|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
23.5.2010 22:36:29   
krtkova
torej jutri Sputnik, 12.30:

- aglaia + voziček
- anajrim
- candy
- NN voziček
- MKBK
- marjanaj + voziček
- Živa
- krtkova + vedno večji trebuh
- amazonka + ena mlada bejba
- pupa + voziček
- Petrca
- Cojka + voziček

Koga sm pozabila?? Pa katera bo še z vozičkom (živa)
Zaenkrat nas je:

12 x srake
1 x srednja sraka
5 x mini srake

< Sporočilo je popravil krtkova -- 23.5.2010 22:38:26 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
23.5.2010 22:53:04   
Anonimen
Ooo kaksen lusten seznamcek! Z vozickom prideta se Ziva in Nax.
Sem se pa jaz zdaj spomnila, da nisem nic poklicala v Sputnik. A bi mogla? Pa ob 12.30 je cas kosila ... kaj mislite, bo prevelika guzva?

Marjana, jaz pa jem jagode! Đizuskrajst, bogo moje dete! user posted image

NN, sem pogledala na internetu. Probiotikov se ne da predozirat. Torej je vse ok. Upam. user posted image

Joj Candy pa se te res spomnim. Jaz sem bila pri Sipcu nadcudna, pri Azurju me pa ni blo, ker sem mislila, da imam popadke in da bom sla rodit. Hahahahahahahaha!! No, pridi jutri vseeno. Ne bom nadcudna. Obljubim.

Pa Anajrim! Hudo kako nas bo veliko. Upam, da nasa mala produzi obdobje tisine na vsaj 3 ure, ker bi mi blo totalno bedno, da bi vas mogla prej zapustiti.

Pa btw, v nedeljo imava z mozkom obletnico poroke. A ma kera kaksno idejo za darilo, ki ga gre lahko iskat mati z malim otrokom? user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3952
23.5.2010 23:04:07   
Masha_M
Jaz se tudi narišem jutri v Sputniku. user posted image Konec koncev je samo nekaj sto metrov od mojega doma. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
23.5.2010 23:09:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Jaz se tudi narišem jutri v Sputniku. user posted image Konec koncev je samo nekaj sto metrov od mojega doma. user posted image

Tebe sem pa jaz ze tako stela zraven, pa sele zdaj vidim, da se do zdaj se nisi javila. Haha, zanimivo, a ne?
Pa itak te skoz hocem vprasati, ce vidva zivita v tistih lepih hiskah (mini blokih) na trzaski? 232 al koliko je stevilka. Jaz se domov mimo peljem pa jih skoz gledam user posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3954
23.5.2010 23:11:28   
Anonimen
Ok zdaj se mi pa prav ne da vec nabijat. Grem pod tus pa mozolje stet, da bom depresivna user posted image

Se vidimo jutri!!

Btw, kaksno zatisje bo tukaj jutri ob 12.30. Samo MM bo pisala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3955
23.5.2010 23:12:01   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

mkbk - jutri te pokličem, ko končam pri kozmetičarki!!!

zmajnenu!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
23.5.2010 23:18:12   
amazonka3

torej jutri Sputnik, 12.30:

- aglaia + voziček
- anajrim
- candy
- NN voziček
- MKBK
- marjanaj + voziček
- Živa
- krtkova + vedno večji trebuh
- amazonka + ena mlada bejba
- pupa + voziček
- Petrca
- Cojka + voziček

Koga sm pozabila?? Pa katera bo še z vozičkom (živa)
Zaenkrat nas je:

12 x srake
1 x srednja sraka
5 x mini srake

Nadkjut seznam.
Glavno vprašanje pa je (glede na samozvano sračjo obliko)
Who produces the most shit (srake, srednje srake al mini srake)???
Sej veste, kake kakce srake spuščajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Get it? Aja, če ne, mene itak noben ne šteka......user posted image user posted image ...al pa enostavno v meni ni niti kanček pravega humorjauser posted image user posted image user posted image  kdo bi vedeluser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
23.5.2010 23:20:46   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Tebe sem pa jaz ze tako stela zraven, pa sele zdaj vidim, da se do zdaj se nisi javila. Haha, zanimivo, a ne?
Pa itak te skoz hocem vprasati, ce vidva zivita v tistih lepih hiskah (mini blokih) na trzaski? 232 al koliko je stevilka. Jaz se domov mimo peljem pa jih skoz gledam user posted image
Nekje daleč nazaj sem napisala, da odobravam termin, potem pa resnisem več dosti čivkala po tistem. ;)

Drugače sva pa midva v nizkih blokcih na desni strani tržaške (če gledaš iz centra proti Brezovici) med Fordovim in Volvotovim salonom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
23.5.2010 23:44:16   
živa
Ja, pridem z vozičkom user posted image . Ali lupinico. cojka, hvala za opozorilo user posted image .

Jutri sem itak prvi dan sama, gre možek v službo; zjutraj moram še porihtat gavnarja za v vrtec, ampak ju na srečo tašča pelje user posted image , in potem imam čas, dokler ne bom šla ponju user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
24.5.2010 0:48:25   
krtkova
torej Sputnik, 12.30:

- aglaia     user posted image            + voziček
- anajrim user posted image
- candy user posted image
- NN        user posted image              voziček
- MKBK user posted image
- marjanaj     user posted image         + voziček
- Živa    user posted image              + voziček
- krtkova  user posted image              + vedno večji trebuh
- amazonka user posted image           + ena mlada bejba
- pupa  user posted image                   + voziček
- Petrca user posted image
- Cojkauser posted image                  + voziček
- nax     user posted image               + voziček 
- masha user posted image               

14 x srake
1 x srednja sraka
7 x mini srake

< Sporočilo je popravil krtkova -- 24.5.2010 0:49:37 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
24.5.2010 0:53:07   
krtkova
aaa?? če pa tole ni lep seznam!!

aglaia - če se spomniš, dej res poklič raje pa rezerviraj. Če bo Z jokala, jo bo pa ja ena od mamic znala umirit, vpraši Marjanoj, kako je Tibor mirno zaspala, ko smo me čvekale zraven. Vse bo dobro, nič panike.

Mislim, da bomo jutri pri Sputniku čisto vse, razen MM. A je to možno??? Boga MM, da bo zamudila tako pomembno srečanje. user posted image  Ga bomo mogle obvezno ponoviti enkrat poleti.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
24.5.2010 8:10:43   
MaliMišek
Jutro srakice!
Sicer sploh ne vem če vas zanima user posted image , ampak nekomu moram povedat... se moram pohvalit, da sem se prvo noč doma malo (ampak res malo) spočila user posted image . V P je tak direndaj non stop, da nisem spala tri dni in tri noči user posted image (no prva noč je bila še doma, ko nisem spala zaradi popadkov!). Če ga ne sračkajo novorojenčki, skačejo okrog sestre, pa strežnice, pa čistačice, pa ta vizita una vizita.....v glavnem nič mira.

MM - kako je Galu všeč Bežigrad????? Bolje, da mu je, ker je izdja potnega lista zanj še v postopku in če se bo kaj pritoževal (beri; ne bo pridno spal ponoči), bomo na komisiji še enkrat pregledali vlogo!!

Gal zelo uživa doma, sicer je imel zvečer manjši izpad, pa nam ga je vseeno uspelo pomirit in zrihtat. Danes ponoči se je zbujal na 2 uri, kar pomeni vsaj kakšna urica tudi za moje spanje user posted image , se mi pa zdi da je user posted image bolj zmatran kot pa jaz (pa je danes zraven naju veselo smrčal user posted image ).

Krtkova ti sporočam, da je Gal nadvse srečen za Bežigradom in upam da dobi potni list user posted image (drugače niti do Eme ne bo mogel na obisk user posted image ). Seznamček je pa ful, ful, ful lep!user posted image user posted image user posted image

Naročili smo že patronažno in zdaj čakamo, da pride enkrat do 12-ih user posted image .

Aglaia
si me pomirila, da bom tudi jaz enkrat deležna takega srečanja user posted image user posted image . Res vas je ful velik na seznamčku...sploh so mi pa včeš vsi dodatki (vozički, trebuhi ... user posted image ). Kdaj grem pa lahko prvič ven?

NN česa pa vse ne smemo jest...jst sm v P dobila za kosilo svinjino user posted image ...

Počasi grem....aja, pa še neki....ful, ful, ful hvala krtkovi, aglaii in mkbk, ki so že iz P poslušale moje sračenje, predvsem pa mi lajšale domotožje in poporodno stisko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte na srečanju, pričakujem pa potem celotno poročilo kako ste se imele in predvsem kaj ste jedle user posted image . LAČNA SEM!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
24.5.2010 8:23:27   
krtkova
MMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok sm te vesela!!!!user posted image user posted image  Mi je ful hudo, da te danes ne bo, ampak ne skrbi, vse bomo ponovili, še dostikrat!!

Vidim, da si OK, Gal je priden (torej absolutno dobi potni list!!), le tole me skrbi; zakaj je očka toook utrujen??user posted image user posted image  Le kaj je počel te dni, ko si bila ti v P???user posted image user posted image

Ti se pa kar pripravi, da ti bom jst skoz težila po tem, ko bom rodila. Ker boš glih fajn par dni (upam, da ne par tednov) pred mano in boš vsa sveža z informacijami!!user posted image

Komaj čakam, da boste že za ven, da bom tud jst že rodila in potem bo itak poletje, toplo....in sej veš, kam gremo????user posted image

O današnjem srečanju boš vse zvedela, če pa boš slišala kakšne krike med 11h in 12h, sem pa jaz - iz Brazilije vriskam!!user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
24.5.2010 8:23:58   
krtkova
pa vidim, da si si že ticker popravila. Pridna punca!!user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
24.5.2010 8:26:07   
MaliMišek

MMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok sm te vesela!!!!user posted image user posted image  Mi je ful hudo, da te danes ne bo, ampak ne skrbi, vse bomo ponovili, še dostikrat!!

Vidim, da si OK, Gal je priden (torej absolutno dobi potni list!!), le tole me skrbi; zakaj je očka toook utrujen??user posted image user posted image  Le kaj je počel te dni, ko si bila ti v P???user posted image user posted image

Ti se pa kar pripravi, da ti bom jst skoz težila po tem, ko bom rodila. Ker boš glih fajn par dni (upam, da ne par tednov) pred mano in boš vsa sveža z informacijami!!user posted image

Komaj čakam, da boste že za ven, da bom tud jst že rodila in potem bo itak poletje, toplo....in sej veš, kam gremo????user posted image

O današnjem srečanju boš vse zvedela, če pa boš slišala kakšne krike med 11h in 12h, sem pa jaz - iz Brazilije vriskam!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si pa zgodnja user posted image ? Si vzpostavila nov režim spanja v tem času, ko sem bila v P?

Go Brazilija user posted image !!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
24.5.2010 8:26:46   
MaliMišek

pa vidim, da si si že ticker popravila. Pridna punca!!user posted image

Sem ti hotla glih napisat, da poglej user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
24.5.2010 8:30:12   
anajrim
Ojla!

Joj pa res nas bo danes celotni klan Lj srak zn eno pridno izjemo MM ki pa je upravičeno odsotna...pa nesednjič ponovimo...jaz komaj čakam da bo ura 12.30 da vas vidim in končno dam obraze k tem nickom...user posted image user posted image user posted image Super bo pa še tak lep sonček jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MM
- meni je patronažna pri Niku rekla da grem lahko ven, če se mamica super počuti takoj...ker otrok je tako ali tako zaščiten v košarici...jaz bi si upala ob tako krasnem vremenu, če bi bila ok iti ven za kake pol urce...ne pa v trgovine in lokale...vprašaj jo danes!!!! Drugače pa imamo ogromno teraso in velik vrt in mislim malega takoj ko bomo doma posavit na treso da bo na zraku če bo lepo vreme...še nekaj takrat so v MŠ govorili da gre očka lahko takoj ven z malim...važno je da mmamica počiva zato velja rek da naj z dojenčkom nebi šel ven 14 dni...ker se mamica ne počuti ok...

Dovolj nakladanja...grem likat...potem pa v sputnika...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3967
24.5.2010 8:34:19   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si pa zgodnja user posted image ? Si vzpostavila nov režim spanja v tem času, ko sem bila v P?

Go Brazilija user posted image !!!

ha ha, ne ne, samo danes sem namenoma vstala zgodaj (kar se mi pozna, če bi me videla v živo), ker si moram umiti lase in tega ne morem narediti takoj, ko vstanem, ampak moram mal k seb pridt. Moram bit čista in urejena za sračje srečanje!!user posted image user posted image

aglaia - men se pa pozna, da se družim s tabo!! Danes že drugo jutro pijem po 8 mesecih kavo!! Sicer neskafe, pa vseeno!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3968
24.5.2010 8:43:35   
neka_noč
MM čestitke, da se imate tako fajn!
Bi ti poslala SMS v P, a žal nimam tvojega mobiča. user posted image  
Veš, moj user posted image je še danes takkoooo utrujen. Pravi, da ga Žak takooo zmatra, ko ga ponoči zbudi. user posted image On pa spi v drugi, otroški sobi, pri Luku. user posted image user posted image Meni ni nič jasno. Nimamo montažne hiše... user posted image IN , ko ga kdo vpraša kako smo z malim, če je priden (misli na noč, če spi itd.) je moj dragi nekajkrat pričel jamrat... na koncu pa, ja no, saj je priden,no.  Ko sem ga ZELO grdo pogledala.Halllooo?! Žak se zbudi med 23-o in 01.uro zj. prvič, nato ob 3-eh ponoči in zj. med 5-o in 6-o enkrat. A ni to ok, al sem samo jaz čudna?  user posted image ti "desci"! Kolk so ONI utrujeni! Ja pa jade. Revčki. Če bi mogli "dojkat" ...  user posted image Ja, Krti, ta izraz je res svetoven, se strinjam. user posted image

Kako se pa popravi (oz.kje) ticker? Mojega rajši ne gledat... Je prazen - notri nobenega dojenčka več, piše pa še 45 days to go. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sputnik - morda pride še Saša z malo Niko...v kolikor se sestavita, ker je bila težka noč. Bogici. Zdaj počivata.

Krti kokosova torta je v skrinji. Žal. Bi jo prinesla s seboj, a ne bi bilo ok, ker bi se do tja preveč stopila (ali bi jo pa med vožnjo jaz pojedla user posted image ), pa še tam nisem bila, ne vem kako izgleda, a sigurno ne bi bili veseli, da bi prišla ena z velikim protvanom torte - potem bi pa še prosili za nož, da bi razrezali. user posted image user posted image
Pa pogumna si, da greš na brazilsko... user posted image   Jaz bi user posted image

Seznamček je pa res kjuti! Komaj čakam, da se vidimo. Upam le, da ne bo preveč vroče...

Se vidimo...user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3969
24.5.2010 8:57:37   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Sputnik - morda pride še Saša z malo Niko...v kolikor se sestavita, ker je bila težka noč. Bogici. Zdaj počivata.

sem se ravno med umivanjem las spomnila nanjo!!! Grozno, kako smo lahko pozabili ji poslati kak sms. Še dobro, da mamo tebe NN!!user posted image

Upam, da bo/je algaia rezervirala kakšno mizo, ker nas bo 15 + vozički (al neki takega) in to res v času kosil!! jaooouser posted image user posted image  Bi se morale raje sredi kakšnega travnika zment!user posted image

NN - ticker popraviš v svojem profilu. Zbrišeš kodeke za trenutnega in vstaviš nove (ki jih pridobiš na spletni strani tickerjev). Sam ti ne povem nobenga naslova teh tickerjev, ker ne bo kokosove torte!!user posted image user posted image  Sej se hecam - niti ne poznam nobene take strani.user posted image user posted image  Ti bo MM povedala.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
24.5.2010 9:19:30   
petrca2507
Dober dan

MM...dobrodošla nazaj med srakam. Supr, da se imate fajn, da je Gal priden in se super rihtate. user posted image   Očka bo pa tud kmal najdu pravi ritem.
Nam so v MŠ rekli, da gre otroček lahko takoj ven, če je zunaj lepo, toplo, ... Za mamico, ki je bila šivana je pa bolje, če ne pretirava in raje počiva.

NN...hvala za recept. Sem ga že shranila in upam, da še v tem tednu stestiram.

srečanje...danes nas bo pa ogromno. Komaj čakam da vidim vse majhne in malo večje otročke.

anajrim...super da prideš. Te bomo končno spoznale.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
24.5.2010 9:21:14   
Masha_M
Uuu matr vola. Kolko je zdaj... en mesec od tistega Bolivarja? Takrat še vse s trebuhi, zdaj bomo pa bajsike v manjšini napram vozičkarkam. :))))

krtkova: Seznamčič je pa res luštkan. ;)

Mali Mišek: Čestitke, da se tako super držite! In da ste doma in spite in da najdeš čas za nas. ;) Porodno zgodbo pa vseeno še čakamo. ;)

neka_noč: Kar brez izgovorov! Nož za torto lahko prinesem tudi jaz od doma! In papirnate krožnike in vilčke tudi! user posted image Evo, se javim. ;)

petrca: Čestitke za uspehe na včerajšni 4fun tekmi! Sem videla rezultate in si prav razturala. Očitno ti nosečnost koristi. ;)

< Sporočilo je popravil Masha_M -- 24.5.2010 9:22:14 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
24.5.2010 9:24:11   
krtkova
neka_noč: Kar brez izgovorov! Nož za torto lahko prinesem tudi jaz od doma! In papirnate krožnike in vilčke tudi! user posted image Evo, se javim. ;)

no, kaj sm rekla???user posted image user posted image user posted image  NN - sama si si kriva, preveč si nas razvadila v času tvoje nosečnosti. Hitro torto ven iz zmrzovalnika!user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
24.5.2010 9:37:19   
neka_noč

no, kaj sm rekla???user posted image user posted image user posted image  NN - sama si si kriva, preveč si nas razvadila v času tvoje nosečnosti. Hitro torto ven iz zmrzovalnika!user posted image

user posted image ste zapalile! user posted image
Če bi bile zmenjene npr.sredi travnika - bi jo prinesla, tja mi jo je pa res nerodno. Lahko pa pridete k meni v torek in jo dobite. user posted image   Ampak resno mislim. Samo ne vem kako izgleda, ker sem imela pomanjkanje protvanov - nobena velikost ni ustrezala in sem nekaj mutila, tako da ne vem kako izgleda. Vem pa, da je sigurno dobra. user posted image Na koncu mi pa še skoraj v skrinjo ni šel protvan. user posted image

Direktor se že dere, moram it... user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
24.5.2010 9:42:01   
Masha_M
Btw... jaz sem zdajle kar klicala v Sputnika in jim napovedala naš prihod in prosila za mizo na vrtu. Upam, da Aglaia ne bo jezna, ker se petljam v organizacijo, samo me je res malo zaskrbelo, ker mize za 15 oseb in sto vozičkov naokrog res ni vedno po naključju frej. 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?