|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
22.3.2010 8:53:09   
pupa*81
hej hej sračike! a čez vikende bomo pa kr štrajkali al kako user posted image  user posted image  user posted image

petrca great za toxo! ah tablete pa pravijo da so ful bljak, tak da ti nism nč fouš... so pa dobr izgovor, da si pol s cukrom okus popravljaš user posted image user posted image user posted image

aglaia ti naša gospodinja user posted image so te čist hormoni spucal a? user posted image no mene čustvene stvari kisajo že par mescev, pa je hb dragi že vajen jokcanja od prej (pms) user posted image user posted image user posted image čeprav morem rečt da gre na hujš user posted image zdej že ob kaki slikci zalivam user posted image tako da pripravi se (ga) na še en mesec padavin user posted image no sej bo itak april in je nestanovitno vreme običajno user posted image user posted image user posted image

to otrdevanje tudi meni pili živce, sploh ne vem al je to to, al me sam zaje.bava user posted image mi je pa všeč ta teorija od aglaie: ''pravijo, da ko imas ta prave popadke, da ves. No, jaz ne vem, da bi jih imela, torej jih nimam'' user posted image

aja, aglaia upam da si uporabila beli kis (alkoholen, prozoren), a sej se mi zdi da je živa ti napisala ja, no fajn da je uspelo... jst sm v prvo oprala sam cunje za prah z njim - za svaki slučaj, k se je moj pritoževal sam k sm omenla kis user posted image

candy sej na začetku si lahko daš duška z kakimi malenkostmi pa z zbiranjem obsežnih seznamov, kaj naj bi sploh rabila... pol boš pa seznam na pol dala pa bo lih prav user posted image user posted image user posted image

ja, ena je omenjala v btcju neko trgovino z blagom, tudi mene zanima katero svetujete... rabim blago za novo prevleko blazine za dojenje, da ne bom te tolk popacala k je lepa user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 376
22.3.2010 8:53:26   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

aja pa še jutri uradno delam, potem pa porodniški dopust, neuradno pa še do naslednjega petkauser posted image user posted image user posted image

O, super user posted image . Jaz uradno delam do velike noči, neuradno pa do poroda user posted image (će je to sploh smešno user posted image ).

Še do konca pojem zatrk pa deeeeelat ... jooooj, kolk se mi ne daaaaaaaa ...

Lp,

živa

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 377
22.3.2010 9:01:19   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Zvezdici kako si? Se že kaj dogaja?

Jaz sem ok. Mala, pa še vedno štrajka, hehe.
Danes imam pregled, pa bomo videli kaj bo G rekla. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 378
22.3.2010 9:04:22   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image   Vid: 24.02.2010        user posted image

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.01.2010   user posted image

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010     user posted image

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010      user posted image

21.03.2010
user posted image    ursa_p                        2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)                1.user posted image 0.user posted image            22.3 (P)               user posted image

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)               1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)               3.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)                1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)                    1.user posted image 0.user posted image           25.3 (CTG)             user posted image
user posted image    nax05 (24)                  1.user posted image 0.user posted image      Tai 27.02.2010         user posted image

20.04.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)               4.user posted image 3.user posted image                                      user posted image

21.04.2010

user posted image    Aglaia (27)                      1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image

25.04.2010

user posted image     sasa1975                       2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                         1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

02.05.2010
user posted image    živa (32)                          3.user posted image 2.user posted image                                   user posted image

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)                  1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                        3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image
user posted image   Blicka (34)                         1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                          1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image
user posted image    bubolin (25)                      1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek (29)                  1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

01.06.2010
user posted image    krtkova (34)                      1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                                2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                          2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                       2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)                      1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image            

2.7.2010
user posted image     polhec (25)                      1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)                   2.user posted image 0.user posted image                                       user posted image           

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)                    2.user posted image 1.user posted image             26.03 (P)            user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)              1.user posted image 0.user posted image              7.4. (MF)           user posted image    

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),                  5.user posted image 3.user posted image                                       user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)                   7.user posted image 5.user posted image 23.03(P),29.03(AC),14.04(MF+P) user posted image                            

27.08.2010
user posted image      tinkatonka                       2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                          2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)                 1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

Skupaj nas je 37 user posted image ljubljanskih (na seznamu).

11x user posted image

11x user posted image

15 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 6
Aprilčic = 9
Majčic = 7
Junijk = 5
Julijk = 4
Avgustovk = 3
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.3.2010 9:24:11   
pupa*81
krtkova sem slučajno najdla, pa sm ti mogla pokazat user posted image KRTEK

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 380
22.3.2010 9:36:34   
NATAŠA35
živa sej jaz se tud bojim, da bom delala do poroda, čeprav sem rekla, da imam 6.4. poslovilno fešto in to trojno: za RD, za 7 let v tej firmi in ker grem na dopustuser posted image user posted image user posted image

pupa super link, so lepi krtkiuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 381
22.3.2010 10:02:06   
Anonimen
Pupa kaksen link!! Jaz si bom vse (VSE!!) narocila. Palcek Smuk pa Medvedek Usatek!!! Ooooo, hiperventiliram user posted image user posted image

Drugace pa se mi malo mudi na dekompresijo, zato sem vas samo pozdravit prisla in drzat pesti za Zvezdici in urso. Pa vidim, da tiscita noge skupaj user posted image

Aja, se glede kisa. Sem belega uporabila ampak moj moz sploh ne ve, da ga uporabljam. On je namrec alergicen na kis in niti solate ne je, ker je kisla in ne oliv in nobene vlozene zelenjave. Si predstavljas, da bi mu povedala, da njegove obleke s kisom perem? Locil bi se user posted image
No ja no, saj tako se zacne. Najprej mu lazem zaradi kisa, potem bom pa zacela desperate housewive zganjat pa bom imela ljubimca vrtnarja pa to. Saj sem vedela, da nisva na dobri poti. Od fotra punca je ze pred poroko rekla, da se to njej ne zdi pametna ideja, da se porociva. In zdaj se ji ne zdi dobro, da bova imela otroka, ker po njeno nisva dorasla. Mogoce pa ima prav. Ona ze ve, ki ima 2 otroka z 20 let starejsim tipom in ki pred celim svetom zanika njegov prvi zakon user posted image user posted image

Natasa in Ziva, vidve sta pa carici! Kar v sluzbo hodita se 2 dni pred porodom. Bosta vidle, ko bosta na pisalni mizi rojevale in bo plodovnica po tipkovnici tekla user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
22.3.2010 10:07:43   
NATAŠA35
aglaia user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejala...ne bi rada tu rojevala v pisarni, ker imam samo sodelavce, ki se delajo mačote, lahko skup padli, pa bom več dela z njimi, kot sama s sabo user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
22.3.2010 10:18:37   
candy24
pupa - na začetku sem govorila, da mi ne bo treba nič kupovat, ker sem skoraj vse dobila in mi je bilo to celo fajn, ker nisem glih tip za nakupovanje. ko moram it kupit kaj zase se moram psihično pripravit da se odpravim... user posted image  user posted image zdaj pa... vedno bolj gre nosečnost h kraju, vedno bolj iščem izgovore (za prepričat mojega), da bova mogla nabavit še to in to... user posted image seznam je trenutno v fazi daljšanja. user posted image

jaz sem zaenkrat v hali A našla dve trgovini z blagom. ti si že šla mogoče v ti dve kaj pogledat? jaz sem namreč šla enkrat samo mimo izložbe - pa sem na policah vidla neko otroško blago. no, vsaj zgledalo je tako. user posted image

meni pa je zelo všeč medvedek uhec... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
22.3.2010 10:24:08   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

aglaia user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejala...ne bi rada tu rojevala v pisarni, ker imam samo sodelavce, ki se delajo mačote, lahko skup padli, pa bom več dela z njimi, kot sama s sabo user posted image user posted image user posted image

no pol pa kr hitro na porodniško user posted image

joooj babe, zdej k je zvezdici prilepla seznam sm šele vidla... za  Zvezdici in urso sm pa jst na vrsti user posted image ajme ajme user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 385
22.3.2010 10:28:07   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

pupa - na začetku sem govorila, da mi ne bo treba nič kupovat, ker sem skoraj vse dobila in mi je bilo to celo fajn, ker nisem glih tip za nakupovanje. ko moram it kupit kaj zase se moram psihično pripravit da se odpravim... user posted image  user posted image zdaj pa... vedno bolj gre nosečnost h kraju, vedno bolj iščem izgovore (za prepričat mojega), da bova mogla nabavit še to in to... user posted image seznam je trenutno v fazi daljšanja. user posted image

jaz sem zaenkrat v hali A našla dve trgovini z blagom. ti si že šla mogoče v ti dve kaj pogledat? jaz sem namreč šla enkrat samo mimo izložbe - pa sem na policah vidla neko otroško blago. no, vsaj zgledalo je tako. user posted image

meni pa je zelo všeč medvedek uhec... user posted image

jaaa, glede šopinga sm pa jst čiiiist ista, se mi pa zdej kr lušta po mini-cunjcah user posted image še dobro da sm bla zdej cel mesec v hausarestu pa ni blo s tega nč user posted image ampak enkrat morem pa še it, ker sm v stroju pobarvala tanajtalepš pajacek za iz porodnišnice, zdej bom šla pa kr po novega user posted image vidiš aglaia kaki dobr izgovor je to user posted image

aha blago je v hali A, ja sej se mi je zdelo... bom počekirala, tnx! user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 386
22.3.2010 10:29:09   
krtkova
Jutro!!!

Jst sm čist upravičeno na bolniški!! Kok me je dons ponoči bolela sramna kost in vse okoli nje ( da ne omenim vsega tega področja s kakšnim drugim izrazom!!user posted image ). Na jok mi je šlo od bolečine, tud milimeter se nisem upala premaknit. Sm tok stokala, da sm še mjga zbudila, me je pol tolažil in masiral hrbet, da sem se malo umirila. user posted image Sam dons me še vedno boli.user posted image user posted image

Krtkov nahrbtnik je čist hud, sam mi je predrag, da bi ga že zdej kupovala.user posted image  Hvala ti vseeno, da se takole name spomniš!!user posted image

Petrca - kupovala sem v Prenatalu in Chiccu. Moram pa rečt, da so bili v obeh trgovinah strašansko neprijazni oz. jim je hudo dol viselo. Sam sem opazila, da so se tko obnašal do vseh kupcev. Mogoče so bli v Prenatalu malenkost bolj ustrežljivi.

Šipc - kdaj???? Dopoldne al popoldne? Jst sm za, sam to sredo ne! Pa pol prve tri dni drug teden sam popoldne. Kaj pravite na ta petek?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 387
22.3.2010 10:32:11   
petrca2507
Jst sm nazaj od G. Ni mi dala tablet, ampak sirup. Je rekla, da so punce bolj zadovoljne z njim. Dobila sem Ferrum Lek, ki ga vzamem 2x dnevno po 1 priloženo žličko.

pupa...super link. Sem si spravla med Priljubljene. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 388
22.3.2010 10:40:57   
Božička09
Punce,

a katera od vas hodi ali premišljuje, da bi hodila na jogo v Sadhana center na Viču? Jaz grem danes prvič user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

Neposredna povezava do sporočila: 389
22.3.2010 10:47:40   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Natasa in Ziva, vidve sta pa carici! Kar v sluzbo hodita se 2 dni pred porodom. Bosta vidle, ko bosta na pisalni mizi rojevale in bo plodovnica po tipkovnici tekla user posted image

Imam glih tipkovnico za spucat user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Šipc - kdaj???? Dopoldne al popoldne? Jst sm za, sam to sredo ne! Pa pol prve tri dni drug teden sam popoldne. Kaj pravite na ta petek?

A lahko ok. 14h ali popoldne? Ker jaz dopoldne moram podnujno delat, do 16h pa dvignit otroke iz vrtca ... Razen če se spet zmenim s taščo .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
22.3.2010 11:07:18   
Anonimen
pikapolonica čestitke za Aljo!

cojka tole glede avta je pa res štala no. kaj vama res ni usojeno, da ga menjata. Pomoje ima mali prste vmes, se hoče v Imprezi vozituser posted image (za družinski avto), tvojega pa tud hoče obrdžat. Skrbi za to, da bo mami lahko parkirala kjerkoliuser posted image
Voziček sem samo takrat sprobala za par minut. Meni je super, ker sva šla tam po makadamu, kjer jaz vozim kužke na sprehod (ziher poznaš pot, ki gre proti Nadgorici), sej je treslo, samo mali je spal ko ubit. Ima res zakon amortizerje voziček.

petrca super za vozičekuser posted image

krtkova vidim, da je šoping uspeluser posted image Dej povej je težko najdit to trgovino v Trstu? Ker zdej si pa men spet lušte naredila. Jaz pa rabim še ful cunjic za tamalga. Pomoje vse kar imam zdaj doma št 62 ne bo prišlo v poštev, ker je pliš, to je pa prevroče za poletiuser posted image

Jaz bi tud prišla na srečanje, ampak samo če bo moj doma. Pa še to ga moram naučit kako ga nahrani, ker je ves presran, ker se je Taiu zadnjič zaletelo.

Pa še tole vam moram povedat. Kaj sem KONČNO dobila, PREVIJALNOuser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
22.3.2010 11:14:56   
živa
nax, upam, da ti uspe priti, sicer pa - saj bo kmalu topleje in bomo na sončku kofetkale pa boš lahko žabončka s sabo pripeljala na kako srečanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
22.3.2010 11:16:27   
krtkova
nax - prenatal je blizu ex-ponterosa, se pa trg itak še vedno imenuje Ponte rosso, če boš kej na zameljevid gledala. Je na ulici Via Mazzini. Zelo blizu pravoslavne cerkve. Chicco je pa malo višje, na Via Carducci. Vzemi kak zemljevid Trsta v roke. Al pa ga jst prinesem s sabo na kakšno srečanje in ti pokažem. Ne vem,kok dobr poznaš Trst. Je pa rekla pupa, da je prenatal tudi v Gorici!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
22.3.2010 11:17:43   
krtkova
A čmo rečt za srečanje;

Šipc, petek ob 14h?
Sam kaj pa tiste, ki ste v službi???????

joj, kako ugoditi vsem?????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 394
22.3.2010 11:35:36   
mkbk
jst ne morm buhuhu user posted image user posted image user posted image   (ker je spet un teden)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 395
22.3.2010 11:37:04   
Anonimen
živa, ko bo sonček, bomo pa že skoraj vse imele svoje žabončke sabo na koneftkuuser posted image

krtkova bom vzela zemljevid ja, ker jaz se še v Lj lahko izgubimuser posted image Hvala. Moram mojga naštimat, da greva v Trst zdej.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
22.3.2010 11:38:12   
candy24
Jaz bi se vam tudi pridružila, če lahko. user posted image

Imam pa eno vprašanje: kje pa je ta Šipc? Ime slaščičarne bi zelo pomagalo. user posted image Ali je "pri Šipcu"? user posted image Potem bi raje imela naslov... user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 397
22.3.2010 11:41:12   
petrca2507
Jst še ne morem 100% potrdit udeležbe za petek. Vam tekom tedna sporočim.

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 398
22.3.2010 11:42:34   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: candy24
Imam pa eno vprašanje: kje pa je ta Šipc? Ime slaščičarne bi zelo pomagalo. user posted image Ali je "pri Šipcu"? user posted image Potem bi raje imela naslov... user posted image

Slaščičarnma Rašica v Črnučah.
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=sla%C5%A1%C4%8Di%C4%8Darna+ra%C5%A1ica&hpage=my&offset_=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page

www.petrca.net

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 399
22.3.2010 11:43:37   
krtkova
mislim, da je petek slab datum. Kaj pa ponedeljek ob 16.30?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?