|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
25.3.2010 9:07:59   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Rožice še od mene, za današnji dan! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si se v enem kosuuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 576
25.3.2010 9:12:34   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Rožice še od mene, za današnji dan! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si se v enem kosuuser posted image

Se mi zdi, da ja. user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 9:15:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
25.3.2010 9:15:33   
petrca2507
Mamice in bodoče mamice...vse najlepše za materinski dan user posted image user posted image user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 579
25.3.2010 9:18:03   
mkbk
Jutro!

obroba Jst morm rečt, da nem je ful prav prišla obloga okrog cele posteljce, ker otroci pol ko se mal bolj muvajo ne spijo glih na uni strani ko jih položiš. Filip vsaj 4x na noč leži tam kjer ima sicer noge (da jaz vem). Pa tud prav pride, ker zadrži dudo v posteljci, ker mu včasih pa vseen ven pade in pol je ne najde in kriči. Nogca se mu je pa ravno dons zataknla...user posted image  

Bom prav pogledala tisto stran ko je petrca napisala, da jih imajo. Jaz sem pa mensezdi tam naročila ko je tudi cojka nekaj omenjala (pa ne vem če je tam kupila, a je bil mogoče galeb?)

pupa, si še v 1 kosu  user posted image al te ni več na RR??

zvezdici -ti maš pa vsakem primeru le še en dan so dojenčka, al kako?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 580
25.3.2010 9:18:33   
Zvezdici
cojka - ja nekje moram viset_. Pri marčevkah se samo še sama s sabo pogovarjam. user posted image

Joj glede likanja plenic ja.. če se samo spomnim. Najbolj enostavno za likat ampak takoo zamudno. meni se je tudi takrat kar obračalo. user posted image Ampak enkrat ko je vse pospravljeno, zgleda pa super. Še posebej če so pisane. user posted image

mkbk - ja.. jutri bo acija! Že komaj čakam. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 25.3.2010 9:19:02 >

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 9:21:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
25.3.2010 9:26:57   
Zvezdici
Ja ampak pupe pa res ni več.. bodo mogoče kakšne novičke danes. user posted image

Uff to samevanje pri marčevkah je prav.. bedno user posted image . Upam, da jih boš ti vseeno imela več. Oziroma da boš vsaj kakšen teden prej. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 583
25.3.2010 9:31:09   
petrca2507
Upam, da ursa_p ne bo huda, če sem prilepim 2 fotki njenega Lana, ki sem ju našla na drugem forumu (fotografiji je objavil njen Maticc na forumu PeSjanar.si):

23 Marec 2010, 22:57:05 --- Pa se dve fotografiji z malce drugacno (meni zelo pri srcu) tematiko ... moj sinko Lan (star cca 1h - posneto vceraj)

user posted image

user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 584
25.3.2010 9:38:59   
Zvezdici
Joj carta mala!!!
Res je lepi in super slike! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 585
25.3.2010 10:05:30   
MaliMišek
Joj, pikec mali...pravi pozerček user posted image .

Mkbk, al pa Petrca....kakšna stran za obrobe? A sm jst kej spustila user posted image ?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 10:06:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
25.3.2010 10:15:29   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Sem pa pri Urši zasledila, da ima reva medveda v sobi. Lan spi, ena od cimr pa tako smrčiuser posted image . Boga

O groza user posted image . Men bi se zmešal, če bi medved z mano spal user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 588
25.3.2010 10:30:53   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Mkbk, al pa Petrca....kakšna stran za obrobe? A sm jst kej spustila user posted image ?

Na FB imaš se mi zdi, da tudi ti med prijatelji Otroski vozicki. Če greš v albume tega uporabnika, boš najdla posteljnine.

A ne, kok lepo slike. Jaz sem jih že na FB videla. Jih je še nekaj več.

Pri nas so v službi blokiral dostop do FB. user posted image   Oziroma so blokiral kar vse strani, ki so za zabavo, pa meile, ... user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 589
25.3.2010 10:34:08   
krtkova
Jutro!
dons je zraven mene spal medved, ki je pred tem padel v sod piva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kljub moji včerajšnji hudi utrujenosti jasno posledično nism nič spala!!!

MM - dons ob 12.30 pridem v službo, sm se hotela oglasiti pri tebi, pa zdej vidim, da te ne bo.user posted image user posted image   ŠKODA!!!

Zvezdici - jutri mislim nate!!!user posted image  

Cojka - zakaj hudiča pa ti rabiš 70 plenic? A to je seštevek gorenjskih in ljubljanskih?? Upam!!! A da bi položila ene 5 plenic eno na drugo, pa pol zlikala, pa ne funkcionira??user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 590
25.3.2010 10:39:22   
Anonimen
lumpa moje sožaljeuser posted image

marjanaj bi ful rada prišla danes, sploh, ker je tak sonček, pa sem še vedno brez avtauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Evita ima zdej vse omare v sobi in ful enih pripomočkov, pa posteljnino, pa še enga velkega krokodila.  

krtkova če imaš krokodila iz Ikee, potem imaš enakega kot jaz. Sem ga dala v njegovo posteljo, pa je skor večji kot postelja. Da ne govorim, da se Tai ob njem izgubi

Da ne govorim, da sem malemu kupila žametne hlače . Verjetno sem mislila za na plažo

cojka ti imaš samo hlače, veš kaj vse imam jaz. SEj sem ti rekla, vse plišasto Jaz ne vem a sem res tok blond, da tud malo nisem razmišljala. Jaz bi revčka sredi poletja oblekla v bodi z dolgimi rokavi in čez plišastega pajaca, seveda z dolgimi rokavi. Ma da se loh po glav kresnem.
Pa hvala, da si včeraj z mano dežurala. Mi je bilo veliko lažje, sem bila potem ob polnoči pri hranjenju vsa naspidirana.

barvne plenice- ja so res ful lepe, samo tudi neuporabne. Jaz sem imela do zdej samo 1x za ven zeleno za pokrit pred sončkom. Doma skoz uporabljam bele za podiranje kupčka. Tako, da so barvne res bolj za okras.

krtkova jaz sem se tud vedno smejala cojki, da ima tok plenic. Jaz jih imam 30, pa ti povem, da jih je premalo, tako, da jih grem ta teden še kupit.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
25.3.2010 10:45:23   
Zvezdici
pupa vidim te. Potem si le še z nami in si v čakalni vrsti? user posted image

ursa gre, pa danes le domov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
25.3.2010 10:49:00   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
krtkova jaz sem se tud vedno smejala cojki, da ima tok plenic. Jaz jih imam 30, pa ti povem, da jih je premalo, tako, da jih grem ta teden še kupit.

super da poveš, moram pol res malo pogledat, kolk jih sploh mam. Barvnih na srečo ne v večini. Še dobr, da sm ene dala MM in nisem dobila novih zase.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 593
25.3.2010 10:55:43   
pupa*81
heeeej, še sm tle... kaj mi takoj paniko zganate, sej še v trgovino ne morem v miru user posted image  user posted image  user posted image

cojka lahko mal plenic menjamo, jst sm pa vse 'podedovala' pa so vse bele user posted image no zdej (še vedno) čakam, da bojo imeli v hoferju pisane, ker so baje ful kvalitetne, pa jih bom en paket za se afnat vzela user posted image

krtkova to je pa dobra ideja za likanje user posted image sam bi mogla met 5 kilski likalnik, da bi čez pršlo user posted image

lumpa user posted image sožalje!

user posted image  kake lepe slike Lana... me je čist naspidiralo pa bo moral moj tudi zdej v tej tehniki me poslikat user posted image

zvezdici nč še ne bo, ti pravim da tebe čakam user posted image

vsem mojim sračicam pa veliko rožic za materinski dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
25.3.2010 11:01:13   
NATAŠA35
sem lih z pregleda, mojemu user posted image se še ne mudi in bo kar mami še naprej brcal v rebra in mehur user posted image user posted image ...vse je ok, zredila sem se v dveh tednih samo 30 dag, tako da sem prišla na +6 kg...sem morala vodo dat, pa mi je sestra rekla, da imam veliko izcedka iz nožnice, pa še predno sem se poscala, sem se obrisalauser posted image user posted image ...sem G rekla, da zatekam in da imam krče, pa otrdevanje trebuha, pa se sploh ne sekira, ker me ne daje niti visok pritisk niti povečanje teže...haloooo...dete je še vedno obrnjeno na glavo, pritiska na vse organe, tako da najmanj še en teden ne grem v Puser posted image user posted image user posted image ... zdaj bom imela vsak teden ctg-je in preglede

za seznam NP-CTG 01.04., +6KG

včeraj smo imeli športni dan in smo bili na voglu, vreme prekrasno, samo škoda ker se nisem mogla spustit po belih strminahuser posted image user posted image , smo pa vsi kot kuhani raki, ker nas je sonce prov opeklo...jaz sem lepo počivala in pila ter uživala, moji so pa smučali...v enem trenutku so vsi prismučali k meni, ker so zgoraj zagledali helikopter in so mislili, da so pome prišli user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 595
25.3.2010 11:09:04   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image   Vid: 24.02.2010        user posted image

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.01.2010   user posted image

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010     user posted image

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010      user posted image

21.03.2010
user posted image    ursa_p                        2.user posted image 1.user posted image     Lan: 22.03.2010        user posted image

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)                1.user posted image 0.user posted image            26.3                     user posted image

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)               1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)               3.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)                1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)                    1.user posted image 0.user posted image           25.3 (CTG)             user posted image
user posted image    nax05 (24)                  1.user posted image 0.user posted image      Tai 27.02.2010         user posted image

21.04.2010

user posted image    Aglaia (27)                      1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image
user posted image   NATAŠA35 (34)                4.user posted image 3.user posted image       01.04 (P+CTG)           user posted image                             

25.04.2010
user posted image     sasa1975                       2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                         1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

02.05.2010
user posted image    živa (32)                          3.user posted image 2.user posted image                                   user posted image

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)                  1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                        3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image
user posted image   Blicka (34)                         1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                          1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image
user posted image    bubolin (25)                      1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek (29)                  1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

01.06.2010
user posted image    krtkova (34)                      1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                                2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                          2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                       2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)                      1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3                    3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)                      1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)                   2.user posted image 0.user posted image                                       user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)                      1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)                    2.user posted image 1.user posted image             26.03 (P)            user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)              1.user posted image 0.user posted image              7.4. (MF)           user posted image    

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),                  5.user posted image 3.user posted image                                       user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)                   7.user posted image 5.user posted image 29.03(AC),14.04(MF+P) user posted image       
user posted image       ninci                               3.user posted image 2.user posted image                                        user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka                       2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                          2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)                 1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

Skupaj nas je 34 user posted image ljubljanskih (na seznamu).

9x user posted image

11x user posted image

13 x user posted image

Marčevk = 2
Aprilčic = 8
Majčic = 7
Junijk = 6
Julijk = 5
Avgustovk = 4
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 25.3.2010 11:11:40 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 596
25.3.2010 11:09:51   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
MM - dons ob 12.30 pridem v službo, sm se hotela oglasiti pri tebi, pa zdej vidim, da te ne bo.user posted image user posted image   ŠKODA!!!

Kaj boš pa delala v službi? Če boš imela čas se lahko vseeno dobiva na pijački...jaz bom do takrat že fertik user posted image .

A pol pravte da rabm več plenic user posted image ...no pa da ne omenjam da mam jst tud kr neki pliša in žameta doma user posted image . Očitno smo vse iste user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 597
25.3.2010 11:10:56   
Zvezdici
pupa - lepo od tebe. user posted image
nataša - sem videla, da je bilo zbrisano katerega spola je tvoj user posted image . Je kar izginilo. user posted image
A user posted image je vredu?

Aja.. katera se pa javi, da bo od jutri naprej seznamček urejala? Jaz imam občutek, da meni ne bo ravno zneslo po petku. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 598
25.3.2010 11:12:06   
Anonimen
krtkova sej mogoče jih boš pa manj rabila. Moj ful poliva, zato jih res veliko porabim. Jih pa non stop menjam, ker men tole mleko, te bruhice, res ful smrdi. Sej barvne so lepe, za šminikirat jauser posted image , praktične pa niso. Vsaj meni ne. Ker to polivanje na plenicah na 60 stopinj ne gre dol, barvnih pa itak na 95 ne moreš prat. Oz jih lahko, pa dobiš ven še bolj pisane, a ne Aglaiauser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
25.3.2010 11:18:38   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

v enem trenutku so vsi prismučali k meni, ker so zgoraj zagledali helikopter in so mislili, da so pome prišli user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tako so mene prejšnji teden vsi, ki me v firmi poznajo klicarl, da če sem slučajno jaz v rešilcu, ki je bil pred firmo user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?