|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
2.6.2010 18:52:18   
petrca2507
MM...k si glih mal več prisotna tuki gor... A si bla pri porodu kej šivana?

Vse imate cortkane malčke. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
2.6.2010 19:06:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Vse imate cortkane malčke. user posted image

Ah ... noben dojencek ni lep ze cist na zacetku. Razen nasi. Vsi! user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 4302
2.6.2010 19:14:41   
petrca2507
Male srake iin srakoperčki so izjeme. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
2.6.2010 19:14:58   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

MM...k si glih mal več prisotna tuki gor... A si bla pri porodu kej šivana?

Si me že enkrat vprašala a ne.....pa sem pozabila odgovorit user posted image . Dva šiva sem imela user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4304
2.6.2010 19:15:02   
Anonimen
Mkbk, saj vem, da me bos za usesa, ampak jaz sem pa vesela zate in za Laro, da vama je uspelo do sem priti. Se spomnis crnogledih napovedi ginekologov o zastoju v rasti pa o grozecem prehitrem porodu? Torej je tudi za Nax se upanje, da bo naslednja nosecnost trajala vec kot 5 srecanj ljubljanskih srak user posted image
Pa ne vem kam se ti mudi. Najprej moras s Filipom zrihtati. Sploh si ne predstavljam, da bi tak mali fizolcek bil nasilen. Nekaj mu res ne stima in je poreden po moje zato, da pridobi vajino pozornost. Mislim na vas, da cimprej zrihtate. Btw, v LJ porodnisnici so dovoljeni obiski zdravim otrokom. Da bo lahko Filip prisel Laro gledat. Pa kaksno darilo naj mu Lara prinese. To bojda pali. Ne vem. user posted image user posted image

MM, kaj se dogaja z Galom? Si ga prevec stimulirala pa ne more spati? user posted image Pa se dobro, da imamo D. Nikoli vec ne grem paketka iskat. Tudi ce je samo 8 steng! Strah in trepet postarjev bom user posted image

Emica je pa res lustna ja. Pa glih tako cupico ima kot Zoja. Moram pa Krtkovo vprasati zakaj je mala pokrita skoraj cez glavo, ima pol obraza pokritega. V porodnisnici so naso ful malo pokrivali. Vmes je imela celo samo nogice pokrite, ker so rekle, da je razgreta. Nasa se ze tako nazaj obraca, kako bi sele bilo, ce bi imela kaj na glavi. Pa vcasih si odejo vlece cez glavo, tako da bo mogla kmalu v spalni vreci zaceti spati. Ce bi ji dala pol odeje cez glavo, bi ji samo olajsala delo. Taka mati pa nisem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
2.6.2010 19:42:58   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Pa vcasih si odejo vlece cez glavo, tako da bo mogla kmalu v spalni vreci zaceti spati. Ce bi ji dala pol odeje cez glavo, bi ji samo olajsala delo. Taka mati pa nisem user posted image user posted image

naša pa lih obratno, jo sred noči večkrat dobim odkrito user posted image k v spanju skoz neki dirigira, direktorca mala user posted image

ja kljukec, bom šla pogledat kake zaloge imajo user posted image upam da kaki dan tudi jst pripičim do lj, sam more bit vreme ok, k mi je bedno se furat pa da se pol nimam v lj kam dat... predvsem previjanje in futranje user posted image najbrž kar v avtu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
2.6.2010 19:47:03   
krtkova
Aglaia - Ema je bila tko pokrita, ker je bil tm eno okno skoz odprto in ker sem u iber prepanična mama sem jo kr tkole zaščitila. A pretiravam? Joj, ti kr reč!! matr, da nam otroka skurla!!user posted image

MM - ubij me (nežno), ampak res te kaj pokličem, ampak saj sama vidiš, na začetku smo čist raztresni in sploh ne najdemo nekega ritma. Pa še jst sm res boga, bi morala bit več v postelji, pa kr neki okol bluzim, pol me pa vse toook boli, da sm se včeri kr zjokala od bolečin.

Kljub vsem radostim ob pogledu na mojo Emo (uaaaauu, kakšn patetičn stavk - postajam pravi softič), se mi zdi,da se vse vrti resnično samo okoli; previjanje, hranjenje in podiranje kupčkov. Ko Ema spi, pa mami mal leži, spi al pa ne ve, kam naj se dam. KOmaj čakam, da se bom lahko usedla. Pa še dobr, da mam mojga, ker ponoči sicer izklopi senzor za otroke, ampak čez dan je pa kr zelo aktiven in mi ful pomaga. Je šel danes za nekaj ur v službo počastit sodelavce, mi je kr mal pasal, da sm bila sama.

Poštarji. V centru, kjer sem prej živela, mi ni NIKOLI nič priporočenega gor prinesel!!! Pa sm bila kdaj tudi doma. Sem se pritožila na pošti. Da ne omenjam, da je obvestilo za prevzem osebne izkaznice zahaklal kr za štekar za luč ob nabiralnikih. Sm tko znorela. Tukaj, kjer pa zdaj živim, pa do sedaj prinese vse gor. Bolj me jezi, da ful pozno nosi pošto. Očitno smo zadnji na vrsti.

Mkbk - men se zdi, da boš ti do konc tedna že rodila, boš vidla!!user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
2.6.2010 19:49:32   
krtkova
aja, še to. Ema pa SKOZ spi!! A je to normalno? Spi in serje. Ponoč je sicer 2 uri neki bluzila, ampak ni jokala, sam jamrala.

Imam ful problem, ker zaspi po 5 min joškanja ( v teh 5 min jo seveda neprestano zabavam, ker drugače bi že prej). Pol jo dam pa v posteljico, pa se zbudi po 5 min in bi spet jedla. A me mal zafrkava????user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
2.6.2010 20:48:40   
marjanaj
krti jup welcome to the club. user posted image Na začetku je res vse samo previjanje, futranje in spanje. Kar počakaj malo, še prehitro bo prišel čas, ko čez dan sploh ne bo spala, ti bi pa full rabila vsaj pol urce zase. user posted image

Ja pravim, da imajo mali po joškanju še eno malo siesto, potem pa spet pridejo k sebi in zahtevajo še!

slikic pa sploh nebi komentirala. Nadlušne so! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
2.6.2010 20:54:07   
MaliMišek
user posted image jejjjjj Krtkova se je javla. Probaj čim več počivat, da bodo bolečine čim prej minile. Jaz sem tudi naredila to napako in potem en dan skoraj nisem mogla ustat iz postelje user posted image . Pa ne bom te ubila user posted image , vem kako je to, ko se še organiziraš.

Pri nas je tudi na začetku spal na joški in sem mu bla kot en cucelj user posted image , zdaj se je sicer tega odvadil, ampak potem noče spat in rogovil okrog po par ur user posted image . Upam, da bo jutri bolje. Zdaj ga je D uspaval in mu je mali pobral toliko energije, da se zdaj na kavču baše z rolado user posted image (kr naj jo čim več poje, da bo manj ostalo zame user posted image ).

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
2.6.2010 22:46:19   
mkbk
o stare srake so mal sebi prišle. user posted image user posted image
krti ne se trudit z napovedmi za čez vikend - mam še en piknik pa en rd...jst bi kr naslednjo sredo lepo prosim eni popadki ob 10, pa da sm do kosila že fertik oz. pol do večerje že na oddelku, da ne bi spet brez večerje ostala in tud noč čem met lepo prespano...miselno delam v tej smeri, pa da vidmo al bo "sanjala svnja kukuruz i kukuruza ima puno user posted image ".

aglaia - morš pridt enkat filipu ene par vzgonih dat, glede na to, da maš očino žilco...user posted image

MM - a ti se že odpoveduješ sladkarijam (si svojmu prepustila rulado user posted image )

marjanaj kako pa kej vaš cmizdek?

Neposredna povezava do sporočila: 4311
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 22:47:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4312
3.6.2010 8:19:44   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

masha - fajn, da ti je G napisal porodniško. A to si imela UZ v 32. tednu ali ti je naredil en UZ vmes?

Cojka: Tale UZ je bil samo kontrolni. Spada v kategorijo - post-španske avanture. user posted image V 32. tednu bom čez slaba 2 tedna in takrat spet pride tista samoplačniška morfologija.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
3.6.2010 8:48:34   
anajrim
Morning...

da vas še jaz malo pozravim...nimam kaj za pokomentirat...

Se javljam da veste da vas še nisem zapustila...počutje je ok!!!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
3.6.2010 10:12:48   
marjanaj
mkbk cmizdek cmizdi kot ponavadi in pol mu dudo zabašem tja v goltanec, da bo ja tiho, da lahko vsaj malo razmišljam, ne pa da mi gre samo mala sirena skoi glavo user posted image

cojka nisem opazila nobene reakcija na odličen naddober super okusen 100% naravni jagodni sladoled user posted image še bi, še bi!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
3.6.2010 10:27:59   
Anonimen
Ampak, če nisem okoli, čvekam po telefonu...

cojka tuki bi se pa jaz čist strinjala, da si ena navadna čveka čvekastauser posted image user posted image user posted image No sej delno smo zato krive tud me, a neuser posted image

krtkova Ema je ful luškana. Matr bo imel Tai za zbiratuser posted image

Masha super za porodniško.

Aglaia ja prav si razumela. K sem jaz imela male popadke v Postojni in sem spraševala kako je pol s Taiem, so mi rekli, da gre, v primeru, da rodim, Tai v Lj, jaz ostanem 3 dni v Po. Takrat sem jim jaz pol začela ful težit, da če so možnosti, da rodim, da zahtevam, da me odpeljejo v Lj, ker jaz ne bom roč od malega. In mi je en dr. pribil, da nej ne kompliciram in prehitevam dogodkov. Hb, da se je pol vse končalo. Ker bi se mi zmešal, da bi tam rodila in Taia ne bi videla 3 dni. Sem srečala v Lj P eno punco, ki je rodila v Po, tamalga pa so ji odpeljali v Lj. To je men ful ful grdo.

Neposredna povezava do sporočila: 4316
3.6.2010 11:11:34   
petrca2507
Včer popoldan sem od vsega letanja po trgovinah, pozno popoldne dol padla. Mogoče je bil vmes tud vpliv vremena, ker me je grozno bolela glava.
Dons je že dost bolš. Zdejle čakam enga mojstra, da pride izmert prisotnost emisij plina pri peči. Potem pa mal na luft.

pupa - a si lahko zamisliš, da bi šla aglaia peš od Brezovice do Tivolijauser posted image  Jaz si ne. Aglaia - ne bit hudauser posted image

Tole bi blo še za mamice brez vozička in nenosečnice mal preveč. Jst vem, da se mi ne bi dal it tako daleč peš. user posted image

Srake...še dobr, da se mal oglašate, da vidim, kaj lahko čez slaba 2 meseca pričakujem. user posted image   Zdej najprej čakam plačo, da grem še v zadnji ornk šoping (plenice, vatke, blazinice, flaške, ...), potem se bo pa počas začelo pranje in likanje. Juhu...tega se najbolj veselim. user posted image

Jutri že nestrpno čakam na pregled, ker se morva z G pogovorit, kako in kaj glede morja. Z mojim sva se zdej odločila, da bova šla le za 5 dni, ampak čakava na mnenje moje G.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
3.6.2010 12:02:56   
MaliMišek
Mi smo bili pa na prvem sprehodu user posted image , pa ne vem kdo je bolj vesel, jaz ali Gal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4318
3.6.2010 12:24:49   
amazonka3
Hellou!

Tolko da se vam na hitro javim, ker nisem za nobeno rabo. No, pa zelo slabo se počutim od nedelje naprej.
Sem iz pregleda, odprta sem za 2-3 cm in sploh ne vem, kdaj mi je čep odleteluser posted image
Tako da sem izgleda v nizkem štartu....sam sem raje doma in čakam na svoje popadke. Vsem me boli ko hudič user posted image , špika, popadki vsake par ur in se ustavijo....jao meni, tale mali more res ven....
No, držte pesti da bo kmalu, no vsaj od ponedeljka naprej.

Skratka, faj je videti, da ste na sprehodih, da so vaši otroci pridni in da vam ni dolgčas.....

Se še kaj javim, če mi bo, drgač sem čist deprasta....

Neposredna povezava do sporočila: 4319
3.6.2010 13:00:12   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Hellou!

Tolko da se vam na hitro javim, ker nisem za nobeno rabo. No, pa zelo slabo se počutim od nedelje naprej.
Sem iz pregleda, odprta sem za 2-3 cm in sploh ne vem, kdaj mi je čep odleteluser posted image
Tako da sem izgleda v nizkem štartu....sam sem raje doma in čakam na svoje popadke. Vsem me boli ko hudič user posted image , špika, popadki vsake par ur in se ustavijo....jao meni, tale mali more res ven....

Skratka, faj je videti, da ste na sprehodih, da so vaši otroci pridni in da vam ni dolgčas.....

amazonka, želim vse dobro, drugače pa - I know the feeling... Jst se pa počutm čist bolano, vročine nimam, pa nč mi iz nosa ne teče, sploh ne vem filing pa tak kot bi mi vse kosti propadale...sploh ne vem kaj naj, najbrž se bom šla moji dohtarci pokazat.
A je tako počutje poisledica tega da sem čist mal pred pdp jem (1 dan), sam kolkor vem ste se ve vse počutle še kar ok, al se motim? user posted image

Filip gre spet v Beltince do nedelje in molim, da mi ne pride bolan nazaj!!!

MM user posted image jeeej, sej vikend bo pa baje lep.

V glavnem grem kar ležat, pa prejle sem kar na lepem 2 uri spala ... halo!?

< Sporočilo je popravil mkbk -- 3.6.2010 13:01:10 >

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
3.6.2010 13:12:32   
Masha_M

Wow, torej je še en srakoperček na poti! Bom full full mislila nate in ti že zdaj želim vse dobro, fajn porodno izkušnjo in čim manj šivov. user posted image

Pa you know the drill... glej da nas pokličeš in obvestiš, ko se boste vozili v P. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4321
3.6.2010 13:23:24   
anajrim

Hellou!

Držim pesti da bo čim prej...srečno!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4322
3.6.2010 13:30:27   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Hellou!

Držim pesti da bo čim prej...srečno!

user posted image user posted image user posted image čim lažji porod in veliko cartanja ti želim

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 14:22:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 14:32:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?