mkbk
|
Masha, da najprej teb odg. Jst sm mela celo N fuuul nizko, potem se mi je pa ene 7 tednov prej trebuh dvignu in sm lahko dala spet koleno do brade. Tko da ni panike. Pa otrdeval je men tud več kot 10x, samo sem pa pazila, da sem se res usedla, če je bilo par zaporednih otrdevanj v parih minutah. saj če imaš samo še dva mseca do konca, boš že nekak pregurala, a ne. Bolj v počivaje pa to. No, jst mam zdaj trebuh spet na kolenih, ko se vsedem... Jst tud danes iz ctgja idrijskega, naslednjič grem pa menda lahko v P, čez 1 teden, če še ne bo nič. Še nič ne dogaja in kaže da se mala še prav dobro počuti A med popadki otroci brcajo????? PA ne med ta hudimi, ampak unimi na začetku. Krtkova, fajn blo prebrat, predvsem sem pa vesela za simfizo, da je ostala cela in "čudežno" nehala bolet. Ja sej veš, tiste 4 kile so se tud mogle nekje poznat Je pa res Ema rekorderka. Joj, mi mamo pa doma taaaako štalo s Filipom. Od začetka vikenda ima napade trme, da je NORO. Si grem prav sposodit kako knjigo v knjižnico, ker je živ obup, tud copatov mu ne moreš več obut, ne da bi dobil tak izpad, da sem prav tuhtala, če ga z vodo polijem. Čista histerija. In tko za vsak drek parkrat na dan. Potem pa moja zlata mati nekaj slabo vest nabija, da zato, ker noče v vrtec in se upira (pa imam jaz čisto fajn občutek glede vrtca, ker gre sam noter v sobo, brez joka in stoka in tudi doma, ko rečem vrtec, ne peni...tko da ne vem. Moja mati pa pametna, da revček bogi, ki se ga znebimo v vrtcu.... . Kako naj se potem človek ne počuti kot en skret???). Aja pol mi pa še oba z mojiočetom pribijata take v stilu, da Filip sigurno čuti, da prihaja dojenček...ja pi***, kaj bo on čutil, če še jaz ne, oz. nekaj verjetno že čuti, damo ne šele zadnjih par dni.....aaaaaaa....pa te stari, a ne Aglaia? Tko da marjanaj, ne vem če bosta lahko odprla firmo s tem imenom, ker ne morta bit dve v ajpesu, pa jo mi že mamo . Mogoče pa mamo lahko hčerinske, glede na to, da se poznamo, al pa če se mi preimenujemo, v kaj drugega...
|