Anonimen
|
Ne nabijajte zvezdic brez mene!! Marjana, se en question. Kako gre ta soping z otrokom? Kam dajes stvari? A imas malega v vozicku al v lupinici? Aaaaa, jaz bom res znorela. Mala pa se prej Pupa, hvala za support. Ti me stekas. Ti, mkbk pa itak! Krti, tebi nimam kaj za povedat, ker sem ti ze vse po telefonu. Cojka, joj kako te razumem. 13 dni od locitve popkovine pa sem se na koncu z zivci. "To so tipicni krci K", "Dajta ji malo caja" "Pa kaj ce dojis, vi ste tudi pili caj pa ste zrasli" "To jo moras po rokah nositi" "Vcasih traja tudi eno uro da se kupcek podre, ampak je vredno" In potem zmagovalne. Se obrne proti Zoji s totalno retardiranim otroskim glasom "Ja kaj pa je miska mala" "Ja kako bos ti k meni hodila in se bova imele lepo" In nasa mati "Joj, ta tvoja mami pa je res nemogoca" Res, res sem nemogoca? Aaaaa, kill me. Kill me now!! (to so bli zdaj primeri obeh, nase in njegove matere) In potem sem vsa zivcna in komaj cakam, da grejo domov. In ko grejo sem vsa iz sebe in mi gre kar na jok. Jutri pride bratranec od M, ki ima 10 mesecev starega otroka in zeno, ki se ne pusti jeb*** 5 posto. Mi bo malo povedala kako se bode s starsi. Bom porocala. Jaz sem mislila, da si mi ti priporocila moj prvi dojencek. Mi ni tako vsec, kot ta velika knjiga o dojencku. Pita glavno, da boste vi spet jedle Nax, mogoce pa predlaga tvojemu, da gre sam v Basko, ker imas ti delo s pripravami. Pa omeni mu, da ga bo mogel tudi okopati tam ... pa boste doma Izjava je pa zmagovalna, to pa. MM, jaz bom s tabo v LJ. Bova na kave hodile pa simfale Koversado S ponosom naznanjam, da je danes mala drugic uspela v samouspavanju. Pridna, ne? Drugace pa pri nas nic novega. Mala je ponoci spala neprekinjeno 6 ur. Me je zjutraj skoraj kap, ko sem ugotovila, da je nisem nic dojila in sem sla preverit, ce se diha Danes smo bili PRVIC na sprehodu!! Super je blo. Se dezevati je zacelo vmes, ampak je hitro nehalo, ker mi res ni bilo do tega, da je otrok ze na prvem sprehodu moker. Potem je bil pa moz tako v elementu, da mi je dovolil vzeti avto in se peljati na upravno enoto po rojstni list in do Vica na pumpo vplacat Loto. Punce, jaz sem bila fertik od srece!! V avtu sem nabijala muziko (Dino Merlin) na polno in se drla zraven. Vmes sem se zavedla, da sem prvic po dolgem casu cist cist sama v avtu. Ni vec "slepega potnika" in nikogar ne motim, ce nabijam muziko. In kaj se zgodi? Zjokala sem se!! a Spet sem se pocutila kot clovek (zenska) in ne samo kot ena rodilka. Nadsrecna sem bila. No, potem pa pridem domov in mala posrana do vratu, ker sem ji cudno dala plenico gor in je vse mimo teklo. Fuj. No, to je to o mojem dnevu. Aaaa, manj stvari se mi dogaja kot med nosecnostjo. Pa ze takrat se mi ni nic.
|