|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
24.5.2010 17:47:09   
neka_noč
Agalia evo, jaz tud zbiram zvezdice... user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
24.5.2010 17:54:26   
marjanaj
babuške enim sem že poslala mail s slikcami iz današnjega sračenja, ampak nimam mailov od vseh!

dajte mi na ZS mail sporočit, da vam jih pošljem user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
24.5.2010 17:59:42   
neka_noč
.... zdaj pa zares.

KOKOSOVA TORTA

Potrebujemo;

5 beljakov
1 jogurtov lonček sladkorja
150g kokosove moke

ter

200g jedilne čokolade
1 žlica vode
5 rumenjakov
0,25l sladke smetane

Postopek;

Beljake stepemo, med stepanjem postopoma dodajamo sladkor, v trd sneg. Na rahlo vmešamo kokosovo moko, maso poravnamo v tortni model, ter spečemo v 20-ih minutah vnaprej na 180 st.C segreti pečici.

Med tem stopimo nad soparo ali v mikrovalovki  čokolado z dodano žlico vode, vmešamo rumenjake, ter ohlajeno dodamo še v trdo stepeno smetano.

S tem prelijemo ohlajeno testo, ter ga postavimo, s tortinim modelom vred, v zamrzovalnik.

Pred serviranjem previdno odstranimo obroč tortnega modela, ter odtajamo torto pri sobni temperaturi.

P.s.: Namesto jedilne čokolade lahko uporabimo katero drugo - npr. Milko (navadno),.. Jedilna da preveč grenak okus.
Ter lahko delaš npr. v štirioglatem pekaču in tudi dvojno "dozo" sestavin - torej imaš več in za dlje časa.
"Intermeco"; Preden vse narediš preveriš kateri pekač ti gre v zamrzovalnik!

DOBER TEK!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
24.5.2010 18:03:25   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

babuške enim sem že poslala mail s slikcami iz današnjega sračenja, ampak nimam mailov od vseh!

dajte mi na ZS mail sporočit, da vam jih pošljem user posted image

Pridna si! Carica si!  user posted image   Ti pošljem svojega na ZS. Hvala že vnaprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
24.5.2010 19:57:34   
krtkova
user posted image user posted image  za NN, ker je takooo lepo uporabljala besedo; pekač!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm še v enem kosu. Sm pa tko utrujena, da sm ob prihodu iz srečanja padla v posteljo,in zdej sm na kavču že celo popoldne, ker me vse tišči in komaj diham. Danes ni moj dan!! user posted image

Zato samo eno hitro javljanje, da veste da sm še živa.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
24.5.2010 20:44:32   
anajrim
Ojla!

Evo tudi mene!

Imam zatečeno noge da je kaj! katera ve kaj pomaga...kaj naj naredim...grrrr!

Ful sem vesela da sem končno dala obraze k telim postom...res je bilo super...naslednjič pa ponovimo vsekakor...predlagam kar drug teden???

Super ste...pa malčki kak so luštni...pa trebuhi...hehehe

no ja ubistvu nimam kaj napisat...grem

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
24.5.2010 22:02:27   
neka_noč
Še eno večerno javljanje.

Končno je vse postorjeno, le polikano ni - je prevroče, da bi likala.
Mulčka spita.. moj je pred TV-jem, jaz bom pa vsak čas dol padla. Sem totalno utrujena. Ta vročina mene ubija. (Tu notri imamo že sedaj 25 st.C! Kaj šele bo. Dobro da imamo klimo, a vseeno.)

Anajrim lepo te je bilo spoznat, pa tebe Masha tudi. Si se tako za Petrco skrivala, da sem šele na koncu dojela, da si ti tam - zame nova in tvoj dragi tudi. No, njega sem takoj opazila (edini moški med samimi ženskami - blažen med ženami user posted image ), le nisem vedela kam/h kateri spada. Načeloma se sama moškim za mizo polno žensk ne predstavljam, zato sem uvidevno počakala in videla kam spada... potem pa ni bil problem. Upam, da ne zamerita. Navadno pa ja, kar "napadem" in se predstavim. 

Anajrim zdaj te ne bom mešala. user posted image Obljubim.
Zatečene noge - sama sem si blažila simptome z dvigom nog, ter masažo nog zv. s kremo, ki vsebuje kafro,... kaj vem kaj še. Pomagalo je - momentalno. Kaj več ne. Žal. Bo treba kar potrpet. Je pa grozno. V svoji prvi nosečnosti, sem , ko sem prišla k mojim staršem na kosilo/obisk, ves čas "visela" v kopalnici pri bideju .... sem iz pisarne vzela stol na koleščkih, se "sparkirala" pred bide, ter odprla mrzlo vodo, ki je ves čas tekla po mojih zatečenih nogah. Na koncu je bila voda že ledena, ampak meni je tako pasal. user posted image Sem imela pa res zelo zatečene noge - kot bi imela zadaj pri petah ventilčke od blazine za napihnit in bi nekdo napihal moje noge... user posted image je bilo grozno. Ko je sestra dala svoje noge zraven je izgledal, kot da je ona podhranjena oz. da je ušla iz Dahava. (user posted image kako se že napiše???  Dachau user posted image ) Te razumem... user posted image user posted image user posted image user posted image Naj te drži gor user posted image . user posted image

Krti sem razmišljala in upam, da te nisem prizadela s tistim o velikosti rite. Res sem mislila nase kar sem povedala in upam, da ni izpadlo žaljivo zate. Nisem niti najmanj  mislila karkoli drugega. Itak te pa nisem nič videla v rit. Samo v bušija. Buši pa je zrasel. Je, ja. To pa. Lep, velik in zaobljen buši. user posted image Še malo in se ga boš znebila. Danes? Hm, hm.. Ne, ne še. Še malo. Čisto malo. user posted image Vem da ti je zoprno, ker ko se spomnim kako je bilo meni, sem prav vesela, da je konec. Zdrži punca. Itak boš morala. Za user posted image vse, a ne? user posted image

Nič, vse lepo pozdravljam. Srakice mirno noč želim vsem. user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
24.5.2010 22:05:36   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Ful sem vesela da sem končno dala obraze k telim postom...res je bilo super...naslednjič pa ponovimo vsekakor...predlagam kar drug teden???

Ti bi že drug teden? user posted image   Kar se mene tiče lahko. Itak imam čas in voljo. user posted image

Nočko

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
24.5.2010 22:08:48   
candy24

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Candy pečem špansko pito BREZ kakršnekoli salame. user posted image

Kako si ti pozorna... Hvala. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
24.5.2010 22:18:42   
candy24
Ubogam marjano in se javljam - samo da pozdravim. user posted image Zdravo! user posted image

Danes je bilo super. user posted image Vse vas je bilo lepo videt.

Anajrim tudi jaz imam noge kot šunke - sem šele zdaj opazila - zato grem kar v vodoravni položaj...

Lahko čez noč.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
24.5.2010 22:20:48   
krtkova
NN - jst se sploh ne spomnim, da si kej komentirala mojo rit.user posted image user posted image  Ampak tud če si jo, ti tud pod razno nič ne zamerim, ker halo??? če se lahko šalim na tvoj račun v zvezi s pekačem, potem imaš ti vso državljansko pravico, da se spraviš na mojo rit.user posted image user posted image user posted image  Pa saj me že tok poznaš, da veš, da sm za vse take štose. Torej; nisem skregana s tabo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram pa žal povedat, da nič ne kaže na rojstvo otroka na Dan mladosti, kljub temu, da imam danes zelo težek nosečniški dan. Ne vem, zakaj, ampak tok kokr pa dons težko prenašam vse tegobe (trebuh, zgaga, zatekanje, simfiza,tiščanje, neprijetni premiki otroka, ki ima malo prostora,...) pa še ne.

Zatekle nogice - meni zatekajo, a na srečo ne fullllllllllll. Jih pač dvignem, moj jih vsak zvečer zmasira (mal sicer jamra zraven, kar se mi ne zdi fer, glede na to, da večino tegob vendarle jaz prenašam, ampak se potem sprijazni in zmasira). Mislim pa, da je to pač zadeva, ki paše k nosečnosti in nimamo kaj.

aja, jutri napovedujejo 27 stopinj!! jaz bom v spalnici cel dan - ker je najhladnejši prostor!!user posted image user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
24.5.2010 22:24:40   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jst sm še v enem kosu. Sm pa tko utrujena, da sm ob prihodu iz srečanja padla v posteljo,in zdej sm na kavču že celo popoldne, ker me vse tišči in komaj diham. Danes ni moj dan!! user posted image

Zato samo eno hitro javljanje, da veste da sm še živa.

Sam zato sm se prklopla, da bi vidla, če si že rodila, ti pa tkole, doma poležavaš pa to user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
24.5.2010 22:24:55   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

Candy pečem špansko pito BREZ kakršnekoli salame. user posted image

Kako si ti pozorna... Hvala. user posted image

Ni za kaj. AMPAK sem pozabila soliti... user posted image (Tud men se to zgodi. user posted image )

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
24.5.2010 22:29:04   
neka_noč
Krti ne, ne. Nisem komentirala tvojo rit. Govor je bil o tvojem trebuhu, ko sta z Mkbk želeli "menjat" velikosti bušijev,.... pa je potem prišlo ven nekaj na to temo glede riti ... in je izpadlo, da komentiram tvojo, a sem svojo.... Pa saj ni važno. Je mimo. Važno je, da nisi skregana z mano. user posted image user posted image user posted image

In v vednost - danes je bilo 29 st. C!!!! user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
24.5.2010 22:29:44   
neka_noč
Zdaj pa grem , res grem. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
25.5.2010 0:04:24   
krtkova
sem vam fouš, če že spiteuser posted image

sam sporočam, da je MM super, da se uvajajo doma v domači biorotem. IN sm ji povedala,da smo jo danes pogrešale in sm ji preposlala fotke. Naslednjič bo zagotovo že zraven.

jaz grem tudi počasi spat...no, vsaj probat.user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
25.5.2010 6:22:11   
neka_noč
Dobro jutro user posted image

Upam, Krti, da si uspela spat. Ko boš rodila boš ti tako kot jaz, vsaj mislim in upam, namreč boš vajena nočnega vstajanja, ker že sedaj praktično nič ne spiš. Oz. boš z user posted image več spala kot zdaj. user posted image

Drugače pa je bila ta noč meni kar se tiče spanja odlična, kar se tiče dojenja z Žakom pa katastrofa, ker sem si morala črpat mlek - mali je veselo spal (sem ga zbujala Marjanaj - žgečkala pod bradico, nogici, dvigovala iz posteljice, malo porukala, prižgala luč - nič, bil je ko mumija in spal user posted image To se mi je zgodilo prvič, da mi ga ni uspel zbudit!). Meni je pa joško skor raznesel tolk je bila že trda od mleka. HB, da imam (sposojeno) pumpico!
Ziva res si moram kupiti eno flaško in čez dan dodajat čajček za žejo, drugače bo katastrofa s temi mojimi joški! Čez dan stimulira mleko, da je joj,ker stalno gor visi, ponoči pa spi. Super je, da ponoči spi, le čez dan ga moram mal dol dat, da ne bo tako stimuliral mleka.
No, zdaj ga pridno dajem v skrinjo. Mleko namreč. Bo kasneje za kašice delat. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
25.5.2010 6:26:06   
neka_noč
Super za MM, da je doma in se rihtajo. user posted image user posted image user posted image Hvatajo ritam! user posted image
Krti tebe to čaka vsak čas. A si šla že rodit? user posted image Polna luna je 28-ega. user posted image Sicer pa, saj veš, tukaj čakamo, da nas obveščaš s poti v P. user posted image user posted image user posted image Boš imela lpt kar v naročju, nam pisala in predihavala. user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
25.5.2010 6:35:46   
mkbk
evo...jst tud že pokonc!!! grrrrr ker tamal še spi!!!

Včeri popoldne smo šli v zoo, sva z mojim kupila kar letne karte..se je imel Filip ful fajn, pa čist ga je presunu en kakadu, ki se je drl kot norec, Filip se ga je tolk bal, da mu je šlo na jok, ssploh ko je tista žival začela prhutat s krili, ampak moj sine se ni dal odnesti stran od kletke - ko smo končno šli, je bil še glasnejši kot kakadu, tamal je bil pa v bistvu zaradi tistega dretja ptičevega čist naživciran in je rabil ene 20 min, da se je še on nehal dret..user posted image

MM ja prav imajo - pogrešale smo te, ampak dobr no, naj ti bo, če maš že vsaj kak pameten razlog za izostanekuser posted image ...ej a si ti zdaj že čisto nehala otekat? Jst sm se danes zjutraj zbudila s tolk otečenimi blazinicami na stopalih, da komaj hodim...user posted image Še noben celodnevni šoping mi ni kej takega povzorčil, halo?

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
25.5.2010 6:36:39   
mkbk

o, vsaj NN je že med živimi user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 25.5.2010 6:37:03 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
25.5.2010 7:42:48   
neka_noč
Jep.. user posted image

user posted image ne vem kaj je malemu, noče se dojit... user posted image Še malo čakam, potem bo treba spet pumpat - mi jo bo razneslo. Sploh mi ni jasno kaj se dogaja. Mali bi moral bit lačen user posted image Še ni jedel. Nič mi ni jasno.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
25.5.2010 8:21:10   
mkbk
sej veš....en dan gre mal bolj v promet hrana, drug dan pa malo manj user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
25.5.2010 8:25:04   
anajrim
Evo tudi mene v pokončnem položaju...heheeh

Ja včeraj je bilo res super...slike so pa fantastične...hvala marjanaj...

Grem pomivat okna dokler vročina ne pritisne...

se javim ko spucam

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
25.5.2010 8:32:00   
andrazk

No, njega sem takoj opazila (edini moški med samimi ženskami - blažen med ženami user posted image ), le nisem vedela kam/h kateri spada.

Pomanjkanje trebuha je pri meni res bolj opazno, tako da ni težav. :)

Načeloma se sama moškim za mizo polno žensk ne predstavljam, zato sem uvidevno počakala in videla kam spada... potem pa ni bil problem. Upam, da ne zamerita. Navadno pa ja, kar "napadem" in se predstavim. 

Pri množici žensk tudi jaz raje počakam, da ni vsiljivo (kaj pa veš kaj jim gre po glavi, mlade mamice, teritorialne ipd... user posted image ), pa smo zrihtali.
Zdaj se pa igramo memory: kateri obraz spada h kateremu imenu in bonus točke dobiš če uganeš še nick. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
25.5.2010 8:33:33   
mkbk
Še dobro da sm se spomnila, bom kar tle vprašala...a ma kera kakšno idejo - midva z mojim user posted image mava v sredo obletnco poroke...jst pa prazno glavo, pa ful bi mu dala kako luštno darilo, samo jst za tipe nikol nevem kaj jim kupit user posted image , za ženske mi je ful lažje... ANY IDEAS, prosim, prosim!

Pa toook sm lačna, še vedno se mi v glavi prikazuje un krožnik od MAshe z motovilcem in krompirčkom lepo pečenim in zelenjavo in sirčkom... Masha, dej reč da je blo zanič, pa bom dala mir!!!user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 25.5.2010 8:34:20 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?