mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 . In da se mi ne bo vleklooo, ker se tako kot mkbk počutim, kot da razpadam. Mkbk, jaz se takole počutim res nekaj dni, mogoče pa si tudi ti že v nizkem štartu, pa Lara noče ven , no a te ni ginič nič tam spodaj počekiral??? Kaj pa če si odprta..... no ja, saj zdaj greš v LJ na kontrolo, če prav razumem, te bojo pa notri zadržali.... amazonka Nč me ni spodi prečekiral... wtf, sam sem mu bila tist trenutek čist hvaležna. A maš drgač ti že popadke, al si se kar na tiho odprla . Jst mislm vsakič, da jih mam, pol pa ugotovim, da me mala samo tok močno brca, , kot da si hoče ročno utret pot na prostost brez popadkov, boli pa glih tolk kot se jaz spomnem popadkov (ampak ne tanajhujših). Resno, ful sm gnila, sem šla kar k svoji dohtarci in jo prepričvala, da mi nekej fali, sam ni kupla, oz. tud ni kri nč pokazala. Aja in kaj pol če bi bla odprta, a so tebi kaj rekli, saj če mehur ni predrt, pač čakaš, da se začne kaj dogajat. Ali kako? Aglaia, prav nate se spomnim, k si čakala ko norc na začetek..., men se zdi, da jst cele noči traumiram neki od poroda, ampak u bistvu, bi pa še vseen kak dan počakala, gre komot amazonka najprej...res se morva kej slišat. MM prov fajn zgledaš tkole na sprehodu. Komi čakam Zbilje s palačinkami in mirno spečimi dojenčki v vozičku MM, kolk časa jepa še tvoj doma? Anajrim, če se prav spomnim imaš ti tud že enga malčka doma, boš tud mela bolj majhno razliko v letih. Pa te kaj skrbi? Mene ful. Cojka - sej je prov da čvekaš, človk mora bit mal socializiran, kljub porodniški in majhnemu dojenčku... petrca jst sm se tud včeri basala s sladoledom in jagodami ppa sm don še vedno kot en kup šita. ... sej vem sej vem, sam jamram, oblubm da bo bolš... krti - dej mene kr na ta zgorn del seznama za poklicat, predn se odpravim rodit, da nauš pol popadkov z mano predihavala po telefonu (si boš vsaj predstavljala, kaj te čaka septembra na brazilki z mano v sosednji sobi) . Ej, a vi ste tud že šli ven z mladički? candy... a so slučajno v MŠ kej rekli, a če ponoči rodiš je tudi mogoče dobit to velecenjeno ultivo? Drugače pa gumbka smo spet oddali . Ga že pogrešam! smrk, smrk. Sam če pride nazaj bolan, ga Prekmurje ne bo vidlo v naslednjih dveh letih majkemi. Dost mate. čaučau
< Sporočilo je popravil mkbk -- 3.6.2010 17:53:59 >
|