|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
19.4.2010 12:58:03   
katrinka
ja tud v petek so do petih...superuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
19.4.2010 12:59:28   
mkbk
Helooooooooooooou! user posted image

Si bom kr mal zaploskala (tko kt aglaia, ker sm se uspela tuki pofočkat)
Brala vas še nisem za nazaj samo mam filing, da itak še ni nobena od aprilčic rodila user posted image Kaj čakate, da se vam Mati božja prikaže?

Jst se nism mogla nič oglasit, ker naša family ma tok razštelan imunski sistem, da ni za nikamor. Po tistih antibiotikih in vsem, kar je imel Filip, sem še jaz pristala na njih, potem, je moj celo noč kozlal in sral in itak čist konc, čez dva dni mene začne kar na lepem tok uho bolet, da smo hotli it na urgenco (itak da je blo ponoč), naslednji dan pa spet mene začne po trebuhu zvijat - no in naslednje 4 dni Filip zbruha vse kar poje (čist je že shiran kot kak dahavček)... upam, da se nam obrne na boljše. Za nameček, mi pa še na pregledu v P rečejo, da je mogoče spet sum na zastoj rasti, ker je trebušček od moje Lare malo manjši kot bi mogel bit (ampak še čakamo kolk bo zrastla v naslednjih tednih). WTF user posted image Jokat sm že zdavnaj nehala, samo preklinjam lahko in upam, da se tale štala čimprej neha! Ker mislim it čez vikend v Benetke!

Mogoče se jst tud jutr ob 12 pofočkam,glede na to ,da smo zdej že boljši, pa še moj mi takrat lahko tamalga pazi! Bi vas ful vidla, ker vas res že pogrešam!!!!

Drgač smo bli pa danes na sprehodu zunaj v Župančičevi jami - so en tak ful lušten park /igrišče za otroke odprli z motivom morja, pa majo ladjo in čoln, krasno so spedenali, sonček je bil, upam, da me je kaj prijel...

Krtkova vse najboljše!!!!!! user posted image Sej ti gre dobr, še tko naprej!user posted image

papa punce!

< Sporočilo je popravil mkbk -- 19.4.2010 13:02:49 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
19.4.2010 13:06:26   
krtkova
mkbk - sm vidla tvoj klic, sam sm spet spala. Ker ponoči ne, potem dopoldne, ko mam mir. ha hauser posted image  Hvala za dobre želje. Prosim, pridi jutri, te tudi jaz zelo pogrešam!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
19.4.2010 13:32:51   
mkbk
Joj, oprosti, dej me poklič kej ko boš pr seb!!! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
19.4.2010 13:39:15   
anajrim
Mkbk - upam da se stvari z zdravjem le poštimajo...drgač em pa jaz našemu malemu februarja ko je bil non stop nekaj bolan, kupila v dm vitamimski tonik od kindervitala (mislim da je od Fidimeda)...mu je ful pomagalo, zdaj mu pa enkrat na dan dam sirup od pikovita... morda pa tudi njemu pomaga...

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
19.4.2010 13:50:12   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jutro še enkrat!!user posted image

Kaj je zdej za jutri? Se mi zdi, da nas bo bolj malo!! Dejmo se mal pofočkat:

Jutri, Horse, BTC ob 12h:

- krtkova
- MM
- Živa
- Cojka
- Amazonka

Sem se dodala. Se vedelim kosila jutriuser posted image user posted image

BTW, Ktkova, vse naaaajjjboooljšeeee!!!!! user posted image user posted image user posted image

Nax, računaj da mali niti 3 kile nima. Ko bo enkrat porejen na 4 ali 5 kilc, se bo tudi zbujal na 3 do 4 ure ponoči. Gotovo. Drugače pa lahko probaš popoldne intervale dojenja zgostit (na 2 uri), kar je tudi sicer bolj priporočljivo, ker je vodenost mleka takrat večja (in je posledično manj nasitno). Potem bo morda več spal ponoči. Poizkusi. Dotedaj pa bo bolj štala ja, ponudba in povpraševanje, pa tolaži se, več ko ga boš pristavljala, več mleka boš imela. Pa težji kot bo, več sesalne moči bo imel in se bo v enem podoju več in hitreje najedel. Skratka, no worries.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
19.4.2010 14:12:13   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jutro še enkrat!!user posted image

Kaj je zdej za jutri? Se mi zdi, da nas bo bolj malo!! Dejmo se mal pofočkat:

Jutri, Horse, BTC ob 12h:

- krtkova
- MM
- Živa
- Cojka
- Amazonka
- mkbk (najbrž)

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
19.4.2010 14:21:45   
MaliMišek
Hojla srake!

Midva z user posted image sva šla danes urejat na CSD in nama je ratal vse uredit user posted image , tudi priznanje očetovstva user posted image ! Ena kljukica več na seznamu obveznosti do poroda, zdej bo treba pa res počasi začet prat cunjce in likat user posted image .

Joj mkbk bogica! Skrajni čas je da se začne lepo vreme in da bacili zapustijo vašo družino! user posted image user posted image user posted image Se veselim jutrišnjega snidenja, upam da ti rata prit!!!

Grem zdej študirat kaj naj kuham user posted image , pojma nimam. Ima katera kakšno idejo?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
   [Brisano sporočilo]
19.4.2010 14:42:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
19.4.2010 14:50:39   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Jaz sem prišla iz Casa Nostre, sem pojedla ful dobro solato, potem sva šle pa še v Zvezdo na bananin sladoled. Sem polna kot bomba, grem mal na sprehod na sončka, potem pa mal odspat, ker jaz se lahko konkretno naspim samo popoldne, ko imam dovolj prostora na postelji.

user posted image user posted image user posted image Cojka jaz komaj čakam, da moj zjutraj vstane za v službo, da se lahko razlezem po celi postelji user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
19.4.2010 14:50:50   
sasa1975
OJLA,

torej se vidimo jutri...

danes sem imela ginek.pravi da se še nič ne odpiram in tudi CTG ni pokazal nič popadkov..
me je naročil spet na pregled v petek,ker imam v soboto rok bomo vidliuser posted image
zdej se mi pa že vlečeeeeeeee pa mal me ze strah daje....

lp do snidenja

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 2236
19.4.2010 14:53:21   
Anonimen
No slikanje valda ni uspelouser posted image , ker je bil mladi gospodič zaspan od prekrokane nočiuser posted image user posted image user posted image Pa tok sem se veselila slikanja. 

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
19.4.2010 14:56:48   
Anonimen
Sej jaz Taiu niti slučajno ne bi ukinila nočnega obroka, samo sem včeraj neki brala, da bi počasi mogla skenslati nočni obrok in mi ni bilo nič jasno. Sem pol mislila, da sem že jaz čudna, ker ga še vedno hranim ponoči, ampak itak se mi zbuja.

Midva sva imela, dokler je jedel po flaški, lep urnik, na 3 urce. Zdej k se pa dojiva je pa loh na 3 ure, loh pa na 1h.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2238
19.4.2010 14:59:12   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Hojla srake!

Joj mkbk bogica! Skrajni čas je da se začne lepo vreme in da bacili zapustijo vašo družino! user posted image user posted image user posted image Se veselim jutrišnjega snidenja, upam da ti rata prit!!!

Grem zdej študirat kaj naj kuham user posted image , pojma nimam. Ima katera kakšno idejo?

O MM user posted image ! Mi smo mel pa filane paprike dons (sam je moja mami nardila), jih mam jst ful rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2239
19.4.2010 15:04:16   
mkbk

mkbk - smo te prav pogrešale. Upam, da ti jutri res uspe priti. Pa tudi srčno upam, da se vaši familiji imunski sistem popravi. Predvsem pa uživajte v Benetkah. A gresta sama ali s Filipom?

Jaz sem prišla iz Casa Nostre, sem pojedla ful dobro solato, potem sva šle pa še v Zvezdo na bananin sladoled. Sem polna kot bomba, grem mal na sprehod na sončka, potem pa mal odspat, ker jaz se lahko konkretno naspim samo popoldne, ko imam dovolj prostora na postelji.

Greva sama, vsaj upam, da greva! Mmmmmm, jst bi tud neki iz Zvezde! Pa ful bi rada enkrat tisto probala, k jo neka noč skoz je - iz žit!
Men pa zadnje čase ful ful jagode pašejo, pa komi čakam češnje (pa drugače sem junk freak in ne maram zdrave hrane kej preveč)user posted image

Cojka, sej jaz se vrjetno že zamudila tisto slikanje, k smo ble zmenjene, a ne (nism nič brala za nazaj veš) ...user posted image

nax - kakšno slikanje? A sta bla pri kakem fotografu s tamaučkom? A ti jutr slučajno prideš?user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 19.4.2010 15:06:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 2240
19.4.2010 15:06:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Aja, Žak je pa najbolj podoben očiju. Samo ga ti še nisi videla. Mogoče bo Nax bolj videla to podobnost, ker ga je že spoznala. Čisti očka je. Vsi tako pravijo. Edino spodnji del, od noska dol, je mamica, zgoraj pa očka.

neka_noč a veš, da meni se pa Žak zdi čist teb podoben. Prvo k si poslala fotko, sem ga gledala in se nisem mogla odločit al je teb al D., pa sem ugotovila, da je čist tvoj.

Nataša evo zdej boš pa že res ti na vrsti. Upam, da boš jutri že cartala in čimprej sporoči cojki, ker zate sem pa res firbčna, če imaš punčko.

mkbk upam, da se čimprej pozdravite. Bošček Filip, ga je tale vrtec čist zdelal.

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2241
19.4.2010 15:07:46   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Hojla srake!

O MM user posted image ! Mi smo mel pa filane paprike dons (sam je moja mami nardila), jih mam jst ful rada!

Uuuuu filane paprike....jaz jih obožujem user posted image . Škoda, ker tega nisem prej prebrala, zdaj je na štedilniku že rižota.
Bodo pa parike v sredo, sem hotela napisat že, da bodo jutri, pa sem se spomnila, da je jutri sračje kosilo user posted image !

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
19.4.2010 15:08:03   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image Cojka jaz komaj čakam, da moj zjutraj vstane za v službo, da se lahko razlezem po celi postelji user posted image .

To sem pa tud jaz vedno čakala. Kdaj sem ga že prov budila, da nej se že spoka, ker se mu kao mudi, ker je zmenjen, samo zato, da sem imela celo posteljo zase. Kok smo žlehtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2243
19.4.2010 15:08:40   
amazonka3

Ej jaz tudi pojma nisem imela, pa po pravic povedan se mi niti ne da. Zato zdajle jem velik krožnik paradižnika datelino z mozarello in dva opečena polnozrnata kruhka.
Takrat, ko jaz nimam pojma ka skuhat, naredim:
špinačo in pire
polento in golaž
piščančji paprikaš
ali pa eno enolončnico iz rdeče leče, bučk, korenja in malo piščančjega mesa v majhnih kockah

Neposredna povezava do sporočila: 2244
19.4.2010 15:11:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
nax - kakšno slikanje? A sta bla pri kakem fotografu s tamaučkom? A ti jutr slučajno prideš?user posted image

mkbk šli smo k cojkinem bratrancu na slikanje. Ker sem jaz zamudila svoje nosečniške fotke, sem hotela imet profi fotke s tamalim. Ampak gleda, da se tamalmu j... za fotke z mami in očitomuser posted image
Za jutri bom pa še videla. Sem brez avta, pa ne vem kok bo kej toplo, ker če pridem, morem pridt itak s svojo prikolico. Sem pa bila zadnjič, pa tebe ni bilouser posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2245
19.4.2010 15:24:14   
mkbk
nax, vem ja...sm mela pregled v P na patološki, mam zadnje cajte tok pogosto preglede, da en folgam sledit, pa še zadnji dan službe in sm res konkretno zabrljala.

Midva sva enkrat z mojim mela ene prebliske,da bova mal osladna in težila unmu folku k naja skos zasipava s fotkami svojih pamžev - in sva hotla za novo leto poslat čestitke z družinsko fotko, sliku nas bi pa en kvazi profesionalc (pa mal še zarad babic in dedkov, roko na srce). Itak najprejse je dru pol je pa zakomiral...in pač spi na unih fotkah, jst se itak uzadi skrivam, še vsa debela, se je pa pes v ospredje rinu, pa smreka je mal bl prišla do izraza user posted image . HB, k svoje rit pa res ne bi okol pošiljala, vsaj za novo leto ne (čeprav bi si marsikdo zaslužu, nerečem!)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
19.4.2010 15:32:35   
Anonimen
Ladies and gentleman ... i give you .... MKBK!!!! (mnozica: jeeej, uuuu, oooo, iiii) user posted image user posted image
Tako se to naredi lubica user posted image
Lepo, da si spet nazaj. Pa upam, da se Filip kmalu pozdravi, Lara pa zredi tako, da ti bo se zal, da si se pritozevala. In ja, jaz cakam ne samo Mati bozjo ampak se kaj drugega, da se mi prikaze preden grem rodit. To je unbelivable. Saj vem, da se grdo slisi, ampak me vsaj Natasa in Sasa drzita pokonci, ker se njun datum tudi priblizuje pa se jima se nic ne dogaja. Ne pa Marjana in Nax, ki ne znata na vrsto pocakati user posted image

No, Tanika, ti pa lahko ze gres proti P. Ti dovolim user posted image

Je pa vceraj tasca rekla: "joj, tebi se pa vidi, da bos kmalu rodila. Ko te gledam kako hodis, vidim, da se pripravlja" No shit Sherlock, ce imam cez 2 dni rok! Aaaa user posted image Potem je pa zvecer moja mati prisla in mi je vse obleke za malo prelozila po stevilkah. Pametno, a ne? Jaz sem mela zlozene vse na enem kupu. Od 50 do 74 in potem od 74 gor drugi kup. Super sem, ni kaj user posted image In je ugotovila, da sem slabo speglala (itak) in mi je pol stvari odnesla, da jih bo dala neki gospe, ki njej pegla, ker drugace bo to naso malo vse tiscalo. Haha, glavno, da meni ni treba se enkrat peglati user posted image

Sem se pa vceraj cel dan tako bedno pocutila. Ful sem bla zaspana in vsa nejevoljna. Zato tudi nisem nic na RR prisla. Ampak vidim, da smo ble vse bolj bedne in tihe vceraj.

Aja, Krti, vse najboljse!! user posted image

Cojka, sem dobila tvoj sms zjutraj ampak sem se samo obrnila in nazaj zaspala. Ne vem kaj je z mano, ampak jaz spim po 13 ur. Mogoce bom pa zbolela.

Jutri pa mene zal ne bo, ker imam cel dan razvajanje s sestrico in mami. Se bomo malo kvalitetno druzile. Gremo na pedikuro pa na kosilo pa na kavo na soncek ... ocitno se poslavljata od mene user posted image Ce bomo slucajno prej fertik, se vam pridruzim, drugace pa naslednji teden. Saj bom se vedno zogo s sabo nosila. Brez skrbi user posted image

Ziva, ti posljem mojo stevilko na ZS, da se bos javila, ko bos rodila. Itak bos pred mano user posted image

Marjanca in NN, lepo, da se javita kaj. In lepo, da imata pridne otroke in Marjana tudi moza. Jaz sem ravnokar mojega klicala, da naj se kar pripravi, da bo skrbel zame. In mi je obljubil, da mi bo ze v P pudinge s smetano nosil. Me pa tudi skrbi, da mi bo mala razmesarila bradavico. V bistvu sem vceaj razmisljala, da sploh ne vem, ce sem pripravljena na novo clanico druzine. Bi sla rodit, to ze, ampak kako bo pa potem doma si pa sploh ne predstavljam. Skrbi me, da bom se slabsa mati, kot si zdaj predstavljam user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2247
   [Brisano sporočilo]
19.4.2010 15:49:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
19.4.2010 16:50:38   
neka_noč
Mkbk ti pa imaš smolo z zdravljem. Upam, da se poštimate. Vreme je vedno boljše in bacili bodo šli pa pa...  user posted image user posted image user posted image

Aglaia še malo pa boš postala novopečena mamica. Ne skrbi. Vse bo ok. Sama sem se tokrat, se mi je zdelo, težje povezala z Žakom, zdaj pa sem čisto "in" in moram priznati, da prav uživam v materinstvu. Pri Luku mi ni bilo tako lepo.
Boš videla boš hitro "not" padla.
Tvoja mami je faca. Lepo je poskrbela zate. Edino imela bi pripombo - škoda da ona ni zagrabila likalnika in ti pokazala kako se "pravilno" zlika oblekice. user posted image
Uživajte jutri v razvajanju - to bo sedaj za nekaj časa zadnje razvajanje... 
Želim ti čim lažji porod. user posted image

Nax danes v vrtcu so mi rekli, da je Žak isti ko Luka. In je res. Vsekakor se vidi, da ni od poštarja. user posted image
Ful fajn, da sta s Tai-jom sedaj na "joški" in nič več na flaški. Boš videla, se bo dojenje vneslo. Saj sem ti napisala, da sva/se tudi midva kdaj dojila (tudi ponoči) na eno ali eno in pol uro. user posted image Takrat sem bila ko zombi. To je tisto kar je hudo 6 tednov - spanje po kosih, nič v enem šusu. Potem je pa kriza, ker kar dol padaš. Bo minilo. Boš videla, potem bo pa tako lepo, ko bo en urnik, ko se mali odziva, .... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2249
19.4.2010 16:55:51   
neka_noč
Danes sem prav uživala. Ko je šel Luka z očijem v vrtec, sem z Žakom potegnila do 08.30  . Uspela sva iti peš po Luka v vrtec ob 13-ih, na PTT, ter nato še vsi skupaj na igrišče. Ker je bil mali Žak lačen, sem ga kar tam na hitro malo podojila - itak ni bilo nikjer nobenega. Se mi je zdelo, kot da se mi je dan zapolnil. Edina moteča zadeva je, da mojega user posted image (še vedno) ni - dela. No, vidiš Cojka. Kaj sem ti rekla? user posted image   Samo to in to naredim, potem bom pa doma.... Ja, seveda. Voziček mi je tudi sestavil, ja. Zato se pa z lupinico na vozu šetam zunaj... On bi rekel, da sem krivična. Joj, upam, da bo jutri RES doma.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?