|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
31.5.2010 15:19:14   
Anonimen
Cooojkic!!! Vidim te! user posted image
Si ziva? Kako si? Kaksno je vreme? Ah, jeb*** Gorenjsko, da se na izlet za 1 mesec ne moremo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
31.5.2010 15:20:34   
Anonimen
Bravo jaz. Spet sem novo stran odprla. Ampak, da bi pa tretjo zvezdico dobila pa ne. A ne?!?

Btw, ko bomo na 200 gremo na ljubljanske mamice? Sem vidla, da je katrinka tam. Zakaj pa k nam nic vec ne pride? Pa jaz bi sla med lj mamice pa ne upam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4252
31.5.2010 15:24:32   
MaliMišek
Ok, a mi lahko katera razloži, kako vam uspe uspavat otroke oz. jih tako vzgojit, da spijo več ur skupaj. Gal ne spravi skupaj več kot 2 uri in pol, pa še to je zadnje čase bolj poredko. Meni se bo zmešalo oz. utrgal....potem se pa dere kot utrgan.....aaaaaa kolk sm neprespana.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ven bi šla z njim, pa veter piha...aaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
31.5.2010 15:45:10   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Razmisljam, da bi zacela gledati So you think you can dance. Pa Masha, upam da je kaj boljse kot Dirty Dancing, ker sem to 3x gledala pa bi sla vse te angleze prebutat. user posted image

Meni so bile ta stare serije do sedaj HUDO hude. I got addicted. Za letošnjo bom pa še videla, ker so nekoliko spremenili format tekmovanja, ampak kvaliteta plesa bo vsekakor ostala na visoki ravni.

Masha. Ja, totalen pussy sem ko pride do moje mame ali tasce. Tudi jaz se cudim kako lahko vedno stegujem ta svoj jezik, takrat pa zmrznem. In potem si grem totalno na zivce in se jezim nase. V glavi pa potem cel dan premlevam kaj bi morala recti in kako odreagirati. user posted image user posted image

Aja, pa pri prejšnjem komentarju sem prikladno zamolčala, da mi je tale fenomen še posebej zanimiv, ker sem ga bila deležna tudi jaz. Dolga leta sem vsem povedala svoje, vsi so govorili: "veš, njenega jezika se moreš pa navadit, potem je pa vse cool" in "don''t worry, pri Mashi boš VEDEL, kdaj ji kaj ne bo prav". Ko smo se doma kregali, sem pa dolga dolga leta samo jokala, jokala, jokala. In to tako, da zaradi joka fizično nisem prišla do sape in besede, čeprav sem imela v glavi nanizane vse argumente in razvite cele dialoge. Zdaj tega sicer ni več, ampak primarno zato, ker me ni več doma in ker ni bilo več toliko sporov, ne da bi se jaz tako natrenirala. Računam sicer, da bi mi šlo danes malo boljše, če bi se spet znašla v tej situaciji.

Drugače pa jaz zaenkrat ne pričakujem večjih pametovanj. Pri v.d. tašče vidim, da pri ta drugih vnukinjah ne pametuje prav dosti in da spoštuje izbiro staršev glede vzgoje in njihove odločitve, čeprav si marsikdaj misli svoje. Moja mama se mi pa tudi zdi, da bo idealna babica, ker res ni nagnjena k teženju in "pridiganju". Zdaj pa samo še držim pesti, da so moji občutki pravi in da me ne bodo neprijetno presenetili v realnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
31.5.2010 16:17:11   
pupa*81
aglaia fiziološko v spreju mi je fotr zrihtal, ne vem kje jo je fasal... zgleda da v italiji: Tonimer baby spray, kar sm v slo najdla je to TO. fajn stvarca.

ja, podtlak, you smart ass user posted image

jst si tudi ne upam med lj mamice, se mi zdijo preveč normalne pa jim nočem najedat user posted image ko tle napolnimo 2. del predlagam temo ljubljanske srake na forumu starši čvekamo, dak se zna, kdo je gazda user posted image

MM vsak otrok je svoja štorja z uspavanjem: duda, ujčkanje, voziček, pesmice ali/in kombinacije ponavadi palijo. dolžina spanja se pa mal kasneje porihta, tja od 1 mesca naprej... zdej imaš še mikeno detece user posted image še rabi pogosta hranjenja ker ima majhen želodček ;) če se ti pa že fuzla, pa nej možek mal poprime: ti samo podojiš, vse ostalo nardi očka user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
31.5.2010 19:19:43   
katrinka

Bravo jaz. Spet sem novo stran odprla. Ampak, da bi pa tretjo zvezdico dobila pa ne. A ne?!?

Btw, ko bomo na 200 gremo na ljubljanske mamice? Sem vidla, da je katrinka tam. Zakaj pa k nam nic vec ne pride? Pa jaz bi sla med lj mamice pa ne upam. user posted image

ja tam sem...ker smo od prejsnje runde nosecke sle tja,tukaj pa enostavno ne pridemo ta nove do besede...vas berem obcasno da vidim koliko ljubljanskih lepotick in lepotcev je prislo ze na svetuser posted image pri nas ni toliko cvekanje kar je logicno saj so mnoge ze v sluzbi,enim se bo kmalu koncala porodniska pa se dopusti se blizajo...so pa ostale interne vezi pa se privat dostkrat vidimo...no, saj ve se tudi a neuser posted image

sment...vendno pozabim -
krtkova - cestitke za emouser posted image konkretnih mer je - da bo moje dete toliko pa bom srecnauser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 31.5.2010 19:21:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
31.5.2010 19:24:43   
katrinka
a ja - sem poiskala vas seznam - ne vem ce veste...gromska je 28.5. rodila fantkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
31.5.2010 19:45:58   
krtkova
sam javim da sva z Emo doma.

žal pa ne morem sedeti (poleg ful šivov, tudi neka modrica "tam spodaj"), in bom kasneje kaj napisala.

sva pa super!! sam tok

in fullllllllllll hvala vsem za sms-e, žal nism bla nič kaj komunikativna, 3 dnevi porodnišnice so mi bili nočna mora življenja.

porod - ULTIVA JE ZAKON!!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
31.5.2010 20:18:12   
petrca2507
krtkova...ti si kar v miru odpočij.
Ko boš lahko kaj več napisala, me bo pa zanimal, kako kaj tvoja simfiza?

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
31.5.2010 21:05:36   
marjanaj
aglaia boh ne dej it med ljubljanske mamice, nas bodo kar izgnale. Katrinki se najbrž zdimo preveč ubrisane, da bi bila še tukaj. A ne! Evo ravno je post objavila! Bravo še je z nami!

krti user posted image
a veš da sem se ravno danes mimo porodnišnice peljela in mislila nate! Še naokoli sem gledala, če bom kje videla vajin avto in ponosnega očkata, ki vaju spravlja v avto. Pa nisem imela te sreče... Sem vesela, da sta doma. Ja, šivčke pa kar pazi... bolje zdaj, kot pa da se kaj zakomplicirajo. A ti si imela tudi Ultivo?

pumica & fiziološka
mi imamo vse tri, uno katero le z roko stisnes -> bullshit, ker nič ne potegnem ven z njo; potem imamo uno, s katero z usti ven potegneš -> ok, ta je malo boljše, ker ogromne muce ven potegnem; potem pa imamo še uno za na sesalc-> sem pa še zajc in si je še ne upam uporabit. Itak pa se vedno dere zraven kot da ga iz kože vlečemo. Fiziološke pa jaz kar porabim. Jo kar šibam notri. Ponavadi sicer le, če slišim da hrope in ima zabasan nos. Ne dajem jo pa vsakič pri previjanju. Itak se mi zdi, da ima skoz zamašen nos.

duda user posted image ponavadi ga zvečer uspava kar možek dragi. Stoji ob posteljici dokler mali ne zaspi. Če mu pade duda prej ven, mu jo da nazaj notri, da se ne zbudi do konca. Ko pa enkrat mali zaspi, mu jo user posted image kar ven iz ust potegne. In je mir.

pupa user posted image spanje se porihta po 1. mesecu? user posted image Dobra, hehehe. Mi smo na 1,5 meseca pa je mali zdaj nehal spat podnevi. Bljah, živčki pa trpijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
31.5.2010 21:54:55   
Anonimen
Samo na hitro, ker me moz priganja otroka kopat.

Cestitke Gromski!! Skoda, da se ni nic vec pri nas javila. Mogoce se bo zdaj, ko bo imela vec casa user posted image

Katrinka, vseeno se tukaj kaj napisi. Pa jaz in marjana (pa ziher se kaksna) bi prisle k vam. Pa vi pridite k nam. Bomo kot ena studentska izmenjava user posted image user posted image

Ema, dobrodosla med srake! user posted image user posted image

MM, ne sekiraj se. Tudi Gal bo kmalu spal vec kot 2 uri. Vcasih pac pridejo dnevi, ko jim ne gre. Potem ti bo pa dolgcas.

Masha, sem hotela ravnokar elaborat o slabi vesti do starejsih napisati pa se ze moz dere. On je tudi starejsi pa mu grem pomagat. Iz spostovanja ... user posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
31.5.2010 22:05:49   
mkbk
Oj!

Nč se ne javim...sitna sem. Zelo. Pa vse mi gre na živce. pa rada bi tist preklet drag gel,pa rada bi ultivo, k je zih ne bom dobila, ker bom ponoč, pa en mal optimizma v to svojo tečno rit!

RR nima primernih smajlov zame, tko da ne bom nič nalimala, ok, mogoče unga leva user posted image . Jah jutr grem spet na ctg v Idrijo.

Krtkova, tebe bi pa še kaj slišala, preden bo to to... drugače me pa silno veseli, da sta s frčafelo ok in ja, jst se tud neizmerno veselim počitnikovanja v LJ P!

Sej vas vse pogeršam, samo nimam energije za pisat...mogoče bom jutr kej boljš...zdej grem na tv3 gledat Laži mi, dr. Lightman je car.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
31.5.2010 22:05:52   
mkbk
pomota, primerna za nabiranje zvezdic!

Aglaia, men se zdi da morš ti naštepat še 80 postov, al samo 30?

< Sporočilo je popravil mkbk -- 31.5.2010 22:06:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
31.5.2010 22:08:41   
katrinka

Katrinka, vseeno se tukaj kaj napisi. Pa jaz in marjana (pa ziher se kaksna) bi prisle k vam. Pa vi pridite k nam. Bomo kot ena studentska izmenjava user posted image user posted image

hehe...ta je dobra...pri nas ste vse dobrodosle itak,samo morate vedt da se kot nosecke veliko bolj cveka kot pol...me smo tudi k nore tu gor visela, pa pol pozimi tud se...pol pa pocasi vse manj...ni casa, otroci svoje rabijo pa se miljon drugih opravkov in tkole pride...velik jih je slo ze delat...so se pa stkale privat vezi in se tko vec vidmo...user posted image

nc...dost za dons...grem spat...upam da bom mela tokrat normalne sanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
31.5.2010 22:12:23   
krtkova
jst komi gledam

petrca  - izkazal se je, da me je sinfiza bolela zato ker je bla ema tok velika in težka in je pritiskala nanjo. Po porodu me je čudežno nehala boleti, me je prišla prov fizioterapevtka pregledat in je bila ful vesela. mi je pa vseeno svetovala pas, če več hodim okoli

me pa tok boli ena velika modrica tam spodaj, pri Ivanki, da ne morem sedeti in tudi hodim komaj, ker imam muskefibr očitno od poroda. danes k sm bla bolj aktivna, sem zdejle čist boga.

mkbk - se slišva, ne skrbi

se vsem ful opravičujem, da nič ne pokličem, sam sm res čist utrujena. Moram mal k seb pridt.

Ema sam spi, upam, da bo ponoči tud tako!!!

se še kaj javim...zdej mi je jasno, zakaj se po porodu naše srake nekaj časa tako malo javljajo.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
31.5.2010 22:21:37   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Po porodu me je čudežno nehala boleti, me je prišla prov fizioterapevtka pregledat in je bila ful vesela. mi je pa vseeno svetovala pas, če več hodim okoli
Tole je pa res lepo prebrat! Sem zelo vesela zate, ker si bila prej res boga. user posted image Fajn se naspi, spočij, pa da modrica in šivi čim prej nehajo bolet. ;) Nočko!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
1.6.2010 6:55:00   
krtkova
matr sm patetična!!user posted image

čim mam 5 min cajta, grem na rr!!user posted image  

nč, ne bom vam pisala kolk ur je ema spala , kdaj se je zbudila in zakaj ker to po mojem briga glih sam mene.user posted image user posted image user posted image

sam se pa moram pohvalit, da obvladam tud že umivanje otroka posranega do vratu!user posted image user posted image user posted image user posted image

MM - a veš, da ima tudi moj dragi ponoči izklopljen senzor za visoke tone (beri: oglašanje otroka). Sm prov opazla, da jst trznem iz najglobjega spanca (pa se ema ni jokala, bolj pojamrala),  in se zbudim, medtem, ko on nič.user posted image  In potem ga zbudi cviljenje eme med umivanjem in pride mimo in me vpraša, če mu zamerim, če gre on še mal spat.user posted image user posted image  Pa sej ne moreš bit jezen nanj, noooo!!

Me je pa ob prihodu domov čez cela vhodna vrata čakal plakat, kako sva z emo pač dobrodošli, kako je očka vesel in tako dalje. Sem jokala kot dež!!!!

Drugače pa moja porodna zgodba:
zelo enostavna
Kot ste vedele sem dobila popadke, ob 13h pristala v P, kjer so me pregledali, rekli, da sm 4 cm odprta in da ....pozor!!.....ČE SE STRINJAM bi šla rodit. Halo??? A se mam kej za strinjat tuki??user posted image  No, pol klistir in ctg in vse kar pač paše zraven. ob 15h sva bila z mojim v porodni sobi. Pred odhodom sem napisala t.i. porodni načrt na en list papirja, kar mogoče zveni kot pretiravanje, so ga bili pa tam totalno veseli in meni tud ni bilo treba vsakemu posebej razlagat kaj bi rada. Gor sm pa čist preprosto napisala, da obstaja možnost, da se je ema zahaklala, kdo je moj ginekolog (je namreč rekel, da se bo oglasil tam in jim rekel, da naj lepo delajo z mano. Ne vem a se je, ampak babca me je spraševala o njemu), da imam nizek prag bolečine, da želim Ultivo (ZAKON!! in otrok ni nič zadet po tem, ker gre vse skupaj v fullll hitrem času iz telesa), da naj pazijo na moj presredek... No, to sm na hitro napisala.
Skratka, ob 3h v porodni, popadki že ves ta čas na 5 min (nikoli pa niso bili dolgi 1 min, niti med porodom ne!!), ultiva v roki, in smo trpel. No, jst sm trpela. Sam brez ultive bi pa umrla. Vmes sem se spomnila na aglaio (ja, draga tudi jaz sem mislila nate, tako kot ti name - 2 freaks!!!!), kako moraš misliti na dihanje. In sm menda super dobro dihala, sta me moj in babca skoz hvalila (no, sej, al pa hvalijo vse, kaj pa vem, ampak nič mi ni popravljala dihanja).

Ob 18.32 (zakaj si mame vedno zapomnimo do minute natančno kdaj je bil otrok rojen? kot da druge to zanima!!) je po hudo prerezanem presredku priletela ven Ema.

Meni najhuje o poroda je bilo šivanje na koncu. Tm sm pa prov skor kričala. In od tega, ker je bilo prej tok bolečin na hitro (to je razlaga babce), sem se tresla po celem telesu in se je morala babca name uležt da so me sploh lahko zašili. Šivanje je mene tko bolelo, da ni res!! Najhuje od poroda!!!

Medtem se je moj že zabaval z Emo, jo je kr  takoj vzel izpod lučke v roke in mu jo je morala babca prov nazaj vzeti.user posted image user posted image  Aja, pa ko sem rodila, sm takoj mojmu začela vpiti naj vzame fotič v roke, un pa čist zmeden, sploh mu ni blo jasno, kaj hočm. No, potem slika emico pri meni na trebuščku in jst hočm njega, kako bo prerezal popkovnico, in so rekle sestre, da še niso vidle, da bi katera rodila in že takoj bila fit, da lahko fotografira. Jst sm bla res fit dokler me ni una začela šivat!!!

Matr, s hotla tole napisat v 3 stavkih (razumite, da vendarle pišem stoje!! ker ne morem sedeti), pa je ful ratal.

No, grem spit kavo na balkon - sm namreč jst tud badmama!!! Pijem kavo!! Sam hočm tko pridnega otroka kot je zoja!! Zaenkrat mi uspeva!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
1.6.2010 7:00:11   
krtkova

Btw, ko bomo na 200 gremo na ljubljanske mamice?

a nismo me rekla, da bomo svojo stran odprle, da ne bomo smetile teme tistim, ki se želijo Smrtno resno o otrocih (by Desa Muck) pogovarjat? Smo rekle, da bo temi naslov Ljubljanske srake. A ni tko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
1.6.2010 7:28:54   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Btw, ko bomo na 200 gremo na ljubljanske mamice?

a nismo me rekla, da bomo svojo stran odprle, da ne bomo smetile teme tistim, ki se želijo Smrtno resno o otrocih (by Desa Muck) pogovarjat? Smo rekle, da bo temi naslov Ljubljanske srake. A ni tko?

bomo vzela to seveda kot salouser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
1.6.2010 8:22:24   
marjanaj
Me je pa ob prihodu domov čez cela vhodna vrata čakal plakat, kako sva z emo pač dobrodošli, kako je očka vesel in tako dalje. Sem jokala kot dež!!!!

no evo, pa je navsezgodaj zjutraj še me meni par solzic priteklo. Kok lepo... Se je pa res potrudil user posted image

krti Zdej pa s šlaufkom okoli hodiš? Uf, to je bila pa dobra stran tega, da so me uspavali. Vsaj čutila nisem, ko so me tudi šivali takrat. Boli ko hudič, a? Ja bomo odprle Ljubljanske srake po dopustih, ko bomo imela več časa za RR user posted image

kavica jest sem tudi prepričana, da frockom ne škoduje, ker je moj tudi nadpriden, če jaz pijem kavo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
1.6.2010 8:55:19   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
pupa user posted image spanje se porihta po 1. mesecu? user posted image Dobra, hehehe. Mi smo na 1,5 meseca pa je mali zdaj nehal spat podnevi. Bljah, živčki pa trpijo.

uh ne, še zdaleč se ne porihta user posted image mišljeno je bilo kot, da začnejo nekatere runde dlje spati, če imaš srečo je to pač ponoči. ja pa obdobja budnosti se kar daljšajo... meni se zdi da cel dan afne guncam, da se tamala zabava user posted image HB za igralnico od thiny love, sploh ne vem kako sm bla lahko tolk pametna da sm jo naročila kupit user posted image user posted image user posted image

krtkova user posted image super za hiter porod, eh, šivi bojo pa odpadli, upam da pozabiš čimprej na šivanje! le pij kavo le, tudi pr nas to špila user posted image sam na balkonu zdej še zebe k user posted image , čakam na večji deltaT (ajde aglaia, kaj je to? user posted image )

katarinka sej tle nas je že kar precej mamic user posted image zato se bo pa treba kmal preselit, da ne bomo z drekci morile bodočih mamic user posted image sam meni se tudi zdi da imamo srake mal preveč neresne debate za temo lj. mamic user posted image pa sori če se motim user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
1.6.2010 9:17:00   
Masha_M

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
deltaT (ajde aglaia, kaj je to? user posted image )

Aaaaa, bom jst, bom jst. Sprememba temperature bi to lahko bila. user posted image Rabim malo ego boosta in potrditve, da mi možgani še delajo, ker imam občasno občutek da imam med ušesi samo še eno kepo brozge. user posted image Nisem navajena, da me lastni možgani ne bi ubogali, zdaj so pa res ementaler.

krtkova: Ti si carica! Hvala, da si podelila z nami porodno zgodbo. Pa čeprav v stoje! Res je lepo prebrat, da te je dragi tako lepo pričakal doma in še lepše, da se lepo pedenate in da se dobro znajdeš v svoji vlogi. Meni je bilo predvsem zanimivo prebrati, da so bili tvojega porodnega načrta veseli, ker sem imela prej občutek, da si ob vsaki taki stvari ali individualni želji mislijo "ahhhh, spet ena ki komplicira in hoče biti posebna" in zavijajo z očmi. user posted image Pa očitno ni res tako.

Btw, a Ultivo si morala doplačati al to zdaj nudijo kot standardno storitev, če zaprosiš zanjo?

Drugače pa jaz tudi glasujem za lastno temo. Pa ne toliko zaradi (ne)resnosti, kot zaradi tega, ker bi res izpadlo kot vojaški napad, če se tole zapre in se naenkrat in istočasno usuje 10 srak v tisto temo. Staroselke res ne bodo več do besede prišle. user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
1.6.2010 9:32:06   
marjanaj
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
deltaT (ajde aglaia, kaj je to? )

Aaaaa, bom jst, bom jst. Sprememba temperature bi to lahko bila. user posted image Rabim malo ego boosta in potrditve, da mi možgani še delajo, ker imam občasno občutek da imam med ušesi samo še eno kepo brozge.

hahaha. Kje ste se pa to zdej najdle bit pametne? No vsaj nekdo je. Jaz pojma nimam kaj to pomeni. Potem se pa naredim neumno, pa kar spregledam tak stavek user posted image Blod ni kej user posted image

Masha ta primerjava je pa dobra: kot vojaški udar! Ja strelamo že take klobase, da bi res lahko tako zgledalo.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
1.6.2010 9:33:32   
marjanaj
aja pupa, katero igralnico imate od Tiny Love? Mi imamo un Monky Island, ampak ga sploh še nisem razpakirala, ker se mi zdi, da je mali še premajhen in se ne bo znal igrat tuki gor user posted image Kaj pa tvoja bejba počne na tem fitnesu?

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
1.6.2010 9:47:28   
petrca2507
krtkova...zelo zanimiva zgodba. Jst sm si tud na hitro napisala porodni načrt. Sej ga bom verjetno do poroda še 100x spremenila, a je vseeno napisan. Nam so v MŠ rekli, da to ni slaba ideja in da je bolje da prineseš na listu, kot da tam razlagaš.
A pri šivanju ti ne morjo dat kej proti bolečinam? user posted image   user posted image

nova tema...jst sm tud bolj za to, da odpremo svojo temo. Saj smo o tem že govorile in celo naslov izbrale. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?