Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:24:08
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Zvezdici - ja, ti kr pošlji, ko boš rodila. Sam jst sm fulll ponosna nate, ker si tko lepo "zdržala" do konca. Kljub vsem pretresom!!!! super si!! Bravo!!!! Jst te mam k za eno mlajo sestrico, oprosti, če ti gre to na živce. Ubistvu mi je prav všeč kar si pravkar napisala. Mi je, pa nerodno ratalo. Ja še sama sem presenečena, pa ni kazalo, da bo šlo tako daleč. Danes, pa polnih 40 tednov.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:24:37
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Imam.. Krtkovi bom poslala sporočilo. Med zadnjimi marčevkami sem mislila. So me že vse skoraj prehitele. Hmm, da me preseneti? Ne vrjamem.. je pupa preveč trmasta, jo bo treba malo spodbuditi, da bo prišla. Pejdi na eno dobro pekočo mehiško - mene je to pognal rodit naslednji dan Ta prvič pa rajš ne povem kaj je pomagal Mogoče pa še prehitiš Pupo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:25:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Nax: ha ha, taiček sralček!! Bodi srečna!! Jst sm tud srečna kadar grem. Kok je lepo biti spet na forumu A nej spoloh komentiram krtkova torej tvoja naloga je, da nam boš sporočila, ko bo Zvezdici že cartala. Boš zmogla ali boš pozabila
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:29:14
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Imam.. Krtkovi bom poslala sporočilo. Med zadnjimi marčevkami sem mislila. So me že vse skoraj prehitele. Hmm, da me preseneti? Ne vrjamem.. je pupa preveč trmasta, jo bo treba malo spodbuditi, da bo prišla. Pejdi na eno dobro pekočo mehiško - mene je to pognal rodit naslednji dan Ta prvič pa rajš ne povem kaj je pomagal Mogoče pa še prehitiš Pupo joj nazadnje ko sem jedla kaj preveč pekočega, sem imela samo prebavne motnje brez popadkov. No ja.. saj v petek bo sigurno na poti, tako da če sem tako dolgo čakala, bom pa še malo. Bomo, pa videli če me pupa prehiti, hehe. Mogoče bo pa sreča, pa bova skupaj v sobi?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:30:27
|
|
|
|
pupa*81
|
ajde zvezdici, jst tiščim noge skp da boš ti prej ja, popadki so se mal umirili... sicer so vsaketolk redni na 10min, sam pol se pa nehajo HB... lahk počaka še par dni do sobote recimo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:32:10
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 ajde zvezdici, jst tiščim noge skp da boš ti prej ja, popadki so se mal umirili... sicer so vsaketolk redni na 10min, sam pol se pa nehajo HB... lahk počaka še par dni do sobote recimo Sobota bo ravno prav ja.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:44:24
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 krtkova torej tvoja naloga je, da nam boš sporočila, ko bo Zvezdici že cartala. Boš zmogla ali boš pozabila matr, maš prav!! Tole zna bit pa problem!!! Dej spomni me takrat, a prov!!??
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:47:05
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 krtkova torej tvoja naloga je, da nam boš sporočila, ko bo Zvezdici že cartala. Boš zmogla ali boš pozabila matr, maš prav!! Tole zna bit pa problem!!! Dej spomni me takrat, a prov!!?? Samo, da ne boš tako raztresena kot sem bila jaz včeraj....ker potem definitivno ne bomo nič zvedle
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:50:15
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Samo, da ne boš tako raztresena kot sem bila jaz včeraj....ker potem definitivno ne bomo nič zvedle joj, ta je pa najhujša!! Če bom taka kot MM včeri, vam bom sporočila samo to, da sm dobila sms. Od koga in zakaj (da je pa pač nekdo rodil) in kaj (je rodila) pa ne bom povedala. Oz. bom pozabila!! ha ha ha
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:52:09
|
|
|
|
krtkova
|
arrividerci, ci vediamo stasera, se no, alora domani. ciao!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 13:58:40
|
|
|
|
petrca2507
|
krtkova...uživaj v šopingu. Pa upam, da se še danes oglasiš
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 16:11:19
|
|
|
|
candy24
|
pupa: moraš it točno zdaj rodit? jaz pa sem se že veselila, da te bom v ponedeljek spoznala. IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 krtkova torej tvoja naloga je, da nam boš sporočila, ko bo Zvezdici že cartala. Boš zmogla ali boš pozabila matr, maš prav!! Tole zna bit pa problem!!! Dej spomni me takrat, a prov!!?? krtkova: te za vsak slučaj spomnimo preko ZSja? nax: od moje sestrične sinček ni kakal po en teden... Pa vem kako se je ona sekirala zaradi tega in ni vedela kaj naj naredi. Pa še zdaj ima občasne težave, pa je mali star "že" 20 mesecev. Ona bi bila verjetno srečna, če bi jo njen kdaj pokakal.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 16:38:19
|
|
|
|
bcljka
|
oj srake! sm učeri zvečer ugasnla računalnik k mi je neki zašteku pol ga pa do zdele nism pržigala dons je da brez faksa in sm tko z veseljem spala do 12h pol sva šla pa z v mesto... mimgrede je pa zavil še na rudnik do pikapolnice, kjer dddddddddddd itak še nimajo unih tetra plenic iz kataloga... in spet mi je povedala da sploh ne ve če jih bodo mel... whatever ... no v mestu sva pa po odlični kavici pristala na pici v bavarskem dvoru in je prou fajn k loh že zuni sediš previjalna - pr nas je vse po meri... previjalna je naročena in sicer je deska na višini 105cm dimenzije 90x70... višino smo zmerl kaj men najbolj ustreza da se mi ne bo treba nč sklanjat... bo deska tko narjena, da se da tud dvignt gor na steno, k se je pa ne bo več rabl se jo pa dol uzame in ostane predalnik... pupa in zvezdici - sm sicer vse prebrala... sam joj, se sploh ne spomnm kaj sm še hotla pokomentirat groza!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2010 16:40:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 16:59:32
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Aja - a bi bilo kateri OK jutri ob 11-ih pri šipcu? men mam pol ob 13h frizerja in bi mi pasal prej eno kavico spit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 18:44:26
|
|
|
|
lumpa6
|
oj mi smo pa danes imeli pogreb za teto in je jure tok žalosten, samo da se spomne samo joka, grozno ga je gledati se mi kar srce trga sem pa po eni strani ful vesela , kaže da se bomo selili v večje stanovanje, jupppi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2010 19:43:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 20:02:35
|
|
|
|
marjanaj
|
oj MM in krtkova pa vajina pica za crknt u pupa se je zacel dogajat? Kar počasi... boš res še zvezdici prehitela nax ti boš pa specialka za pucanje ratala če si predpasnik ubodeš, glej da bo plastičen, da ga sam spreš šipec men je tut jutri cool ob 11h pri šipcu! se vidimo! nax a prideš s taičkom mimo? lumpa tudi moje sožalje
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 20:17:19
|
|
|
|
marjanaj
|
cojka jutri me spomni, da ti dam vizitko od mojega G! Vedno pozabim
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 20:59:14
|
|
|
|
krtkova
|
jst bom kr umrla, sm tok utrujena. Šoping v Ikei je bil super uspešen, vse sm nabavila. Edin tiste obloge za okol posteljice ne, ker mi ni bila toook všeč. A veste, da svetujejo, da naj bi bila ta obloga okol in okol cele posteljice? Jst sm mislila pa, da samo na zgornji polovici, pa mi je en frend, k ma otročka reku, da je boljš, če gre okol cele, ker otrok zlete dol in se pol z nogicami zahakla med štange in joka in mošr vstati in ga iti reševati. Nism vedla. Pa MM, zate imam še ene plenice v modri barvi in ta veliko, žal rdečo škatlo. Unih ta malih 1,2,3, pa žal niso imeli. Do Trsta pa nisva več uspela priti, grem mogoče jutri z mami in bratom. Evita ima zdej vse omare v sobi in ful enih pripomočkov, pa posteljnino, pa še enga velkega krokodila. Zdej grem pa lohk sam še spat, vse me boli.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 22:28:02
|
|
|
|
bcljka
|
krtkova - za nakup in za sobico od Evite pr nam se je tud začel premikat glede sobe... in sicer je učeri vrgu ta staro omaro vn... in sva jo uspela danes že prodat... sm jo dala učeri na bolho pa se ni noben javu, pol sm pa za foro mail poslala (ene ste ga tud duble ) in je šla v 5ih minutah... ubistvu smo nrdil zelo dobro menjavo skratka, korak 2: da pride malar prepleskat 2 stranici roza, 2 zeleni in korak 3: montaža pohištva... pol pa sledi pranje likanje pospravljanje in ostale stvari k pašejo zravn... do prvomajskih bi rada mela vse poštiman... bomo visl če bo ratal morm počas spat, da nam čist zalimana jutr k špicu pršla mogla bi se sicer učit... mam en blesav izpit v torek (še za nazaj)... pa se mi tok ne da... groza odjavla sm se pomoje že ene 15x... in zdej sm v tork prjavlena pa se kr ne spravm učit ker vem da je še en rok 20.4. ... bolš bi blo če ga ne bi blo, k pol bi vedla da morm it... obupna sm, sej vem!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.3.2010 7:25:04
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro! Najprej, da preverim Pupa, Zvezdici je že kaj novega? ... ali nam je Krtkova pozabila sporočit Krtkova upam, da si se naspala in spočila. Pa ful hvala za nakup Cojka jst bi tud Šipca , ampak imam ob dvanajstih pregled, takrat boste pa ve sigurno že vse pojedle . Šibam zdej jest, ker sem lačna za umret.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.3.2010 7:30:01
|
|
|
|
petrca2507
|
krtkova... za uspešen šoping. Jst mam zaenkrat samo eno oblogo za v posteljico in je polovična. Sem pa na FB v albumu uporabnika Otroski Vozicki vidla, da imajo tudi take, ki pridejo čez celo posteljico. Prva slikca v albumu otroska posteljina (z račko) mi je ful všeč. Čakam, da objavijo cene, potem pa mogoče pade šoping. lumpa...sožalje bcljka...glede na to, kakšno srečo imaš v času nosečnosti z izpiti, boš sigurno nardila izpit drug teden.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.3.2010 8:35:11
|
|
|
|
katrinka
|
tudi iz moje strani vse naj naj za nas prelep dan
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.3.2010 8:39:14
|
|
|
|
Zvezdici
|
Rožice še od mene, za današnji dan!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?