Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:44:23
|
|
|
|
MaliMišek
|
Mislm res grozzzzaaaa ... ne vem kaj se spet dogaja 2 dni z mano ! Bova vzeli kar bilobil FORTE!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:45:51
|
|
|
|
mkbk
|
No najprej sm mogla podat svoje cenjebo mnenje, zdej pa loh kej napišem Cel dan me ni blo na rr in ugotavljam, da itak niste ble nič pridne! PA tak shit od vremena. Pupa ful ful hvala za vse tele informacije od kontracepciji, mogoče si me pa rešila pred ta 3. Ker če ne najdem ene pametne variante jih bom očitno mela cel kup . A se mi je samo zdelo al ti navijaš za bakreni vložek. Sej jaz sem tudi proti hormonski,ker se mi pol ful ne da in pol itak ne bi rabila zaščite . Samo pri vložku mam pa tak fuling, da bi mi blo med neudobno... živa - obup od maja! cojka - ker babyfon maš to? Sliš se ful fajn... aglaia...pa kako to, da jih ne pošlješ nekam teh pametovalcev... ti pa res nisi ena pussijevka
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:46:59
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova ne bit žalostna zarad pite obljubim da jo čimprej spečem!!! a še pred porodom????? no, al pa vsaj recept bi prosila, ker zdej si me pa tok narajcala s to pito, da jo MORAM jesti. Sm šla dons prov zato po jajca in moj po jabolka!! Ostalo mogoče imam. Bi kr čez vikend pekla. Jst jo bom pa jutri verjetno pekla . Je moj danes pozabil kupit jabolka...potem me je pa nadru, da ne bi slučajno jst jutr ful težko vrečko vlačila iz trgovine ... on bi šele rabu tablete za spomin (pa za živce tut, je revež čist znerviran, ker me "neki daje" )
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:47:37
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek No mkbk zdej pa jst ne vem kje je pisal nihalna , očitno tud vidm mal slabš že . sej je pisal, sam sm vmes popravla... sm se pa ful rolala, k si vsa zmedena pod postom
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:47:48
|
|
|
|
anajrim
|
Punce glede krčev sem jaz uporabljala kapljice od Koroških leakarn, ki se dobijo v SG!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:48:46
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek No mkbk zdej pa jst ne vem kje je pisal nihalna , očitno tud vidm mal slabš že . sej je pisal, sam sm vmes popravla... sm se pa ful rolala, k si vsa zmedena pod postom AHA pa te imam!!! še je upanje zame !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:49:05
|
|
|
|
krtkova
|
mm - a recept vseeno dobim? ker do tvoje pite dvomim, da pridem. ja, si kr predstavaljam tvojga, kako je nervozen. Bogi revež!!!! Sam sej sm ti rekla; WAIT!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:49:35
|
|
|
|
mkbk
|
petrca ...a boš ti še vedno mela gel nohte, pol k dojenček pride, men je to tok lepo, samo jih zdej od kar je filip nimam več...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:50:09
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek No mkbk zdej pa jst ne vem kje je pisal nihalna , očitno tud vidm mal slabš že . sej je pisal, sam sm vmes popravla... sm se pa ful rolala, k si vsa zmedena pod postom ha ha ha ha ha, fora leta!!! Kako zmesti MM!!! anajrim - kje si pa ti zdej s temi kapljicami uletela???
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:51:27
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova mm - a recept vseeno dobim? ker do tvoje pite dvomim, da pridem. ja, si kr predstavaljam tvojga, kako je nervozen. Bogi revež!!!! Sam sej sm ti rekla; WAIT!!! Ga dobiš, najkasneje jutri ! Drugače pa čakam in tišim noge skup !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:51:54
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova ne bit žalostna zarad pite obljubim da jo čimprej spečem!!! a še pred porodom????? no, al pa vsaj recept bi prosila, ker zdej si me pa tok narajcala s to pito, da jo MORAM jesti. Sm šla dons prov zato po jajca in moj po jabolka!! Ostalo mogoče imam. Bi kr čez vikend pekla. v nedeljo zvečer, da bo zame v pon sveža !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:54:14
|
|
|
|
krtkova
|
MKBK - zakaj ZATE v pondelk? Na 5 delov smo rekli, da jo bomo dali. babji, ne moreš biti tak egoist!! MM - jutri bo OK!! Se že veselim!! Mnjami!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:55:54
|
|
|
|
mkbk
|
MM in krti - vidve ne bosta pa še nič rojevale! Jasno! Da ne bosta pol še vidve sam o dreku tle gor nabijale (no offence young mothers), morm zdej še mal z nosečkami držat - btw. se je blo drugač čist zanimiv brat kako se ga ven spravi, ker men pa to v vsem tem cajtu uglavnem ni ratalo , pol bomo pa itak sm še o dreku mele tuki gor razprave
< Sporočilo je popravil mkbk -- 13.5.2010 22:00:49 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:56:56
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova anajrim - kje si pa ti zdej s temi kapljicami uletela??? Vas par dni nisem brala, pa je to edino kar sem lahko pokomentirala, ker ostalo itak skoraj da ne vem o čem se menite...interne fore
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:58:03
|
|
|
|
mkbk
|
Kako to misliš, razdelile smo MMjino, če se jaz natančno spomnim. Kolikor sem poštekala, sta v igri dve piti in če sem se zagrebla na dveh koncih ...kaj nej rečem blagor men! Na željo kuharce lahko podam tudi strokovno oceno okusa in satnja v želodcu po zaužitju
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:58:59
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim IZVIRNO SPOROČILO: krtkova anajrim - kje si pa ti zdej s temi kapljicami uletela??? Vas par dni nisem brala, pa je to edino kar sem lahko pokomentirala, ker ostalo itak skoraj da ne vem o čem se menite...interne fore ha ha ha, dobr si se ven izvlekla!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 21:59:53
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: anajrim IZVIRNO SPOROČILO: krtkova anajrim - kje si pa ti zdej s temi kapljicami uletela??? Hahaha Vas par dni nisem brala, pa je to edino kar sem lahko pokomentirala, ker ostalo itak skoraj da ne vem o čem se menite...interne fore ha ha ha, dobr si se ven izvlekla!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:00:14
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Kako to misliš, razdelile smo MMjino, če se jaz natančno spomnim. Kolikor sem poštekala, sta v igri dve piti in če sem se zagrebla na dveh koncih ...kaj nej rečem blagor men! Na željo kuharce lahko podam tudi strokovno oceno okusa in satnja v želodcu po zaužitju ok, mal sm izgubila nit. O 2?????? Kdaj je pa ta druga bila omenjena? In zakaj jaz nič ne vem o ta drugi? Ste me hotle prelisičiti???? a MKBK, prideš jutri????
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:00:47
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Kako to misliš, razdelile smo MMjino, če se jaz natančno spomnim. Kolikor sem poštekala, sta v igri dve piti in če sem se zagrebla na dveh koncih ...kaj nej rečem blagor men! Na željo kuharce lahko podam tudi strokovno oceno okusa in satnja v želodcu po zaužitju Ja in potem se bom jst itak požrla, ker bo Krtkova (po istem receptu) spekla boljšo pito !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:02:24
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: anajrim IZVIRNO SPOROČILO: krtkova anajrim - kje si pa ti zdej s temi kapljicami uletela??? Hahaha Vas par dni nisem brala, pa je to edino kar sem lahko pokomentirala, ker ostalo itak skoraj da ne vem o čem se menite...interne fore ha ha ha, dobr si se ven izvlekla!! Saj vas je lepo brat...je pa res da nimam kaj za pokomentirat ponavadi...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:03:03
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Kako to misliš, razdelile smo MMjino, če se jaz natančno spomnim. Kolikor sem poštekala, sta v igri dve piti in če sem se zagrebla na dveh koncih ...kaj nej rečem blagor men! Na željo kuharce lahko podam tudi strokovno oceno okusa in satnja v želodcu po zaužitju ok, mal sm izgubila nit. O 2?????? Kdaj je pa ta druga bila omenjena? In zakaj jaz nič ne vem o ta drugi? Ste me hotle prelisičiti???? a MKBK, prideš jutri???? Pa če si ti tud rekla, da jo boš pekla čez vikend .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:03:13
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Kako to misliš, razdelile smo MMjino, če se jaz natančno spomnim. Kolikor sem poštekala, sta v igri dve piti in če sem se zagrebla na dveh koncih ...kaj nej rečem blagor men! Na željo kuharce lahko podam tudi strokovno oceno okusa in satnja v želodcu po zaužitju ok, mal sm izgubila nit. O 2?????? Kdaj je pa ta druga bila omenjena? In zakaj jaz nič ne vem o ta drugi? Ste me hotle prelisičiti???? a MKBK, prideš jutri???? Ja eno boš spekla ti eno pa mm, ne? Jutr me ne bo ker grem o na morčka....v dež...napovedane so heavy showers
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:03:37
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim IZVIRNO SPOROČILO: anajrim IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: anajrim IZVIRNO SPOROČILO: krtkova anajrim - kje si pa ti zdej s temi kapljicami uletela??? Hahaha Vas par dni nisem brala, pa je to edino kar sem lahko pokomentirala, ker ostalo itak skoraj da ne vem o čem se menite...interne fore ha ha ha, dobr si se ven izvlekla!! Saj vas je lepo brat...je pa res da nimam kaj za pokomentirat ponavadi... A maš kak recept za jabolčno pito ?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:04:11
|
|
|
|
mkbk
|
NUJNO NUJNO morta kupit bilobil, sam tega ne pozabit...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:05:06
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek [ Saj vas je lepo brat...je pa res da nimam kaj za pokomentirat ponavadi... A maš kak recept za jabolčno pito ? Hehehe, na pamet ne znam nobenega, lahko pa ga prepišem iz kake kuharske knjige!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.