Anonimen
|
Ladies and gentleman ... i give you .... MKBK!!!! (mnozica: jeeej, uuuu, oooo, iiii) Tako se to naredi lubica Lepo, da si spet nazaj. Pa upam, da se Filip kmalu pozdravi, Lara pa zredi tako, da ti bo se zal, da si se pritozevala. In ja, jaz cakam ne samo Mati bozjo ampak se kaj drugega, da se mi prikaze preden grem rodit. To je unbelivable. Saj vem, da se grdo slisi, ampak me vsaj Natasa in Sasa drzita pokonci, ker se njun datum tudi priblizuje pa se jima se nic ne dogaja. Ne pa Marjana in Nax, ki ne znata na vrsto pocakati No, Tanika, ti pa lahko ze gres proti P. Ti dovolim Je pa vceraj tasca rekla: "joj, tebi se pa vidi, da bos kmalu rodila. Ko te gledam kako hodis, vidim, da se pripravlja" No shit Sherlock, ce imam cez 2 dni rok! Aaaa Potem je pa zvecer moja mati prisla in mi je vse obleke za malo prelozila po stevilkah. Pametno, a ne? Jaz sem mela zlozene vse na enem kupu. Od 50 do 74 in potem od 74 gor drugi kup. Super sem, ni kaj In je ugotovila, da sem slabo speglala (itak) in mi je pol stvari odnesla, da jih bo dala neki gospe, ki njej pegla, ker drugace bo to naso malo vse tiscalo. Haha, glavno, da meni ni treba se enkrat peglati Sem se pa vceraj cel dan tako bedno pocutila. Ful sem bla zaspana in vsa nejevoljna. Zato tudi nisem nic na RR prisla. Ampak vidim, da smo ble vse bolj bedne in tihe vceraj. Aja, Krti, vse najboljse!! Cojka, sem dobila tvoj sms zjutraj ampak sem se samo obrnila in nazaj zaspala. Ne vem kaj je z mano, ampak jaz spim po 13 ur. Mogoce bom pa zbolela. Jutri pa mene zal ne bo, ker imam cel dan razvajanje s sestrico in mami. Se bomo malo kvalitetno druzile. Gremo na pedikuro pa na kosilo pa na kavo na soncek ... ocitno se poslavljata od mene Ce bomo slucajno prej fertik, se vam pridruzim, drugace pa naslednji teden. Saj bom se vedno zogo s sabo nosila. Brez skrbi Ziva, ti posljem mojo stevilko na ZS, da se bos javila, ko bos rodila. Itak bos pred mano Marjanca in NN, lepo, da se javita kaj. In lepo, da imata pridne otroke in Marjana tudi moza. Jaz sem ravnokar mojega klicala, da naj se kar pripravi, da bo skrbel zame. In mi je obljubil, da mi bo ze v P pudinge s smetano nosil. Me pa tudi skrbi, da mi bo mala razmesarila bradavico. V bistvu sem vceaj razmisljala, da sploh ne vem, ce sem pripravljena na novo clanico druzine. Bi sla rodit, to ze, ampak kako bo pa potem doma si pa sploh ne predstavljam. Skrbi me, da bom se slabsa mati, kot si zdaj predstavljam
|