|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
24.3.2010 13:24:08   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Zvezdici - ja, ti kr pošlji, ko boš rodila. Sam jst sm fulll ponosna nate, ker si tko lepo "zdržala" do konca. Kljub vsem pretresom!!!! user posted image user posted image super si!! Bravo!!!!

Jst te mam k za eno mlajo sestrico, oprosti, če ti gre to na živce.

Ubistvu mi je prav všeč kar si pravkar napisala. Mi je, pa nerodno ratalo. user posted image user posted image
Ja še sama sem presenečena, pa ni kazalo, da bo šlo tako daleč. Danes, pa polnih 40 tednov. user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 551
24.3.2010 13:24:37   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Imam..user posted image
Krtkovi bom poslala sporočilo.
Med zadnjimi marčevkami sem mislila. So me že vse skoraj prehitele. user posted image
Hmm, da me preseneti? Ne vrjamem.. je pupa preveč trmasta, jo  bo treba malo spodbuditi, da bo prišla. user posted image

Pejdi na eno dobro pekočo mehiško - mene je to pognal rodit naslednji dan user posted image user posted image user posted image Ta prvič pa rajš ne povem kaj je pomagaluser posted image
Mogoče pa še prehitiš Pupo user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 552
24.3.2010 13:25:32   
Anonimen
Nax: ha ha, taiček sralček!! Bodi srečna!! Jst sm tud srečna kadar grem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok je lepo biti spet na forumuuser posted image A nej spoloh komentiramuser posted image

krtkova torej tvoja naloga je, da nam boš sporočila, ko bo Zvezdici že cartala. Boš zmogla ali boš pozabilauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
24.3.2010 13:29:14   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Imam..user posted image
Krtkovi bom poslala sporočilo.
Med zadnjimi marčevkami sem mislila. So me že vse skoraj prehitele. user posted image
Hmm, da me preseneti? Ne vrjamem.. je pupa preveč trmasta, jo  bo treba malo spodbuditi, da bo prišla. user posted image

Pejdi na eno dobro pekočo mehiško - mene je to pognal rodit naslednji dan user posted image user posted image user posted image Ta prvič pa rajš ne povem kaj je pomagaluser posted image
Mogoče pa še prehitiš Pupo user posted image

joj nazadnje ko sem jedla kaj preveč pekočega, sem imela samo prebavne motnje brez popadkov. user posted image
No ja.. saj v petek bo sigurno na poti, tako da če sem tako dolgo čakala, bom pa še malo.
Bomo, pa videli če me pupa prehiti, hehe.
Mogoče bo pa sreča, pa bova skupaj v sobi? user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 554
24.3.2010 13:30:27   
pupa*81
ajde zvezdici, jst tiščim noge skp da boš ti prej user posted image ja, popadki so se mal umirili... sicer so vsaketolk redni na 10min, sam pol se pa nehajo HB... lahk počaka še par dni user posted image do sobote recimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
24.3.2010 13:32:10   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

ajde zvezdici, jst tiščim noge skp da boš ti prej user posted image ja, popadki so se mal umirili... sicer so vsaketolk redni na 10min, sam pol se pa nehajo HB... lahk počaka še par dni user posted image do sobote recimo user posted image user posted image user posted image

Sobota bo ravno prav ja. user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 556
24.3.2010 13:44:24   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
krtkova torej tvoja naloga je, da nam boš sporočila, ko bo Zvezdici že cartala. Boš zmogla ali boš pozabilauser posted image

matr, maš prav!! Tole zna bit pa problem!!!user posted image user posted image Dej spomni me takrat, a prov!!??user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
24.3.2010 13:47:05   
MaliMišek

matr, maš prav!! Tole zna bit pa problem!!!user posted image user posted image Dej spomni me takrat, a prov!!??user posted image user posted image user posted image

Samo, da ne boš tako raztresena kot sem bila jaz včeraj....ker potem definitivno ne bomo nič zvedle user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.3.2010 13:50:15   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Samo, da ne boš tako raztresena kot sem bila jaz včeraj....ker potem definitivno ne bomo nič zvedle user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, ta je pa najhujša!! Če bom taka kot MM včeri, vam bom sporočila samo to, da sm dobila sms. Od koga in zakaj (da je pa pač nekdo rodil) in kaj (je rodila) pa ne bom povedala. Oz. bom pozabila!! ha ha hauser posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 559
24.3.2010 13:52:09   
krtkova
arrividerci, ci vediamo stasera, se no, alora domani.

ciao!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 560
24.3.2010 13:58:40   
petrca2507
krtkova...uživaj v šopingu. Pa upam, da se še danes oglasiš user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 561
24.3.2010 16:11:19   
candy24
pupa: moraš it točno zdaj rodit? user posted image jaz pa sem se že veselila, da te bom v ponedeljek spoznala. user posted image

krtkova torej tvoja naloga je, da nam boš sporočila, ko bo Zvezdici že cartala. Boš zmogla ali boš pozabila

matr, maš prav!! Tole zna bit pa problem!!! Dej spomni me takrat, a prov!!??

krtkova: te za vsak slučaj spomnimo preko ZSja? user posted image user posted image user posted image

nax: od moje sestrične sinček ni kakal po en teden... Pa vem kako se je ona sekirala zaradi tega in ni vedela kaj naj naredi. Pa še zdaj ima občasne težave, pa je mali star "že" 20 mesecev. Ona bi bila verjetno srečna, če bi jo njen user posted image kdaj pokakal. user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 562
24.3.2010 16:38:19   
bcljka
oj srake!

sm učeri zvečer ugasnla računalnik k mi je neki zašteku pol ga pa do zdele nism pržigala user posted image
dons je da brez faksa in sm tko z veseljem spala do 12h user posted image user posted image user posted image

pol sva šla pa z user posted image v mesto... mimgrede je pa zavil še na rudnik do pikapolnice, kjer dddddddddddd itak še nimajo unih tetra plenic iz kataloga... in spet mi je povedala da sploh ne ve če jih bodo mel... whateveruser posted image ... no v mestu sva pa po odlični kavici pristala na pici v bavarskem dvoru in je prou fajn k loh že zuni sediš user posted image

previjalna - pr nas je vse po meri... previjalna je naročena in sicer je deska na višini 105cm dimenzije 90x70... višino smo zmerl kaj men najbolj ustreza da se mi ne bo treba nč sklanjat... bo deska tko narjena, da se da tud dvignt gor na steno, k se je pa ne bo več rabl se jo pa dol uzame in ostane predalnik... user posted image

pupa in zvezdici - user posted image user posted image user posted image

sm sicer vse prebrala... sam joj, se sploh ne spomnm kaj sm še hotla pokomentirat user posted image groza!

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 563
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 16:40:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu candy24)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
24.3.2010 16:59:32   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Aja - a bi bilo kateri OK jutri ob 11-ih pri šipcu?

men user posted image user posted image user posted image mam pol ob 13h frizerja in bi mi pasal prej eno kavico spit user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 565
24.3.2010 18:44:26   
lumpa6
oj

mi smo pa danes imeli pogreb za teto in je jure tok žalosten, samo da se spomne samo joka, grozno ga je gledati se mi kar srce trgauser posted image user posted image user posted image

sem pa po eni strani ful vesela , kaže da se bomo selili v večje stanovanje, jupppiuser posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 566
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 19:43:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
24.3.2010 20:02:35   
marjanaj
oj MM in krtkova pa vajina pica user posted image user posted image user posted image za crknt user posted image

u pupa se je zacel dogajat? Kar počasi... boš res še zvezdici prehitela user posted image

nax ti boš pa specialka za pucanje ratala user posted image če si predpasnik ubodeš, glej da bo plastičen, da ga sam spreš user posted image

šipec men je tut jutri cool ob 11h pri šipcu! se vidimo! nax a prideš s taičkom mimo? user posted image

lumpa tudi moje sožalje user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 568
24.3.2010 20:17:19   
marjanaj
cojka jutri me spomni, da ti dam vizitko od mojega G! Vedno pozabim user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 569
24.3.2010 20:59:14   
krtkova
jst bom kr umrla, sm tok utrujena.user posted image
Šoping v Ikei je bil super uspešen, vse sm nabavila.user posted image user posted image  Edin tiste obloge za okol posteljice ne, ker mi ni bila toook všeč. A veste, da svetujejo, da naj bi bila ta obloga okol in okol cele posteljice? Jst sm mislila pa, da samo na zgornji polovici, pa mi je en frend, k ma otročka reku, da je boljš, če gre okol cele, ker otrok zlete dol in se pol z nogicami zahakla med štange in joka in mošr vstati in ga iti reševati. Nism vedla.user posted image

Pa MM, zate imam še ene plenice v modri barvi in ta veliko, žal rdečo škatlo. Unih ta malih 1,2,3, pa žal niso imeli.user posted image  

Do Trsta pa nisva več uspela priti, grem mogoče jutri z mami in bratom.

Evita ima zdej vse omare v sobi in ful enih pripomočkov, pa posteljnino, pa še enga velkega krokodila.user posted image user posted image  

Zdej grem pa lohk sam še spat, vse me boli.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 570
24.3.2010 22:28:02   
bcljka
krtkovauser posted image user posted image user posted image za nakup in za sobico od Evite user posted image user posted image user posted image

pr nam se je tud začel premikat glede sobe... in sicer je učeri user posted image vrgu ta staro omaro vn... in sva jo uspela danes že prodat... sm jo dala učeri na bolho pa se ni noben javu, pol sm pa za foro mail poslala (ene ste ga tud dubleuser posted image ) in je šla v 5ih minutah... ubistvu smo nrdil zelo dobro menjavo user posted image user posted image user posted image skratka, korak 2: da pride malar prepleskat 2 stranici roza, 2 zeleni in korak 3: montaža pohištva... pol pa sledi pranje likanje pospravljanje in ostale stvari k pašejo zravn... do prvomajskih bi rada mela vse poštiman... bomo visl če bo ratal user posted image user posted image

morm počas spat, da nam čist zalimana jutr k špicu pršla user posted image user posted image user posted image

mogla bi se sicer učit... mam en blesav izpit v torek (še za nazaj)... pa se mi tok ne da... grozauser posted image user posted image user posted image odjavla sm se pomoje že ene 15x... in zdej sm v tork prjavlena pa se kr ne spravm učit ker vem da je še en rok 20.4. ... bolš bi blo če ga ne bi blo, k pol bi vedla da morm it... obupna sm, sej vem!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 571
25.3.2010 7:25:04   
MaliMišek
Dobro jutro!

Najprej, da preverim Pupa, Zvezdici je že kaj novega? ... ali nam je Krtkova pozabila sporočit user posted image

Krtkova upam, da si se naspala in spočila. Pa ful hvala za nakup user posted image user posted image user posted image

Cojka jst bi tud Šipca user posted image , ampak imam ob dvanajstih pregled, takrat boste pa ve sigurno že vse pojedle user posted image .

Šibam zdej jest, ker sem lačna za umret.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
25.3.2010 7:30:01   
petrca2507
krtkova...user posted image  za uspešen šoping. Jst mam zaenkrat samo eno oblogo za v posteljico in je polovična. Sem pa na FB v albumu uporabnika Otroski Vozicki vidla, da imajo tudi take, ki pridejo čez celo posteljico.  Prva slikca v albumu otroska posteljina (z račko) mi je ful všeč. user posted image  Čakam, da objavijo cene, potem pa mogoče pade šoping. user posted image

lumpa...sožalje user posted image

bcljka...glede na to, kakšno srečo imaš v času nosečnosti z izpiti, boš sigurno nardila izpit drug teden.

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
25.3.2010 8:35:11   
katrinka
user posted image

tudi iz moje strani vse naj naj za nas prelep dan

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 574
25.3.2010 8:39:14   
Zvezdici
Rožice še od mene, za današnji dan! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?