Anonimen
|
Aaaa, kje ste vse?! Joj joj, kaka slaba mati sem, da sem za racunalnikom, zunaj pa taksno lepo vreme ... Mi smo bili danes prvic v trgovini! Mala je bila sicer v lupinici na ogrodju od vozicka, ampak se je imela prav lepo. No, mislim vsaj, glede na to, da je prespala soping za 185 eur (wtf?! ). Zdaj pa foter spet xbox igra, mala pa spi v lezalniku. Cakamo na zacetek finala lige prvakov. Bomo navijali, ceprav sta obe ekipi bedni Vceraj sem sla potem res Herija Poterja igrat, namesto da bi sla spat. Ob 1 sem malo zbudila, da jo nahranim. Sva skupaj zaspale v postelji do 2. Potem sem jo prestavila v njeno posteljico in se je cist prebudila in zurirala do pol 5 zjutraj. Jaz sem bila cist obupana. Se dobro, da se je M naspal na kavcu do 2, da jo je potem on 3 ure nosil okoli. Jaz sem spala na obroke in znorevala. Ob 5 pa je zaspala kot da nic ne bi bilo. Danes je spet nadpridna. Ampak ce mi misli ponoci spet stale delati, resno razmisljam o tem, da si scrpam mleko in grem v dnevno spat. Potem pa naj M dela kar hoce. Ona je njemu "tako lustna, da ne more biti jezen nanjo, ker ne spi". Oh ja, jaz sem pa lahko ... Spet jamram. Badmama (a ne pupa?) V ponedeljek se torej vidimo! Amazonka, ti kar pripelji ta malo s sabo. Jo bom vprasala kaj se dogaja pri vas, da je mati ful srecna, da bo naslednji fantek. Haha, hecam se no! Ne bo imela travm zaradi mene (upam). Aja, sporocam, da prideta tudi Cojka in Tian! Nima nic casa se javiti, ker imata veliko druzino in dosti prijateljev, ki se zdaj niso vsi malega videli in sta skoz nekje po obiskih in piknikih. Kaj pa Nax? Saj vem, da ima delo s krstom ampak bom se njej zatezila, da pride z malim. A bomo v lupinicah imele male ali v vozickih? Bo sploh prostor za toliko vozickov, lupinic in bajsik? Uf, se dobro, da je MM v porodnisnici Krti, cestitam za enomestno stevilko. Ceprav ne vem kaj si prestrasena. Saj ves, da bos 6.6. rodila. Kako je bil piknik? Sori, ker nam ni uspelo priti. Tezka noc je unicila cel plan dneva. Btw, vajina zaba za v avto je awesome!! Sicer je mala ne brca, ampak sem si jo tako nastimala, da bom malo lahko vidla v speglu. Se ze boljse pocutim
|