krtkova
|
Aglaia - Ema je bila tko pokrita, ker je bil tm eno okno skoz odprto in ker sem u iber prepanična mama sem jo kr tkole zaščitila. A pretiravam? Joj, ti kr reč!! matr, da nam otroka skurla!! MM - ubij me (nežno), ampak res te kaj pokličem, ampak saj sama vidiš, na začetku smo čist raztresni in sploh ne najdemo nekega ritma. Pa še jst sm res boga, bi morala bit več v postelji, pa kr neki okol bluzim, pol me pa vse toook boli, da sm se včeri kr zjokala od bolečin. Kljub vsem radostim ob pogledu na mojo Emo (uaaaauu, kakšn patetičn stavk - postajam pravi softič), se mi zdi,da se vse vrti resnično samo okoli; previjanje, hranjenje in podiranje kupčkov. Ko Ema spi, pa mami mal leži, spi al pa ne ve, kam naj se dam. KOmaj čakam, da se bom lahko usedla. Pa še dobr, da mam mojga, ker ponoči sicer izklopi senzor za otroke, ampak čez dan je pa kr zelo aktiven in mi ful pomaga. Je šel danes za nekaj ur v službo počastit sodelavce, mi je kr mal pasal, da sm bila sama. Poštarji. V centru, kjer sem prej živela, mi ni NIKOLI nič priporočenega gor prinesel!!! Pa sm bila kdaj tudi doma. Sem se pritožila na pošti. Da ne omenjam, da je obvestilo za prevzem osebne izkaznice zahaklal kr za štekar za luč ob nabiralnikih. Sm tko znorela. Tukaj, kjer pa zdaj živim, pa do sedaj prinese vse gor. Bolj me jezi, da ful pozno nosi pošto. Očitno smo zadnji na vrsti. Mkbk - men se zdi, da boš ti do konc tedna že rodila, boš vidla!!
|