|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
12.5.2010 20:35:30   
Anonimen
MM in krtkova pol pa vidim, da je moj spomin še med boljšimiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
12.5.2010 20:35:43   
krtkova
nax in MM - sej mogoče sem se pa jaz zmotila s tem morjem.user posted image Sem mislila, da nax zanima, če gre te dni MM kaj na morje, ne pa a počitnice. jaooo, jaz!! Se globoko opravičujem!!user posted image

MM -se ne mudi za recept!!! Ampak če jo boš pekla, jo bomo v petek garant pojedle!!!user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
12.5.2010 20:35:57   
MaliMišek
Nax jaz vseeno upam, da se je "zmotil" in v naslednji nosečnosti ne bo tako hudo, da bi morala strogo ležat.....da te malo bolj kontrolira je čisto kul, ampak da moraš pa celo nosečnost preležat je pa res hudo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
12.5.2010 20:38:09   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

MM in krtkova pol pa vidim, da je moj spomin še med boljšimiuser posted image

Ti se kr tolaž user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
12.5.2010 20:41:07   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
MM
-se ne mudi za recept!!! Ampak če jo boš pekla, jo bomo v petek garant pojedle!!!user posted image

Jutri bom cel dan odsotna, če pa slučajno ponoči ne bom mogla spat jo pa spečem in privlečem v petek user posted image ! Drugače se bomo mogle pa še enkrat dobit user posted image (dokler sem še 2v1).

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
12.5.2010 20:45:46   
Anonimen
nax in MM - sej mogoče sem se pa jaz zmotila s tem morjem.user posted image Sem mislila, da nax zanima, če gre te dni MM kaj na morje, ne pa a počitnice. jaooo, jaz!! Se globoko opravičujem!!user posted image

Še en dokaz več, da je moj spomin še vedno med boljšimi. Očitno. user posted image Krtkova, ja jaz sem spraševala za počitniceuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
12.5.2010 20:48:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
ampak da moraš pa celo nosečnost preležat je pa res hudo!

A si predstavljaš k hočem imet 3 otroke (mogoče 4). Kok časa bi pol to ležalauser posted image 9 mesecev x 3 otroci = raj sploh ne zračunam.

Neposredna povezava do sporočila: 3457
12.5.2010 20:58:39   
MaliMišek

ampak da moraš pa celo nosečnost preležat je pa res hudo!

A si predstavljaš k hočem imet 3 otroke (mogoče 4). Kok časa bi pol to ležalauser posted image 9 mesecev x 3 otroci = raj sploh ne zračunam.

Edino če jih več naenkrat naštimata user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
12.5.2010 21:07:11   
Anonimen
MM ne klič user posted image . Je en čist dost naenkrat. Pomoje grem v Polje, da imam dvojčke. 

Neposredna povezava do sporočila: 3459
12.5.2010 21:10:03   
MaliMišek
Jaz sem se tega najbolj bala. Sva bila na prvem UZ obadva trda od strahu, da bo G rekla da sta dva user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
12.5.2010 21:16:21   
mkbk

Ta teden sploh še nisem jedla tortice, tako da mi zdaj že pripada user posted image . Sicer bo pa itak po pregledu in šoku na tehtnici user posted image .

Jaz bi pekla pa jabolčno pito....ampak moj tega ne je, potem bi mogla pa spet cel pleh sama pojest user posted image . Receptov z lešniki pa žal nimam.

Sam povej kdaj bo pečen!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3461
12.5.2010 21:19:00   
mkbk
Ah, berem naprejin vidm, da maš že razprodan. Sm jo v mislih že snedla!!! Pol pa vsaj recept!!!user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
12.5.2010 21:22:27   
Anonimen
Jaz sem se tega najbolj bala. Sva bila na prvem UZ obadva trda od strahu, da bo G rekla da sta dva user posted image .

tega je bilo tud mene najbolj strah, pa čeprav ni v familiji nobenih dvojčkov. Jaz komaj z eni guram, kako nekateri z dvemauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3463
12.5.2010 21:25:16   
mkbk
nax...če ni nobenga vzroka, se pa pejd še h kermu giniču pokazat ko boš noseča, da ne boš bv ležala...saj glavno, da ti MV kontrolira....sej vem ni luštn, men so tud napovedovali svega i svašta, moj ginič po moje postane živčen že samo ko stopim skozi vrata...pa zdaj mi je reku da je že vsak dan ko je še notri veliko, pa men se zdaj pa prav nič ne zdi, da bi že mogl kej bit, HBuser posted image

nax, zakaj se ti pa ne gre na morje? Sej ste se mel luštn...

MM a ti pa ne bi z enomesečnim še šla na dopust, jst sm pa glih tuhtala,d abo takrat že dost star, pa obiske patronažne daš tud že čez itd, edin ne vem kolk časa traja čišča, da greš lohk v vodo. A če dojiš greš lohka v mrzlo morje...tega ne vem in me zanima!

< Sporočilo je popravil mkbk -- 12.5.2010 21:27:10 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
12.5.2010 21:31:09   
Anonimen
mkbk ja sej je bilo fajn na morju, sam imam še tok za narest. Naslednji teden ima Tai krst in moram narest konfete, pa spečt peciva, pa hrano nabavit,...pa vsega je preveč. Sem živčna pol če imam vse na konc.

Da ne govorim, da imam cel kup perila za zlikat. Ampak kaj mi moj včeraj pribije. A so te deci res z lune padluser posted image Sem likala in mu rečem če lahko Taia okopa, da ga jaz pol samo nahranim, ta čas bi pa likala. In kaj mi prbije. Da ne more, ker film gleda in je predober, da bi ga zamudil. WTF???

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3465
12.5.2010 21:32:10   
Anonimen
Zakaj ne bi smel it v mrzlo vodo če dojiš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3466
12.5.2010 21:34:05   
krtkova

. Da ne more, ker film gleda in je predober, da bi ga zamudil. WTF???

user posted image  to je pa izjava tedna!!! Sam, da ne boš mislila, da sm na njegovi strani, ker absolutno nism, sam kje pa najde tako izjavo, pa res ne vem!!user posted image user posted image

mkbk - sej po mojem lahko pito razdelimo na 4 dele. MM, petrca, ti in jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
12.5.2010 21:50:47   
Anonimen

. Da ne more, ker film gleda in je predober, da bi ga zamudil. WTF???

user posted image  to je pa izjava tedna!!! Sam, da ne boš mislila, da sm na njegovi strani, ker absolutno nism, sam kje pa najde tako izjavo, pa res ne vem!!user posted image user posted image

Tud men ni jasno kje jo je najdu. Mi še danes ne gre iz glave.

Vas zdej zapuščam, grem našo deronjo zrihtat preden cel blok v luft vrže. Nočko.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
12.5.2010 21:54:15   
MaliMišek

mkbk - sej po mojem lahko pito razdelimo na 4 dele. MM, petrca, ti in jaz.

Itak da lahko...bom vsaj malo manj debela user posted image !

mkbk ne da se mi zdi dojenček premajhen (ali pa tudi mogoče), ampak če rodim na rok, bo 30.6. star točno 1 mesec, potem je pa že julij ko D ne more več na dopust user posted image ....prej pa ne bi šla, ker bom imela sigurno preveč dela s tamalim in sama s sabo, da se ulafamo!

Nax mene bi kap, če bi mi moj to prjavu...sigurno bi mu kej v glavo vrgla user posted image . Pa da ne bo pomote, da mi ne bi bil v stanju kaj takega rečt user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
12.5.2010 22:18:48   
marjanaj
zvezdice hmmm samogovore praviš krtkova user posted image če je pa bolj zabavno, če kdo gofla s manouser posted image

mkbk jup šoping je pa bil ja. Enkrat smo se vmes kar v avtu previli in nafutrali, potem pa še enkrat v Babycetru previli. Pa je bilo user posted image . Tibor je odličen šopinger. Samo ko ne bi toliko zapravljal user posted image . Bom še bankrotirala. user posted image

cojka uhajanje mleka. Na to pa sploh nisem pomislila user posted image to bo šprical po plaži! Po moje takrat hitr v vodo! user posted image Al pa tamaumu hitro joško v usta user posted image . Tale tašča je pa res badkarma. user posted image Še dobro, da živi na Bledu in ne v LJ.

nax tvoj dec je pa res ta prav dec user posted image

krtkova pito na 5 delov! Še zame malo!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
12.5.2010 22:21:07   
mkbk

K se mlek prehladi user posted image

Jao nax...tvoj pa pribija,pa si ga pol nagnala kopat al ne? Js bi mojmu rekla, naj pa lika pred tvjem user posted image (se zadnje čase itak pritožuje, da sploh ne sme več fuzbala gledat, če ne lika.

Pa prejle mi je moj pribil, da se je pofrendal z eno manekenko na FB...sam še tega mi je treba, jst sm pa že širš kot daljš!user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 12.5.2010 22:25:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
12.5.2010 22:22:54   
mkbk
MM mislm, da bo treba en ogromen pleh..tam uni šipec na miklošički k cel dan bureke peče, ma primerne, mogoče ti kakšnega posodi, k si glih blondinka...user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
12.5.2010 22:26:20   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

K se mlek prehladi user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
12.5.2010 22:29:11   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

MM mislm, da bo treba en ogromen pleh..tam uni šipec na miklošički k cel dan bureke peče, ma primerne, mogoče ti kakšnega posodi, k si glih blondinka...user posted image user posted image

Ampak ve ne veste, da jst sploh pečt ne znam user posted image   oz. znam določene stvari, pite pa še nisem pekla user posted image !

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
12.5.2010 22:46:00   
krtkova
user posted image user posted image user posted image  me smo pito v mislih že pojedle, v resnici se je pa izkazalo,da je MM sploh še ni nikoli pekla.user posted image user posted image  Sam po mojih izkušnjah, men vedno ta prvič najboljš rata!! Tko, da MM - ti kr pogumno na delo!! 5 nas že stoji v vrsti!!!user posted image user posted image

mkbk - najraj mam pa pol deca, k se zdej v tem obdobju pofrenda z manekenko!!user posted image user posted image user posted image  Moj mi je glihkar rekel; joj, kako imaš vedno večja lička. user posted image user posted image user posted image  grrrrrrrrrrrrrrrr

Grem pa zdejle spat, sem na kavču skor zakinkala (le zakaj nism zaspala). Tko da mam mal upanja, da bom zaspala, vsaj eno rundo, že zdej. Me pa ful živc v eni nogi boli.user posted image user posted image

marjanaj - ponoči bova nabijali zvezdice; med 1 in 3h bom po mojem tukaj. Te vabim na zmenek!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?