|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
20.4.2010 11:29:27   
Anonimen
Aja, vceraj sem razmisljala o teh smsih ob rojstvu. In sem se malo guglala. Pa kaj si ti nor, kaj to ljudje pisejo!!! Ker bila je prava lunca, rodila se je punca. Mamici v veselje in ocku v ponos, prijokal je na svet brez zobkov in bos. Aaaaaa, shoot me!!! user posted image user posted image

Me pa malo skrbi, da ko si tam ves hormonski in neuravnovesen, da se ti zna res zgoditi, da kaksno taksno ven vrzes. A si boste to v naprej pripravile al boste v porodni pisale? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
20.4.2010 11:31:33   
petrca2507
RR pa danes kar po 2x ali 3x objavlja poste. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
20.4.2010 11:32:49   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
A si boste to v naprej pripravile al boste v porodni pisale? user posted image

Jst bom kr mojga zadolžila za te zadeve. Bo kratko in jedrnato napisal. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
20.4.2010 11:44:15   
anajrim
Krtkova - jaz se ti in vam opravičujem če sem uletela v vašo debato glede pasu...sem hotela podati svoje mnenje oz. navodila moje G pa vidim da so bila napačna in so povzročila pravo katastrofo...upam da ne zamerite ker sem podebatirala... vas bom pa zdaj bolj brala kot pa komentirala, da ne pride do nesporazumov...tiste ki ste se že videle se že prav dobro poznate... me pa smo nekakšne outsiderke... Še enkrat sorry

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2304
20.4.2010 11:44:51   
krtkova
aglaia - neeeee, dons ne smeš roditi!!!!user posted image  Ni glih najbolj primeren datum!!user posted image user posted image

Sms-i - lahko bi recimo napisala; Forza Zoja!! ha hauser posted image Al pa "Mes que un club - Zoja"!! (če ne štekaš, vpraši M.-ja, on bo vedel o čem govorim). BTW; sem bratcu že naročila, k gre v četrtek v Barcelono!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2305
20.4.2010 11:46:27   
krtkova
Aglaia - neee, dons ne smeš roditi!! ni ravno najlepši datum!!user posted image

sms - napiši recimo: Forza Zoja!!user posted image  Al pa; Mes que un club - Zoja!! (če ne štekaš vpraš M.-ja, on bo vedel, o čem govorim!!user posted image user posted image ). BTW; sm dons bratu za nau naročila, ker gre v četrtek v Barcelono!!

Neposredna povezava do sporočila: 2306
20.4.2010 11:55:35   
NATAŠA35

Aja, vceraj sem razmisljala o teh smsih ob rojstvu. In sem se malo guglala. Pa kaj si ti nor, kaj to ljudje pisejo!!! Ker bila je prava lunca, rodila se je punca. Mamici v veselje in ocku v ponos, prijokal je na svet brez zobkov in bos. Aaaaaa, shoot me!!! user posted image user posted image

Me pa malo skrbi, da ko si tam ves hormonski in neuravnovesen, da se ti zna res zgoditi, da kaksno taksno ven vrzes. A si boste to v naprej pripravile al boste v porodni pisale? user posted image

hehe jaz sem tudi guglala za te sms in sem si kar vse lepo sposodilauser posted image user posted image user posted image , pa malo svojega dodala in nekaj malega sestavila user posted image user posted image ....

kaj je danes z RR?

danes mam pregled in ctg in bomo videli, če me bo poslala kar rodit...samo danes imajo dva otroka nastop, eden izpit za karate, drugi nastopa v zboru, jaz pa i rada oba videla user posted image ...bomo videli kako se bo izšlo...pa še moj mora prej priti iz službe, čeprav vem da bom čakala kot zmešanauser posted image user posted image , sploh če bo ctg spet ravna črta user posted image user posted image ....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
20.4.2010 11:58:06   
petrca2507
anajrim...me smo se samo pogovarjale, kako ga je treba nosit pri težavah z difunkcijo simfize. Vsekakor se da pas nosit tudi diagonalno, ampak pri SPD to ne pomaga oz. nima nobenga učinka.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
20.4.2010 14:48:43   
krtkova
me smo nazaj iz horsa in zvezde in mothercare!!user posted image user posted image user posted image  Sem pa zdej kr sita in komi sedim, priznam. Sam je blo pa ful luštn in še mkbk smo mele čast videti.user posted image user posted image

anajrim - oprostim user posted image user posted image user posted image user posted image

če mi bo tale post spet 3x objavil, to ne pomeni, da nabijam zvezdice!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2309
20.4.2010 15:20:43   
mkbk
Blo je luštn priznam, sm si ful želela še v zvezdo, ampak no go - sej vrjamem, da ste popapale še kkšno kepco za moj zdravje, ane? user posted image . Pa vse majo večji buši od mene, aaaaaaaaaaaaa, jst sm ostala tm nekje v sred februarja, se mi zdi). Sam ne vem zakaj grej pa kile gor, porkašuser posted image

Mela sem pa priliko spoznat amazonko user posted image

Jst sm se pa zavalila na kavč, moj je šel na šiht in zadremam...čez petnajst min me zbudi tamal, no jst vsa budna, user posted image pa spi dalje...story of my life!

Zdej ga pa čakam, lumpa, da se zbudi, da greva kej ven, na sončka...da ujamem odtenek od MMjinega dekolteja user posted image (prej me pa jsano še čaka malo borbe, a bo kej pojedu al nč, al bo kej zbruhal...)

Grem gledat če so mi pustil kej slivovih knedlov od kosila, da ne bo hors sam v trebuščku, osamljen user posted image oz. Grem mal "pajskat" ( a si tko rekla cojka user posted image )

< Sporočilo je popravil mkbk -- 20.4.2010 15:21:54 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
20.4.2010 15:22:42   
mkbk
aja, nax škoda kr nisi mogla, so vse tolk hvalile tvojga cortkota... user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
20.4.2010 15:23:03   
MaliMišek
Hojla srake!

Da se javim tudi jaz, dopoldne sem imela toliko dela sama s sabo in pripravami na srečanje user posted image , da se enostavno nisem uspela javit. Srečanje je uspelo, lahko si mislite, da smo bile (spet) glavna atrakcija, sploh na sprehodu do Zvezde in trgovine Mothercare user posted image (no pa tudi v Horsu, da ne bo pomote).

Jutri me čaka dopoldansko posedanje na polikliniki (moram na terstiranje za sladkorno), ki se bo verejtno prevesilo v popoldne user posted image , bom šla tja verjetno kr s kufrom v katerem bodo rekviziti za zabavo, da slučajno ne umrem od dolgčasa user posted image ....upam, da srečam kako fajn user posted image .

Mkbk a si že pojedla slivove cmoke user posted image ? Mi zdej ne grejo iz glave, pa jih nimam doma....bom kr štruklje v vodo vrgla (postajam namreč malo lačna user posted image (ampak to pa verjetno ni normalno,a ne?!) ). Grozna sem!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
20.4.2010 15:27:41   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Mkbk a si že pojedla slivove cmoke user posted image ? Mi zdej ne grejo iz glave, pa jih nimam doma....bom kr štruklje v vodo vrgla (postajam namreč malo lačna user posted image (ampak to pa verjetno ni normalno,a ne?!) ). Grozna sem!

Glih se odpravljam proti piskru, sam me je moj še ujel na chatu, pa sm ga mogla mal napi*dit, kaj nč ne dela v službi, da na privat mailu visiuser posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
20.4.2010 15:41:00   
petrca2507
Ste namest mene tud kej pojedle? user posted image  Ob branju reportaž s srečanja sem namreč postala zeloooo lačna. Se mi slivovi cmoki od mkbk kr pred očmi prikazujejo. user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
20.4.2010 15:48:37   
amazonka3
Uf srake, jaz še zdaj ne morem dihatuser posted image user posted image

Ja, super je bilo pokramljat z vami, mi je kar žal da vas zdaj nekaj časa ne bom videla (no beri bom preskočila naslednje srečanje)user posted image user posted image

Pišuka Krtkova in MM, vidve sta pa totalno usklajene, še preglede imata a isti dan, pa rok (skoraj) na isti dan, še mal, pa vaju proglasim za RR dvojčiciuser posted image user posted image user posted image

MKBK, saj me, ki imamo še nekaj časa do velikega poka, se lahko pa kdaj tudi v Tivoliju dobimo, lohka tudi Filipa (sej je Filip ne, če ni potem me kar usekaj, no Gumbek je zihr, to pa vemuser posted image user posted image ) pripelješ in se malo zabava. Pa nič se ne sekiraj okoli trebuščka, saj bo zrastel - no pa tako majhen pa spet ni.

Aglaia, pri tvojih pesniških sposobnostih pa ne morem verjet, da ti googlaš za SMS-i, gotovo se boš enga takega domislila, da bodo vsi dol popadal. Mislim, da sem enkrat dobila enga v smislu: mami se je pošten namučila, oči ni padel v nezavest, **** pa vsa zadovoljna spi. Pozdrav iz porodnišnice....

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
20.4.2010 17:21:28   
tanika1
Lepo da ste se mele spet fajn na srečanju!
No jst sm pa 3 dni čez rok, pa še kar nič. Včeraj sem mela sicer popadke na 12 minut ene 2 uri, sam so pol čist minil. Super. Dons na CTGju ravna črta, odprta sem pa po novem 1,5 cm, se pravi pol cm več kot v petek. Drugače je bil pa to zadnji pregled pri moji G, zdej moram it pa v petek v porodnišnico, če še ne bo nič prej.

No ja, pa sej jst še kr nekako čakam, sam moj je pa čist obupan in je skoz živčen in ma same črne scenarije in pol še mene ob živce spravlja, da ne omenjam njegovih, ki kličejo tud po parkrat na dan. Ko da jim ne bova sporočila, ko bo.

Drugače je pa dons ful lep dan, pa sva šla na sprehod, pa še mal sva se slikala zuni. Upam, da ostale uživate, pa re supam da bomo čimprej cartale.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
20.4.2010 19:56:54   
MaliMišek
Kje pa ste vse??? A fuzbal geldate user posted image ? No mkbk se sigurno še vedno baše s slivovimi knedli user posted image .

Tanika a ti pa še kar vztrajaš user posted image , upam da boš čim prej cartala.

Aglaia a si že sestavla sms, da ne boš potem neuravnovešenih sms-ov okrog pošiljala user posted image . Jaz ga sicer nimam namena sestavit, ampak nikoli ne veš kaj me še do takrat prime user posted image . Kako je bilo danes na razvajanju?

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
20.4.2010 19:58:09   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

drage moje jaz grem v P, ker mi je G sprožila porod, oz. mi je začela voda odtekat...držite pesti zame

srecnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2318
20.4.2010 20:00:22   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

drage moje jaz grem v P, ker mi je G sprožila porod, oz. mi je začela voda odtekat...držite pesti zame

Držim pesti user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
20.4.2010 20:29:17   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Kje pa ste vse??? A fuzbal geldate user posted image ?

Jst tekom dneva nisem mogla uživat na sončku, sem pa zdaj. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

Srečno user posted image in držimo pesti, da bo vse potekalo tekoče

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2320
20.4.2010 20:39:48   
Anonimen
Hej.

Jeeej, Natasa gre rodit!!! Danes je se nekaj pri aprilcicah pametovala, da mene caka ... pa me zgleda ne vec user posted image Drzim pesti, da bo vse ok in da bo pupika. Da bo imela vsaj se kaksen back up doma user posted image

Sem pa ravnokar z Marjano govorila pa je Tibor zacel jokat, ce ne bi klepetale se 2 uri. Me je ful pomirila glede poroda. Me pa skrbi kako bo potem. Ma joj, vsega imam ze dovolj, to mi je najhujse. In telefon mi zvoni kot zmesan. In potem dvignem pa me vprasajo: a je kaj novega? A si ze na poti v porodnisnico?
Ja, a se ti zdi, da ce bi rojevala, da bi se oglasila? In spet me klicejo sami znanci, noben close friend al pa kaj takega. Kr neki user posted image user posted image

Danes je bilo drugace kar v redu. Me pa res jezi to vtikovanje in siljenje vame. Tako sestra sploh ne verjame, da ne sme na obisk v porodnisnico in grem stavit, da bo probala tja priti. In ena kolegica mi tudi kar smse pise. Ko bos pa rodila, pa pridem v porodnisnico in me nic ne briga ce bos utrujena in bos zelela mir. Dovolj dolgo ze na Zojo cakam! Groza no, kako so ljudje neuvidevni. Jaz bom pa potem imela samo probleme tam z babicami na oddelku user posted image
In tudi za potem, ko bova prisle iz porodnisnice, so se vsi druzinski clani ze najavili na obiske. In ko sem rekla, da ne vem koliko nama bo z mozem do tega, da bodo 3 dni starega otroka po rokah vlacili je ze ogenj v strehi! Moja mami je zacela jokat (izsiljevanje), sestra pa itak najbolj ve kako se dela z majhnimi otroci, ker jih ima rada in ker jih je vcasih babysittala. Mene pa itak noben ne poslusa. Prav jezna sem. In zalostna user posted image user posted image

Tako, da sem danes res vsa nekam nasikana in cudne volje, zato se bom pocasi spokala v posteljo. A se keri kaj sanja zakaj jaz skoz spim. A je to kaksna nova bolezen? Al se telo na porod pripravlja? Krti, ti se bolj na izlocanje spoznas. Any ideas? user posted image user posted image

Me veseli, da ste se imele lepo in da ste se (itak!) spet o hrani pogovarjale.

Lepo se imejte. Pridem spet jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2321
20.4.2010 20:46:04   
mkbk
evo, mal sm pokukam...ni pretirane dejavnosti.

Ej, sam men je pa un sms z lunco kar kul, ga mam že cel dan v glavi odkar sem ga prebrala se mi vsake tolko pririma nazaj hmmmmmm

Majkl, a si ti vidla, kakšno igrišče se nam v Župi zgradil?! Mega. Dans je blo vse črno folka popoldne, samo dopoldne je pa ful ok, k je blažen mir, saj popoldne tud ni blo tko napačno, če se pač rad greš npr. na morje na rivo šetat.

Uuuuu pa Nataša 35 bo rodila!!!! Nej bo lunca, da bo punca, al kako že (mislm, da je zdla mičkan prepozn )user posted image

Amazonka v Tivoli jst s Filipom kar dostkrat grem, tko da ja valda, se zmenmo. Btw. kdaj maš ti sploh rok (že dolgo ni blo seznama)? Aja, pa nism si mislila, da bom kdaj happy, če mi bo kdo reku, da v bistvu nimam tok mejhnega trebuha user posted image user posted image

MM o kakšnem fuzbalu si ti to? Ne omenji, da slučajn moj ne sliš, pol sm pa zapečatena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2322
20.4.2010 20:49:50   
mkbk

Ma joj, vsega imam ze dovolj, to mi je najhujse. In telefon mi zvoni kot zmesan. In potem dvignem pa me vprasajo: a je kaj novega? A si ze na poti v porodnisnico?
Ja, a se ti zdi, da ce bi rojevala, da bi se oglasila? In spet me klicejo sami znanci, noben close friend al pa kaj takega. Kr neki user posted image user posted image

Dej, naslednjič k te kdo pokliče, pa reče, a te kej motm, reč mah niti n e sam mau rojevam...user posted image user posted image user posted image

Še to: Glih dans sem ugotavljala, da najbrž nisi edina k maš disfunkcionalno družino (sm mela babi in mami na obisku, babi je začela trdit, da če smo letel ključ dat v spodnja vrata - ona ima svojga- , ko smo njo vidli prihajat, da ni mogla odklent, scenarij, ki je sledil, je bil čist po planu ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
20.4.2010 20:59:55   
Anonimen
ha ha ha mkbk, ti si se v dobri formi glede cloveske neumnosti vidim. Saj, samo da je Filipinho malo boljse pa si tudi ti dobre volje. Jap, o disfunkcionalnih druzinah bom pa nekje pri koncu porodniske seminarje organizirala. Itak bom brez sluzbe pa bom malo psihoterapirala druge. Krti in Co v en glas: to pa je fedeve!!! user posted image user posted image

Sem pa tudi jaz vidla polno ljudi v zupancicevi. Igrisce zgleda nadhudo!! Me prav zanima kdaj ga bodo unicili. Upam, da se dolgo ne, da bo tudi nasa mala imela kaj od njega. No, ce bo sploh ven prisla kdaj user posted image

In mbkb, ne seri z luncami. Ce te Lara slisi, je glih tako ne bos ven dobila, kot jaz nase ne. Ziher se boji neuravnovesenih smsov ob njenem rojstvu pa da jo bo to celo zivljenje spremljalo. Bo sla po cesti pa bodo ljudje za njo govorili: glej, to je pa ta, ki je bla prava lunca, da se je rodila punca. Oh, boga reva, kaksno mati je imela. To pa zivljenje res tepe user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
20.4.2010 21:01:29   
Masha_M
Nataša: Vso srečo! Čim več veselja in čim manj bolečin. ;) user posted image

In tudi za potem, ko bova prisle iz porodnisnice, so se vsi druzinski clani ze najavili na obiske. In ko sem rekla, da ne vem koliko nama bo z mozem do tega, da bodo 3 dni starega otroka po rokah

Samo tile tvoji so pa res kruti. Zakaj sem tako čudna, da se mi očitno eni redkih zdi EDINO normalno, da mamica in očka povesta kdaj presojata, da sta fizično ready za obiske in kdaj si jih sploh želita. **** pa taki brezobzirni prijatelji in familija. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?