|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
25.3.2010 11:28:15   
NATAŠA35
zvezdici ja bo kar v redu, ker ne vemo user posted image user posted image user posted image ...

plenice jaz jih imam cca 40, še ne vem točno, ker jih še nisem zlikala, me še čakajo user posted image ....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
25.3.2010 11:35:22   
MaliMišek
Šibam na pregled user posted image ....držte pesti da bo vse OK!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 602
25.3.2010 11:46:04   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Šibam na pregled user posted image ....držte pesti da bo vse OK!

vse bo OK, ne skrbi!!

Žal sm zdej tko splanirala, da bom ob pol točno tam (dva sodelavca odhajata, pa imata poslovilca in sta me jasno povabila). Te pa pokličem, preden grem domov. Se oglasim!! Ker moram itak odnesti une papirje, da mi plačo vpišejo.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 603
25.3.2010 11:47:52   
petrca2507
MM...držim pesti user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 604
25.3.2010 12:50:25   
Božička09
Punce,

Racman ima pa barvne plenice in so bojda pralne na 90stopinj?

http://www.pleniceracman.si/si/set-organski-bombaz-i344.shtml?tselimage=934#images

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 605
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 13:11:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Božička09)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
25.3.2010 13:22:06   
NATAŠA35
cojka sej se mi je zdelo, da so kg nekam drugam šli user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image ...madonca ne vem, kako da se nič ne pozna, ko pa jem nonstop user posted image user posted image user posted image

ja oblačilca pa lahko shranita za drugega otroka, enemu bo že prov pršlouser posted image user posted image user posted image ...da ne bote mislile, da jaz tudi nimam bolj debelih stvari, mam dva otroka, ki sta rojena v zimskem času enega pa v poletnem, pa mam malo mešano, ampak več je pač zimskih, pa se ne sekiram preveč, ker vem, da bom ogromne robe še dobila user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 607
25.3.2010 15:23:02   
sasa1975
OJLA,

mi je žal da sem zamudila današnje srečanje :-( (prepozno prebrala)
se pa vidimo v ponedeljek...

sej če ima kakšna preveč pisanih pleničk odkupim par kosov...

včeraj smo dobili voziček končno Peg Perego GT 3 rdeč
(zdej je treba samo malo potrenirati kako se uporablja ali gre lupinica na športni del ali samostojno na podvozje,sem pa tudi ugotovila da ima moja Alfica majhen prtlažnik,še dobr da ima moj karavana pa bova zamenjala če bo panika,

lep dan,

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 608
25.3.2010 16:13:59   
bcljka
oj srake!

sm od frizerja... z novo staro barvo... spet sm orto blond... tko k sm bla skos razn nazadne sm bla bolj temna user posted image pa trenutno sm navita in je moj reku da sm pršla domov kt gospa monroe user posted image user posted image user posted image je spil ob kosilu s prijatelji kr neki vina tko da nej mu bo ker je prilično nažgan... user posted image user posted image user posted image

na mini srečanju je blo luštn... mene je skor kap kok majo pocen sladoled, tko da v pondelk bom kr 6 kepc naročila user posted image user posted image user posted image sm dubla uspavanke od cojke in razmišlam da bi jih zdele mojmu zavrtela da bi zaspal user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Aja.. katera se pa javi, da bo od jutri naprej seznamček urejala? Jaz imam občutek, da meni ne bo ravno zneslo po petku. user posted image

ne skrbi, bom jst prevzela user posted image user posted image user posted image urejam že pri junjčicah in mi je čist fajn... glede na to da nonstop visim na računalniku user posted image user posted image user posted image

petrca- hvala za vzpodbudo za izpit... res gre gladko če kej znaš, če ne znaš je pa težka... mislm da bom šla kr aprilauser posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 25.3.2010 16:15:32 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 609
25.3.2010 19:55:56   
Anonimen
Kaj se je pa danes zgodilo, da ni bilo nobene na forumu. No sem imela vsaj manj za prebrat. Danes me je moj čist presenetil, je prišel malo čez 11 domov in rekel, da nej se s tamalim zrihtava, da gremo na izlet na Bled. Jeeeee Tai je bil na prvem izletuuser posted image Je bilo res luštno dokler je bil sonček. Tamal je spal ko ubit. Vam pa povem, da si moj zasluži pohvale za nakup kombija, čeprav sem ga skoz grajala. Kok je na komot tamalga notri v kombiju prevituser posted image user posted image

cojka
naslednjič ko zanosiva, bova imele mogoče rok pozimi in predlagam, da greva v šoping že kar poleti, da nama ne bojo pobrali vseh bodijev s kratkimi rokaviuser posted image , ker potem otroka ne bova imele v kaj oblečt.

saša super za vozičekuser posted image

A je šla krtkova spet v šopinguser posted image

bcljka ti si pa čist pridna s temi izpiti. Kok jih maš še do konca?

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
25.3.2010 20:06:16   
bcljka
se vid da smo ble pr špic pa smo bl tihe user posted image user posted image user posted image

za pogoj za 4.letnik mam samo še 2 izpita... čist vse mi je ratal že nrdit (kar se tiče teorije)... še sama ne morem vrjet user posted image user posted image user posted image morm pa pol konc avgusta in septembra še praktične stvari nrdit... ampak to bom pa že skp spravla drgač bom pa z vozičkom v telovadnico uletela user posted image user posted image user posted image

a si razmišljala da bi v kombi kr previjalno mizo montirala? a veš kok bi šlo šele pol na izi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
25.3.2010 20:33:31   
MaliMišek
Hoja srake!

Pa res ni bilo dosti akcije na forumu...

No na pregledu je bilo vse OK, razen tega da imamo konkretnega, ampak res konkretnega, malčka user posted image , me je pa malo potolažla ko je rekla, da je glavica normalno velika user posted image . Sem se šla potem kar malo pocrkljat in sem si prvoščla dve velikiiiiii kepici sladoleda user posted image .

Vmes sem se dobila še na hitro s Krtkovo, se je ravno odpravljala v šoping user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

cojka naslednjič ko zanosiva, bova imele mogoče rok pozimi in predlagam, da greva v šoping že kar poleti, da nama ne bojo pobrali vseh bodijev s kratkimi rokaviuser posted image , ker potem otroka ne bova imele v kaj oblečt.

user posted image jst pa najboljš da kar z vama, ker nisem dosti boljša user posted image .

Bcljka se pa znajdeš s temi izpiti user posted image , mogoče bi se pa jst zdej tud kam vpisala user posted image .

Nax user posted image prvi izlet. Kombi je pa itak zakon, škoda ker tega nisem vedla prej, bi ga mi tud nabavli, pa bi res kot je predlagala bcljka, not montiral kr previjalno...pol pa gas user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
25.3.2010 21:06:21   
amazonka3
In kje za božjo voljo čveke je ta šipc??? A veste, sem mal out, pa me morte updejtatuser posted image user posted image user posted image
Ker jaz sem na hitro prebrala, pa sem nekaj časa živela v iluziji, da se dobite na Špiciuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 613
25.3.2010 21:20:10   
Zvezdici
Da se še tukaj javim preden grem spat.

Jutri končno bo prišel tudi moj čas user posted image user posted image .
Se bom javila tu gori, ko bo mi čas dopuščal.

Vse, ki boste med tem rodile, pa želim čim lažji in hiter porod!

Mi že kar dobro živčki nagajajo user posted image .

Pa ne pozabit na seznamček. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 614
25.3.2010 21:30:05   
anajrim
ojla Babe!

mi smo pa nazaj z dopusta, imeli smo se super a le prekratko je bilo!

Danes em postala 11tič teta, ker je moja sestra dobila punčko Majo! Sem res vesela!!!

kako ste pa ve?

Berem da se nekaj dogaja sploh pri Pupi in Zvezdici - držim pesti!!!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 615
25.3.2010 21:39:46   
bcljka
Zvezdici - drži se!!! user posted image user posted image user posted image in ne skrbi, seznam bo pod kontrolo! user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 616
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 22:54:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
26.3.2010 7:34:20   
bcljka
jutro!

pošiljam lepe pozdrave iz računalniške učilnice na faksu user posted image kok mi je grozn vsak petek k se morm spravt s postle ob pol 7... umiram user posted image user posted image user posted image pa še tok so glupe vaje da res nimam nč za delat!!! razn da na netu visim user posted image

drgač pa čim lepši dan! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 618
26.3.2010 7:36:03   
petrca2507
user posted image Dobro jutro

Vidim, da ni bilo veliko za prebrat od včeraj popoldan. user posted image   Jaz sem bila zmenjena z mojo mami, da pridem na obisk. Sem ji mogla nest eno rožico, potem sva pa vse oblekce, ki sem jih dobila, popisale. Najprej so mi padle v oči povijalne, ki jih je kar 28. user posted image  Hudiča...a jih res toliko rabim? Potem je bilo 7 bombažnih bodijev z dolgimi rokavi št. 50. A ni to mal majčkeno? Sledilo je 10 bombažnih bodijev z dolgimi rokavi št. 58, pa potem nekaj št. 62. Pa bombažni bodiji s kratkimi rokavi št. 68, 74. Majčke z dolgimi rokavi št. 50, 62, 68 in 70. In tako dalje... Sem vse poslikala, pa bom ob priliki naredila album in objavila.
Moja mami je bila kar vesela, da bo vseeno treba v šoping, ker vmesne številke manjkajo. Je rekla, da si bo maja, ko bom že na porodniški, vzela dopust in bova šle zapravljat. user posted image

cojka...jaz sem tud včer zvečer delala tiramisu. Moj dedi je imel včeraj rojstni dan in bomo v soboto praznovali. Je izrazil željo, da bi mu naredila nutelin tiramisu. user posted image  Na koncu je tudi meni ostalo cel kup kreme, ki jo je moj dragi spravil v posebno posodico in jo bo jedel po obrokih.

zvezdici...držim pesti, da bo vse potekalo kot je treba in boš imela kmalu štručko v naročju.

MM...super za pregled. user posted image

nax...moja prijateljica tud zelo pohvali kombi. Je zelo uporaben za previjanje, obračanje, vozička ni treba zlagat,... Pa super za izlet. Je verjeto vsem prav prišel sprehod po sončku.

bcljka...ti si ful pridna z izpiti. Sigurno boš tudi tega naredila z lepo oceno. user posted image

Je katera v kontaktu s pupo? Kako je kaj pri njej?

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 619
26.3.2010 8:01:11   
krtkova
Jutro!!

Danes sem bolj zgodna, ker imam za seboj dokaj OK noč.

Šoping ni bil tko uspešen!!!user posted image user posted image  Un bon v Prenatalu sploh še ni veljal!!!user posted image  Smo spregledal, da šele od 29.3. dalje!!! No, sm si uno oblekco pol vseen kupila, nism pa nič drugega vzela (pa tko luštne kavbojke in majčko sm mela že v rokah za evito user posted image ). Sam sm si pa zdej povišala vrednost bona in moram do 18.4. dol še enkrat. Če bo pa kjera šla kej v Trst, pa ji lahko tud ta dobropis prodam.
No, pa kupila sm si še mal spodnjega perila.

Drugače pa;

nax - user posted image  za sprehod in kombi!! To je cel luksuz, da ne rabiš skrbet za prostor. A pa že vemo kakšn kombi imate??user posted image user posted image

Cojka - v novi Mami piše, da cunjice, ki jih kuhamo, ali pa ne gredo direktno na otroško kožo ne rabimo likati. To sm že dostikrat slišala. Mogoče ti ni treba vsega zlikat. user posted image

MM - še enkrat hvala, k mi boš une papirje v finančni uredila. user posted image user posted image

Zvezdici - danes se ne ganem od mobija, bom skoz čekirala, če boš kaj poslala. Mam že zdej paranojo, da bom glih kje v mestu, ko boš poslala in ne bom mogla hitro objavit na rr. user posted image

Fizioterapija - včeraj sem delala vaje, ki mi jih je dala fizioterapevtka za moje bolečine v sramni kosti in celotni medenici. No, skratka, po teh vajah me je dons ponoč tok bolela Ivanka (hm hm, to je ime sej veste kjerga ženskega intimnega dela telesa?user posted image ), da se tud obrnt nism mogla. Ampak prov nism mogla!! Sm mislila, da se mi bo zmešalo. Mogoče se mi pa le pozna to šopingiranje naokoli in preveč hodim.user posted image   Mah, kaj pa vem, al so pa vaje krive!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 620
26.3.2010 8:17:32   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
A pa že vemo kakšn kombi imate??user posted image user posted image

Se mi zdi, da smo prišli do Renault Trafic-a. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 621
26.3.2010 8:27:31   
anajrim
Punce dobro jutro!

Mi smo pa danes tako super spali!
Nič šibam likat pa v službo, pa na pregled, danes imam ponovitev morfologije, in upam da bo danes vse ok!!!

Lep dan!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 622
26.3.2010 8:33:26   
MaliMišek
Dobro jutro srake!

Jaz sem se pa danes zbudila že ob štirih in ko bi bilo treba vstat za v službo, bi pa tako še nazaj zaspala....no v glavnem imam zdej oči podprte z zobotrebci user posted image .

Drugače sem pa ugotovila, da meni ni pomoči v nosečnosti, sem totalno nosečniško požrešna, raztresena in štorasta (zdej mi je končno jasno, zakaj user posted image vedno pravi, da naj ima tamauček motoriko po njemu user posted image ).
Včeraj ko sem se pakirala iz avta sem plastenko z ledenim čajem spravla v torbico, ker sem pa valda pozabila user posted image ,da sem pokorvček samo nataknila gor sem skoraj 0,5l pijače zlila po torbici. Še dobro Krtkova, da sem tvoje papirje utaknla v vrečko user posted image .... joj kakšen zamzek bi lahko dobili danes na plačah user posted image .

Zdele mam še letni razgovor, potem pa pičim na plače.

Cojka jst ful upam, da tamaučku glava ne bo fuuuulll zrasla user posted image , ker res ne vem kako bom pol vse skup vn spravla user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 623
26.3.2010 8:45:56   
krtkova

Še dobro Krtkova, da sem tvoje papirje utaknla v vrečko user posted image .... joj kakšen zamzek bi lahko dobili danes na plačah user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Jaooo, MM, tebe pa res daje!!! ha ha, sori, k se smejim, sam si te fulll predstavljam. Ne skrbi za moj obrazec, sej bi ti pa narekovala, kako izpolneš novega.user posted image user posted image user posted image  Sporoči, če bodo kaj komplicirali na plačah!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 624
26.3.2010 8:48:05   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Še dobro Krtkova, da sem tvoje papirje utaknla v vrečko user posted image .... joj kakšen zamzek bi lahko dobili danes na plačah user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Jaooo, MM, tebe pa res daje!!! ha ha, sori, k se smejim, sam si te fulll predstavljam. Ne skrbi za moj obrazec, sej bi ti pa narekovala, kako izpolneš novega.user posted image user posted image user posted image  Sporoči, če bodo kaj komplicirali na plačah!!

Ti se kr smej, sej men je tud za crknt smešn user posted image . Jst sam upam, da mi to ne ostane tudi po nosečnosti, ker bom zihr tamauga ponesreč vrgla v WC user posted image . Bogi moj otrok user posted image .
Ti javim kako sem opravla.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?