|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
23.5.2010 15:24:22   
neka_noč
Meni je tudi rekel, da sem bunka ....  pa sem mu rekla, da naj sebe pogleda, ker jaz sem noseča (takrat bila) on pa je debel, ker se je sam zanemaril..user posted image Sem pa rekla (ko sem imela oblečeno tisto srebrno jakno), da sem novoletna bunka. user posted image user posted image user posted image
Pa kaj te briga, boš potem hujšala.
Po tem se ne boš redila, ker je zelenjava in je veliko boljše kot če bi npr. jedla kruh ali piškote. Sama sem navdušena nad njo zato, ker mi velikokrat zmanjka časa da bi kaj skuhala ali pojedla in je to krasna rešitev. Prej sem posegla po jogurtu in kruhu. Največkrat  kruhu in sem šla gor 2 kg, no , zdaj sem pa šla že dol tisti dve kili in imam še namen it. To pa tako, da bom kuhala oz. pripravljala zadeve, ki so na hitro in easy za narest, ter niso kalorične oz. so nasitne... Ta teden imam namen še brskati po receptih in si bom pripravljala. Če boš želela ti bom kaj posredovala... user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
23.5.2010 15:32:02   
neka_noč
Mkbk sem ti dolžna še odgovorit glede kapljic. Dajem BioGaia kplj. in mu pomagajo. Sem mu jih že prej dajala bolj neredno in 5 kplj. naenkrat, pa ni pomagalo. Zdaj dajem redno; in sicer 3 kplj. zj. , ter 2 kplj. pop. ko se pričnejo krčki.
Tile krčki so grozni. Tudi sama pojem tako kot Aglaia več zadev naenkrat in potem ugotavljam kaj bi lahko bilo. user posted image Do sedaj se ziher, da zelene solate absolutno ne smem , ker je katastrofa po njej. Bom ponovno naredila tako, da je ne bom jedla ene 10 dni, nato ponovno poskusila in videla reakcijo. Upam, da bo ok in jo bom lahko jedla, ker jo obožujem.

Aglaia prej sem se spomnila kaj je z Zojo. Mislim, da je v puberteti. user posted image Naš Žak je nekoliko starejši od nje in gre zdaj ven iz pubertete - mazoljči počasi izginjajo. user posted image
Je pa imel Žak prav tiste mazoljčke, ki so na koncu že kar malo gnojni. Bljek! Res mi je izgledal ko en pubertetnik.
Bo minilo, bo minilo Agalia. Ni pa nič kaj lepo videt mazoljastega user posted image . Luk ni bil, Žak pa ful. Tako je. Se bo sčistila - to so tvoji hormoni.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
23.5.2010 15:40:37   
neka_noč
ŠPANSKA PITA

Potrebujemo;

3 jajca
15 dag na kocke narezane šunke
15 dag na kocke narezanega sira
15 dag na kocke narezanih kislih kumaric
1 jogurtov lonček mleka
1/2 jogurtovega lončka olja
2 jogurtova lončka moke
pecilni prašek
ščepec soli

Postopek;

Stepeš jajca, dodaš mleko, olje, moko, pecilni prašek, sol. Ko zmešaš dodaš šunko, sir, kumarice. Vse zmešaš in zliješ v pomaščen ali s peki papirjem obložen pekač.
Pečeš na 200 st.C približno 20 minut . Ko je pečeno razrežeš na kocke. Ponudiš vročega ali hladnega.

P.s.: Namesto šunke lahko daš drugo salamo. Karkoli. Jaz sem dala npr. piščančjo posebno, ker doječe mamice ne smemo šunke.
Namesto lončka mleka sem dala 1/2 jogurtovega lončka jogurta in 1/2 jog. lončka kisle smetane.
IN nisem dala celega, temveč le pol pecilnega praška.
TER notri sem dodala bučke, paradižnik, blitvo, koruzo. Narezano na kocke. Lahko dodajaš karkoli imaš pri roki. Tudi papriko,... čebulo, por... karkoli od zelenjave - kar imaš pri roki.

DOBER TEK!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
23.5.2010 17:23:42   
MaliMišek
Hojla srakice user posted image user posted image !

Najprej hvala vsem za lepe želje in čestitke!

Z Galom sva danes prišla domov in smo vsi trije srečni user posted image . Nisem uspela še veliko prebrat, žal mi je edino da se v ponedeljek ne vidimo user posted image !

Pridem še!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
23.5.2010 18:16:51   
pupa*81
hej hej!

evo danes smo bli pa dovolj pri močeh za dooolg sprehod, je prou pasalo user posted image

ja, aglaia, smo se tudi mi naspali user posted image tiste mozoljčke je naša tudi dobila 'pozno' user posted image šele pri 3 tednih, pa tudi temence je šele 2 dni nazaj pridelala user posted image tako da jutri bo imela prhljaj in bom izpadla totalno badmama k ne kopam svojega otroka dovolj redno user posted image

neka_noč zakaj pa šunke ne smemo user posted image

MM jeeee, lepo da si se oglasila, pa super da ste doma user posted image sej bomo še posebej zate srečanje priredile k boš šla ven user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
23.5.2010 19:42:13   
Anonimen
Juhu.

Evo nas nazaj. Bilo je fino. Zojo smo vmes tudi v gostilno odpeljali. Brez problema zdrzi eno uo cisto tiho in mirno v vozicku. Potem pa se zacne premikati (se vedno tiho sicer), kar mi malo moti koncentracijo. Torej imamo jutri vsaj eno uro casa za kvaliteten cvek. Vesela sem user posted image

Neka noc, jaz bom tudi probala to pito. Zakaj ne smemo sunke? Jaz sem slisala samo, da pazi s cebulo, cesnom, ker so premocna zivila in se v mleku cuti.
Bio Gaia pa midva dajeva pred vsakim obrokom na zlicko, dudo ali pa na bradavico. Tako, da nekaj sicer stece mimo ampak mala poje vec kot 5 kapljic na dan. Kar mi je prodajalka v lekarni (in internet) rekla, da ni nic narobe. Sicer pa te kapljice niso glih proti krcem ampak so probiotiki in so notri bakterije za vzpostavljanje crevesne flore, kar posledicno pripomore k manjsim krcem. Nimajo pa istih sestavin, kot lekarniske (sladke) kapljice.

Aja, se to. Tasca je z izjemnim zanimanjem opazovala previjanje, tako da sem se jaz kar pobrala in prepustila moza temu pocetju. Ko pa sem malo zacela dojiti pa je prisla pred vrata sobe in hotela notri in HVALABOGU (in ostalim nadzemeljskim bitjem!!) za mojega moza, ki ji je jasno povedal, da se Zoja doji in da naj pocaka, da pridemo ven iz sobe in se bomo potem pogovarjali, razen ce je kaj nujnega. Se je pobrala stran in je blo vse v redu. Joj joj, kako mu zavidam jajca user posted image user posted image

MM, kot sem ti ze rekla. Vse je ok in vse je normalno, dokler si ti kul. Srecanje bomo pa tudi zate naredile. Zate pa za Krti in za Mkbk. Potem pa po mesecih naprej.

Pupa, kako temenca? A ni to tako, da se to dobi v prvem mesecu in ce se ne je vse ok. Aaaa, zdaj me bo pa se to skrbelo. Sploh najine dve, ki imata dolge lase. Pa ja no, zdaj bo mala vsa mozoljasta. Prav fuj zgleda. user posted image

Wo ist Krti? user posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3931
23.5.2010 19:44:16   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Amelie kaj ga zdaj (spet) nekaj biksaš?! user posted image valda boš prišla! Enkrat je vedno prvič! Pridi, pridi! Si toplo vabljena. user posted image

Hahahahaha!!! To pa bo pomota NN. Anajrim se nam boji pridruziti. Zgoraj omenjena se od "you know what" ne oglasa vec ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
23.5.2010 20:16:27   
krtkova
aglaia - hvala za skrb! Sam sm bla na praznovanju 99 letnice babice in sm ob prihodu domov direktno zadremkala,ker sm ponoč spala 5 ur in to z 100 obiski WC-ja. Torej jako slabo spanje!!!

Sm OK, brez skrbi, nič se ne dogaja.user posted image  Simfiza ima spet svoje dneve in me tko boli, da ko ležim kr mal na glas jamram.

Sem pa ful vesela, da je obisk uspel, dojenje uspelo, Zoja pa kljub puberteti pridna. A veš, da mam tud jst največ mazoljev na bradi. Grozna sm!!!!

MM - kako je Galu všeč Bežigrad????? Bolje, da mu je, ker je izdja potnega lista zanj še v postopku in če se bo kaj pritoževal (beri; ne bo pridno spal ponoči), bomo na komisiji še enkrat pregledali vlogo!!user posted image user posted image

mkbk - jutri te pokličem, ko končam pri kozmetičarki!!!

Lase bi si morala iti umiti, pa sm še tok munjena od dremkanja, da niti glave čez rob banje ne morem dati.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
23.5.2010 20:16:57   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Amelie kaj ga zdaj (spet) nekaj biksaš?! user posted image valda boš prišla! Enkrat je vedno prvič! Pridi, pridi! Si toplo vabljena. user posted image

Hahahahaha!!! To pa bo pomota NN. Anajrim se nam boji pridruziti. Zgoraj omenjena se od "you know what" ne oglasa vec ... user posted image user posted image user posted image

se mi je zdel, da napačno vabi!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
23.5.2010 20:21:19   
Anonimen
Samo sporocam, da se Candy mogoce pride jutri. NN, ti jo bolj poznas, daj jo prepricaj, da res pride, ker bi jo jaz rada spoznala!

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
23.5.2010 20:39:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

Ljubljančanke, mal se vam rinem v temo, ker imam "ljubljansko specifično" vprašanje user posted image

Sicer sem tudi sama iz Lj, pa se izobražujem o vozičkih, zelo sta mi všeč 2: Mutsy 4rider in PP Skate 2010. A katera ima mogoče ali pa pozna koga s skate-om? Namreč a ta stvar gre po stari Lj in po poti spominov, recimo kjer teren ni gladek? Mutsy bi šel, kaj pa skate? To me edino še matra.

Joj, jaz poznam samo Mutsy in ta bi ziher sel, ker ga imajo eni nasi kolegi in gredo povsod z njim. Se sicer malo pritozujejo, ker je kar velik (za po mestu imajo eno manjso marelo) ampak naceloma je to terenski vozicek. PP Skate pa ne poznam. Sori.

Pa pridruzi se nam!! Smo kar sprejemljive. Se mi zdi. Upam user posted image

Ej, ampak resno. Zakaj nobena nova noce zraven? Kot da ni vec nosecnic v lj razen vas. Come on ...

(odgovor članu pikizenc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3936
23.5.2010 21:04:24   
pupa*81
aglaia super za previjanje in dojkanje (ne, ni blo toporišiča zraven, sm kar sama izumila user posted image ) mene tudi zmoti k tamala muva, duda pa pomaga user posted image ja temenca user posted image jst sm bla tudi paf, kaj zavraga je fasala, pa izkušene mame pravijo da so to temenca (pri 2 mesecih, wtf?!) user posted image bo še jutri kjera izkušena mama pogledla pa povedla, da se ne bo aglai odrolalo user posted image

ja jst sm tudi čudno gledala kako to da pride amelie iz štajerske (al s kje že) user posted image

krti fajn da si ok, ajde čupo oprat, moja se lihkar suši user posted image

ja, aglaia to se tebi sam zdi da smo normalne, k smo same zmešane na kupu user posted image user posted image user posted image sploh si ne predstavljam kako je normalnim ljudem brat naše nebuloze, pa se pol ustrašijo že k berejo, kaj šele da bi kej napisale pol user posted image sam te pa ta sračji dol kr potegne notr... once you're in - there's no way out user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
23.5.2010 21:11:57   
živa
Hoj!

Če sem prav razumela, se dobimo jutri ob 12:30 v Sputniku? Pridem. Aglaia, prosim, imej telefon s sabo, da me boš navigirala, če ne bom našla user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
23.5.2010 21:17:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Hoj!

Če sem prav razumela, se dobimo jutri ob 12:30 v Sputniku? Pridem. Aglaia, prosim, imej telefon s sabo, da me boš navigirala, če ne bom našla user posted image .

Lp,

živa

Deal! Ti kar poklici. Ampak mislim, da bos nasla. Prideta sama z mezinckom al se starejsa dva?

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
23.5.2010 21:18:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

da se ne bo aglai odrolalo user posted image

Hmmm, ne vem kako naj to lepse povem. Za to je ze (krepko) prepozno ... user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
23.5.2010 21:19:32   
Anonimen
Nabijamo!! Se 98 pa bo zvezdica! Ce ne bi imela malega otroka doma pa ce bi bila budna z MM in Krti bi to pomenilo 2 ali pa 3 dni. Zdaj bo pa pac en teden user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
23.5.2010 21:37:35   
neka_noč
... na hitro.. pečem kokosovo torto..

Šunka - naj ne bi jedle svinjine... Čeprav jaz sem jedla na pizzi ko sem pozabila na to in je bilo vse ok. Naš je itak že tako ves mazoljast...  Pri Luku sem npr. pri njegovih 3-eh mesecih jedla čisto malo odojka in je imel take izpuščaje, da je bilo joj.

BioGaia - Aglaia meni so boljše ko tiste sladke lekarniške kplj. in je tako kot si napisala.. Edino ne vem, praviš, da lahko daš več kot 5 kplj. - meni so pa rekli, da ne smem dati nikakor več kot pet. Na škatlici pa tudi piše, da ne smemo prekoračit...  user posted image

Temenca - mi jih tudi imamo. Sicer v manjših količinah. Sem ga ravno prej kopala in masirala s krtačko - upam, da je ok. Če ne, bo tudi naš jutri "s prhljajem" Pupa. user posted image
In, Aglaia, Luka npr. temenc sploh ni imel vse do 8-ega meseca - takrat pa. Smo takoj odpravili.

Oo.. Aglaia jeep... res sem zamočila.... Anajrim se opravičujem.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
23.5.2010 21:39:26   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Samo sporocam, da se Candy mogoce pride jutri. NN, ti jo bolj poznas, daj jo prepricaj, da res pride, ker bi jo jaz rada spoznala!

user posted image Saj si jo. Pri šipcu. Takrat je bila bolj tiha. Ni prišla do besede, ker smo ostale tolk "nabijale". Pa v Azurju je tudi bila. A ne Candy?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
23.5.2010 21:42:16   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Hoj!

Lp,

živa

Super, da prideš. user posted image

To bo vozičkov!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
23.5.2010 22:16:55   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Joj v ponedeljek boste pa skoraj vse na srečanju...super! Jaz pa nobene ne poznam, kaj pa zdajmi jhe kar glupo se zraven mešat Uživajte!

a te spet ne bo, al kaj???user posted image
Ne štekam, zakaj, a nisi rekla, da prideš? Sem te hotla glih neki "službenega" vprašat. Dej prid nooooo

hejla!

Pridem pridem!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
23.5.2010 22:21:53   
marjanaj
Danes je bil odličen dan! Zgodilo se nam je vse kar se je lahko user posted image Previjali in futrali smo se v avtu. Pa še previjali v vozičku. Pa futrali sredi Bleda na klopci user posted image Jao jao. Na enkrat porabili 5 plenic, ker je malemu dogajalo in je skoraj markiral avto, sebe, mene in vse naokoli. Potem bi bilo pa vse iz zlata user posted image .  Ja ja, Bled rules! No ja, smo pa vseeno naredili krog okoli jezera. In seveda zaključili na kavici v Vili Prešeren. Mmmmm.... Aja, pa seveda se je sredi parka v centru Bleda, med samim futranjem, ko sem opletala naokoli z joškom zunaj in je špricalo user posted image , no, gospod se je ravno takrat drl na ves glas, da so ga ja vsi gledali user posted image . Očitno mu na tone cimeta, ki sem ga pojedla pri kosilu na marelčnih cmokih, ni ravno všeč. user posted image

nax kje ste se pa vi futrali in previjali na Bledu?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
23.5.2010 22:22:07   
krtkova
dojkanje  -svetovna beseda!!!user posted image user posted image  Jo kr posvojim, če dovoliš!!user posted image  Če je ne daš kr tko, jo pa menjam za besedo; frfonzli. Jutri ti pa razložim, kaj to je. Kaj meniš???user posted image user posted image  Ker "Ivanko" sm vam šenkala (tko, mal za draženje, najprej neki zastonj, pol pa za plačilo - matr, skor kot dealirji).user posted image

Aglaia - dons bova čvekali (glede na to, da sm dremkala pozno popoldne, pričakujem budno noč) in boš vsak stavek v svoj post dala in glede na to, kakšna čveka si........boš še dons dobila to zvezdico!!user posted image user posted image

OO, A Candy tud pride!! Ful dobr. Matr nas bo jutri, super!!

NN - kokosove torte prosm NE zmrzni - prnes jo s seboj jutri!!user posted image  Smo pogrešale tvoje razvajanje s slatkiši!!

Ljubljanske srake pa normalne???user posted image user posted image  Ja, zihr ja, kje pa žvite?? Če bi ble normalne, nam ne bi blo tok luštn!!user posted image user posted image  

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
23.5.2010 22:23:19   
krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Joj v ponedeljek boste pa skoraj vse na srečanju...super! Jaz pa nobene ne poznam, kaj pa zdajmi jhe kar glupo se zraven mešat Uživajte!

a te spet ne bo, al kaj???user posted image
Ne štekam, zakaj, a nisi rekla, da prideš? Sem te hotla glih neki "službenega" vprašat. Dej prid nooooo

hejla!

Pridem pridem!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
23.5.2010 22:24:05   
marjanaj
aglaia mi imamo tudi to žabo za v avto. Samo meni špegu ne pride v poštev, ker bi morala lupinica bit zadaj na srednjem sedežu, jaz pa jo imam na desni strani  Mozoljčke imamo mi tudi. Nič bat, baje vse mine. Sej veš kako pravijo: do poroke bo že vse dobro

anajrim ne ve la! Jest bi tudi jagode jedla Obožujem jih. Lani sem jih požrla na tone. No super da prideš, da te spoznamo.

neka_noč jup pridem brez f** štumfov. Zdej ko so šle kilce malo dol, štumfi ne stojijo več sami gor

MaliMišek jeeeej doma sta! Sej se bomo še srečevali! Vidva se kar ulavfajta lepo doma, počasi, počasi!

temenca naš lumpi jih je tudi dobil zdaj. Po enem mesecu in pol In kje? Ha, na obrveh! WTF?! A ni to na lasišču ponavadi? Ker mi smo drugače po vrhu glave že skinhead-i, ker so mu lasje odpadli in mu zdaj malo novi poganjajo, zadaj ima pa še kar nekaj las. Ah ja, bundesliga

Sputnik -> jutri bo pa res miljon vozičkov Bomo celo revolucijo naredile! A smo rezervirale cel vrt samo za nas? In potem bomo stole postavile v krog in bo kot na AA srečanjih

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
23.5.2010 22:25:38   
anajrim
Še enkrat jaz!

Sej zdaj zgleda da sem se pustila prsit za pri na srečanje ampak sem imela danes tako naporen dan da je kej...noge imem sedaj ko dve šunki oz. krači...grrrr. Smo imeli krst dveh nečakov, in enemu sem bila botra jaz...potem pa samo žrtje in nič počitka pa letanje naokoli in precej stanja...zdaj pa imam te krače namesto nog... 

Skratka v ponedeljek pridem v >SPUTNIKA  in se že veselim...pa celo vem kje je...pa še CANDY s seboj pripeljem...SE VIDIMO in končno spoznamo!!!

Grem pa spat ker me res vse boli!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?