|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
1.6.2010 11:07:32   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
deltaT (ajde aglaia, kaj je to? user posted image )

Aaaaa, bom jst, bom jst. Sprememba temperature bi to lahko bila. user posted image Rabim malo ego boosta in potrditve, da mi možgani še delajo, ker imam občasno občutek da imam med ušesi samo še eno kepo brozge. user posted image Nisem navajena, da me lastni možgani ne bi ubogali, zdaj so pa res ementaler.

user posted image user posted image user posted image certificirano, ti še delajo možgani user posted image

marjanaj ne sekiraj se za en deltaT, ni vredno user posted image igralnico imamo TO, Tarjo sm najprej stavila notr sam ležat pri cca 1 mesecu, pol je začela ful opazovat žirafo user posted image sprva (pazi to! user posted image ) sm ji dala sam eno igračo k čene je bil kmal overload informacij in je ratala vsa sitna user posted image zdej že kake 2 tedna veselo maha po igračah ki visijo, pa z nogami brca un dongl k zvoni, očitno uživa, k se učasih smeje k blesava pa se 'pogovarja' z ribami user posted image no glavno da je njej ql user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
1.6.2010 11:37:58   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Drugače pa jaz tudi glasujem za lastno temo. Pa ne toliko zaradi (ne)resnosti, kot zaradi tega, ker bi res izpadlo kot vojaški napad, če se tole zapre in se naenkrat in istočasno usuje 10 srak v tisto temo. Staroselke res ne bodo več do besede prišle. user posted image

nosecke pa bomo loh vec tu klepetaleuser posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
1.6.2010 12:58:51   
Masha_M
Evo mene s kontrolnega pregleda pri ginekologu. Mali je živ in zdrav, tehtal naj bi po ocenah 1744g in za cca. 10-11 dni prehiteva z razvojem. Vse mere so propisne, napisal pa mi je bolniško do konca, s tem da bomo videli kaj seveda blagovolji odgovoriti zdravniška komisija. user posted image

Moj nenormalno "skrben" ginekolog mi je naredil navadni UZ, vaginalnega pa ne, ker pravi da maternični vrat zdaj je kakor je, da naj pač počivam, če se kaj prej "zalomi" sem pa itak že pred 4 tedni dobila injekcijo za razvoj pljučk in bo vse okej.

Me pa zanimata dve stvari. Koliko otrdevanj trebuha oz. Braxton-Hicksovih popadkov dnevno ste imele ve cca. 2 meseca pred rokom? Ker jaz jih imam sigurno več kot 10 na dan, oz. vsakič ko se malo bolj premaknem (ponoči z enega na drug bok, iz sedečega položaja v stoječi in obratno, po kihanju/kašljanju...). In pa še to... Ali ste tudi ve imele dojenčkovo glavico tako nizko spodaj že 2 meseca pred rokom. Meni je danes na UZ glavico iskal in našel tam nekje tik nad sramnimi dlačicami. Mene je že pošteno skrbelo, ker sem mislila da se otrok spusti tako zelo nizko res šele par dni pred porodom, ko se namesti v medenico in da je tole moje zdaj znak, da se mali že pripravlja na (prezgodnji) porod. Je to torej res normalno, da ga imam jaz že zdaj skoraj pri kolenih? user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
1.6.2010 14:21:57   
mkbk
Masha, da najprej teb odg. Jst sm mela celo N fuuul nizko, potem se mi je pa ene 7 tednov prej trebuh dvignu in sm lahko dala spet koleno do brade. Tko da ni panike. Pa otrdeval je men tud več kot 10x, samo sem pa pazila, da sem se res usedla, če je bilo par zaporednih otrdevanj v parih minutah. saj če imaš samo še dva mseca do konca, boš že nekak pregurala, a ne. Bolj v počivaje pa to. No, jst mam zdaj trebuh spet na kolenih, ko se vsedem...

Jst tud danes iz ctgja idrijskega, naslednjič grem pa menda lahko v P, čez 1 teden, če še ne bo nič. Še nič ne dogaja in kaže da se mala še prav dobro počuti

A med popadki otroci brcajo????? PA ne med ta hudimi, ampak unimi na začetku.

Krtkova, fajn blo prebrat, predvsem sem pa vesela za simfizo, da je ostala cela in "čudežno" nehala bolet. Ja sej veš, tiste 4 kile so se tud mogle nekje poznat user posted image Je pa res Ema rekorderka.

Joj, mi mamo pa doma taaaako štalo s Filipom. user posted image Od začetka vikenda ima napade trme, da je NORO. Si grem prav sposodit kako knjigo v knjižnico, ker je živ obup, tud copatov mu ne moreš več obut, ne da bi dobil tak izpad, da sem prav tuhtala, če ga z vodo polijem. Čista histerija. In tko za vsak drek parkrat na dan. Potem pa moja zlata mati nekaj slabo vest nabija, da zato, ker noče v vrtec in se upira (pa imam jaz čisto fajn občutek glede vrtca, ker gre sam noter v sobo, brez joka in stoka in tudi doma, ko rečem vrtec, ne peni...tko da ne vem. Moja mati pa pametna, da revček bogi, ki se ga znebimo v vrtcu....user posted image . Kako naj se potem človek ne počuti kot en skret???). Aja pol mi pa še oba z mojiočetom pribijata take v stilu, da Filip sigurno čuti, da prihaja dojenček...ja pi***, kaj bo on čutil, če še jaz ne, oz. nekaj verjetno že čuti, damo ne šele zadnjih par dni.....aaaaaaa....pa te stari, a ne Aglaia?

Tko da marjanaj, ne vem če bosta lahko odprla firmo s tem imenom, ker ne morta bit dve v ajpesu, pa jo mi že mamo user posted image user posted image . Mogoče pa mamo lahko hčerinske, glede na to, da se poznamo, al pa če se mi preimenujemo, v kaj drugega...user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
1.6.2010 19:49:59   
marjanaj
Masha meni je tudi trebuh otrdeval na polno že 2 meseca prej, pa pač tako je. Kaj čmo. In tudi mali se je obrnil z glavo navzdol takrat. Mislim, da še celo prej. Tako, da nič skrbet, to je baje čisto normalno.

mkbk deal lahko se zmenimo za hčerinske firme. Zdej smo že itak tko domače user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
1.6.2010 20:28:07   
pupa*81
joooj, groza... forum je opustošen user posted image a prou vidim al skor 6 ur ni blo nobenega posta?! pa kaj je zdej sračke? user posted image

no sej, kaj pametnjačim, tudi jst sm pršla sam en fajn link nalimat, da bo imela aglaia kaj brat... upam da te ta vsebina ne bo psihirala: www.bornlearning.org

punca spi, gre še mati kavč peglat user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
1.6.2010 21:48:25   
mkbk
sam, res pupa, čisti poden tole na rr !!! Nikjer nobene, za same s sabo pogovarjat se pa ne rabmo računalnika user posted image . Nč grem jst tud bit kavč-krompir!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
1.6.2010 21:49:22   
Anonimen
Vse ste tiho! Jaz hodim ze cel dan gledat pa nobena nic ne napise, meni se pa ne da.

Danes je bil izjemen dan. Moja malenkost in Zoja sva odpeketale do Tivolija, kjer sva se srecale s Cojko in Marjano in njunima podmladkoma in smo prezivele zelo "aktivni" 2 uri. Vmes smo srecale se eno mami z dvojckoma in psom in se malo pomenile z njo. Po pogovoru smo se pocutile nadbedno, ker se sekiramo kaj z enim otrokom (ok, cojka ima se psa) delati. Pa malo smo zlorabljale otroke in jih slikale. Zoja je oba fanta bolj kot ne ignorirala, Tibor je ignoriral naso, Tian pa ji je bil tako vsec, da ga je tepla in mu vmes celo roko dala v usta. On pa jo je poslinil. Lustno. user posted image

No, to je to. Pa da se se malo hvalim. Nasa je danes ze drugic zapored zaspala med kopanjem in previjanjem. Ponosna mati sem. user posted image

Pupa, kaj je ta link? Moj otrok je ze tako nestimuliran, ker mati med hranjenjem tv gleda. Zato pa se zna samouspavati pa v vozicku budna v luft gledati. Ker je itak navajena, da je sama sebi dovolj. Danes sem dobila igralni 3d park od chiccota pa ne vem ce bi ji ga ze sestavila. Jo bo kap od prevec stimulacije user posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
1.6.2010 21:52:30   
Anonimen
Aja mkbk, meni se smilis. S Filipom delo, z Laro skrbi ... pomiri se, ker ce ne se rodit ne bos mogla od vseh zivcev. S Filipom bo pa vse v redu. Samo stran od babic in dedkov mora iti. In s tabo bo vse se bolj kot v redu. Samo stran od svoje mame moras ... user posted image Ne no, hecam se. Res se probaj pomiriti in dihaj! Da ne bos se ti name mislila na porodni mizi. Hahaha, sikerke smo user posted image

Pa poklici me kaj. Pa bova preklinjale druzino pa popadke pa trebuhe pa otroke. Jaz sem vedno za besno klincanje, saj ves user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4284
2.6.2010 9:54:27   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Jaz sem vedno za besno klincanje, saj ves

Če bom začela klincat si morm ta pocen tarifo zrihtat!. user posted image

Filip je vceri opraskal vzgojiteljico, ji sesu špegle, ko sem prišla ponj je mlatil enega tri leta starega, da je tisti revček Elvis jokal in vzgojitelca je rekla, da je ful napadalen...po moje je bil celo dopoldne v kazenskem stolčku user posted image . V glavnem NE OBVLADAM. Sej še sebe ne. Grem zdle v knjižnico...kako ukrotiti trmo. Včeri sm ga hotla že pod tuš dat, samo to je res radikalen ukrep, bom še počakala, naprimer, da mi izbije kakšen zob user posted image (joj, kako se lahko zezam na tako temo). Bom napisala kake štale bojo še danes...

Drugače pa tuhtam, če čem investirat v tisti gel za rojevanje...še stvar premisleka.

A si lahko sam ustaviš popadke? Jst si po moje jih, ker čim me kaj štihne v tem smislu, mene ful strah pograbi in čisto zakrčim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa komi čakam, da bomo še me kaj vozičkale! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
2.6.2010 10:31:06   
petrca2507
Jst se zadnje čase bolj slabo oglašam, ker sem postala "terenska nosečnica". user posted image   Skoz sem nekje okrog, domov pridem samo še jest in spat.
Včeraj dopoldan me je klical oči, če sem doma in če imam kaj časa, da bi šla na hitro k njegovi teti na obisk. Ker itak nisem imela nič v planu, sem rekla naj pride. In tko sva šla s psi do te tetke, ki je bila letos stara 90 let. Ko sem jo vidla, sploh nism mogla verjet, da je res že tako stara. Prov dobr zgleda, pa še vedno vse naredi sama.
Po tem obisku sva šla še na sprehod na Rožnik, potem pa sem očija peljala domov. Je prišel z avtobusom, ker ima avto na popravilu. In mi je kot en otrok razlagal, kako se je peljat z avtobusom (on se namreč po LJ že več 10 let ni).
Popoldan je bil pa dan za sprehode.

aglaia...še mal, pa se bodo otročki lovili po Tivoliju. user posted image

mkbk...upam, da se Filip malo umiri, in se boš lahko odpočila. Mene bi pobral ob takem tempu. Sem bila že včeraj jezna na mojega, ker je moral službeno v Ljutomer in ga ni bilo cel dan. Jst se zvečer potrudim in mu naredim večerjo, on pa men, da ne bo jedel. Mi je tko zakuhal, da sem z vso silo zaprla kuhinjska vrata, postal mi je vroče in potem so se mi ulile solze.

Glede ustavljanja popadkov pa nič ne vem. Se to res da narest? Bi tud mene zanima kako.

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
2.6.2010 11:19:59   
sasa1975
tale današnji dež res ubijauser posted image

ja včeraj sva se dobili z Neko Noč,na sprehodu da se otroci malo spoznajo
(čeprav sta bila dojenčka bolj fina in sramežljiva in se nista hotela preveč pogovarjatiuser posted image
me zanima če bo tko tudi čez 15 let...)
bilo je zelo lepo in je ful hitro minilo...

dej punce javite kej ko se tkole zmenite da se vam pridružimo,...
in mamice malo izmenjamo informacije

Naj Vam današnji dan hitro mine...

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
2.6.2010 11:24:47   
pupa*81
ustavljanje popadkov je najbrž pr vsaki drgač. pr meni je 3 zaporedne večere deloval topel/vroč tuš: popadki na 5 minut, grem jst se stuširat pred odhodom v P, pa se popadki nehajo user posted image no pol pa četrti večer je imel moj možek vsega dost in smo šli v P brez tuša user posted image pa še pol v P se je hecal nej se z hladno vodo tuširam user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
2.6.2010 11:26:00   
pupa*81
aglaia kje si pa parkirala v tivoliju? al si res peketala iz brezovice do tivolija user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
2.6.2010 11:47:20   
mkbk

ustavljanje popadkov je najbrž pr vsaki drgač. pr meni je 3 zaporedne večere deloval topel/vroč tuš: popadki na 5 minut, grem jst se stuširat pred odhodom v P, pa se popadki nehajo user posted image no pol pa četrti večer je imel moj možek vsega dost in smo šli v P brez tuša user posted image pa še pol v P se je hecal nej se z hladno vodo tuširam user posted image

user posted image user posted image

petrca, to pa čist verjamem, da si znorela, če se pa potrudiš, pol je pa vse zaman.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
2.6.2010 13:19:59   
marjanaj
bemti je težko tole vreme. Tale dež je res čist brezvezen. Pa še tamau je pol tečen 100 na uro. Aaaaaaaaaaaa. Pol me je pa še poštar napizdil, kaj naročam take stvari, da mora to naokoli nosit user posted image pa še v kaselc ne gre in me mora počakat, da prilezem iz 4. štka v pritličje. user posted image Sem pač na Nivejini spletni stani, kjer imajo skoz ene nagradne igre in testerčke talajo, naročila od Nivea Man za dragega testercek nekaj za britje gel in balzam, zase pa za barvane lase šampon in sprej. Kar tako malo, zakaj pa ne. Pa še full je priročno za na pot, ker je v lušnih pakungah, približno tako, kot če v DM ali Mullerju kupiš une male pakunge za na pot. Če katera hoče, lahko prilepim linke, pa si naročite.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.6.2010 13:26:54   
MaliMišek
Hojla!

Nič se ne javim, ker sem kronično utrujena in neprespana.

marjanaj se pridružujem misli o bednem vremenu, ki vpliva na male srakoperčke, da so sitni kot user posted image . Gal je danes sitnaril od sedmih pa do pol dvanajstih in ni niti za trenutek zaprl učk....se psrašujem, kako ni zmatran, midva pa komaj gledava user posted image .

Tvoj poštar pa naj bo vesel, da nisi rekla naj ti prinese pošiljko gor. Ti jo mora!!! Samo  da boš vedela za naslednjič user posted image . Zdaj pa študiram a čem jaz tud našega poštarja mal jezit in naročit kako večjo stvar, ki ne gre v nabiralnik user posted image . Ne, ne sej ne bom....me moj potem strese iz hlač user posted image .

nič grem mal ajčkat dokler se srakoperček ne zbudi ( ga mam na sumu, da bo to takoj ko se uležem user posted image ).

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.6.2010 14:44:12   
anajrim
Sem pač na Nivejini spletni stani, kjer imajo skoz ene nagradne igre in testerčke talajo, naročila od Nivea Man za dragega testercek nekaj za britje gel in balzam, zase pa za barvane lase šampon in sprej.

Jaz bi te pa res za linke prosila, ker ne najdem na njihovi strani nobenih vzorčkov...pol pa dajmo hecat poštarje...kaj pa misli da je tale tvoj poštar...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
2.6.2010 15:35:14   
marjanaj
MM a res ti mora poštar to do stanovanja prinest? Uf, jaz pomoje našemu lahko plačam, pa ne bo prišel peš čisto do vrha. user posted image

anajrim evo linki, upam, da so še aktualni:
http://www.niveaformen.si/local-content/doubleaction.html
http://www.nivea.si/imported_specials/show/16660
http://www.nivea.si/products/show/10694
http://www.nivea.si/imported_specials/show/16980
http://www.nivea.si/highlights/local_highlight/ndo_deo_sport
http://www.gengigel.si/brezplacni-vzorcki/
http://www.avril-lavigne-perfumes.com/web/sl_SL/
http://www.bruno-banani-message.com/free_sample.html
http://www.krka-kozmetika.si/si/vitaskin_pharma/
http://www.perskindol.si/brezplacni_vzorec.html
http://formoline.si/formmailer.php

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
2.6.2010 16:04:56   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
MM a res ti mora poštar to do stanovanja prinest? Uf, jaz pomoje našemu lahko plačam, pa ne bo prišel peš čisto do vrha. user posted image

Pri nas v bloku prinese do vrat. user posted image   Sej je plačan za to. Ni moj problem, če ima tako službo.

Tale vreme pa danes tud name vpliva. Počutim se grozno. Po trgovinah sem se vlekla kot megla. Še dobr, da sem imela očija s sabo, da je vsaj voziček vozil. Sva nabavla material za previjalno mizo. Konec tedna bo vse skupaj dostavljeno k stricu, ki bo naslednji teden začel sestavljat. Vse skupaj me je prišlo 50 EUR, stric bo pa dobil kakšno flašo vina al pa ga bom povabila na kosilo.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
2.6.2010 16:58:35   
Anonimen

aglaia kje si pa parkirala v tivoliju? al si res peketala iz brezovice do tivolija user posted image user posted image

Haha, sem parkirala pred vhodom v tivoli. Da ne bom predalec sla user posted image Sem ze cist suverena z malo v avtu. Ce sva same. Ce je M zraven, sem pa vsa zivcna. Po moje zaradi njega.

No, mislim, da nas je vec suverenih v avtu, tako da se naslednjic komot pri Kljukcu dobimo user posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4296
2.6.2010 17:00:15   
Anonimen
MM, si ziher, da mora gor prinesti? Vprasaj D. Jaz ti nic ne verjamem. user posted image Sem vidla slike na FB. Kako je lusten mali!! Pa daljinca sta mu dala v roko. Hahaha.user posted image

Jaz popadkov nisem ustavljala, ker jih sploh imela nisem. Sem si jih pa zelela. O ja. To pa! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4297
2.6.2010 17:14:12   
MaliMišek

MM, si ziher, da mora gor prinesti? Vprasaj D. Jaz ti nic ne verjamem. user posted image Sem vidla slike na FB. Kako je lusten mali!! Pa daljinca sta mu dala v roko. Hahaha.user posted image

Ziher sem ja user posted image , sej to mi je on povedal user posted image (gre na disciplinsko, če stranki ne prinese do vrat...če se ta seveda pritoži user posted image ).

Mah neki morava z njim počet, ko pa nič ne spi....danes je spal vse skupaj tri ure user posted image ...jaz sem že čisto fertik user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
2.6.2010 17:59:15   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Ziher sem ja user posted image , sej to mi je on povedal user posted image (gre na disciplinsko, če stranki ne prinese do vrat...če se ta seveda pritoži user posted image ).

Mah neki morava z njim počet, ko pa nič ne spi....danes je spal vse skupaj tri ure user posted image ...jaz sem že čisto fertik user posted image .

Oj MM sej se bom kmalu pridružla tropu neprespanih mamic...enim je pa to prišparano, kok sem vam fouš, ve ne veste, pa že za vnaprej user posted image . Drgač pa ja slikce so ful kjut, pa od krtkove tamalo je pa tud čisti cartek user posted image . Mene pa zanima kakšen bo naš froček. Kr čakam vsak dan, če bo kej dogajal...pa nč...še 2 dni...

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
2.6.2010 18:01:24   
MaliMišek
Slikce od Eme so nadsladke user posted image ...komi čakam da jo spoznam!!!

Mkbk čakam tvoj sms user posted image , upam da bo kmalu!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?