Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 8:57:28
|
|
|
|
mkbk
|
Hello... se mal javljam iz službe. Drgač pasm na 4 urni bolniški (mi je čist kul btw, ker morm počivat) Naš tamalček je pa po 14 dneh vrtca nekaj kasiral, očitno in danes ne gre, ker ima malo vročine, jaooo mi pa že ful zaplaniran vikend.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 8:58:08
|
|
|
|
mkbk
|
Petrca jaz pa ne najdem tistih zadev za posteljice na uni spletni strani!De j pomagi, pliiiiiiiiiiiiiis!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 9:07:59
|
|
|
|
petrca2507
|
mkbk...posteljine na njihovi spletni strani (www.otroski-vozicki.com) še ni. Slikce so samo v albumu na FB. Poišči uporabnika Otroski vozicki in poglej njegove albume. Eden izmed njih ima naslov Otroška posteljnina ali Posteljina. Bi ti prilimala povezavo, pa imamo v službi blokiran dostop do FB.
< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 26.3.2010 9:11:20 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 9:51:35
|
|
|
|
krtkova
|
Ej, srake, poslala sm Zvezdici sms, da mislimo nanjo, pa mi nič ne odgovori. Po mojem je v akciji!!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 10:35:38
|
|
|
|
MaliMišek
|
O šit....akcija...mene kr stisne ko pomislm, da bom enkrat na istem .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 11:07:30
|
|
|
|
mkbk
|
Petrca, Hvala! Držim pesti za Zvezdici !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 11:53:49
|
|
|
|
petrca2507
|
Zvezdici...drži se
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 11:55:26
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova....a je že kaj novega v zvezi z Zvezdico? Kje je pa Pupa?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 12:03:11
|
|
|
|
petrca2507
|
Pupo sem tud jst zjutraj pogrešala. Mogoče sta šle pa z zvezdico skupaj.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2010 12:43:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 12:45:03
|
|
|
|
bcljka
|
bravo pupa!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 12:46:28
|
|
|
|
MaliMišek
|
Pupa čestitam !!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 12:52:13
|
|
|
|
petrca2507
|
Čestitke pupa za hčerkico
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 13:13:22
|
|
|
|
tanika1
|
pupa čestitke za malo Tarjo!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 13:17:54
|
|
|
|
krtkova
|
Bravo PUPA!! O Zvezdici nič novega!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 13:23:30
|
|
|
|
lumpa6
|
pupa čestitke
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 13:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka ti imaš pa danes žurko. Glej, da boš lepo dojenčka previla. Da te ne bojo punce prijavile socialni in boš brez ostala Pa ful uživaj danes, čeprav imaš verjetno kar dela s pripravami. petrca super, da si tok oborožena z oblekcami. Ti vsaj nič ne manjka, tako kot meni. No imam pa danes obljubljen šoping, če mali ne bo preveč sitko. krtkova ne deli se norca, ker še zdej ne vem ker kombi imamo. Zame je kombi, kombi. Fertik Bom danes pogledala, da bom vsaj tok osveščena s čim se okol vozim. Ampak je pa res petrca že zadnič rekla, da naj bi bil Trafic. ji verjamemo MM vidim, da si štotko kot jaz. Včeraj smo šli v slaščičarno. Itak In jaz odprem zalo in valda se mi je vse zlil, pol po men, pol po tleh. Sem zgledala, ko da bi se polulala. Ampak zdej imam vsaj tamalga za izgovor mkbk upam, da se Filip hitro pozdravi. pupa čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 13:37:57
|
|
|
|
živa
|
Pupa, še tu (imaš dober vzdevek tudi za dojenčka ).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 13:51:47
|
|
|
|
krtkova
|
nax - sej se ne delam norca! Je pa dons en tmuren dan, človk bi kr spal. Ampak jaz čakam Aglaio ker se dobiva na čveku. Sm se pa najedla toook dobrega kosila, k mi ga je tašča včeri dala, da si mislit ne morete; koromačeva juha (tok dobre juhe že dooolg nism jedla), piščanec, krompirjeva solata s koromačem in za desert pečen jabolček z višnjevim kompotom. zdej bom pa počla!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 13:58:21
|
|
|
|
mkbk
|
Pupa: ČEEEEEEEESTITAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!! ... Pa skor sta materinski dan zadele... krti: pozdrav aglaio! Nax: jst sm glihkar sladko smetano razturila po pultu, omarci, tleh in ...steni!!! HB, da je bele barve
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 14:06:51
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Nax: jst sm glihkar sladko smetano razturila po pultu, omarci, tleh in ...steni!!! HB, da je bele barve Pa kva je z vami srake???? Sej mene čist zabavate, sam dvomim, da je blo luštn smetano po tleh brisat??? Aglaia me ignorira, ne oglaša se na telefon. Še dobr, da jo doma čakam, ne kje na mrazu. Sam mi pa tok učki skp lezejo, da če se kmalu ne javi, lahko zaspim. Me pa zadnje dva dni tamala tok brca v trebuhu, da me kr mal boli.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 14:22:29
|
|
|
|
NATAŠA35
|
pupa še tu čestitam sej sem rekla, da boš kmalu cartala, pa mi nisi verjela
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 14:33:58
|
|
|
|
anajrim
|
[color=#CC0000]OOOOOOOOOOOOOOOOO PUPA ČESTITKE!!! punce jaz sem nazaj s pregleda in je super uspelo. Veliki smo 25 cm in težki 760g. (točno 25 tednov). Super. tokrat se je vse lepo videlo edino 3D glavice ni hotel pokazati pa ga moja G ni mogla slikat. Ja kaj čmo noče se slikat. Nalednji pregled pa imam 15.4. tako zdaj pa šibam po sinek aki je v vrtcu in potem na kosilo!!! Lp
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.3.2010 14:40:49
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Me pa zadnje dva dni tamala tok brca v trebuhu, da me kr mal boli. A tebe tud!!!! Jst sm že misnla, da se je mojmu tamalmu odpelal...pol je pa očitno kej v zraku . Učer zvečer me je tolk useku nekam v kolk, al kam že, da sem tako zatulila, da je mislu da greva rodit .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?