Anonimen
|
Joj, babe. DOVOLJ!! Ne samo, da nabijate, potem se ena drugo citirate in potem je vse skupaj ena kolobocija. Pit bo za vse dovolj, brez skrbi. Najbolj vas bo pa MM danes zaj*** ker bo sla rodit, potem pa nobena ne bo dobila pite Ne no, MM, ne se roditi. Ne delaj guzve po porodnih sobah. Sicer pa moras roditi na nedeljo, ker drugace D ne bo sel v sluzbo in bo po mestu cela zmeda Jaz sem danes lenarila, ker je bil M spet nadpriden. Sem s pupo govorila po telefonu, on je pa vmes sesal in kosilo kuhal. Zdaj pa ne vem. Dvomim, da je bil moj porod tako grozen, da je zacel vse to delati. Ko berem druge porodne zgodbe, se mi zdi, da sem se mela prav v redu tam notri. No, Cojka se je itak mela boljse kot v Koversadi, to vsi vemo, ampak navadne smrtnice pa tam kar trpijo V glavnem, umrla bom od ponedeljka naprej, ko gre M v sluzbo! Kdo mi bo kuhal in pucal stanovanje? In kdo bo hodil z mojimi listki v trgovino in me zalagal s pudingi in jogurti in sladoledom? Shujsala bom. Tega pa nocem! In seveda, kot se za "zadnji skupni vikend" spodobi, so se nama napovedale in tasca in moja mati. Joj, res si ju zelim gledati tu. In ja, mkbk, jaz sem totalen pussy, ko pride do tega, da moram kaj recti tasci ali pa mami. Cist utihnem. Ko pa gresta pa bentim in se sekiram in zivciram in jokam. In se midva se skregava. Grozno slabo vplivajo ti sorodniki na najin zakon Zoja je bila danes ponoci ful cudna in sem jo narobe pristavljala in ni dobro pila in sem bila cist zivcna. In potem ona pije moje zivcno mleko in je se sama vsa cudna. Revica mala. Drugace pa je bil danes kar ok dan za nas. Zjutraj je bila sicer nekam dosti budna, potem je pa kar spala cez dan. Smo dobili lezalnik na preizkusnjo in zaenkrat ji je blo cist vsec notri. Ampak je spala. Bom probala jutri, ko bo budna. Krti, ko sva se pogovarjale o naklonu. Ta lezalnik se spusti skoraj vodoravno. Ne cisto, ampak sem dala se eno odejico notri in je skoraj ravna podlaga. A je to kaj slabo za hrbet? Any ideas? Glede utisanja. Ta sorodnica od M je nadhuda. Ona malega strga iz rok svoji mami ali pa tasci. Je rekla, da njej ne bo nihce sral po glavi kako naj vzgaja svojega sina. In obe (mama in tasca) sta sicer sitni in uzaljeni, ampak ona ima pa mir in z otrokom delata tako, kot ona zeli. Ne pa nekaj po svoje pa kako so z nami delali pa "saj samo dobro hocem" scene slabe vesti. Matervola kaksna baba. Faus sem ji!! Masha, me veseli, da si nazaj in da je mali v redu! Zdaj pa pazi nase. Kako pa so se ti sploh zaceli popadki? Si prevec hodila? Saj sploh ne vem kaj naj se napisem. Prej sem imela sto stvari v glavi, zdaj pa sem vse pozabila. No super, se to. Spomin mi pesa
|