Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:19:49
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia V glavnem, jaz mislim, da bo to ena super zgodba in bom bcljko prosila, ker ima itak veze povsod, da me bo na tv spravila. Pa v casopise. Potem bom pa se miss busi dobila pa moj bo ocka leta. Pa mala bo miss sveta. In bomo srecni Oh my god, tole bo kot Little Miss Sunshine
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:20:38
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia V glavnem, jaz mislim, da bo to ena super zgodba in bom bcljko prosila, ker ima itak veze povsod, da me bo na tv spravila. Pa v casopise. Potem bom pa se miss busi dobila pa moj bo ocka leta. Pa mala bo miss sveta. In bomo srecni ni panike, bomo vse spedenal... lahko bi porod v živo prenašal na golica tv?!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:22:21
|
|
|
|
krtkova
|
aglaia - sem ti hotla že poslati sms, če sedite pred TV-jem!! JSt tokrat ne, moj pa jasno,da ja!! Sm neki otožna, pa ne vem zakaj. Grem kar v posteljo. Priročnik me mal jeb.., ker ne opisuje težav, ki jih imam jaz. Sem pa pri zadnji knjigi (od Stephanie Klein) in mi je všeč. Ne vem zakaj me mal nate spominja - način pisanja namreč!! OK, grem v spalnico, da vidim kako dobra je Cojka (ok, tole se lahko sliši tudi precej napačno ).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:22:31
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia In se to. Jaz imam 210 objav, Cojka pa Krti pa po jurja tristo pa jurja dvesto. WTF? če bi se štele črke jih premagaš za par milijonov... ker ti pišeš romane
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:22:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia V glavnem, jaz mislim, da bo to ena super zgodba in bom bcljko prosila, ker ima itak veze povsod, da me bo na tv spravila. Pa v casopise. Potem bom pa se miss busi dobila pa moj bo ocka leta. Pa mala bo miss sveta. In bomo srecni Oh my god, tole bo kot Little Miss Sunshine Ahahahaha, kje si se tega spomnila! Ne prevec kvaliteten film, je pa 2 oskarja dobil. Tako kot ga dobi nasa druzina. We put the fun in dysfunctional
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:24:11
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia V glavnem, jaz mislim, da bo to ena super zgodba in bom bcljko prosila, ker ima itak veze povsod, da me bo na tv spravila. Pa v casopise. I got the point!!! Anyone else???
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:25:10
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 Sem hodila v najmlajših letih na Bevka za Bežigradom in tam je bil res fajn folk ( kvaaaa??? JST TUD!!!! Jaaa, ampak ti si bla zihr ta velka, mene tečne tamale zihr nisi porajtala. A si ti isti letnik s Sušnikovo D???? Jez sm bla bejevka, hodla sem s Slugico v hribe, pa ful sem bla vašna, ker nas je na konc imela Banjacka, ki je bila sestra od Kučana. Svašta
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:25:35
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia In se to. Jaz imam 210 objav, Cojka pa Krti pa po jurja tristo pa jurja dvesto. WTF? vsaj v nečem te vodim
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:26:36
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 A si ti isti letnik s Sušnikovo D???? jaaaaaaaaaaaa Moja najboljša sošolka!!!! še vedno sva v stikih!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2010 22:28:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, come on bcljka, zrihtaj mi kaj boljsega kot golica! Kaj pa da bi me snemali za pedagoske prikaze majhnim otrokom v vrtcu? Pri tvoji tasci? Ja, clovek mora imeti cas za moje romane. Da dobrega zelodca sploh ne omenjam... Cojka in Krti pa samo nabijata, saj vem Krtkova, ne biti otozna. Lahko te pa poklicem in ti tulim v telefon kot ena najstnica. Ti bo boljse? Ja Stephanie je kul. Njen je bil totalen debil, ona je pa iz tega naredila kul blog, potem pa knjigo. Jaz sem ful hitro prebrala. Pa potem takoj nehala z bivsim. Sem se na balkonu zadnjo stran prebrala, skadila dva cika in spakirala in sla. Wow, kako sem bla vcasih kul Aja, vidve s Cojko sta packi!! Jaz se ne menim z vama. Nax, ti se?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:28:57
|
|
|
|
amazonka3
|
Krtkova, sej vem da si šla spat (brez Cojke ), ampak odgovor na tvoje vprašanje: Yes.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:34:02
|
|
|
|
bcljka
|
ok ok... nisem vedla da maš tko visoke zahteve... tv paprika? pedagoške prikaze... pametno... ker lih učeri mi je ena tamala rekla da štorkla otroka prnese mamici in očiju... nej vidjo to štorkljo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:34:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Aglaia jaz ne morem več. Pa kje jih ti pobiraš. Da umreš od smeha. ti si faca. Krtkova tud jaz odgovarjam z JA. IZVIRNO SPOROČILO: krtkova OK, grem v spalnico, da vidim kako dobra je Cojka (ok, tole se lahko sliši tudi precej napačno ). Tale je pa huda IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Aja, vidve s Cojko sta packi!! Jaz se ne menim z vama. Nax, ti se? SEj vidiš, da se nobena ne pogovarja z mano. Krtkova mi je včeri napisala, da se ne pogovarja več z mano. Cojka pa danes že ene 3x
< Sporočilo je popravil nax05 -- 8.4.2010 22:35:20 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2010 22:36:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:37:24
|
|
|
|
živa
|
Jaz sem tolk zaspana, da komaj živim, ampak sem celo uspela vse prebrat. Najprej seveda moram napisat tole: marjanaj, za Tiborja !!! Samo da je vse v redu. In mimogrede, noro lepo ime . (Žal mojemu možičku ne potegne.) mkbk, držim pesti, da se F. čim prej pozdravi . Sočistvujem s tabo in vem, kako se počutiš. Jaz sem trenutno čisto preč od veselja, ker sta mala dva normalno v vrtcu in zdrava (že trkam na les). Amazonka, Filip od mkbk ni star 10 mesecev; ko bo mkbk rodila, bo star 21, če se ne motim (ne vem pa, kdaj točno ima mkbk rok, po mojem junija in ima tako mali zdaj ok. 19 mesecev). Moja služba - brez komentarja. So imeli trije z najmanj pojma nabolj glupe pripombe, kar je bilo možno, ostali so se opravičili. Še dobro, da sem šla včeraj na tortice , sicer bi se danes tolkla po glavi, da sem jih zamudila zaradi službe. Masha_M, tebi pa za fantka. Ti bo luštno med dvema moškima . Jaz sedaj čakam, če se bo kaj popravilo povprečje med spoloma v naši družini - po moji intuiciji slabo kaže , bom najbrž kar ostala blažena carica med moškimi . Zdaj grem pa se pocrkljat (upam, upam, upam ) in spat. Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 8.4.2010 22:39:54 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:39:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka aglaia - pa si me odvrnila od delanja tiramisuja. Kaj obe to packava. Skor sem umrla od smeha. Kakšne pa ti prijavljaš . Ja, daj še zame mal vpraši. Daj prosim napiš res tvojo porodno zgodbo, še boljši prdlog pa, da prepustiš snemanje bcljki . Glede postov pa takole - vmes ko ti vohuniš naokoli, midve s krtkovo tukaj lepo sodelujeva in sva vzorni sraki. Nič ne serjeva po forumu Pa ni lepo, da takole nagovarjaš nax proti nama. Joj, k ti tok originalen post napišeš, ugotovim, kok brezvezna sem in kako se ne znam izražat . Ej, znam pa mogoče kej matematično dokazat, npr. kako se bo odpiral tvoj maternični vrat Vs eto lahko podrem še s fizikalnim ozadjem. Ajoj. A mi lahko katera pomaga Pejd raj delat tiramisu, ker jaz te ne dam, da te bo tvoj vzel, ker ti bo res prepovedal tole sračenje, če bo jutri brez ostal. Se vid, da ste noseče. same bedarije vam hodijo po glavi.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:41:10
|
|
|
|
živa
|
pupa, za dojenje in crkljanje! Še kaj se javi - brez slabe vesti, ti imaš zdaj v rokah življenjski projekt .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2010 22:42:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Se vid, da ste noseče. same bedarije vam hodijo po glavi. Še dobro, da imamo tebe, vso modro med nami Ja itak. ddddddddddddddddddddddd Zdej pa pejd narest ta opevani tiramisu. jaz grem pa malega nafutrat, pol pa spat, me čaka težka noč. Nočko.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 22:51:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Zdaj pa res upam, da mi bo ratal skup sapcat. Itak ne bo tako dober kot ga moj naredi (res obvlada), se bom pa vsaj potrudila A naredi najboljšiga
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 0:01:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 9.4.2010 7:45:02
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro Dobr ste se razpisale včeraj. Sem vas zdejle v 3 obrokih brala in še vedno upam, da sem naredila vse kar je treba. Glede krčev: meni je moja osebna zdravnica priporočila C vitamin, kalcij, magnezij in aspirin C. Aspirina zaradi želodca ne smem, tko da imam doma le kalcij in magnezij. Magnezij ponavadi spijem 2 tableti tekom dneva, kalcij pa 1 tableto pred spanjem. In moram potrkat, da je sedaj 2 noči OK. cojka...upam, da ostaneš 2 v 1 do naslednjega četrtka. Sej, če se bo na fotkanju začel kaj dogajat, nas bo dovolj okrog, da te spravimo v P. aglaia...ti mi prav polepšaš dneve s tvojimi posti. krtkova, nax...kako ste spali? Je pomagalo cojkino jamranje? mkbk...upam, da Filipu kmalu primejo AB in da se čimprej pozdravi. masha...men je Bolivar čist OK. Sej to je "lokalček" nad streliščem na Rudniku? Če je, potem imajo tam res božanske sadne kupe. S sladoledom seveda. Pa seveda...welcome masha's darling Upam, da ti ne bo prepovedal dostopat na RR. MM...kako kaj tvoja slabost? Si se uspela skupaj sestavt?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 9.4.2010 7:57:43
|
|
|
|
bcljka
|
oj! sm že na faksu od 7:00... s tem da sm šla spat ob 3:00... groza! sicer pa kok noro... prideš ob 7:00 na faks in čez 15min pride mim profesor čist začuden, a vam ni asistentka povedala da vaje odpadejo????!! NE! obup! ne morš niti dam, ker mamo zdele ob 8ih naprej... kakšen lep začetek dneva
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 9.4.2010 8:12:24
|
|
|
|
Masha_M
|
petrca: Bom tudi jaz poskusila s kalcijem. Ker danes me je ob 5h tako usekalo, da me je kar izstrelilo v luft in sem naju oba zbrihtala in nisva mogla več zaspat nazaj. :( Bolivar je pa res tisti lokalček nad Streliščem. Če še ti potrjuješ da je okej, potem sem ravnokar izbrala plac. Danes/jutri še pripravim napotke in zemljevide ter določimo uro in potem let the party begin! :) bcljka: Imaš vse moje občudovanje, da se ti sploh še da ukvarjati s faksom. :) Upam, da si našla vsak kako družbo za kavico/kakav. ;) živa: Hvala za čestitke! Jaz komaj čakam da bomo trije, ker vem da bo luštno. Pupa bo pa v drugem poskusu. :P aglaia: Kočar se piše. Glih danes/jutri prihaja domov po 2 mesecih Avstralije + 1 Nove Zelandije. Drugače sva se pa midva res super štekala in mi je bilo prav žal, ko je šel. Čeprav vem, da je šel na boljše. ;) Za ostale detajle v stilu "crknila boš od smeha" so me pa sama ušesa. mkbk: Jooooj, full mi je hudo za Filipa. Kako ste opravili pri zdravniku? Kako se držite? (pa sorry, če sem te info kje med sračenjem že spregledala) cojka: Evo, zdaj bom vsaj dve faci prepoznala brez težav na srečanju. :) Sem pa tudi jaz ponosna nase, da se mi je vsaj bežno svitalo da si mi znana. To je zame že veliko! amazonka: Nič se sekirat, take "izume" in otročje fore smo imeli bolj ali manj vsi. Se bom poskusila spomniti kakih naših, da te malo potolažim. ;) nax: Me veseli da sem te. Smeh je pol zdravja! Pa močno polepša dneve. :) Moj dragi je pa najprej rekel, da naj vas lepo pozdravim, potem pa dodal, da bo raje kar sam. Skratka all good in ga čisto zabavajo naši umotvori afaik. :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?