|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
19.3.2010 20:06:29   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Drage moje julijke, tukaj se pa tako redko oglasim, da sploh ne vem več, če me še poznate.

Mi gremo v 3. krog, septembra bomo spet pestovali user posted image .

Še ne vem ali bo ali ker se na nuhalni še ni videlo. Sicer se pa ok počutim in nimam večjih težav.

sončica, čestitam in naj bo ta čas zate lep in brez nevšečnosti user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 401
19.3.2010 20:09:22   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

kako je? si se polepšala? ... počutiš se... naj uganem... občutek je božanski... fenomenalno lepo user posted image

vsi trije smo šli skrajšat frizure, mali je prav luštkan (da ne govorim, kako je zabaval cel frizeraj!), ati je zdaj na 0.3, jaz se moram sebe še navadit, ker sem ornk skrajšala. Ravno toliko, da še lahko naredim čop user posted image

smo pridirkali domov ravno pravi čas za risanke, večerjo in tuš. mali je pa poti v Indijo Koromandijo, jaz pa se na hitro pofočkam, potlej me kuhinja vabi ...

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 402
19.3.2010 20:13:01   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

... skratka, lejdis... oni dan smo debatirale o branju o vzgoji... jp, pri meni je prišel ta dan, pa mi je žal, da nisem začela že veliko prej... skratka... najprej bom gradila na sebi, potem pa probala za to navdušit moža, ker opažam, da nama medsebojno sodelavanje ne gre najbolje... user posted image user posted image user posted image ... samo, bova morala tudi na drugih področjih pošlihtat stvari, da nama bo tudi pri vzgoji lepo zalaufalo user posted image ... skratka, kr neki... nisva ravno ok zadnje čase... user posted image

3jeVi, sej bo šlo ... jaz sem tudi morala mojemu par stvari razjasnit, pa se je potlej nakuliral ... zdaj se je še navadil, da če ga kaj polomi, ga ošvrknem s pogledom, ki pove vse in še malo več user posted image

Koliko časa sta pa vidva že skupaj, če smem vprašat?

... bejž, grem pod tuš pa brat... mi je sodelavka dala 3 knjige, zdaj pa glodam eno pa po eno... user posted image

... mejte se... user posted image

katere knjige pa imaš?

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 20:32:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
19.3.2010 20:34:27   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

No, očitno Julijke 2008 ustanavljamo podskupino na Septemberkah 2010.

Nosečka Maja in Sončica- a me vzameta zraven? Sodim ravno med vaju glede na PDP - naš novi D day je 19.9. (in ja, kljub Klomifenu imamo samo enega novega fižolčka)

Kar se pa počutja tiče, sem bila pa zopet obdarovana s celodnevno slabostjo in hujšanjem, ampak zdaj se že kak teden kar OK počutim.

P.S. Se globoko opravičujem za zavajanja in bele laži okoli moje "nenosečnosti" v zadnjih treh mesecih.

KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ?! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 405
19.3.2010 20:36:03   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Nosečka Maja in Sončica- a me vzameta zraven? Sodim ravno med vaju glede na PDP - naš novi D day je 19.9. (in ja, kljub Klomifenu imamo samo enega novega fižolčka)

Kar se pa počutja tiče, sem bila pa zopet obdarovana s celodnevno slabostjo in hujšanjem, ampak zdaj se že kak teden kar OK počutim.

P.S. Se globoko opravičujem za zavajanja in bele laži okoli moje "nenosečnosti" v zadnjih treh mesecih.

KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ?! user posted image user posted image user posted image user posted image

ti ti ti! ČESTITAAAAAAAAAAAM! ej kok sm vesela... kr kurjo polt sm dobila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 406
19.3.2010 20:36:26   
neboglasnica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem takoj vedela kaj boš napisala, ker si zamenjala avatar, saj pikapoka je odlično opravila svoje delo.

Neposredna povezava do sporočila: 407
19.3.2010 20:41:29   
neboglasnica
Meni se pa lika, pa so cunje še premokre.

Majuska: tudi jaz sem se zadnjič postrigla tako, da komaj še naredim čop. Fotka??

Drugače pa vsem prezaposlenim mamam v poduk: moja sodelavka, stara 35 let, je imela prejšnji teden sum na pljučnico, Ta teden je prišla delat, ker bi se verjetno šola sesula brez nje in kam so jo včeraj odpeljali? Na Golnik za 14 dni. Tako - draga dekleta, najprej ste ve na vrsti, potem šele služba, nismo več najmlajše. No, vsaj jaz ne.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 20:41:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 409
19.3.2010 20:42:58   
neboglasnica
Aja, še tole sem želela deliti z vami: ker me je sin zadnja dva dni videval samo zjutraj, me je danes presenetil. Kliče iz posteljice, šibam ponj, vzamem k sebi, se full crklja, prav drgnil se je v moj obraz (ponavadi takoj črta na tla), vzel dudo iz ust in me polubčkal. Iiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 410
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 20:44:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 411
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 20:45:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 412
19.3.2010 20:45:37   
neboglasnica
Almera vidim, da si vse porihtala, še tisto, kako se že reče??? Ko grem z miško na tvojo fotko, se mi prikaže - kaj že??

Drugače imam pa danes požeruški dan, sem kar naprej lačna, se mi user posted image napoveduje.

Neposredna povezava do sporočila: 413
19.3.2010 20:47:00   
nosečka maja
oj
sem prišla gor da odpišem zimski na zs sva nekaj debatirali glede morja in vas še nahitrco mal berem in kajjj ALMERA JA IZ SRCA ČESTITAM...vidiš jaz nisem mogla biti tiho. Res super super......torej sva septemberke jaz imam po novem pdp 18.09.

semmm fulll vesela res ....sedaj pa močno stiskam pesti še za Metuljčico .

Neposredna povezava do sporočila: 414
19.3.2010 20:47:19   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Meni se pa lika, pa so cunje še premokre. to se najbrž hecaš? Ne, res se mi lika. Sem sama doma, deca spijo, film je šele ob 22.00...

Majuska: tudi jaz sem se zadnjič postrigla tako, da komaj še naredim čop. Fotka?? obe bi lahk dali fotke, vaju že dolgo nismo vidli Mene si lahko videla na Populisinih slikah včeraj. Sicer pa tebe vidimo vsak dan, kajneda? user posted image user posted image

Drugače pa vsem prezaposlenim mamam v poduk: moja sodelavka, stara 35 let, je imela prejšnji teden sum na pljučnico, Ta teden je prišla delat, ker bi se verjetno šola sesula brez nje in kam so jo včeraj odpeljali? Na Golnik za 14 dni. Tako - draga dekleta, najprej ste ve na vrsti, potem šele služba, nismo več najmlajše. No, vsaj jaz ne.
Res je, prvo je zdravje! Jap.

Neposredna povezava do sporočila: 415
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 20:48:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 20:50:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 417
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 20:53:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 418
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 20:54:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 419
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 20:55:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 420
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 20:56:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 421
19.3.2010 20:57:02   
neboglasnica
Karamela: tale fotka je pa prav posebej zate, ko ste včeraj klepetale o kodrčkih, tule je naš fante...

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 422
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 20:59:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 423
19.3.2010 20:59:37   
neboglasnica

user posted image če je še kateri ušlo.....

ja, lepa si! in nimaš tako kratke...al je zdaj že sprememba?

Hvala hvala, to so že 15 cm krajši lasje.

3jeMi: ves čas mi uhajaš izpod rok, tole sem se namenila ti poslati user posted image user posted image user posted image , kaj več pa na kaki kavici, velja??

Neposredna povezava do sporočila: 424
19.3.2010 21:00:04   
neboglasnica

lahko bi še malo razložle kdo je še na sliki

Ok, grem citirat fotko...

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?