|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 9:56:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
20.4.2010 10:05:22   
Masha_M
mkbk: Aja, jaz sem tudi pozabila odgovoriti na tisto okrog babice. Priznam, da zdaj govorim na pamet, ker štručko še čakam, ampak mislim, da če se s starimi starši dobro razumete vi IN mali in če veš da imajo neke normalne poglede na vzgojo, bi jaz kar zagrabila priložnost. Sploh še, če so ponudili sami in jim nič ne vsiljuješ ti, da bi se potem morala čutiti dolžno "odplačevati" usluge.

cojka: O, bom, bom. Saj vas bom itak po povratku na FBju posiljevala s fotkami, ker Andraž full rad fotografira in verjamem, da bova videla tudi veliko materiala za fotkat. :)

Punce, a katera ima/je imela Besafe varnostni pas za nosečnice za v avto? Tale: http://nakup.pikapolonica.com/besafe-pas-za-noseCnice/5200337043485200339

Midva bova zdaj kar precej na poti in resno razmišljam, da bi ga nabavila. A zadeva vseeno ni čisto poceni, na bolhi ga samo ena prodaja iz Litije in se mi ne splača voziti do tja, med RR oglasi nič nisem našla, pa bi najprej rada še kakšno mnenje slišala. :) Tenkju!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
20.4.2010 10:18:55   
Anonimen
mkbk sej nimam kej. Loh popi...., pa ne bom imela nič od tega, razen slabe volje. Moj je bil ziher, da bo lahko aprila velik doma, pa je tako prišlo, da ima zdej ful dela. In glede na krizo, ne morem od njega pričakovat, da bo odklonil delo (ker veliko njegovih kolegov nima dela, sem lahko sploh vesela, da mojemu ponudijo za delat). Valda, da mi pa ni lahko in bi ga na trenutke res potrebovala.
Jaz bi na tvojem mestu izkoristila ponudbo tašče in dala Filipa malo v varstvo.

cojka glej, da si ne drzneš it danes v P. Jaz nimam avta, da te peljemuser posted image Ej pa kaj je s temi našimi deci. Važn, da gre on na dirko. To pa res ne sme zamudit, a neuser posted image

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
20.4.2010 10:21:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M
Punce, a katera ima/je imela Besafe varnostni pas za nosečnice za v avto? Tale: http://nakup.pikapolonica.com/besafe-pas-za-noseCnice/5200337043485200339

Midva bova zdaj kar precej na poti in resno razmišljam, da bi ga nabavila. A zadeva vseeno ni čisto poceni, na bolhi ga samo ena prodaja iz Litije in se mi ne splača voziti do tja, med RR oglasi nič nisem našla, pa bi najprej rada še kakšno mnenje slišala. :) Tenkju!

Masha_M jaz sem tud gledala ta pas. No ker me je vse prehitelo, si ga nisem kupila, sem si ga pa hotela. Me je pas na koncu že ful motil čez trebuh, me je tiščalo, tako da sem se nehala pripenjati in so me 1x ustavili policaji in mi niso dali kazni, ker sem rekla, da me pas moti. So mi pa rekli, da naj si zrihtam potrdilo. No jaz bi namesto tega raje kupila ta pas.

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
20.4.2010 10:30:03   
krtkova
anajrim - roman o nošenju pasu NI MOJE mnenje, temveč navodila fizioterapevtke iz porodnišnice, ki me je opozorila ravno pred napačnim nošenjem, kot si ga opisala ti. Vendar, kot sem napisala, je beseda "napačno" namenjena težavam s to simfizo. Če pa imaš ti druge težave, za kar si dobila navodilo za nošenje pasu, pa je čisto mogoče, da se ga nosi diagonalno.

Res je tudi, da se pri naših težavah s tem pasom zelo težko sedi. Me pas potrebujemo ko hodimo in ne ko sedimo. Zato ga dam jaz takrat pač dol.

IN glede na to, da so tudi Petrci povedali ENAKO kot meni, ne gre le za neko moje mnenje, mnenje moje fizioterapevtke (glede na to, da je vodja fizioterapije v Lj P verjetno ni neka šalabajzerka, a ne??),... temveč nekaj kar očitno kar zares drži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 10:35:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
20.4.2010 10:37:58   
krtkova
Ma, Cojka, ti si itak skoz ena rožica!! user posted image

Pa ne klič prosim dons svojga bratranca, ker mene jutri ni, ker imam pregled (beri: čakanje cel dan).user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2282
20.4.2010 10:38:37   
Masha_M
Meni tudi common sense govori, da če se pas uporablja pri nizki legi ploda, je smiselno tisto diagonalno nošenje, da malo dvigne vse skupaj in se manj čuti teža. Pri tej glupi simfizi je pa glavni namen da medenico skupaj stisne da ne "pleše" naokoli in je potem I guess najbolj logično, da se nosi tako kot poteka medenica - torej vodoravno. :) Vse je torej očitno odvisno od težave, za katero se uporablja. ;)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
20.4.2010 10:40:08   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Masha - vidva kar fajn poslikajta, da bom jaz pol sline cedila. Edin veš kaj bodi pozorna - da boš imela zaloge hrane sabo. Ker popoldne nikjer nič za jest en dobiš. Meni je bila to katastrofa. Aja, pa kruh imajo neslanuser posted image
Se bova založila s frutabelami, muffini & stuff. :D Da naju italijanska siesta ne ujame nepripravljena, hihihi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2284
20.4.2010 10:43:25   
Anonimen
cojka kako si drzne tvoj čmrlj tok čakat. Edin če čaka bejbikeuser posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
20.4.2010 10:46:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Masha - vidva kar fajn poslikajta, da bom jaz pol sline cedila. Edin veš kaj bodi pozorna - da boš imela zaloge hrane sabo. Ker popoldne nikjer nič za jest en dobiš. Meni je bila to katastrofa. Aja, pa kruh imajo neslanuser posted image
Se bova založila s frutabelami, muffini & stuff. :D Da naju italijanska siesta ne ujame nepripravljena, hihihi. user posted image

Masha bravo, ti si že tapravauser posted image . Skrbiš samo zase. Še noben tip se ni najedu od frutabeluser posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
20.4.2010 10:51:00   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
Masha bravo, ti si že tapravauser posted image . Skrbiš samo zase. Še noben tip se ni najedu od frutabeluser posted image

Ne pa neeee! Nisem taka. user posted image Frutabele ima tudi on rad. Je pa res, da jih najbrž rabi maaaalce več kot jaz, da kaj zaležejo. :) Bova šla skupaj v shopping, da bo za oba kaj za pod zob. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 10:56:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2288
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 10:58:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2289
20.4.2010 10:59:40   
krtkova
cojka - ne ne, če če boste vi zmenili, ti le pojdi!!! Da ne boš zarad mene ostala brez fotk.

Neposredna povezava do sporočila: 2290
20.4.2010 11:14:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Ma, Cojka, ti si itak skoz ena rožica!! user posted image

Pa ne klič prosim dons svojga bratranca, ker mene jutri ni, ker imam pregled (beri: čakanje cel dan).user posted image user posted image

user posted image
No, potem bom pa počakala na naslednji teden. Itak bom še dolg strašila s tem bauhijemuser posted image user posted image

No kdo se zdej urivauser posted image Mi imamo slikaje naslednji teden.
cojka a ti se greš še enkrat slikat? A se nisi zadnjič zadnjič (kako se pa zdej to slišuser posted image - no sej veš kaj sem hotela vprašat)?

Neposredna povezava do sporočila: 2291
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 11:21:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2292
20.4.2010 11:24:22   
Anonimen
Zivjo punce!

Vceraj sem vas potem samo prebrala in nisem nic komentirala, ker sem bla spet ful zaspana. Jaz res ne vem kaj mi je. Skoz bi spala. Mala pa je vceraj zvecer spakirala kufre pa sla! Madona, tako se mi se nikoli ni trebuh premikal. Sem res mislila, da bo kar pri rebrah ven prisla. Pa je ocitno obupala in zaspala. Zdaj je po moje ze tako velika, da vsak njen gib mene celo premakne. Ponoci me je pa nekaj zbujalo. Pa ne vem kaj. Vsakic, ko sem se zbudila sem razmisljala ce imam popadke al kaj mi je, da se zbujam, potem sem pa nazaj zaspala. Danes ima Hitler rojstni dan. Ne vem kaksna je sansa, da bi ga imela se Zoja user posted image

NN, hvala za pozitivne misli o meni kot materi. Res me skrbi, da ne bom znala s tem dojenckom nic prav delat user posted image
Imam pa zato sestro, ki o meni se vedno misli, da imam 6 let in da me more vse nauciti. In jim je vsem nadtezko razumeti, da ne vem kako se bom pocutila v porodnisnici in da ce je prepoved obiskov, to velja tudi za njih!! Aaaaaa user posted image
Aja, zakaj moja mama ni prijela pegle? Ker je ze vsaj 20 let ni. In je tudi ne bo. Ve pa, kako bi NAJ bilo, ooo, to pa user posted image user posted image

V glavnem, lepo se imejte danes. Btw, ker sem bila tako iz sebe, da bom zamudila horsa, me je moz vceraj peljal in sem ponoci imela totalne napade zgage in slabosti. Ni mi pasal tale hors. Res je skrajni cas, da grem rodit. Bom koncno jedla lahko user posted image

Se se kaj javim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
20.4.2010 11:24:45   
Anonimen
Zivjo punce!

Vceraj sem vas potem samo prebrala in nisem nic komentirala, ker sem bla spet ful zaspana. Jaz res ne vem kaj mi je. Skoz bi spala. Mala pa je vceraj zvecer spakirala kufre pa sla! Madona, tako se mi se nikoli ni trebuh premikal. Sem res mislila, da bo kar pri rebrah ven prisla. Pa je ocitno obupala in zaspala. Zdaj je po moje ze tako velika, da vsak njen gib mene celo premakne. Ponoci me je pa nekaj zbujalo. Pa ne vem kaj. Vsakic, ko sem se zbudila sem razmisljala ce imam popadke al kaj mi je, da se zbujam, potem sem pa nazaj zaspala. Danes ima Hitler rojstni dan. Ne vem kaksna je sansa, da bi ga imela se Zoja user posted image

NN, hvala za pozitivne misli o meni kot materi. Res me skrbi, da ne bom znala s tem dojenckom nic prav delat user posted image
Imam pa zato sestro, ki o meni se vedno misli, da imam 6 let in da me more vse nauciti. In jim je vsem nadtezko razumeti, da ne vem kako se bom pocutila v porodnisnici in da ce je prepoved obiskov, to velja tudi za njih!! Aaaaaa user posted image
Aja, zakaj moja mama ni prijela pegle? Ker je ze vsaj 20 let ni. In je tudi ne bo. Ve pa, kako bi NAJ bilo, ooo, to pa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
20.4.2010 11:25:25   
Anonimen
aaaaa, bedna RR!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
20.4.2010 11:26:33   
Anonimen
Ja, morem se nazaj zrintuser posted image user posted image user posted image
Zadnjič sem se v studiu slikala. Drugače pa je rekel da bi bilo fajn, če nama rata it še enkrat ven. In takrat bosta šle še krtkova in mkbk zraven. Aja, samo a ne gre on na dopust s familijo? Za kateri dan ste zmenjeni?

cojka- ja je rekel, da pride 25. nazaj, tako da naj ga 26. pokličem. Tako, da enkrat naslednji teden imamo slikanje, nimam pojma kar dan. Ziher pa naslednji teden, ker smo rekli pred prvomajskimi.

Neposredna povezava do sporočila: 2296
20.4.2010 11:28:06   
Anonimen
Ja, morem se nazaj zrintuser posted image user posted image user posted image
Zadnjič sem se v studiu slikala. Drugače pa je rekel da bi bilo fajn, če nama rata it še enkrat ven. In takrat bosta šle še krtkova in mkbk zraven. Aja, samo a ne gre on na dopust s familijo? Za kateri dan ste zmenjeni?

cojka je rekel, da bo 25. nazaj in da naj ga 26. pokličem. Imamo pa ziher slikanje naslednji teden, ker smo rekli, da pred prvomajskimi, samo ne vem ker dan.
Ful dobr, da se boste še zuni slikale. Nam ni bilo namenjenuser posted image No, nam tud notr ni bilo namenjen.

Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.4.2010 11:28:33   
petrca2507
Glede pasu: men so rekl, da je vodoravno nošenje za težave SPD (symphysis pubis dysfunction), poševno / diagonalno pa za nizko nošenje ploda in težave s hrbtom. Poleg pasu so me opozorili tudi na nekaj ostalih stvari: po stopnicah naj hodim eno po eno, sonožno usedanje in vstajanje, naj ne pretiravam s hojo, izogibat se moram dvigovanjem in spuščanjem težkih stvari, nogavice in čevlje naj si obuvam v sedečem položaju, ...

masha...kdaj gresta v Toscano?

cojka...če tvoj čmrlj čaka na polno luno, potem boš rodila 28.4. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.4.2010 11:28:41   
petrca2507
Glede pasu: men so rekl, da je vodoravno nošenje za težave SPD (symphysis pubis dysfunction), poševno / diagonalno pa za nizko nošenje ploda in težave s hrbtom. Poleg pasu so me opozorili tudi na nekaj ostalih stvari: po stopnicah naj hodim eno po eno, sonožno usedanje in vstajanje, naj ne pretiravam s hojo, izogibat se moram dvigovanjem in spuščanjem težkih stvari, nogavice in čevlje naj si obuvam v sedečem položaju, ...

cojka...če tvoj čmrlj čaka na polno luno, potem boš rodila 28.4. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.4.2010 11:28:44   
petrca2507

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?