neka_noč
|
Še eno večerno javljanje. Končno je vse postorjeno, le polikano ni - je prevroče, da bi likala. Mulčka spita.. moj je pred TV-jem, jaz bom pa vsak čas dol padla. Sem totalno utrujena. Ta vročina mene ubija. (Tu notri imamo že sedaj 25 st.C! Kaj šele bo. Dobro da imamo klimo, a vseeno.) Anajrim lepo te je bilo spoznat, pa tebe Masha tudi. Si se tako za Petrco skrivala, da sem šele na koncu dojela, da si ti tam - zame nova in tvoj dragi tudi. No, njega sem takoj opazila (edini moški med samimi ženskami - blažen med ženami ), le nisem vedela kam/h kateri spada. Načeloma se sama moškim za mizo polno žensk ne predstavljam, zato sem uvidevno počakala in videla kam spada... potem pa ni bil problem. Upam, da ne zamerita. Navadno pa ja, kar "napadem" in se predstavim. Anajrim zdaj te ne bom mešala. Obljubim. Zatečene noge - sama sem si blažila simptome z dvigom nog, ter masažo nog zv. s kremo, ki vsebuje kafro,... kaj vem kaj še. Pomagalo je - momentalno. Kaj več ne. Žal. Bo treba kar potrpet. Je pa grozno. V svoji prvi nosečnosti, sem , ko sem prišla k mojim staršem na kosilo/obisk, ves čas "visela" v kopalnici pri bideju .... sem iz pisarne vzela stol na koleščkih, se "sparkirala" pred bide, ter odprla mrzlo vodo, ki je ves čas tekla po mojih zatečenih nogah. Na koncu je bila voda že ledena, ampak meni je tako pasal. Sem imela pa res zelo zatečene noge - kot bi imela zadaj pri petah ventilčke od blazine za napihnit in bi nekdo napihal moje noge... je bilo grozno. Ko je sestra dala svoje noge zraven je izgledal, kot da je ona podhranjena oz. da je ušla iz Dahava. ( kako se že napiše??? Dachau ) Te razumem... Naj te drži gor . Krti sem razmišljala in upam, da te nisem prizadela s tistim o velikosti rite. Res sem mislila nase kar sem povedala in upam, da ni izpadlo žaljivo zate. Nisem niti najmanj mislila karkoli drugega. Itak te pa nisem nič videla v rit. Samo v bušija. Buši pa je zrasel. Je, ja. To pa. Lep, velik in zaobljen buši. Še malo in se ga boš znebila. Danes? Hm, hm.. Ne, ne še. Še malo. Čisto malo. Vem da ti je zoprno, ker ko se spomnim kako je bilo meni, sem prav vesela, da je konec. Zdrži punca. Itak boš morala. Za vse, a ne? Nič, vse lepo pozdravljam. Srakice mirno noč želim vsem.
|