Anonimen
|
Guten Morgen! Jaz ne spim. Pa ne zato, ker bi me kaj mucilo in ne zato, ker bi imela sluzbo ali pa faks. Ne, ker sem porocena z norcem, ki ne zna ure ugasniti!! Ok, to nekako preslisim, potem se pa on se meni z mano. "Kako si? A sem te zbudil? A mislis, da se bo Zoja tudi zbudila, ce bom uro prestavljal?" "Ne dragi, ona bo vstala iz posteljice in jo sla ugasnit!" Bcljka, samo tale dif je pa res tak jeb***veterski kot pravijo. Da vam niti ne povejo, da kaj odpade. Pa saj ste skoz za brezveze na faksu. Ok, ti zivis blizu ampak kaj pa tisti, ki se vozijo? Pa najboljse je to, da je profesor itak na faksu. Zakaj potem ne more imeti vaj? Kr neki. Drugace pa glede stroklje. Jaz sem bila zadnjic na dekompresiji in so prisli iz enega vrtca na mini predavanje o rojstvu. In so bli ful lustni. Vse so vedeli, kje je dojencek in kaj dela in kje se rodi. Je vprasala babica, a dojencke storklja prinese. In 20 otrok v en glas: neeeeeeeeeee Masha spomnila sem se! Kocar se pise Pa ful se mi smilis, da te ze krci dajejo. Mene je samo enkrat krc v nogo sredi noci pa se to pred kratkim (torej na koncu nosecnosti). Ni fajn. Upam, da ti bo magnezij pomagal. Od Donata se pa ne mores overdosirat po moje. Meni je to najbolj za zgago pomagalo. Zdaj se mi je pa trebuh spustil pa je itak mir pred zgago. Pa tale vajina simfiza pubikus al karkoli ze imata s Krtkovo mi je tudi cisto mimo. Mene kar skrbi, da bom v naslednji nosecnosti kaj taksnega fasala. Kap me bo Petrca ti si se dolgo v sluzbi? In ja, se strinjam z Bolivarjem (ce je to tisto na Rudniku). Ampak bom spet Krti tezila, da me pride iskat. Saj te bom za kolencek med voznjo drzala Cojka!!! Sto let ze hodimo na tortice in ti zdaj poves, da je imela tasca slascicarno! In jaz umiram od tiramisujev in to je v bistvu vse kar delam kadar se mi da in ti mi ne poves, da tvoj dela najboljsega! Zgrozena sem!! Poslji mi prosim prosim recept. Ce lahko no, ce ni kaksna kuharska skrivnost (ooo, tako kot pri Ratatouille!!!), da se jaz sprobam to cudo od najboljsega tiramisuja.Pa upam, da ima kaj alkohola notri. Ja ja, saj vem, nadslaba mati Nic punce, zelim vam lep dan. Jaz grem gledat filme. Danes na vrsti 500 days of summer. Aaaaah romantika. Fuj
|