|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
13.5.2010 22:53:10   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

vas pa opozarjam srake, da nas aglaia bere - obnašite se!!user posted image user posted image

Ko bo pršla do naših neumnosti, nam bo kako vzgojno spustila user posted image

vzgojno al pa ker ji bomo dolgočasne. Sam veš kok strani mora prebrati, preden pride do konca???fullll

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
13.5.2010 22:54:07   
MaliMišek
Je že ušla user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
13.5.2010 22:54:54   
Anonimen
Joj, babe. DOVOLJ!! Ne samo, da nabijate, potem se ena drugo citirate in potem je vse skupaj ena kolobocija. user posted image

Pit bo za vse dovolj, brez skrbi. Najbolj vas bo pa MM danes zaj*** ker bo sla rodit, potem pa nobena ne bo dobila pite user posted image
Ne no, MM, ne se roditi. Ne delaj guzve po porodnih sobah. Sicer pa moras roditi na nedeljo, ker drugace D ne bo sel v sluzbo in bo po mestu cela zmeda user posted image

Jaz sem danes lenarila, ker je bil M spet nadpriden. Sem s pupo govorila po telefonu, on je pa vmes sesal in kosilo kuhal. Zdaj pa ne vem. Dvomim, da je bil moj porod tako grozen, da je zacel vse to delati. Ko berem druge porodne zgodbe, se mi zdi, da sem se mela prav v redu tam notri. No, Cojka se je itak mela boljse kot v Koversadi, to vsi vemo, ampak navadne smrtnice pa tam kar trpijo user posted image
V glavnem, umrla bom od ponedeljka naprej, ko gre M v sluzbo! Kdo mi bo kuhal in pucal stanovanje? In kdo bo hodil z mojimi listki v trgovino in me zalagal s pudingi in jogurti in sladoledom? Shujsala bom. Tega pa nocem! user posted image

In seveda, kot se za "zadnji skupni vikend" spodobi, so se nama napovedale in tasca in moja mati. Joj, res si ju zelim gledati tu. In ja, mkbk, jaz sem totalen pussy, ko pride do tega, da moram kaj recti tasci ali pa mami. Cist utihnem. Ko pa gresta pa bentim in se sekiram in zivciram in jokam. In se midva se skregava. Grozno slabo vplivajo ti sorodniki na najin zakon user posted image

Zoja je bila danes ponoci ful cudna in sem jo narobe pristavljala in ni dobro pila in sem bila cist zivcna. In potem ona pije moje zivcno mleko in je se sama vsa cudna. Revica mala. Drugace pa je bil danes kar ok dan za nas. Zjutraj je bila sicer nekam dosti budna, potem je pa kar spala cez dan. Smo dobili lezalnik na preizkusnjo in zaenkrat ji je blo cist vsec notri. Ampak je spala. Bom probala jutri, ko bo budna. Krti, ko sva se pogovarjale o naklonu. Ta lezalnik se spusti skoraj vodoravno. Ne cisto, ampak sem dala se eno odejico notri in je skoraj ravna podlaga. A je to kaj slabo za hrbet? Any ideas?

Glede utisanja. Ta sorodnica od M je nadhuda. Ona malega strga iz rok svoji mami ali pa tasci. Je rekla, da njej ne bo nihce sral po glavi kako naj vzgaja svojega sina. In obe (mama in tasca) sta sicer sitni in uzaljeni, ampak ona ima pa mir in z otrokom delata tako, kot ona zeli. Ne pa nekaj po svoje pa kako so z nami delali pa "saj samo dobro hocem" scene slabe vesti. Matervola kaksna baba. Faus sem ji!!

Masha, me veseli, da si nazaj in da je mali v redu! Zdaj pa pazi nase. Kako pa so se ti sploh zaceli popadki? Si prevec hodila?

Saj sploh ne vem kaj naj se napisem. Prej sem imela sto stvari v glavi, zdaj pa sem vse pozabila. No super, se to. Spomin mi pesa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3578
13.5.2010 22:59:45   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Saj sploh ne vem kaj naj se napisem. Prej sem imela sto stvari v glavi, zdaj pa sem vse pozabila. No super, se to. Spomin mi pesa user posted image

Bova tudi tebi jutri s krtkovo kupili bilobil user posted image .

Pite pa jutri tako ali drugače ne bo....nimam jabolk, tako da bo pečena šele zvečer (no če prej ne rodim user posted image ). Je šel moj revček s ful hudim glavobolom kr spat....se očitno preveč sekira user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
13.5.2010 23:00:50   
krtkova
sem vam rekla, da bo huda!!user posted image user posted image

stara, pa ti se tu mač sekiraš za vse. Al sam nam tko predstavljaš? MOram te kaj poklicati jutri, da te malo pomirim!!!user posted image user posted image  Ne pozabi, da je otroček ogledalo staršev (joj, kakšen lep patetični stavek). Bodi mirna!! Ne boj se ponedeljka. Če boš potrebovala nekoga, da ti gre v trgovino, me pokliči, res ni panike. Bom sam prinesla in takoj šla, če boš nerazpoložena za obiske. Resno mislim. Če pa si boš zaželela družbe, pa povej. Mi je tko hudo, ker mam mal strahu, da te ne bo kakšna panika zagrabla.user posted image user posted image

me je moj zdej dekoncentriral, je prišel mimo in rekel, da sm že čist odvisna od tega rr. Zdej pa ne vem, kaj sm hotla še napisat.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
13.5.2010 23:03:17   
MaliMišek
Aglaia v ponedeljek bo tudi malo lepše vreme in bosta lahko z Zojo tudi malo zunaj! Sigurno bo vse ok in ti bo šlo user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz ti lahko pomagam, če boš kaj potrebovala!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
13.5.2010 23:04:00   
Anonimen
hahaha, vidim da se menite o meni. Iiiii, itak mi pase user posted image

Nisem usla. Z M sva gledala na internetu kaj bi narocila sestri, ki je sla danes v Kanado. Mi je smesno narocati M obleke. Upam, da mi bodo (se kdaj) prav user posted image

Meni ste vse fajn. Tako nosecke kot mamice. Jaz sem kot papez. Vse vas mam rada user posted image

Nax, kaksne so to podloge za previjalno? Kje se to kupi? Kako se rece?
Nasa se je danes namrec ze zbudila posrana do vratu, potem pa se mi je med previjanjem cez dan 2x na previjalni pokakala. Se enkrat sem bila hvalezna, da nimam fantka. To bi povsod neslo, pri nasi pa samo spolzi med nogami na previjalno. Ampak je vseeno fuj user posted image
Se eno vprasanje za nax. Kako si pa malega umivala v Baski? V bani? Al si imela miljon teh krpic s sabo?

Marjana, kako pa ti mislis poleti v kampu brez tekoce vode malega prati. A vodo mislis kuhati, da bo topla al pac v mrzli.

Joj joj, ta vprasanja so ze visek kontrole! Skrbi me (zase) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
13.5.2010 23:06:44   
Anonimen
Ooo iii, kako sta prijazni!! Vaju bom drzala za besedo. Naslikali se mi bosta tu (na koncu sveta) in mi delali druzbo. Pa se pito bosta prinesli user posted image
Aja MM, vceraj ti nisem dala vzgojne. Saj si ze lepo vzgojena user posted image Samo zvezdice si zelim. Pa soncka. Pa da M ne bi sel v sluzbo. Pa mir na svetu. A je to tako veliko za prositi?!?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3583
13.5.2010 23:11:44   
MaliMišek
Do zvezdice te loči še 145 postov user posted image , če bi pa delili zvezdice za dolžino postov bi jih imela pa ti že pet user posted image .

Res če boš rabila družbo in spodbudo ti kar povej, pa tudi pito dobiš, če si jo boš zaželela user posted image .

Aja MM, vceraj ti nisem dala vzgojne. Saj si ze lepo vzgojena

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
13.5.2010 23:24:16   
krtkova
aglaia - te podloge so po mojem take enkratne podloge za previjanje. Jaz jih imam, ker jih nameravam uporabljati če bom kam šla (ker v tisti previjalni torbi za na voziček, je samo taka plastična podloga, pol pa daš gor še to). Zgleda kot ena kvadratna plenica za 1x uporabo (no, vsaj na prvi uč). Majo pa zihr v mullerju, tam sm jih jst kupila. 10 v pakungi.

a vidš, kako nas skrbi zate (in za M-ja in za Z)??? z veseljem ti bomo pomagale!! in delale družbo, ti sam reč!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3585
13.5.2010 23:26:33   
krtkova

Kako si pa malega umivala v Baski? V bani? Al si imela miljon teh krpic s sabo?

Marjana, kako pa ti mislis poleti v kampu brez tekoce vode malega prati. A vodo mislis kuhati, da bo topla al pac v mrzli.

jst mam plan sicer v kamp kr odnest to banjco od doma (če bom medtem dobila nov avto!!). Pa vodo lepo pogrevati (al jo bo pa moj iz kopalnic toplo nosil, tega še ne vem). Lahko pa improviziraš tud s kakšnim lavorjem po mojem. Al ne?user posted image
Sam z mrzlo je pa raje ne umivaj. Ta bo zasovražila do konc življenja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
13.5.2010 23:33:02   
MaliMišek
user posted image da razmišljaš v naprej! 

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
13.5.2010 23:33:48   
Anonimen
Ah ... Vidve + moji baby hormoni= ena smrkasta Aglaia user posted image

Grem smeti odnest, da se malo svezega zraka nadiham, ker sem bila danes spet cel dan notri. Pa upam, da me ne bo kdo iz naselja videl pa klical v klinicni center, da nekdo v njihovi halji po parkiriscu hodi user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
13.5.2010 23:35:22   
krtkova
sem pa mislila, da sta šli že obe spat. Pa nista.user posted image

aglaia - da se te ne bo kak sosed ustrašu!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
13.5.2010 23:35:26   
MaliMišek
Joj, da te ne bodo slučajno ujel in kam zaprl user posted image ! Upam, da vsaj Zoja ni v KC oblačilih user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
13.5.2010 23:37:38   
krtkova

... in kam zaprl user posted image !

jutri po našem srečanju, greva preverit v Polje, če je tam.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3591
13.5.2010 23:38:44   
MaliMišek

jutri po našem srečanju, greva preverit v Polje, če je tam.user posted image user posted image user posted image

.... če slučajno bo, jo bova rešili user posted image in jo odpeljai na konec sveta user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
13.5.2010 23:39:35   
krtkova

.... če slučajno bo, jo bova rešili user posted image in jo odpeljai na konec sveta user posted image !

bravo hrabri mišek!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3593
13.5.2010 23:40:00   
Anonimen

Hehe, jaz sem tudi razmisljala kako so tam obleceni. Ampak mislim, da ne v te razvlecene halje. Si lahko se kdo kaj naredi s tem user posted image
Ne, Zoja pa ni v tistih. Ker so grde. Pa sprane. Za mati rodilko so pa ok user posted image

Krti, hvala za clanek o Ronaldotovem mednozju. Zelo poucno. Res user posted image
In ne, ne mislim je prati v mrzli vodi. Zato pa sprasujem naso nadmamo marjano. Ona je moj idol, kar se flegma materinstva tice user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
13.5.2010 23:40:45   
MaliMišek

Pazi zdej ko bo to prebrala user posted image .... ziher se ji zdej kolca do smetnjaka user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
13.5.2010 23:40:53   
Anonimen

Vidis? Lepo vzgojena!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3596
13.5.2010 23:42:26   
Anonimen

Pazi zdej ko bo to prebrala user posted image .... ziher se ji zdej kolca do smetnjaka user posted image !

Ha, nisem se sla. Gledam kratke hlace pa ne vem, ce bi si jih narocila. Ker ne upam. Samo so pa lepe ...

Neposredna povezava do sporočila: 3597
13.5.2010 23:43:09   
MaliMišek
Zakaj ne upaš? A ne boš nosila več kratkih hlač user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
13.5.2010 23:45:14   
krtkova
ne me strašit, da ne boš več kratkih hlač nosila? Jst jih še bom!! Mam ene ful priljubljene. Ne no - kupi jih! bomo vse nosile kratke hlače!!!

ja, ja Ronaldo.user posted image user posted image  A si šla prebrat še članek o njegovem spolnem življenju??? Ogledala ima!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3599
13.5.2010 23:50:51   
MaliMišek
Jst jih imam tud namen še nosit user posted image , ko jih bom spet spravla na rit user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?