? In to je kar nekaj pred ostalimi datumi ... Glede tehle testov mi je teta povedala, da so bile za angleščino (predvidevam, da tudi za MAT in SLO) pripravljene 3 enakovredno dobre različice, potem pa naključno žrebajo & gre ena verzija za poskusno, ena za redni tok, ena pa za dodatni rok mature. spanje čez dan danes - julijčki so se očitno uskladili - naša je namesto ob standardni uri (11.30) mrknila šele ob 13.00 ... očitno je veter odpihnil zaspanost. Almera, imaš kakšno slikco mini bušija? Kako so sprejeli novico domači? Job? Ekola, pa bosta malčka 2 leti in še majčkeno narazen - meni se zdi to prima, super, fajn. O, ti nosečka, kolk si nas dobr pustila v nevednosti ... te pa seveda čist razumem, da najprej poveš družini, nato prijateljicam, ... Umpa, dopustnica, dobr si ti to skoordinirala preko mobilčka ... vse prebrala, pokomentirala & preživela adrenalinsko vožnjo od Umaga do Celja Spočite si. Kako je bilo Lukatu všeč odmaranje?