neka_noč
|
MM čestitke, da se imate tako fajn! Bi ti poslala SMS v P, a žal nimam tvojega mobiča. Veš, moj je še danes takkoooo utrujen. Pravi, da ga Žak takooo zmatra, ko ga ponoči zbudi. On pa spi v drugi, otroški sobi, pri Luku. Meni ni nič jasno. Nimamo montažne hiše... IN , ko ga kdo vpraša kako smo z malim, če je priden (misli na noč, če spi itd.) je moj dragi nekajkrat pričel jamrat... na koncu pa, ja no, saj je priden,no. Ko sem ga ZELO grdo pogledala.Halllooo?! Žak se zbudi med 23-o in 01.uro zj. prvič, nato ob 3-eh ponoči in zj. med 5-o in 6-o enkrat. A ni to ok, al sem samo jaz čudna? ti "desci"! Kolk so ONI utrujeni! Ja pa jade. Revčki. Če bi mogli "dojkat" ... Ja, Krti, ta izraz je res svetoven, se strinjam. Kako se pa popravi (oz.kje) ticker? Mojega rajši ne gledat... Je prazen - notri nobenega dojenčka več, piše pa še 45 days to go. Sputnik - morda pride še Saša z malo Niko...v kolikor se sestavita, ker je bila težka noč. Bogici. Zdaj počivata. Krti kokosova torta je v skrinji. Žal. Bi jo prinesla s seboj, a ne bi bilo ok, ker bi se do tja preveč stopila (ali bi jo pa med vožnjo jaz pojedla ), pa še tam nisem bila, ne vem kako izgleda, a sigurno ne bi bili veseli, da bi prišla ena z velikim protvanom torte - potem bi pa še prosili za nož, da bi razrezali. Pa pogumna si, da greš na brazilsko... Jaz bi . Seznamček je pa res kjuti! Komaj čakam, da se vidimo. Upam le, da ne bo preveč vroče... Se vidimo...
|