Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 9:47:06
|
|
|
|
marjanaj
|
Huston we have a GO! Je reku moj G. Evo servis po 6 tednih ko ven pade je za mano. Zdej pa je že čas da dam noge narazen, preden se mojemu možu zmeša Mi je G sicer dal recept za tabletke Cerazette, samo ne vem, če bi nadaljevala s tabletkami. Je še materinčne vložke omenjal. Ah kaj pa vem. Pupa mi boš malo razložila, ti si se že informirala o tem. krti jest sem ugotovila, da je Brazilka kar dober trening za rojevat neka_noč jaz nas ne bik sebi vabila preveč, ker res lahko pridemo Kam boš pa dala 15 bab s trebuhi in vozižki? No ja, vsaj tašča bi imela kaj za komentirat pol masha a si rekla, da mora biti res fullllll placa naokoli za vozičke
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 9:50:49
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj masha a si rekla, da mora biti res fullllll placa naokoli za vozičke Sem! Pa je tipo najprej izustil nekaj "ammmm" in "uuuuuu", potem pa le dodal "tole bomo morali mi še malo poštudirati kam naj vas damo". Sem se samo zahvalila in rekla da naj kar v miru študirajo, da imamo do 12:30 še nekaj časa.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 9:54:37
|
|
|
|
krtkova
|
bravo masha!!! NN - jaz kot dežurni slovnični težilec med srakami , te vljudno in prijazno in nežno in ...prosim, da uporabljaš besedo; PEKAČ, ker tale tvoja poslovenjena tujka PROTVAN mi dvigne vse kocine. Sorriiiiiiiiiiiii!!!! Sam ful res in me spomne na besedo kinderpet, za katero pa že vsi vedo, da sem alergična nanjo. Sej nisi jezna??? Lahko pa recimo napišeš: bratpfanne - sam to bo potem pomenilo ponev
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 9:59:57
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj masha a si rekla, da mora biti res fullllll placa naokoli za vozičke Sem! Pa je tipo najprej izustil nekaj "ammmm" in "uuuuuu", potem pa le dodal "tole bomo morali mi še malo poštudirati kam naj vas damo". Sem se samo zahvalila in rekla da naj kar v miru študirajo, da imamo do 12:30 še nekaj časa. To si dobro naredila. Še dobro, da tipa na drugi strani ni kap zadela in je samo jamru. Kokosova torta - nekaj sem se spomnila... če mi bo ratal razrezat zamrznjeno, jo nekaj prinesem razrezano na male grižljajčke, ok? Škoda ker nimam štirioglatih minjončkov bi lepše izgledalo. No ja. Samo boste morale takoj "pospravit" (beri pojest), ker se tista krema zgoraj tako stopi, da potem ni ok ne za oko, ne za prijemat. Ne vem kako bo izpadlo, a važno je, da je "volk sit in koza cela". Me pa prav zanima kam nas bodo dali v Sputniku. Bo teba še pot markirat do mize.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:05:13
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova bravo masha!!! NN - jaz kot dežurni slovnični težilec med srakami , te vljudno in prijazno in nežno in ...prosim, da uporabljaš besedo; PEKAČ, ker tale tvoja poslovenjena tujka PROTVAN mi dvigne vse kocine. Sorriiiiiiiiiiiii!!!! Sam ful res in me spomne na besedo kinderpet, za katero pa že vsi vedo, da sem alergična nanjo. Sej nisi jezna??? Lahko pa recimo napišeš: bratpfanne - sam to bo potem pomenilo ponev "Pejt" nekam Krti. Zate ne bo torte!!! Sorči!!! Joke! A veš kaj je najbolj hecno? Vedno sem uporabljala besedo pekač in potem so me velika večina spraševali kaj je to.... (no comment!) in sem pričela uporabljat besedo protvan. In komaj sem se jo navadila uporabljat! Res. Zdaj se npr. učim občasno pisat tu gor - piši kao što govoriš in mi je včasih kar bedno. Pogledam stran, ko pritisnem na potrdi. Mal me leta j*** in želim biti na istem "nivoju" kot ve mladenke pod 30 .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:07:06
|
|
|
|
anajrim
|
Me pa prav zanima kam nas bodo dali v Sputniku. Bo teba še pot markirat do mize. user posted image Ma jaz mislim da markacija ne bo potrebna...bodo itak vsi v nas gledali
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Hahahaha!! Krti PROTVAN PROTVAN PROTVAN!!!! Bo lazje depilirala, ce bodo ze gor stale Masha, miljonkrat ti hvala, da si poklicala!! Kot smo ze ugotovili fedeve minds think alike. Jaz bi itak pozabila ... Marjana, glede zabe sem ti vceraj pozabila odpisati. Jaz imam lupinico tudi zadaj za sovoznikovim sedezem ampak tisto glavo od zabe tako nastimas da jo vidis v vetrobranskem ali pa se obrnes nazaj in je odsev se lepsi. Stekas? Pa ne it na tabletke. To grejo hormoni v mleko. Ne? Joj, pojma nimam. Poleg tega mores nujno biti spet kmalu noseca. Kdo bo pa samostojecke nosil? No, nasa noc je bila precej podobna petkovi, ceprav ne tako hudo. Ko sem jo zbudila za hranjenje ob 12 je zacela tako kakati, da bi se mrtvega zbudila. Reva mala, ni cudno, da je bla vsa iz sebe se kaksno uro in pol. Upam, da tudi Sasi uspe na srecanje. Pa Nax se ni nic javila. Pride? In Krti pije kavo. Zaradi mene. Another one bites the dust ... MM, ne zahvaljuj se! Poporodna support group bi mogla biti z zakonom dolocena!! Bi blo pol manj poporodne depresije. Jah, D je utrujen od skrbi. Jaz ne vem kako ne stekas ... M je tudi umiral prve 3 noci, zdaj pa male tudi slisi ne vec Lepo se porihtajte in se kmalu vidimo!! No, ce bo Gal dovolil. Ocitno mu itak ni bilo do Brezovice, da te je rajsi v porodno poteral kot pa k nama na obisk
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:09:19
|
|
|
|
neka_noč
|
Nič ne zamerim, vse ok. Upam, da bo tvoj otrok uporabljal vse besede povšeči svoji materi, če ne, se bojim, boš mati dobila po***itis. Oprosti, ampak to me je zdaj prešinilo, ker moj prvi sine včasih kako tako ven "provali" da bi ga najrajši nekam... no, sunila. hm hm... Pobira svašta v vrtcu - tudi tvoj bo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:10:55
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim Me pa prav zanima kam nas bodo dali v Sputniku. Bo teba še pot markirat do mize. user posted image Ma jaz mislim da markacija ne bo potrebna...bodo itak vsi v nas gledali če ne drugo zaradi glasnosti marjanaj super za odobritev se bomo kej pomenle ja, to bodo debate drgač sm pa par tednov nazaj napisala obširen post na to temo... išči grem zdej iskat kaj dostojnega za oblečt za obisk prestolnice
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:11:35
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Hahahaha!! Krti PROTVAN PROTVAN PROTVAN!!!! Bo lazje depilirala, ce bodo ze gor stale
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:14:22
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj neka_noč jaz nas ne bik sebi vabila preveč, ker res lahko pridemo Kam boš pa dala 15 bab s trebuhi in vozižki? No ja, vsaj tašča bi imela kaj za komentirat pol Imaš prav. Tašča ima VEDNO kaj za pripomnit.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:22:17
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Hahahaha!! Krti PROTVAN PROTVAN PROTVAN!!!! Bo lazje depilirala, ce bodo ze gor stale Tale je pa legendarna!!! Masha, miljonkrat ti hvala, da si poklicala!! Kot smo ze ugotovili fedeve minds think alike. Jaz bi itak pozabila ... Malenkost!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:30:33
|
|
|
|
krtkova
|
NN - ful se mi mudi v Brazilijo, ampak tole ti pa moram napisat; midve sva generacija!!! In ne potrebujeva trudit uporabljat slenga te mladine - no vsaj ne v celoti (a ga sploh obvladava? )!! Če naju pa ne bodo razumeli zdaj, naju bodo pa čez par let!! Sej upam, da res nisi jezna, ker včasih tkole pisana beseda čist drugače zveni, kot če bi ti jo v živo povedala. Aglaia - ti se pa ne deli norca iz mene, smrkla!! zdej pa res moram iti!!! SE VIDJAMO!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:35:15
|
|
|
|
amazonka3
|
Krtkova, nazanje ko je šla MarjanaJ na brazilko in pol direkt na sračenje, je šla rodit a se spomniš???
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:37:48
|
|
|
|
marjanaj
|
Hahahaha!! Krti PROTVAN PROTVAN PROTVAN!!!! Bo lazje depilirala, ce bodo ze gor stale user posted image user posted image usta mi bodo narazen ostala! nehite! aglaia ja tabletke so cela ****, vem. pa še pri teh moraš pazit da jih res ob istem času jemlješ. kar nekaj. sej tale IUS vložek se mi tudi dobro sliši, ampak pojma nimam kaj to je in kako se to nosi? Kmalu noseča? Še en tak trebuh? Hmmm... A se ti zdi al kaj? Mojemu kar počasi dopovedujem da naj svojega sinčka edinčka razvaja, ker je to to! pupa sem se kar namučila, da sem poiskala tvoj post. kava je pa zakon! V nosečnosti in potem! Jest jo tudi kar spijem. Belo kavo sicer, ampak vseeno. Mali jo kar dobro prenaša. Po moje mu celo paše . krti po Braziliji in pred Rusijo še ne smeš rodit!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:39:36
|
|
|
|
marjanaj
|
joj tolk sem se trudila, da bi bil mali buden zdejle dopoldne, da bo spal v vozičku in bo mir, pa je me zajeb***. Je zdele dol padu in ga ne morem več obudit v življenje
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:39:57
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova NN - ful se mi mudi v Brazilijo, ampak tole ti pa moram napisat; midve sva generacija!!! In ne potrebujeva trudit uporabljat slenga te mladine - no vsaj ne v celoti (a ga sploh obvladava? )!! Če naju pa ne bodo razumeli zdaj, naju bodo pa čez par let!! Sej upam, da res nisi jezna, ker včasih tkole pisana beseda čist drugače zveni, kot če bi ti jo v živo povedala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:42:01
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj joj tolk sem se trudila, da bi bil mali buden zdejle dopoldne, da bo spal v vozičku in bo mir, pa je me zajeb***. Je zdele dol padu in ga ne morem več obudit v življenje meni tudi spi - na roki
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 10:44:35
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova NN - ful se mi mudi v Brazilijo, ampak tole ti pa moram napisat; midve sva generacija!!! In ne potrebujeva trudit uporabljat slenga te mladine - no vsaj ne v celoti (a ga sploh obvladava? )!! Če naju pa ne bodo razumeli zdaj, naju bodo pa čez par let!! Jaz sem tudi bolj pri jezikovnih nazijih. Jih še nimam 30, pa mi novorijek današnjh mladičev marsikdaj požene pritisk v višave, tako da vidve kar lepo na easy. Pa lepo po Toporišiču prosim!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 13:55:02
|
|
|
|
andrazk
|
Kakšna tiiišiiiiiiinaaaaaaa.......
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 15:38:23
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrazk Kakšna tiiišiiiiiiinaaaaaaa....... Ti se kar zezaj, boš videl, smo tko sračile, da bomo še celo popoldne utrujene
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 15:52:46
|
|
|
|
marjanaj
|
Kakšna tiiišiiiiiiinaaaaaaa.......
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 17:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nimam vec nic za povedati. Sem izpraznila svoje nebuloze. Samo zvezdico hocem.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 17:30:02
|
|
|
|
petrca2507
|
Današnje srečanje je bilo super. Lepo je bilo videt vse velike srake ter male srakice in srakoperčke. Tole je treba sigurno še kdaj ponovit. NN...ko boš imela čas, bi te prosila za recept kokosove torte. Super je bila.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.5.2010 17:45:20
|
|
|
|
neka_noč
|
Srečanje - meni je bilo odlično. In tako veliko nas je bilo. Ponovitev, ponovitev prosim! In naslednjič naj se kakšen mali srakoperček še kateri drugi mamici pokaka - moj je "odprl sezono" previjanja malih srakoperčkov na prostem. Je potem tako zelo zadovoljno spal, da je jedel šele ob 16.30 (Ziva!) , mi je skor razganl joške. Pa še bi spal, če ga ne bi zbudila, da ga prikonektam. Candy pečem špansko pito BREZ kakršnekoli salame. Petrca imam čas. Ti v naslednji post "dam" recept. Meni je tudi njami! Hvala.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?