|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
13.5.2010 21:44:23   
MaliMišek
Mislm res grozzzzaaaa user posted image ... ne vem kaj se spet dogaja 2 dni z mano user posted image !

Bova vzeli kar bilobil FORTE!!!! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
13.5.2010 21:45:51   
mkbk
No najprej sm mogla podat svoje cenjebo mnenje, zdej pa loh kej napišem user posted image

Cel dan me ni blo na rr in ugotavljam, da itak niste ble nič pridne! PA tak shit od vremena.

Pupa ful ful hvala za vse tele informacije od kontracepciji, mogoče si me pa rešila pred ta 3. Ker če ne najdem ene pametne variante jih bom očitno mela cel kup user posted image . A se mi je samo zdelo al ti navijaš za bakreni vložek. Sej jaz sem tudi proti hormonski,ker se mi pol ful ne da user posted image in pol itak ne bi rabila zaščite user posted image . Samo pri vložku mam pa tak fuling, da bi mi blo meduser posted image neudobno...

živa - obup od maja!

cojka - ker babyfon maš to? Sliš se ful fajn...

aglaia...pa kako to, da jih ne pošlješ nekam teh pametovalcev... ti pa res nisi ena pussijevka user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
13.5.2010 21:46:59   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Krtkova ne bit žalostna zarad pite user posted image user posted image obljubim da jo čimprej spečem!!!

a še pred porodom?????
no, al pa vsaj recept bi prosila, ker zdej si me pa tok narajcala s to pito, da jo MORAM jesti. Sm šla dons prov zato po jajca in moj po jabolka!!user posted image  Ostalo mogoče imam. Bi kr čez vikend pekla.

Jst jo bom pa jutri verjetno pekla user posted image . Je moj danes pozabil kupit jabolka...potem me je pa nadru, da ne bi slučajno jst jutr ful težko vrečko vlačila iz trgovine user posted image ... on bi šele rabu tablete za spomin user posted image (pa za živce tut, je revež čist znerviran, ker me "neki daje" user posted image )

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
13.5.2010 21:47:37   
mkbk

No mkbk zdej pa jst ne vem kje je pisal nihalna user posted image , očitno tud vidm mal slabš že user posted image .

sej je pisal, sam sm vmes popravla... user posted image user posted image user posted image user posted image sm se pa ful rolala, k si vsa zmedena pod postom

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
13.5.2010 21:47:48   
anajrim
Punce glede krčev sem jaz uporabljala kapljice od Koroških leakarn, ki se dobijo v SG!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
13.5.2010 21:48:46   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

No mkbk zdej pa jst ne vem kje je pisal nihalna user posted image , očitno tud vidm mal slabš že user posted image .

sej je pisal, sam sm vmes popravla... user posted image user posted image user posted image user posted image sm se pa ful rolala, k si vsa zmedena pod postom

AHA pa te imam!!! user posted image user posted image user posted image še je upanje zame user posted image !

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
13.5.2010 21:49:05   
krtkova
mm - a recept vseeno dobim? ker do tvoje pite dvomim, da pridem.user posted image

ja, si kr predstavaljam tvojga, kako je nervozen. Bogi revež!!!! Sam sej sm ti rekla; WAIT!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3532
13.5.2010 21:49:35   
mkbk
petrca ...a boš ti še vedno mela gel nohte, pol k dojenček pride, men je to tok lepo, samo jih zdej od kar je filip nimam več...user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
13.5.2010 21:50:09   
krtkova

ha ha ha ha ha, fora leta!!!user posted image user posted image user posted image  Kako zmesti MM!!!user posted image

anajrim - kje si pa ti zdej s temi kapljicami uletela???user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
13.5.2010 21:51:27   
MaliMišek

mm - a recept vseeno dobim? ker do tvoje pite dvomim, da pridem.user posted image

ja, si kr predstavaljam tvojga, kako je nervozen. Bogi revež!!!! Sam sej sm ti rekla; WAIT!!!user posted image

Ga dobiš, najkasneje jutri user posted image !

Drugače pa čakam in tišim noge skup user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
13.5.2010 21:51:54   
mkbk

Krtkova ne bit žalostna zarad pite user posted image user posted image obljubim da jo čimprej spečem!!!

a še pred porodom?????
no, al pa vsaj recept bi prosila, ker zdej si me pa tok narajcala s to pito, da jo MORAM jesti. Sm šla dons prov zato po jajca in moj po jabolka!!user posted image  Ostalo mogoče imam. Bi kr čez vikend pekla.

v nedeljo zvečer, da bo zame v pon sveža !user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
13.5.2010 21:54:14   
krtkova
MKBK - zakaj ZATE v pondelk? Na 5 delov smo rekli, da jo bomo dali. user posted image  babji, ne moreš biti tak egoist!!

MM - jutri bo OK!! Se že veselim!! Mnjami!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
13.5.2010 21:55:54   
mkbk
MM in krti - vidve ne bosta pa še nič rojevale! Jasno! Da ne bosta pol še vidve sam o dreku tle gor nabijale (no offence young mothers), morm zdej še mal z nosečkami držat - btw. se je blo drugač čist zanimiv brat kako se ga ven spravi, ker men pa to v vsem tem cajtu uglavnem ni ratalo user posted image , pol bomo pa itak sm še o dreku mele tuki gor razpraveuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 13.5.2010 22:00:49 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
13.5.2010 21:56:56   
anajrim

anajrim - kje si pa ti zdej s temi kapljicami uletela???user posted image user posted image user posted image

Vas par dni nisem brala, pa je to edino kar sem lahko pokomentirala, ker ostalo itak skoraj da ne vem o čem se menite...interne fore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
13.5.2010 21:58:03   
mkbk
Kako to misliš, razdelile smo MMjino, če se jaz natančno spomnim. Kolikor sem poštekala, sta v igri dve piti in če sem se zagrebla na dveh koncihuser posted image ...kaj nej rečem blagor men! Na željo kuharce lahko podam tudi strokovno oceno okusa in satnja v želodcu po zaužitju user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
13.5.2010 21:58:59   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Vas par dni nisem brala, pa je to edino kar sem lahko pokomentirala, ker ostalo itak skoraj da ne vem o čem se menite...interne fore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha, dobr si se ven izvlekla!!user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
13.5.2010 21:59:53   
anajrim

Hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
13.5.2010 22:00:14   
krtkova

Kako to misliš, razdelile smo MMjino, če se jaz natančno spomnim. Kolikor sem poštekala, sta v igri dve piti in če sem se zagrebla na dveh koncihuser posted image ...kaj nej rečem blagor men! Na željo kuharce lahko podam tudi strokovno oceno okusa in satnja v želodcu po zaužitju user posted image user posted image

user posted image ok, mal sm izgubila nit. O 2?????? Kdaj je pa ta druga bila omenjena? In zakaj jaz nič ne vem o ta drugi? Ste me hotle prelisičiti????user posted image user posted image

a MKBK, prideš jutri????

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
13.5.2010 22:00:47   
MaliMišek

Ja in potem se bom jst itak požrla, ker bo Krtkova (po istem receptu) spekla boljšo pito user posted image !

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
13.5.2010 22:02:24   
anajrim

Hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj vas je lepo brat...je pa res da nimam kaj za pokomentirat ponavadi...user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
13.5.2010 22:03:03   
MaliMišek

user posted image ok, mal sm izgubila nit. O 2?????? Kdaj je pa ta druga bila omenjena? In zakaj jaz nič ne vem o ta drugi? Ste me hotle prelisičiti????user posted image user posted image

a MKBK, prideš jutri????

Pa če si ti tud rekla, da jo boš pekla čez vikend user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
13.5.2010 22:03:13   
mkbk

a MKBK, prideš jutri????

Ja eno boš spekla ti eno pa mm, ne?

Jutr me ne bo ker grem o na morčka....v dež...napovedane so heavy showersuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
13.5.2010 22:03:37   
MaliMišek

Saj vas je lepo brat...je pa res da nimam kaj za pokomentirat ponavadi...user posted image user posted image user posted image

A maš kak recept za jabolčno pito user posted image ?

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
13.5.2010 22:04:11   
mkbk
NUJNO NUJNO morta kupit bilobil, sam tega ne pozabit...user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
13.5.2010 22:05:06   
anajrim

[

A maš kak recept za jabolčno pito user posted image ?

Hehehe, na pamet ne znam nobenega, lahko pa ga prepišem iz kake kuharske knjige!!!user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.