|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
8.4.2010 22:19:49   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

V glavnem, jaz mislim, da bo to ena super zgodba in bom bcljko prosila, ker ima itak veze povsod, da me bo na tv spravila. Pa v casopise. Potem bom pa se miss busi dobila pa moj bo ocka leta. Pa mala bo miss sveta. In bomo srecni user posted image

Oh my god, tole bo kot Little Miss Sunshineuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
8.4.2010 22:20:38   
bcljka

V glavnem, jaz mislim, da bo to ena super zgodba in bom bcljko prosila, ker ima itak veze povsod, da me bo na tv spravila. Pa v casopise. Potem bom pa se miss busi dobila pa moj bo ocka leta. Pa mala bo miss sveta. In bomo srecni user posted image

ni panike, bomo vse spedenal... lahko bi porod v živo prenašal na golica tv?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
8.4.2010 22:22:21   
krtkova
aglaia - sem ti hotla že poslati sms, če sedite pred TV-jem!!user posted image user posted image user posted image user posted image  JSt tokrat ne, moj pa jasno,da ja!! Sm neki otožna, pa ne vem zakaj. Grem kar v posteljo. Priročnik me mal jeb.., ker ne opisuje težav, ki jih imam jaz. user posted image  Sem pa pri zadnji knjigi (od Stephanie Klein) in mi je všeč. Ne vem zakaj me mal nate spominja - način pisanja namreč!!user posted image

OK, grem v spalnico, da vidim kako dobra je Cojka (ok, tole se lahko sliši tudi precej napačnouser posted image user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
8.4.2010 22:22:31   
bcljka

In se to. Jaz imam 210 objav, Cojka pa Krti pa po jurja tristo pa jurja dvesto. WTF? user posted image

če bi se štele črke jih premagaš za par milijonov... ker ti pišeš romane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
8.4.2010 22:22:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Oh my god, tole bo kot Little Miss Sunshineuser posted image user posted image

Ahahahaha, kje si se tega spomnila! Ne prevec kvaliteten film, je pa 2 oskarja dobil. Tako kot ga dobi nasa druzina. We put the fun in dysfunctional user posted image

(odgovor članu amazonka3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
8.4.2010 22:24:11   
krtkova

V glavnem, jaz mislim, da bo to ena super zgodba in bom bcljko prosila, ker ima itak veze povsod, da me bo na tv spravila. Pa v casopise.

I got the point!!! Anyone else???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
8.4.2010 22:25:10   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Sem hodila v najmlajših letih na Bevka za Bežigradom in tam je bil res fajn folk (

kvaaaa??? JST TUD!!!!

Jaaa, ampak ti si bla zihr ta velka, mene tečne tamale zihr nisi porajtala. A si ti isti letnik s Sušnikovo D???? Jez sm bla bejevka, hodla sem s Slugico v hribe, pa ful sem bla vašna, ker nas je na konc imela Banjacka, ki je bila sestra od Kučana. Svaštauser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
8.4.2010 22:25:35   
krtkova

In se to. Jaz imam 210 objav, Cojka pa Krti pa po jurja tristo pa jurja dvesto. WTF? user posted image

vsaj v nečem te vodimuser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
8.4.2010 22:26:36   
krtkova

A si ti isti letnik s Sušnikovo D????

jaaaaaaaaaaaa Moja najboljša sošolka!!!! še vedno sva v stikih!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1534
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 22:28:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
8.4.2010 22:28:08   
Anonimen
Ah, come on bcljka, zrihtaj mi kaj boljsega kot golica! Kaj pa da bi me snemali za pedagoske prikaze majhnim otrokom v vrtcu? Pri tvoji tasci? user posted image
Ja, clovek mora imeti cas za moje romane. Da dobrega zelodca sploh ne omenjam... user posted image Cojka in Krti pa samo nabijata, saj vem user posted image

Krtkova, ne biti otozna. Lahko te pa poklicem in ti tulim v telefon kot ena najstnica. Ti bo boljse? Ja Stephanie je kul. Njen je bil totalen debil, ona je pa iz tega naredila kul blog, potem pa knjigo. Jaz sem ful hitro prebrala. Pa potem takoj nehala z bivsim. Sem se na balkonu zadnjo stran prebrala, skadila dva cika in spakirala in sla. Wow, kako sem bla vcasih kul user posted image

Aja, vidve s Cojko sta packi!! Jaz se ne menim z vama. Nax, ti se? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
8.4.2010 22:28:57   
amazonka3
Krtkova, sej vem da si šla spat (brez Cojkeuser posted image ), ampak odgovor na tvoje vprašanje: Yes.user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
8.4.2010 22:34:02   
bcljka
ok ok... nisem vedla da maš tko visoke zahteve... tv paprika?
pedagoške prikaze... pametno... ker lih učeri mi je ena tamala rekla da štorkla otroka prnese mamici in očiju... nej vidjo to štorkljo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
8.4.2010 22:34:36   
Anonimen
Aglaia jaz ne morem več. Pa kje jih ti pobiraš. Da umreš od smeha. ti si faca. user posted image user posted image user posted image

Krtkova tud jaz odgovarjam z JA.

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
OK, grem v spalnico, da vidim kako dobra je Cojka (ok, tole se lahko sliši tudi precej napačno ).

Tale je pa hudauser posted image user posted image user posted image

Aja, vidve s Cojko sta packi!! Jaz se ne menim z vama. Nax, ti se?

SEj vidiš, da se nobena ne pogovarja z mano. Krtkova mi je včeri napisala, da se ne pogovarja več z mano. Cojka pa danes že ene 3x user posted image

< Sporočilo je popravil nax05 -- 8.4.2010 22:35:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1539
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 22:36:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
8.4.2010 22:37:24   
živa
Jaz sem tolk zaspana, da komaj živim, ampak sem celo uspela vse prebrat. Najprej seveda moram napisat tole:

marjanaj, user posted image user posted image user posted image za Tiborja user posted image user posted image user posted image !!! Samo da je vse v redu. In mimogrede, noro lepo ime user posted image . (Žal mojemu možičku ne potegne.)

mkbk, držim pesti, da se F. čim prej pozdravi user posted image . Sočistvujem s tabo in vem, kako se počutiš. Jaz sem trenutno čisto preč od veselja, ker sta mala dva normalno v vrtcu in zdrava (že trkam na les).

Amazonka, Filip od mkbk ni star 10 mesecev; ko bo mkbk rodila, bo star 21, če se ne motim (ne vem pa, kdaj točno ima mkbk rok, po mojem junija in ima tako mali zdaj ok. 19 mesecev).

Moja služba - brez komentarja. So imeli trije z najmanj pojma nabolj glupe pripombe, kar je bilo možno, ostali so se opravičili. Še dobro, da sem šla včeraj na tortice user posted image , sicer bi se danes tolkla po glavi, da sem jih zamudila zaradi službe.

Masha_M, tebi pa user posted image za fantka. Ti bo luštno med dvema moškima user posted image . Jaz sedaj čakam, če se bo kaj popravilo povprečje med spoloma v naši družini user posted image - po moji intuiciji slabo kaže user posted image , bom najbrž kar ostala blažena carica med moškimi user posted image .

Zdaj grem pa se pocrkljat (upam, upam, upam user posted image ) in spat.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 8.4.2010 22:39:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
8.4.2010 22:39:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

aglaia - pa si me odvrnila od delanja tiramisuja. Kaj obe to packava. Skor sem umrla od smeha. Kakšne pa ti prijavljašuser posted image . Ja, daj še zame mal vpraši. Daj prosim napiš res tvojo porodno zgodbo, še boljši prdlog pa, da prepustiš snemanje bcljkiuser posted image .
Glede postov pa takole - vmes ko ti vohuniš naokoli, midve s krtkovo tukaj lepo sodelujeva in sva vzorni sraki. Nič ne serjeva po forumuuser posted image
Pa ni lepo, da takole nagovarjaš nax proti nama. user posted image
Joj, k ti tok originalen post napišeš, ugotovim, kok brezvezna sem in kako se ne znam izražatuser posted image . Ej, znam pa mogoče kej matematično dokazat, npr. kako se bo odpiral tvoj maternični vratuser posted image user posted image
Vs eto lahko podrem še s fizikalnim ozadjem.
Ajoj. A mi lahko katera pomagauser posted image

Pejd raj delat tiramisu, ker jaz te ne dam, da te bo tvoj vzel, ker ti bo res prepovedal tole sračenje, če bo jutri brez ostal. Se vid, da ste noseče. same bedarije vam hodijo po glavi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
8.4.2010 22:41:10   
živa
pupauser posted image za dojenje in crkljanje! Še kaj se javi user posted image - brez slabe vesti, ti imaš zdaj v rokah življenjski projekt user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 22:42:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
8.4.2010 22:50:23   
Anonimen

Se vid, da ste noseče. same bedarije vam hodijo po glavi.

Še dobro, da imamo tebe, vso modro med namiuser posted image user posted image user posted image

Ja itak. ddddddddddddddddddddddduser posted image

Zdej pa pejd narest ta opevani tiramisu. jaz grem pa malega nafutrat, pol pa spat, me čaka težka noč. Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 1545
8.4.2010 22:51:23   
Anonimen
Zdaj pa res upam, da mi bo ratal skup sapcat. Itak ne bo tako dober kot ga moj naredi (res obvlada), se bom pa vsaj potrudila

A naredi najboljšiga

Neposredna povezava do sporočila: 1546
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 0:01:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
9.4.2010 7:45:02   
petrca2507
Dobro jutro

Dobr ste se razpisale včeraj. Sem vas zdejle v 3 obrokih brala in še vedno upam, da sem naredila vse kar je treba. user posted image

Glede krčev: meni je moja osebna zdravnica priporočila C vitamin, kalcij, magnezij in aspirin C. Aspirina zaradi želodca ne smem, tko da imam doma le kalcij in magnezij. Magnezij ponavadi spijem 2 tableti tekom dneva, kalcij pa 1 tableto pred spanjem. In moram potrkat, da je sedaj 2 noči OK. user posted image

cojka...upam, da ostaneš 2 v 1 do naslednjega četrtka. Sej, če se bo na fotkanju začel kaj dogajat, nas bo dovolj okrog, da te spravimo v P. user posted image

aglaia...ti mi prav polepšaš dneve s tvojimi posti.

krtkova, nax...kako ste spali? Je pomagalo cojkino jamranje? user posted image

mkbk...upam, da Filipu kmalu primejo AB in da se čimprej pozdravi. user posted image

masha...men je Bolivar čist OK. Sej to je "lokalček" nad streliščem na Rudniku? Če je, potem imajo tam res božanske sadne kupe. S sladoledom seveda. user posted image  Pa seveda...welcome masha's darling user posted image  Upam, da ti ne bo prepovedal dostopat na RR.

MM...kako kaj tvoja slabost? Si se uspela skupaj sestavt?

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1548
9.4.2010 7:57:43   
bcljka
oj!

sm že na faksu od 7:00... s tem da sm šla spat ob 3:00... groza!
sicer pa kok noro... prideš ob 7:00 na faks in čez 15min pride mim profesor čist začuden, a vam ni asistentka povedala da vaje odpadejo????!! NE! obup! ne morš niti dam, ker mamo zdele ob 8ih naprej...
kakšen lep začetek dneva user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
9.4.2010 8:12:24   
Masha_M
petrca: Bom tudi jaz poskusila s kalcijem. Ker danes me je ob 5h tako usekalo, da me je kar izstrelilo v luft in sem naju oba zbrihtala in nisva mogla več zaspat nazaj. :(

Bolivar je pa res tisti lokalček nad Streliščem. Če še ti potrjuješ da je okej, potem sem ravnokar izbrala plac. Danes/jutri še pripravim napotke in zemljevide ter določimo uro in potem let the party begin! :)

bcljka: Imaš vse moje občudovanje, da se ti sploh še da ukvarjati s faksom. :) Upam, da si našla vsak kako družbo za kavico/kakav. ;)

živa: Hvala za čestitke! Jaz komaj čakam da bomo trije, ker vem da bo luštno. Pupa bo pa v drugem poskusu. :P

aglaia: Kočar se piše. Glih danes/jutri prihaja domov po 2 mesecih Avstralije + 1 Nove Zelandije. Drugače sva se pa midva res super štekala in mi je bilo prav žal, ko je šel. Čeprav vem, da je šel na boljše. ;) Za ostale detajle v stilu "crknila boš od smeha" so me pa sama ušesa. user posted image

mkbk: Jooooj, full mi je hudo za Filipa. Kako ste opravili pri zdravniku? Kako se držite? (pa sorry, če sem te info kje med sračenjem že spregledala)

cojka: Evo, zdaj bom vsaj dve faci prepoznala brez težav na srečanju. :) Sem pa tudi jaz ponosna nase, da se mi je vsaj bežno svitalo da si mi znana. To je zame že veliko! user posted image

amazonka: Nič se sekirat, take "izume" in otročje fore smo imeli bolj ali manj vsi. Se bom poskusila spomniti kakih naših, da te malo potolažim. ;)

nax: Me veseli da sem te. Smeh je pol zdravja! Pa močno polepša dneve. :)

Moj dragi je pa najprej rekel, da naj vas lepo pozdravim, potem pa dodal, da bo raje kar sam. Skratka all good in ga čisto zabavajo naši umotvori afaik. :)

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?