|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
19.4.2010 17:38:53   
krtkova
JSt se opravičuje, sm don mal "out". Hvala vsem za čestitke.user posted image

Sem šla do mami, ki mi je spekla odlično jagodno torto. Pol je prišel moj dragi in mi prinesel ogromen šopek tulipanov!!user posted image  Za kosilo sm pojedla paradižnik z mocarelo, kar se mi je najprej zdelo malo, zdej pa komaj diham.user posted image  Ker moj spi, se slabo počuti, tudi jaz razmišljam o ležečem položaju.

mkbk - s tabo pa ne govorim več, user posted image  babji, ker me nisi povabila danes na kosilo!! Filane paprike so moja NAJLJUBŠA jed!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

O grizenju frfonzlov na žalost ne morem nič komentirati, ker moj dragi je do njih zelo nežen user posted image user posted image , kakšna bo pa Ema, pa sporočim enkrat junija.user posted image user posted image

Lahko pa vam povem, da sem dobila v dar postejico, za katero je bilo rečeno, da je nova in nerabljena, izkazalo se pa je, da je zelo rabljena, umazana in da manjka pol šraufov!!!! Sm besna kot ris!! user posted image user posted image Če bi vedla, da je tako rabljena, ne bi privolila. Zakaj ljudje ne povedo po pravici??? Manjkajo pa taki šraufi ,ki niso kr za kupit, so res posebni. In zgubili so se verjetno v avtu, ki je trenutno na Portugalskem!!! In zdej sploh ne vem, kaj naj naredim. Matr, ..... kok se mi ne da s tem ukvarjat. Sej vem,da mogoče zvenim kot nehvaležnica, sam ko sm jo včeri pucala, sm prov razmišljala, mar bi dala 100 eur in v ikei kupila novo. Ah, kaj čm, počakam kak dan, da vidim, če se šraufi najdejo, če ne...grem v nabavo nove. Rečeno mi je bilo, da naj improviziram. WTF????user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
19.4.2010 17:55:00   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Filane paprike so moja NAJLJUBŠA jed!!!!

Mojaaaa tuuuudddddd user posted image !user posted image

... in da manjka pol šraufov... Rečeno mi je bilo, da naj improviziram. WTF????

improviziraš?! Kako že user posted image , da jo zlepš, al kako ?! Upam, da se šraufi najdejo, če pa ne, pa da najdeš eno lušno novo posteljico, ki ti bo všeč user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
19.4.2010 18:58:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Ne pa Marjana in Nax, ki ne znata na vrsto pocakati user posted image

Sori Aglaia, bom drugič na vrsto počakala. Obljubim, da te naslednjič spustim naprejuser posted image

cojka smo naredili par fotk, ampak je Tai skoz spal, sploh ga nismo mogli zbudit. Da ne govorim o tem, da je bil takoj buden, samo da smo prišli domov. Zmenili smo se, da se slišimo za danes, če bo moj lahko, drugače pa naslednji teden. No in seveda mali je buden zdele že od 17h, to se pravi 2 uri, ampak moj ni mogel ituser posted image Teli moji deci niso za nikamor.

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
mkbk - no, upam, da vama uspe it v Benetke. Slikanja nisi zamudila. Me bratranc ni nič kontaktiral. Glede na to, kako je bil lep dan, mi je kar škoda, da ni danes nič poklical. Že vem zakaj nax se je urinla

A spet sem jaz krivauser posted image Ko bi vsaj imela kaj od tega rinjenjauser posted image

neka_noč kok mi je to znano. Moj še zdej ni bil doma. Vedno nekaj pride in mislim, da sploh en bom dočakala očetovskega dopusta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
19.4.2010 20:47:53   
anajrim
Ojla!

Jaz pa se m ddanes z nIko mpreživela eno čudovito popoldane, sva bili v parku s kolegico ki ima pobeca 3 mesece mlajšega od Nika...pa še rok ima konec maja...res je bilo luštno...

Jutri srečanje zame zopet odpade...so nam v službi dali sestanek ob 9.30 in gotovo ne bomo konec do cajta...pol je pa že vse prepoznio...user posted image user posted image user posted image user posted image Še imam upanje da vas kdaj spoznamuser posted image

lep večer vsem!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
19.4.2010 21:00:35   
mkbk
Aglaia, hvala za fanfare...tvoje so res neprekoslijive user posted image user posted image . To bo pa štos ko se boš v porodnišnco tud tkole najavla!. Dej jih poklič en dan prej če si lohka kje zrihtajo še kakšno rdečo preprogo (eno cheap, da nav škode, če ti bo glih voda odtekala) user posted image user posted image user posted image

Cojka mi je kar malo odleglo za slikanje,... a pol morm met vsak dan tip top frizuro in trebuh, da bom lahko letela, če pokliče user posted image user posted image - še vedno sm kt goba btw., če se mal na krtačo.

Joj nax jst bi pa čist popi*dla, če moj ne bi koristu očetovskega, sej vem, da pri obrtnikih je vseen drugače, samo HALO, ne rodiš glih vsako leto (pa nočm podžigat kakšnih prepirov med vama -itak sploh ne vem, kako sta bla dogovorjena).

user posted image Vprašanje - od mojga mama bi rada Filipa pri njih mela (brez naju), ker ma ravno dopust (naj omenim, da bo star 20 mesecev), pa ful ne vem, kako naj se odločim -mislim, bil je star, 19 mes. ko sem prvič spala stran od njega, sam je bil njegov očka zraven. Po eni strani bi mi ful prav prišlo, ker ga še ne bi rabla dajat v vrtec in bi si tam ful opomogel, bi bil dosti na zraku in tko, po drugi strani se mi zdi pa še tok mejhen in na starše navezan...Je pa še tretja stran, da ga bojo enkrat junija ziher vzeli moji s sabo za kak teden na morje...po tem ko bom jst rodlila, in se mi ne sanja kako je s tem, da ne bo mali mislu, da smo ga nadomestil...user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 19.4.2010 21:03:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
19.4.2010 21:10:54   
anajrim
MKBK - moj NIk je star 2 leti in pol in je že večkrat prespal pri moji mami...1-2krat na mesec ga dava tja spat, kar tako... njemu je to zelo všeč...res pa ne vem kako bi bilo za več dni...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
19.4.2010 21:45:03   
majkl
vas pridem tut jst pozdravit jutri

Kaj je zdej za jutri? Se mi zdi, da nas bo bolj malo!! Dejmo se mal pofočkat:

Jutri, Horse, BTC ob 12h:

- krtkova
- MM
- Živa
- Cojka
- Amazonka
- mkbk (najbrž)
- majkl

Aja pa Krtkova -vse naj naj

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
19.4.2010 21:48:02   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

user posted image Vprašanje - od mojga mama bi rada Filipa pri njih mela (brez naju), ker ma ravno dopust (naj omenim, da bo star 20 mesecev), pa ful ne vem, kako naj se odločim -mislim, bil je star, 19 mes. ko sem prvič spala stran od njega, sam je bil njegov očka zraven. Po eni strani bi mi ful prav prišlo, ker ga še ne bi rabla dajat v vrtec in bi si tam ful opomogel, bi bil dosti na zraku in tko, po drugi strani se mi zdi pa še tok mejhen in na starše navezan...Je pa še tretja stran, da ga bojo enkrat junija ziher vzeli moji s sabo za kak teden na morje...po tem ko bom jst rodlila, in se mi ne sanja kako je s tem, da ne bo mali mislu, da smo ga nadomestil...user posted image

Moj pameten nasvet - izkorosti! Razen če ni neka leva coprnica, ki Filipa futra samo z lizikami in ga nikoli ne stuširauser posted image user posted image user posted image
Saj tebi bo huje kot njemu, ampak daj ji veselje, tebi pa tudi nekaj spanca!user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
19.4.2010 21:50:16   
krtkova
mkbk - jst ne bom prepametna, ker nima še otrok, ampak moje frendice, pa svakinja, puščajo otroke pri babicah, čim ne dojijo več. Je pa res, da je odvisno od odnosa ki ga ima otroček s to babico, dedkom... Če jo komi pozna, pol bo po mojem kriza.

Jst ful upam, da bom lahko Emo kadarkoli puščala pri babicah, ker si želim, da bi imela z mojim tudi kaj časa zase. (ah, spomnite me na to izjavo čez par mesecev, upam, da bom isto govorila!!)user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
19.4.2010 21:51:20   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3
in ga nikoli ne stuširauser posted image user posted image user posted image

pa sej še noben otrok ni umrl, če se par dni ni tuširu, tko da to tud ni ovira.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
19.4.2010 21:52:40   
krtkova
Jutri, Horse, BTC ob 12h:

- krtkova
- MM
- Živa
- Cojka
- Amazonka
- mkbk (najbrž)
- majkl
- sasa1975

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
19.4.2010 21:54:17   
Masha_M
krtkova: Jaz grem jutri 99% po medenični pas iz La Vie. A mi lahko ti tips&tricks kar tukaj napišeš al bi se morali za to v živo videt (jutri zaradi frizerja ne utegnem na srečanje, v soboto pa pičim na 14-dnevni dopust).

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
19.4.2010 22:00:09   
anajrim
MashaM - jaz imam ta pas...mi je v trgovini prodajalka vse prijazno pokazala...bodi brez skrbi...moja G pa mi je rekla da naj bo spredaj čim nižje pod trebuškom, zadaj pa nekje v višini pasu...lahko pa tudi spodaj na ritnicah...

Če ti kaj pomaga moja razlaga!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
19.4.2010 22:06:21   
Masha_M
anajrim: Uf, obe verziji sem že zasledila, a priznam da si ju težko predstavljam. Če je spredaj pod bušijem, zadaj pa na pasu, a ni to potem full diagonalno in leze dol/gor? Če je pod ritnicami, kako pa to vpliva na hojo, sedenje itd.? No, vsekakor pa hvala, da si si vzela čas. :) Boljše je že tale razlaga kot nič (kar se dobila danes ob prvem informiranju v Baby Centru :( ).

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
19.4.2010 22:20:10   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3
in ga nikoli ne stuširauser posted image user posted image user posted image

pa sej še noben otrok ni umrl, če se par dni ni tuširu, tko da to tud ni ovira.user posted image user posted image user posted image

Ja ampak ko smrdi ko svi....user posted image , pol še lastna mati težko svojga pamžka vohauser posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
19.4.2010 23:07:11   
živa
krtkova, vse najboljše user posted image .

Danes sem bila na Polikliniki za sladkorno, nato v službi (in dobila blagoslov za gnezdenje user posted image ) in nato celo popoldne in večer s tečnima in trmastima in cvilečima in tulečima hudičkoma, ki sta menda moja otroka user posted image . Tako da res komaj čakam jutri. Zjutraj grem v Postojno in potem končno pridem na svoj račun - pa še tašča mi gre po otroka, tako da se mi res nikamor ne mudi in grem lahko še kupit potrebne malenkosti user posted image .

Zdaj pa že komaj gledam, pa še za pod tuš sem - kot bi se nekaj dni ne stuširala, pa nisem bila pri babici user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
20.4.2010 1:01:46   
krtkova
Masha - to kar ti je napisala anajrim NE DRŽI za najino težavo!!!! Midve morava nositi ta pas v vodoravni liniji in najlažje ti povem tako, da si ga daj čez sramne dlake tvoje Ivanke, zadaj pa po sredini ritke. Namestitev pasu V NOBENEM primeru ne sme vplivati na tvoj trebuh, se ga ne dotika in ga NIKAKOR ne podpira. V trgovini povej, da ga kupuješ zararadi te najine simfize al kva že mava in NE zaradi tega, ker prenizko nosiš.

Stisni ga pa nato tako možno, da boš jasno lahko dihala in se premikala, vendar spet ne preohlapno. Tukaj ti težko povem, koliko stisniti, a imej v mislih, da je namen tega, da drži skupaj medenične kosti.

Vaje za notranjo mišico poznaš? Stisni maternični vrat počasi a kolikor lahko - potegneš vse skupaj notri in navzgor. Potem pa hkrati čisto malo (res čisto malo) trebušček še notri potegni in štej do 10. Vmes ne pozabi normalno dihati. Tako vajo ponovi ne vem, ene parkrat na levem in potem še desnem boku.

Upam, da sem ti dovolj nazorno tole opisala, če ne pa kar še kaj vprašaj.user posted image

Drugače pa sem šla spat ob 22h in se zdajle zbudila.user posted image  Sem dala prej prati prvo rundo oblekic, ki sem jih dobila v dar od "t.i. aglainega prijatelja" aka mojega sodelavca in sem jih zdajle obesla. Matr, a veste kolk je tega???  Pa še od ene prijateljice pričakujem oblekice. To je prov pretirano, noben otrok ne rabi po mojem tok oblekic. Jo bom lahko na pol ure preoblačila. user posted image  Se nočm hvalit s količino, sam presenečena sem, res.

A ste gledale koncerta Jana Plestenjaka? Jaz kot njegova oboževalka sem sedela prilimana na kavču. Potem so pa kazali tiste otroke iz Gaze in sm se čist zjokala, da kako se gremo mi tukaj materializem, pa kako zapravljamo denar za kr neki, tm si pa punčka ni mogla spomnit 3 (!!!!treh, naši otroci jih bodo imeli miljon) želja. Pa od prvih dveh niti ena materialna. Pa mali fantek, ki je rekel, da bi rad postal zdravnik. Un zdravnik, k prereže trebušček in vn otročka potegne. Ej, sm jokala kot dež. Zelo me je ganilo!!user posted image

Ok, sej vem, da imam samogovore tukaj, ampak kaj čm.....user posted image
ajde......lepo pančkite

< Sporočilo je popravil krtkova -- 20.4.2010 1:02:01 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
20.4.2010 8:26:28   
petrca2507
Masha...kot ti je že krtkova napisala, moraš pas dat v vodoravni liniji čez sredino riti (skor tko, kot če bi hlačke napol oblekla). Če bi nizko nosila, pa daš pas zadaj na križ, spredaj pa pod trebušček. Najbolš, da ti nekdo pokaže, kako se ga pravilno namesti. Meni sta pokazali moja G in med. sestra.
V La Vie so imel v soboto same majne pasove, večje dobijo v tem tednu. Jaz sem ga potem vzela v Popku (1. nadstropje stavbe Diamant, med Lidlom in Emporiumom).

krtkova...vidim, da si kar zaposlena z gnezdenjem. Najprej posteljica, zdej oblekce. Kako ste potem s posteljico zrihtal?

Koncerta Jana Plestenjaka raje nisem gledala, ker že reklamo za Unicef (postanite starši otrok sveta) težko gledam.
Jst sm v soboto gledala film Hachiko in drugo polovico filma jokala kot dež. user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
20.4.2010 8:29:01   
lumpa6
oj

mi smo bili čez vikend na morju in se imeli lepo kljub temu, da smo morali veliko delat, smo prikolico čistili v nulo, in postavili kar še ni bilo, pa travico pokosili, pa posadila sem si malo zelenjavice , sedaj v petek gremo dol in samo še uživamo, edino dragi ima še malo dela, mi mora visečo mrežo postavit in tuš

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
20.4.2010 9:04:29   
anajrim
MashaM - meni dol nič ne leze če ga imam diagonalno...tudi lažje sedim...saj si ga zategneš...če pa ga imam vodoravno se pravi pod bušijem in zadaj na riti pa težje sedim oz me tišči...če pa utegneš kaj pa ti lahko tudi jaz pokažem kako se to nosi!!!

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
20.4.2010 9:07:43   
Masha_M
Dobro jutro!

Krti, hvala za izčrpno razlago uporabe. In tudi petrci! Meni včeraj niso prav dosti znali razložiti in pokazati v Baby Centru. Mogoče pa samo nisem bila dovolj tečna in vztrajna. :(

Upam, da bo kaj zaleglo, da dopust v Toskani res ne bo preveč penzionističen. :) Malo že bo, to jasno. Ne pa ves čas. :D Pa vaje bom tudi začela delat. :) Ne bo meni tale simfiza grenila življenja. Ne dam se! Howgh, I have spoken. user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
20.4.2010 9:08:13   
anajrim
Krtkova - sem šele sedaj videla tvoj post - ja saj mene tudi bolijo medenične kost nimam pa diagnosticirane te simfize al kaj že, mi je pa moja G v četrtek rekla naj si ga malo dvignem zadaj če me tišči ko sedim... no ja vsaka ima svoje mnenje...brez zamere!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
20.4.2010 9:12:16   
petrca2507
anajrim...jaz sem dobila navodila, da ga zaradi disfunkcije simfize nosim tako, kot je opisala krtkova. Se mi zdi, da ima Masha enako težavo. Zato poševno nošenje (zadaj čez križ, spredaj pod trebušček) niti slučajno ne pride v poštev v tem primeru.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
20.4.2010 9:23:27   
Masha_M
Ja ja, tudi mene muči ista reč. In vsekakor ni nobenih zamer in različnih mnenj. Gre zgolj za različne informacije, ki smo jih dobile od različnih ljudi, ki naj bi se na te reči spoznali. Če oni povedo narobe, me pač nismo strokovnjaki, da bi to takoj pogruntale. ;)

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
20.4.2010 9:32:36   
anajrim
Ja jaz imam pač obe težavi in nosim od dneva do dneva različno, odvisno kako me boli...

Lepo nosite te pasove...

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?