|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
12.5.2010 23:22:40   
Anonimen
Ne nabijajte zvezdic brez mene!!

Marjana, se en question. Kako gre ta soping z otrokom? Kam dajes stvari? A imas malega v vozicku al v lupinici? Aaaaa, jaz bom res znorela. Mala pa se prej user posted image

Pupa, hvala za support. Ti me stekas. Ti, mkbk pa itak! user posted image

Krti, tebi nimam kaj za povedat, ker sem ti ze vse po telefonu. user posted image

Cojka, joj kako te razumem. 13 dni od locitve popkovine pa sem se na koncu z zivci. "To so tipicni krci K", "Dajta ji malo caja" "Pa kaj ce dojis, vi ste tudi pili caj pa ste zrasli" "To jo moras po rokah nositi" "Vcasih traja tudi eno uro da se kupcek podre, ampak je vredno"
In potem zmagovalne. Se obrne proti Zoji s totalno retardiranim otroskim glasom "Ja kaj pa je miska mala" "Ja kako bos ti k meni hodila in se bova imele lepo" In nasa mati "Joj, ta tvoja mami pa je res nemogoca"
Res, res sem nemogoca? Aaaaa, kill me. Kill me now!! (to so bli zdaj primeri obeh, nase in njegove matere) user posted image user posted image

In potem sem vsa zivcna in komaj cakam, da grejo domov. In ko grejo sem vsa iz sebe in mi gre kar na jok. Jutri pride bratranec od M, ki ima 10 mesecev starega otroka in zeno, ki se ne pusti jeb*** 5 posto. Mi bo malo povedala kako se bode s starsi. Bom porocala.

Jaz sem mislila, da si mi ti priporocila moj prvi dojencek. Mi ni tako vsec, kot ta velika knjiga o dojencku.

Pita glavno, da boste vi spet jedle user posted image

Nax, mogoce pa predlaga tvojemu, da gre sam v Basko, ker imas ti delo s pripravami. Pa omeni mu, da ga bo mogel tudi okopati tam ... pa boste doma user posted image Izjava je pa zmagovalna, to pa.

MM, jaz bom s tabo v LJ. Bova na kave hodile pa simfale Koversado user posted image

S ponosom naznanjam, da je danes mala drugic uspela v samouspavanju. Pridna, ne?
Drugace pa pri nas nic novega. Mala je ponoci spala neprekinjeno 6 ur. Me je zjutraj skoraj kap, ko sem ugotovila, da je nisem nic dojila in sem sla preverit, ce se diha user posted image

Danes smo bili PRVIC na sprehodu!! Super je blo. Se dezevati je zacelo vmes, ampak je hitro nehalo, ker mi res ni bilo do tega, da je otrok ze na prvem sprehodu moker. Potem je bil pa moz tako v elementu, da mi je dovolil vzeti avto in se peljati na upravno enoto po rojstni list in do Vica na pumpo vplacat Loto. Punce, jaz sem bila fertik od srece!! V avtu sem nabijala muziko (Dino Merlin) na polno in se drla zraven. Vmes sem se zavedla, da sem prvic po dolgem casu cist cist sama v avtu. Ni vec "slepega potnika" in nikogar ne motim, ce nabijam muziko. In kaj se zgodi? Zjokala sem se!! user posted image a user posted image Spet sem se pocutila kot clovek (zenska) in ne samo kot ena rodilka. Nadsrecna sem bila. user posted image

No, potem pa pridem domov in mala posrana do vratu, ker sem ji cudno dala plenico gor in je vse mimo teklo. Fuj.

No, to je to o mojem dnevu. Aaaa, manj stvari se mi dogaja kot med nosecnostjo. Pa ze takrat se mi ni nic.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
12.5.2010 23:25:25   
Anonimen
In zdaj sem spet sama.

Cakam malo, da se zbudi oziroma jo bom jaz ob 12, da jo se zadnjic nahranim. M pa pegla. Oooo iiii, porodna soba ga je cist spremenila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
12.5.2010 23:26:21   
marjanaj
krti sej ne, da ne bi hotela s tabo na zmenek user posted image , sploh ne! Ampak, če bi mi uspelo, bi imela rajši vodoraven zmenek z mojim hipotom. Joj sem se v nosečnosti tako razvadila s to materinsko blazino med nogami, da sploh ne morem več brez. user posted image Ker pa mi je potem prevroče, sem jo raje odstranila iz najine postelje. Pa sem že našla manjše nadomestilo: hipota iz Ikeje. Je sicer za 1/3 manjši kot una blazina, zaleže pa ravno tako, če ga potisneš med noge. user posted image

MM tako kot je rekla krtkova: 5 nas že stoji v vrsti, tako da kar pogumno se loti projekta pita!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
12.5.2010 23:27:31   
Anonimen
Nic, grem TV gledat. Nic vec ne vem kaj se dogaja. Vsaj talente bi gledala, ker so bojda ful dobri. Pa skoz pozabim.

Lahko noc vsem.
Krti in marjana, dobro jutro!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
12.5.2010 23:31:10   
Anonimen
OOO moj bog! Marjana zlorablja hipota iz Ikee!! Rine si ga med noge! Ne stekam sicer zakaj, ampak ti kar. Jaz bom vedno pricala zate na sodiscu, da si normalna. user posted image

Meni je pa to, da ne rabim nobene podpore za nic vec najboljsa stvar ne nosecnosti. Koncno je plac v postelji, ker sem se znebila vseh tistih povstrov. No, vcasih ena kepa pride k nama spat, ampak to je manj kot prejsnji 3 povstri in blazina za dojenje. Ki je btw sploh ne znam uporabljat. Zdaj jo uporabljam samo za to, da malo zalozim, da ne pade iz postelje ali pa kavca.

Nax, to sem pozabila. Ti bos sla se 3x rodit?!? Res? Pa kaj si ti? Cojka pa Majcek? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
12.5.2010 23:33:28   
marjanaj
o aglaia sploh te nisem opazila, šele ko sem nazaj pogledala, in evo tebe! pa ne pusti se živcirati drugim! Jaz se jim samo smejim. Še moj me včasih malo zajeb*** na iste fore, pa ga lepo nazaj zabijem. Če on pravi Tiborju: "Ja kolk je pa ta tvoja mami grozna", bodi brez skrbi, da mu vse vrnem v dvojni meri user posted image

šoping jaz imam tamauga samo v avtu v lupinici, drugače je skoz v košari v vozičku. Če nakupujem malo, dam pač v spodnjo mrežasto malo košarico od vozička. Ponavadi, če kupujem pa na veliko, pa imam tako vedno enega s sabo in ta pelje ta velik voziček, ki se kmalu čisto preveč napolni. user posted image

spanje aglaia, če ti je tamala spala 6 ur, a ti ni jošk razneslo? user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
12.5.2010 23:37:55   
marjanaj
aglaia a tko, med tem, ko se ti deres v avtu, se mala dere doma, ker je tako posrana? user posted image

a tvoj pa pegla user posted image moj tutttttttttt user posted image

Sem ugotovila, da drek ne gre ven s plenic, če pereš na 60. user posted image Boge moje lepe Ikea plenice. Kaj naj pa zdaj? A če jih še enkrat operem na 90, a bo kaj boljš? Ali bo še slabše? user posted image Kaj naj zdaj? A naj samo 5 plenic perem na 90 stopinj? A ni to malo potrata elektrike? Ker po moje se bodo bodiji skrčili pri 90? Heeeeeeeeeelp!

p.s. sem kar nov post napisala - vse za dodatno zvezdico user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
12.5.2010 23:40:14   
marjanaj
aglaia dokler se hipo ne pritožuje, je vse ok user posted image mislim da mu ni hudega, ko ga takole stiskam med bedrčki user posted image

nax 3x rodit user posted image No, temu se reče pa pogum! Jaz ne vem, če ga bom zbrala za drugo rundo, kaj šele za tretjo. user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
12.5.2010 23:40:55   
marjanaj
no zdej imam pa jaz samogovore. Brezveze, grem kar spat... Hipo here I come!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
12.5.2010 23:42:18   
Anonimen
Aha, zdaj pa stekam glede sopinga. No ja, se malo nasvetov na daljavo od tebe poberem, potem nama bo pa ze uspelo. Al te bom pa vsa objokana klicala iz Supernove, da imam prevec stvari za v kosaro od vozicka in da sem dala malo ven iz vozicka in sem jo pri sladkarijah pozabila user posted image user posted image

Ja, saj vem, da se ne smem sekirati, ampak me tako razp*** s temi nasveti. Pa ok, nasvete se prenesem, ampak tole "tvoja mami je pa grozna" mi pa ne bo smesno, ko bo mala slisala in razumela. S tem dela mene grdo pred mojim otrokom. To mi pa ni kul. Ne vem no, hudo bo se pri nas, to je vse kar vem.

Joske so se pa presenetljivo dobro drzale. Sem celo se nekaj na trebuhu spala. Mi je pa ful smesno, ker vedno pozabim na keri sem jo prej hranila in potem samo probam kera je bolj trda in ji tisto uturim. In mala naredi svoje in je potem vse tako fino in mehko. Mala je boljsa kot katerakoli crpalka user posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
12.5.2010 23:45:39   
Anonimen
Uf, lucky hippo user posted image

Ne, mala se bojda ni drla. Mogoce ji pa pase v dreku lezat. Ji je toplo user posted image

Plenice A res kakec ne gre ven? Nasa je samo dvakrat malo spustila po plenici med previjanjem in mislim, da je slo vse ven. Jaz dam malo belila (omino bianco al pa vanish) gor in dam prat na 40 pa je slo ven. Ne vem. Pocakaj kaksno gospodinjo, da ti svetuje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3486
12.5.2010 23:45:46   
krtkova
jst sm tuki!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
12.5.2010 23:46:30   
Anonimen
Pa daj. 44 postov vec imas kot jaz. Jaz ne bom nikoli dobila tretje zvezdice!! Ueeee user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
12.5.2010 23:47:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Ti pa spat!! Ob 3 imas uro! user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
12.5.2010 23:48:23   
krtkova
matr vidve sraki, sam me pa kr mal strašita. Kaj je zdej to?? Kako so vsi tko pametni? Men gredo že zdej na k..., k mi govorijo: "boš vidla pol, ko rodiš, kako.... (vstavi poljubni pametni nasvet)". K mi kr živc ven potegnejo!! Kaj bo šele pol, k jo bom narobe držala, narobe previjal,....vse bo narobe...........al kva??????user posted image user posted image

ne bom pametna vnaprej, bom počakala, da najprej rodim in da vsi ti pametnjakoviči pridejo na plan. Me pa zanima, kolk bo moj kej pameten (ker je zlo rad user posted image ).

ne morem spati ker sm čist nervozna (telesno, ne psihično, da ne bo pomote user posted image )

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
12.5.2010 23:48:56   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Ti pa spat!! Ob 3 imas uro! user posted image

ne, sm obljubila, da pridem ob 1h (pa pol do 3h), ampak sm že mal prej prišla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
12.5.2010 23:55:29   
Anonimen
Ne drzis se ure. Jaz te bom mogla pa zal zapustiti, ker grem mali josko v usta tlacit. Uf, kako seksi se tole slisi. Not!
Sploh ne vem kako bodo moje prsi se kdaj seksualni objekt. Zdaj ze niso. Zato pa pupa, prosim za info o kontracepciji. Pa se za mkbk, da ne bo spet racunala, racunala in se zaracunala user posted image

Glede nasvetov pa ne vem. Ne sekiraj se vnaprej. In ne bodo ti govorili, da jo narobe drzis. Ampak gre to nekako tako. "Saj delas vse prav AMPAK kaj pa ce bi ji dala malo caja/previla/nosila po rokah ..."
Ampak ti si huda baba in bos vse zrihtala in ti bodo dali mir. Al bo pa R mir naredil. Midva sva pa pussyja. M je ze speglal. Wtf? Nekam hitro se mi zdi. A bo grdo, ce grem preverjat za njim user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3492
12.5.2010 23:57:37   
Anonimen
Sem pozabila povedati, da mi je bivsi fant poslal totalno osladen mejl za rojstni dan in cestitke za rojstvo. Wtf (again)?!? A mu kaj nazaj napisem? Recimo: ful sem srecna, da ni tvoja. Al pa: bodi srecen, da ni tvoja? user posted image

Essen Zeit.

Krti, srcek probaj se malo zaspati. Stej ovcke. Pa umiri noge. Zbrcaj jih!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
13.5.2010 0:01:36   
krtkova
zelo grdo bo če boš preverjala za njim......na način, da on to opazi. user posted image  To moraš narediti naskrivaj.user posted image user posted image
sam si ga pa lepo strenirala, da lika. Vsem puncam, katerih možje likajo, pošiljam en velik user posted image !!!!

Joške so večnamenske in zakaj privlačijo moške, si pozabila???? JA, ker imajo še vedno un kompleks dojenja pri mami. Tko, da njim to ni nesexy!!! Ti jo kr tlač Zoji v ustka.user posted image user posted image

Za zdej se pri nosečniških komentarjih načeloma nasmiham, edin, vsakič, ko se kdo zmrduje nad izbiro imena ven padem. Kako lahko nekomu rečeš, da je izbral grdo ime za svojega otroka??? JSt tega ne bi mogla nobenmu rečt (tud če bi si to mislila). Ampak vsake toliko pa doživim to, ko povem, da bo naša Ema. WTF??? In pol ven paden in jim kr povem, da se jst tud ne obregam ob imena njihovih otrok in da kako mislijo, da se počutim, ko mi rečejo, da je ime čist mim (al pa da jih spominja na sošolko, ki je bila glupa). In potem so mal tiho ker tega ne pričakujejo. IN potem dodam, da če lahko tudi jaz njihovim otrokom izberem imena, če se že oni vtikajo v mojega.

Matr, sm se mal razjezila. Zdej bom mela pa visok pritisk, pa sploh ne bom mogla zaspati. Ti user posted image !!!

Ajd, grem mal kartatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
13.5.2010 0:02:32   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Sem pozabila povedati, da mi je bivsi fant poslal totalno osladen mejl za rojstni dan in cestitke za rojstvo. Wtf (again)?!? A mu kaj nazaj napisem? Recimo: ful sem srecna, da ni tvoja. Al pa: bodi srecen, da ni tvoja? user posted image  

user posted image  OK tukaj pa tud jaz ne znam svetovati. Kr neki......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
13.5.2010 2:41:24   
marjanaj
krti evo mene, kje si?

ah mislim, da folk ki ti reče, da mu tvoje izbrano ime ni všeč, je nekaj posebnega in ne glede na to, katero ime bi si ti izbrala, njim ne bi bilo všeč. Tako, d ase ne sekirat za to.

kaj pa kartaš?

moj dragi tudi vedno čaka zraven, če bom še njemu kakšno joško v usta potisnila, če jo že tlačim tamaumu, zakaj pa je nebi še njemu? user posted image Je njegova filozofija user posted image Je čist navdušen zdaj nad njimi in bi jih skoz v rokah držal. user posted image

bivši fant? hmmm... Not a clue what to do!

aglaia na 40 ti je slo vse ven? Še je upanje zame! Jutri grem kupit vanish.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
13.5.2010 5:14:19   
MaliMišek
Jst sm pa zmenek zamudila user posted image . Sicer sem ful fajn spala in so me zbudile ful moreče sanje user posted image user posted image , sem že mojga klicala, ki se je verjetno na drugi strani telefona kar ulegu, ker sem prepričana, da je mislu, da je cajt za P user posted image ...

Ok Krti spi, marjanaj tud verjetno,.....to je bolj mkbk-jina ura...no kje si pa ti, bova malo klepetali user posted image .

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
13.5.2010 5:54:15   
marjanaj
o MM je bila tukaj Malo prepozna seveda, ker je zelo pozitivno user posted image

sploh nisem mogla zaspat, ker sem nekaj pozabila napisat: aglaia, jaz sem si omislila kar en prstan, ki ga menjavam iz roke na roko. Vmes, ko je mali priklopljen ga zamenjam na drugo roko in vem iz katere bo moral naslednjič jest! user posted image Ker prej sem tudi jaz pozabljala in me je motilo user posted image

no zdaj sem mirna in grem lahko nazaj spat user posted image nočko!

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
13.5.2010 7:56:46   
krtkova
jst sm šla ob 2h spat.user posted image  

kartam pajka, ker če bi igrala kaj bolj zanimivega, pol sploh ne bi šla nič spat!!user posted image user posted image

marjanaj - tale s prstanom je dobra fora!! Si jo bom zapomnila.

MM - glede na to, da si že pred 6h vstala - je pita že pečena???user posted image user posted image

Takol, zajtrk sm pojedla, malinov čaj se dela, ga spijem in grem počasi nazaj v posteljo. Zunaj lepo dežuje, meni je kul, k mi (še) ni treba nikamor ni si lahko privoščim dopoldne pod kovtrom!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
13.5.2010 8:17:20   
pupa*81
eee, spet ste tolk načvekala da imam cel roman za odgovorit... pol me pa cel dan ignorirate user posted image user posted image user posted image

'dobronamerni nesveti' so itak zakon NOT! ja najbolš se je mal bebavo nasmehnt 'ja, ja, sej maš prou', pol pa nardit po svoje... pa nej živijo v utvari da dajejo dobre nasvete user posted image ja na tiste 'tvoja mami je nemogoča' pa tudi meni pukne film user posted image rečem da najbolš da jo socjalna pobere, pol so pa tiho user posted image

obiskov sem načeloma vesela, presenetljivo predvsem mame in tašče user posted image in kar je najbol zanimivo, najbol mi grejo na živce frendi user posted image itak, ker se jih 5 naenkrat napove, pr nas pa vse razmetano, sploh ne vem če bi imeli kje vsi za sedet user posted image pa sm jih lepo skenslala, da nej pridejo drugič user posted image

aglaia dej to samouspavanje mal razloži... nimam knjige, pa tud ne cajta za jo brat, mi komej uspe kosilo si skuhat, pa kej mal pospravit okol user posted image pa bravo za sprehod user posted image jst se že par dni napravljam da bom šla sama, pa mi vreme nagaja, tako da zaenkrat vedrimo na balkonu (k stare mame špegamo čez balkon user posted image )

joooj, da bi moj kej zlikal! pa ker meni ne sfolga mi pol mama polika če lih pride mimo, čene pač ni zlikano - badmama itak! no vsaj sušilc razkuži, da ne bo dete dobilo izpuščajev zaradi nevestne matere (csd hjr aj kom!) user posted image

blazine za dojenje še nisem uporabila za dojenje ker kar folgam z navadnimi povštri, blazina je pa v tarjini postelci za pregrado - da je postelca manjša pa da se mi otrok ne izgubi v njej user posted image

plenice+kakec najprej na roke mal splaknem pa z nekim rumenim milom nažurim, pol gre pri 60 dol, bom pa tudi jst zdej vanish sprobala, tnx!

krtkova hej nosečnost je šele psihična predpriprava za nasvete user posted image ja 'boš vidla pol k rodiš' user posted image en k* boš vidla, itak je vsak froc drugačen in vsesplošni ljudski recepti niso nč vredni user posted image ti bomo rajš tle srake solile pamet, do takrat upam da mi uspe večino pogruntat user posted image

joške... vsakič ko jih tarja sprazni se spomnem na čajne vrečke, damn it! mi gre kar na jok kaj šele bo... moj se pa smeje k mu povem, da pol ne bo več lepih okroglih balončkov user posted image

uuu aglaia, bivši so dabest za si ego nabijat ja user posted image itak da ga moraš neki zabit nazaj, pa uživej pri tem! user posted image

aaa, spet sm tolk naklofala da ni placa za kontracepcijo user posted image user posted image user posted image ... naslednji post, vse za zvezdice user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.