|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
24.5.2010 9:47:06   
marjanaj
Huston we have a GO! Je reku moj G. Evo servis po 6 tednih ko user posted image ven pade je za mano. Zdej pa je že čas da dam noge narazen, preden se mojemu možu zmeša user posted image Mi je G sicer dal recept za tabletke Cerazette, samo ne vem, če bi nadaljevala s tabletkami. Je še materinčne vložke omenjal. Ah kaj pa vem. user posted image Pupa mi boš malo razložila, ti si se že informirala o tem.

krti
jest sem ugotovila, da je Brazilka kar dober trening za rojevat  user posted image

n
eka_noč jaz nas ne bik sebi vabila preveč, ker res lahko pridemo user posted image Kam boš pa dala 15 bab s trebuhi in vozižki? No ja, vsaj tašča bi imela kaj za komentirat pol user posted image

masha a si rekla, da mora biti res fullllll placa naokoli za vozičke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
24.5.2010 9:50:49   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

masha a si rekla, da mora biti res fullllll placa naokoli za vozičke user posted image user posted image user posted image

Sem! Pa je tipo najprej izustil nekaj "ammmm" in "uuuuuu", potem pa le dodal "tole bomo morali mi še malo poštudirati kam naj vas damo". Sem se samo zahvalila in rekla da naj kar v miru študirajo, da imamo do 12:30 še nekaj časa. user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
24.5.2010 9:54:37   
krtkova
user posted image user posted image user posted image  bravo masha!!!user posted image user posted image

NN - jaz kot dežurni slovnični težilec med srakami user posted image , te vljudno in prijazno in nežno inuser posted image ...prosim, da uporabljaš besedo; PEKAČ, ker tale tvoja poslovenjena tujka PROTVAN mi dvigne vse kocine.user posted image  Sorriiiiiiiiiiiii!!!!user posted image Sam ful res in me spomne na besedo kinderpet, za katero pa že vsi vedo, da sem alergična nanjo. Sej nisi jezna???user posted image user posted image user posted image  Lahko pa recimo napišeš: bratpfanne - sam to bo potem pomenilo ponev user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
24.5.2010 9:59:57   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Sem! Pa je tipo najprej izustil nekaj "ammmm" in "uuuuuu", potem pa le dodal "tole bomo morali mi še malo poštudirati kam naj vas damo". Sem se samo zahvalila in rekla da naj kar v miru študirajo, da imamo do 12:30 še nekaj časa. user posted image

To si dobro naredila. Še dobro, da tipa na drugi strani ni kap zadela in je samo jamru. user posted image user posted image

Kokosova torta - nekaj sem se spomnila... če mi bo ratal razrezat zamrznjeno, jo nekaj prinesem razrezano na male grižljajčke, ok? Škoda ker nimam štirioglatih minjončkov bi lepše izgledalo. No ja. Samo boste morale takoj "pospravit" (beri pojest), ker se tista krema zgoraj tako stopi, da potem ni ok ne za oko, ne za prijemat. Ne vem kako bo izpadlo, a važno je, da je "volk sit in koza cela". user posted image user posted image user posted image

Me pa prav zanima kam nas bodo dali v Sputniku. Bo teba še pot markirat do mize. user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
24.5.2010 10:05:13   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

user posted image user posted image user posted image  bravo masha!!!user posted image user posted image

NN - jaz kot dežurni slovnični težilec med srakami user posted image , te vljudno in prijazno in nežno inuser posted image ...prosim, da uporabljaš besedo; PEKAČ, ker tale tvoja poslovenjena tujka PROTVAN mi dvigne vse kocine.user posted image  Sorriiiiiiiiiiiii!!!!user posted image Sam ful res in me spomne na besedo kinderpet, za katero pa že vsi vedo, da sem alergična nanjo. Sej nisi jezna???user posted image user posted image user posted image  Lahko pa recimo napišeš: bratpfanne - sam to bo potem pomenilo ponev user posted image user posted image

"Pejt" nekam Krti. Zate ne bo torte!!!  Sorči!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joke!
A veš kaj je najbolj hecno? Vedno sem uporabljala besedo pekač in potem so me velika večina spraševali kaj je to.... (no comment!) in sem pričela uporabljat besedo protvan. In komaj sem se jo navadila uporabljat! user posted image Res. 
Zdaj se npr. učim občasno pisat tu gor - piši kao što govoriš in mi je včasih kar bedno. Pogledam stran, ko pritisnem na potrdi. user posted image Mal me leta j*** in želim biti na istem "nivoju" kot ve mladenke pod 30 user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
24.5.2010 10:07:06   
anajrim
Me pa prav zanima kam nas bodo dali v Sputniku. Bo teba še pot markirat do mize. user posted image

Ma jaz mislim da markacija ne bo potrebna...bodo itak vsi v nas gledali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
24.5.2010 10:08:26   
Anonimen
Hahahaha!! Krti PROTVAN PROTVAN PROTVAN!!!! Bo lazje depilirala, ce bodo ze gor stale user posted image user posted image

Masha, miljonkrat ti hvala, da si poklicala!! Kot smo ze ugotovili fedeve minds think alike. Jaz bi itak pozabila ... user posted image

Marjana, glede zabe sem ti vceraj pozabila odpisati. Jaz imam lupinico tudi zadaj za sovoznikovim sedezem ampak tisto glavo od zabe tako nastimas da jo vidis v vetrobranskem ali pa se obrnes nazaj in je odsev se lepsi. Stekas?
Pa ne it na tabletke. To grejo hormoni v mleko. Ne? Joj, pojma nimam. Poleg tega mores nujno biti spet kmalu noseca. Kdo bo pa samostojecke nosil? user posted image

No, nasa noc je bila precej podobna petkovi, ceprav ne tako hudo. Ko sem jo zbudila za hranjenje ob 12 je zacela tako kakati, da bi se mrtvega zbudila. Reva mala, ni cudno, da je bla vsa iz sebe se kaksno uro in pol. user posted image
Upam, da tudi Sasi uspe na srecanje. Pa Nax se ni nic javila. Pride?

In Krti pije kavo. Zaradi mene. Another one bites the dust ... user posted image

MM, ne zahvaljuj se! Poporodna support group bi mogla biti z zakonom dolocena!! Bi blo pol manj poporodne depresije. Jah, D je utrujen od skrbi. Jaz ne vem kako ne stekas ... M je tudi umiral prve 3 noci, zdaj pa male tudi slisi ne vec user posted image
Lepo se porihtajte in se kmalu vidimo!! No, ce bo Gal dovolil. Ocitno mu itak ni bilo do Brezovice, da te je rajsi v porodno poteral kot pa k nama na obisk user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3982
24.5.2010 10:09:19   
neka_noč
Nič ne zamerim, vse ok. user posted image

Upam, da bo tvoj otrok uporabljal vse besede povšeči svoji materi, če ne, se bojim, boš mati dobila po***itis. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Oprosti, ampak to me je zdaj prešinilo, ker moj prvi sine včasih kako tako ven "provali" da bi ga najrajši nekam...  no, sunila. hm  hm...  user posted image   Pobira svašta v vrtcu - tudi tvoj bo. user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
24.5.2010 10:10:55   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Ma jaz mislim da markacija ne bo potrebna...bodo itak vsi v nas gledali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če ne drugo zaradi glasnosti user posted image

marjanaj super za odobritev user posted image user posted image se bomo kej pomenle ja, to bodo debate user posted image drgač sm pa par tednov nazaj napisala obširen post na to temo... išči user posted image

grem zdej iskat kaj dostojnega za oblečt za obisk prestolnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
24.5.2010 10:11:35   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Hahahaha!! Krti PROTVAN PROTVAN PROTVAN!!!! Bo lazje depilirala, ce bodo ze gor stale user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
24.5.2010 10:14:22   
neka_noč
neka_noč jaz nas ne bik sebi vabila preveč, ker res lahko pridemo user posted image Kam boš pa dala 15 bab s trebuhi in vozižki? No ja, vsaj tašča bi imela kaj za komentirat pol user posted image

Imaš prav. Tašča ima VEDNO kaj za pripomnit.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
24.5.2010 10:22:17   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Tale je pa legendarna!!! user posted image user posted image user posted image

Masha, miljonkrat ti hvala, da si poklicala!! Kot smo ze ugotovili fedeve minds think alike. Jaz bi itak pozabila ... user posted image
Malenkost! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
24.5.2010 10:30:33   
krtkova
NN - ful se mi mudi v Brazilijo, ampak tole ti pa moram napisat; midve sva generacija!!! user posted image user posted image In ne potrebujeva trudit uporabljat slenga te mladine - no vsaj ne v celoti (a ga sploh obvladava?user posted image )!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Če naju pa ne bodo razumeli zdaj, naju bodo pa čez par let!!user posted image user posted image user posted image

Sej upam, da res nisi jezna, ker včasih tkole pisana beseda čist drugače zveni, kot če bi ti jo v živo povedala.user posted image user posted image

Aglaia - ti se pa ne deli norca iz mene, smrkla!!user posted image user posted image
zdej pa res moram iti!!!

SE VIDJAMO!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
24.5.2010 10:35:15   
amazonka3
Krtkova, nazanje ko je šla MarjanaJ na brazilko in pol direkt na sračenje, je šla rodit user posted image user posted image user posted image  a se spomniš???

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
24.5.2010 10:37:48   
marjanaj

user posted image user posted image user posted image usta mi bodo narazen ostala! nehite! user posted image user posted image user posted image

aglaia ja tabletke so cela ****, vem. pa še pri teh moraš pazit da jih res ob istem času jemlješ. kar nekaj. sej tale IUS vložek se mi tudi dobro sliši, ampak pojma nimam kaj to je in kako se to nosi? user posted image Kmalu noseča? Še en tak trebuh? Hmmm... A se ti zdi al kaj? Mojemu kar počasi dopovedujem da naj svojega sinčka edinčka razvaja, ker je to to!

pupa sem se kar namučila, da sem poiskala tvoj post.

kava je pa zakon! V nosečnosti in potem! Jest jo tudi kar spijem. Belo kavo sicer, ampak vseeno. Mali jo kar dobro prenaša. Po moje mu celo paše user posted image .

krti po Braziliji in pred Rusijo še ne smeš rodit!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
24.5.2010 10:39:36   
marjanaj
joj tolk sem se trudila, da bi bil mali buden zdejle dopoldne, da bo spal v vozičku in bo mir, pa je me zajeb***. Je zdele dol padu in ga ne morem več obudit v življenje user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
24.5.2010 10:39:57   
neka_noč

NN - ful se mi mudi v Brazilijo, ampak tole ti pa moram napisat; midve sva generacija!!! user posted image user posted image In ne potrebujeva trudit uporabljat slenga te mladine - no vsaj ne v celoti (a ga sploh obvladava?user posted image )!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Če naju pa ne bodo razumeli zdaj, naju bodo pa čez par let!!user posted image user posted image user posted image

Sej upam, da res nisi jezna, ker včasih tkole pisana beseda čist drugače zveni, kot če bi ti jo v živo povedala.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
24.5.2010 10:42:01   
neka_noč

joj tolk sem se trudila, da bi bil mali buden zdejle dopoldne, da bo spal v vozičku in bo mir, pa je me zajeb***. Je zdele dol padu in ga ne morem več obudit v življenje user posted image

meni tudi spi - na roki
user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
24.5.2010 10:44:35   
Masha_M

Jaz sem tudi bolj pri jezikovnih nazijih. user posted image user posted image user posted image Jih še nimam 30, pa mi novorijek današnjh mladičev marsikdaj požene pritisk v višave, tako da vidve kar lepo na easy. Pa lepo po Toporišiču prosim! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
24.5.2010 13:55:02   
andrazk
Kakšna tiiišiiiiiiinaaaaaaa....... user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
24.5.2010 15:38:23   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: andrazk

Kakšna tiiišiiiiiiinaaaaaaa....... user posted image

Ti se kar zezaj, boš videl, smo tko sračile, da bomo še celo popoldne utrujene user posted image user posted image

(odgovor članu andrazk)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
24.5.2010 15:52:46   
marjanaj
Kakšna tiiišiiiiiiinaaaaaaa.......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
24.5.2010 17:09:48   
Anonimen
Jaz nimam vec nic za povedati. Sem izpraznila svoje nebuloze. Samo zvezdico hocem.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
24.5.2010 17:30:02   
petrca2507
Današnje srečanje je bilo super. Lepo je bilo videt vse velike srake ter male srakice in srakoperčke.

Tole je treba sigurno še kdaj ponovit. user posted image

NN...ko boš imela čas, bi te prosila za recept kokosove torte. Super je bila. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
24.5.2010 17:45:20   
neka_noč
Srečanje - meni je bilo odlično. In tako veliko nas je bilo. user posted image user posted image user posted image   Ponovitev, ponovitev prosim! user posted image
In naslednjič naj se kakšen mali srakoperček še kateri drugi mamici pokaka - moj je "odprl sezono" previjanja malih srakoperčkov na prostem.
Je potem tako zelo zadovoljno spal, da je jedel šele ob 16.30 (Ziva!) , mi je skor razganl joške. Pa še bi spal, če ga ne bi zbudila, da ga prikonektam. user posted image

Candy pečem špansko pito BREZ kakršnekoli salame. user posted image

Petrca imam čas. Ti v naslednji post "dam" recept. Meni je tudi njami! Hvala.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?