Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:05:20
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk NUJNO NUJNO morta kupit bilobil, sam tega ne pozabit...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:06:37
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek A maš kak recept za jabolčno pito ? Hehehe, na pamet ne znam nobenega, lahko pa ga prepišem iz kake kuharske knjige!!! Ne, ne, mora biti domač in preverjen!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:07:17
|
|
|
|
krtkova
|
joj,sej ne vem, a naj se kr pod mizo skrijem!! Aja, moja je ta druga?????? Čeprav, če dobr pomislim, sej se ni Mkbk nikjer zagrebla tud za mojo, ali pač????????? Prosim za citat!! ja, bilobil!!! Nujno jutri.......če ne pozabiva!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:07:28
|
|
|
|
anajrim
|
Ne, ne, mora biti domač in preverjen! IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: anajrim IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek A maš kak recept za jabolčno pito ? Hehehe, na pamet ne znam nobenega, lahko pa ga prepišem iz kake kuharske knjige!!! Ne, ne, mora biti domač in preverjen! Takega pa žal nimam, ker pečem samo štrudel in ne pite!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:07:58
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ja, bilobil!!! Nujno jutri.......če ne pozabiva!!! Crknla sm skor od smeha !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:09:38
|
|
|
|
MaliMišek
|
Evo še citat IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova ne bit žalostna zarad pite obljubim da jo čimprej spečem!!! a še pred porodom????? no, al pa vsaj recept bi prosila, ker zdej si me pa tok narajcala s to pito, da jo MORAM jesti. Sm šla dons prov zato po jajca in moj po jabolka!! Ostalo mogoče imam. Bi kr čez vikend pekla.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:11:06
|
|
|
|
MaliMišek
|
Pa še kako se mkbk grebe za tvojo pito IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova ne bit žalostna zarad pite obljubim da jo čimprej spečem!!! a še pred porodom????? no, al pa vsaj recept bi prosila, ker zdej si me pa tok narajcala s to pito, da jo MORAM jesti. Sm šla dons prov zato po jajca in moj po jabolka!! Ostalo mogoče imam. Bi kr čez vikend pekla. v nedeljo zvečer, da bo zame v pon sveža !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:15:03
|
|
|
|
krtkova
|
hvala MM - še dobr, da mam tebe!! anajrim - a vidiš, da gre? da se lahko mirno vklopiš v naše "interne" fore. Edin mal morš razum, intelekt,..in podobne zadeve ODKLOPIT!! Pa pogosto moraš kej pozabit!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:24:49
|
|
|
|
mkbk
|
Evo srake, za 4 dni se me znebite! V pon. šele dobim rač nazaj, pa v sob in ned me ni v LJ, tko da kakšna vabila na pito sprejemam na gsm! (joke), Krti sej se sam ohecam, da ne boš pol mene krivila, da ti kratim spanec... Upam, da nas ne bo preveč zeblo na morju,ker imamo samo en mali oljni radiatorček... PAPA
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:25:53
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Evo srake, za 4 dni se me znebite! V pon. šele dobim rač nazaj, pa v sob in ned me ni v LJ, tko da kakšna vabila na pito sprejemam na gsm! (joke), Krti sej se sam ohecam, da ne boš pol mene krivila, da ti kratim spanec... Upam, da nas ne bo preveč zeblo na morju,ker imamo samo en mali oljni radiatorček... PAPA pa da ne omenjam, da ko se vrneš, pite zagotovo ne bo več. Za kazen, ker sem ti fouš, da greš.......kam že? sm jasno pozabila.......
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:29:40
|
|
|
|
MaliMišek
|
Jst sm tud pozabla kam gre mkbk
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:30:49
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst sm tud pozabla kam gre mkbk nujno morva kupit bilobil, zdej pa vidim, da je že krizno stanje!!! kam si pa ti zginila? sem mislila, da prepisuješ recept za pito.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:32:30
|
|
|
|
marjanaj
|
mene je tut tale vreme danes čist zabediral mali sploh ni nič spal cel dan in je hotel vso pozornost in nisem mogla niti zajtrka pojest, niti dati prat niti nič pospravit. Ob 13 h sem klicala mojega v službo naj se lepo domov primaje drugače se bo meni skegljalo. In se je res potrudil in ob že ob 14 h namesto ob 17 h doma. HB! Potem smo šli pa vseeno malo ven, čeprav je rosilo. Je dal moj kar prevleko za dež na voziček in peš v mesto. Jaz pa z avtom, ker sem šla še malo v DM zapravljat. In smo presedeli dve rundi v Mačku, potem pa je šel pa še peš iz mesta na Kodeljevo, jaz pa spet z avtom. Ker smo šli potem zvečer skupaj z avtom domov. In glej ga zlomka. Mali je spal v kosu od kar sta štartala iz Šiške prej pa cel dan buden kot čuk. Jest se ne grem več.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:33:34
|
|
|
|
marjanaj
|
cojka lepo da imava s Čojko vsaj nekaj skupnega. Obe si hipota med noge tlačiva Pa res si ne upam dat prat na 95 Jao meni, strahopetnica. Čeprav, če zafuram vse skupaj bom imela vsak izgovor, da gremo spet v Ikeo . Mogoče pa probam. nax sem že dala podlogo na previjalno. Pa da ga zdaj vidimo junaka ki lula in kaka aglaia in nax a tko al kaj? Tut sladoleda nam ne boste privoščile na morju? Kaj pa če bo res ful ful ful vroče? krti a k Pušenjaku greš? Ah mene je on kar razočaral. Tako kot mkbk, je tudi meni delal nuhalno in je bilo kr nekaj. MM glej, da boš jutri še noge skupaj tiščala! Ob 12h pa velja! Sej res, kje se pa dobimo? A kar v Rustiki, tam na unem koncu pri Humanicu? Je tudi lekarna blizu, da lahko kupita s krtkovo Bilobil Pita pa gre obvezno na 5 delov!!! mkbk uživaj na morju! Sej res, kam že greš? mamice vs. nosečke ha ha ha zdej smo pa res čisto zmešale tale forum
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:34:38
|
|
|
|
marjanaj
|
cojka katero pediatrinjo imaš? A je ok? A je privat s koncesijo ali je le ena od pediatrov v ZD?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:35:18
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst sm tud pozabla kam gre mkbk nujno morva kupit bilobil, zdej pa vidim, da je že krizno stanje!!! kam si pa ti zginila? sem mislila, da prepisuješ recept za pito. ampak res nujno! Sem si šla iskat laptopa, ker ne morem več sedet za mizo ! A se bojiš, da ti bom jutri pozabila poslat recept
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:37:52
|
|
|
|
krtkova
|
joj, marjanaj - si se mi kr zasmilila, ko si opisala tale tvoj dan. Jst moram nujno eno sobo zvočno izolirat, da bom lahko emo na tak dan tja zaprla. ŠALA!!!!!! Jutri ob 12h pred rustiko - zmenjeno!! men je pa kul, da je mal mešan forum, sej če nimam kaj pokomentirat, pač ne, sam mi je pa kul, da mal vidim kaj me čaka. mm - ker te ni, še vedno upam, da pišeš recept. pa očitno mkbk sploh NI povedala, kam gre, glede na to, da nobena od nas ne ve!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:39:33
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova mm - ker te ni, še vedno upam, da pišeš recept. očitno sem se spet zmotila. ja, obstaja možnost, da pozabiš. Obstaja pa tud možnost, da te jaz pozabim opomnit nanj in potem pozabim spečt pito. Tko, da nevarnosti je fulllllllll. Zelo nevarno življenje živim!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:39:53
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova mm - ker te ni, še vedno upam, da pišeš recept. A zdej si pa še slepa ... no ena očala v lekarni jutri tudi zate !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:42:13
|
|
|
|
MaliMišek
|
Marjanaj upam, da bo takih dnevov kot je bil današnji čim manj jutri bo Tibor sigurno ful priden ko bo z nami .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:42:44
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: krtkova mm - ker te ni, še vedno upam, da pišeš recept. A zdej si pa še slepa ... no ena očala v lekarni jutri tudi zate ! to mislim, da še ni problem, sam sva hkrati objavili!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:43:25
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek jutri bo Tibor sigurno ful priden ko bo z nami . če pa ne bo, ga bo pa MM peljala en krog, da bomo me v miru pokofetkale.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:45:43
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek jutri bo Tibor sigurno ful priden ko bo z nami . če pa ne bo, ga bo pa MM peljala en krog, da bomo me v miru pokofetkale. In potem mi odteče voda in me ti pelješ v P Spomnla sm se kam gre mkbk....v Poreč s prijatelji (unimi k se jim mora oddolžit)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:46:51
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Spomnla sm se kam gre mkbk....v Poreč s prijatelji (unimi k se jim mora oddolžit) ne morem verjeti"!!! bravo!!!! bravo!!!! vas pa opozarjam srake, da nas aglaia bere - obnašite se!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.5.2010 22:49:38
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova vas pa opozarjam srake, da nas aglaia bere - obnašite se!! Ko bo pršla do naših neumnosti, nam bo kako vzgojno spustila
|
|
|
Otroci - želja in resničnostDeVillaKoliko otrok ste si želeli in koliko jih zdaj imate? Ste uresničili željo, še delate na njej ali se prišli k pameti? :DImam 1, je dovolj (
14%)
Izpolnili plan... (
34%)
Še delam na tem... (
52%)
Število vseh glasov: 97Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!