krtkova
|
JSt se opravičuje, sm don mal "out". Hvala vsem za čestitke. Sem šla do mami, ki mi je spekla odlično jagodno torto. Pol je prišel moj dragi in mi prinesel ogromen šopek tulipanov!! Za kosilo sm pojedla paradižnik z mocarelo, kar se mi je najprej zdelo malo, zdej pa komaj diham. Ker moj spi, se slabo počuti, tudi jaz razmišljam o ležečem položaju. mkbk - s tabo pa ne govorim več, babji, ker me nisi povabila danes na kosilo!! Filane paprike so moja NAJLJUBŠA jed!!!! O grizenju frfonzlov na žalost ne morem nič komentirati, ker moj dragi je do njih zelo nežen , kakšna bo pa Ema, pa sporočim enkrat junija. Lahko pa vam povem, da sem dobila v dar postejico, za katero je bilo rečeno, da je nova in nerabljena, izkazalo se pa je, da je zelo rabljena, umazana in da manjka pol šraufov!!!! Sm besna kot ris!! Če bi vedla, da je tako rabljena, ne bi privolila. Zakaj ljudje ne povedo po pravici??? Manjkajo pa taki šraufi ,ki niso kr za kupit, so res posebni. In zgubili so se verjetno v avtu, ki je trenutno na Portugalskem!!! In zdej sploh ne vem, kaj naj naredim. Matr, ..... kok se mi ne da s tem ukvarjat. Sej vem,da mogoče zvenim kot nehvaležnica, sam ko sm jo včeri pucala, sm prov razmišljala, mar bi dala 100 eur in v ikei kupila novo. Ah, kaj čm, počakam kak dan, da vidim, če se šraufi najdejo, če ne...grem v nabavo nove. Rečeno mi je bilo, da naj improviziram. WTF????
|