Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:35:30
|
|
|
|
Anonimen
|
MM in krtkova pol pa vidim, da je moj spomin še med boljšimi
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:35:43
|
|
|
|
krtkova
|
nax in MM - sej mogoče sem se pa jaz zmotila s tem morjem. Sem mislila, da nax zanima, če gre te dni MM kaj na morje, ne pa a počitnice. jaooo, jaz!! Se globoko opravičujem!! MM -se ne mudi za recept!!! Ampak če jo boš pekla, jo bomo v petek garant pojedle!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:35:57
|
|
|
|
MaliMišek
|
Nax jaz vseeno upam, da se je "zmotil" in v naslednji nosečnosti ne bo tako hudo, da bi morala strogo ležat.....da te malo bolj kontrolira je čisto kul, ampak da moraš pa celo nosečnost preležat je pa res hudo!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:38:09
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 MM in krtkova pol pa vidim, da je moj spomin še med boljšimi Ti se kr tolaž !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:41:07
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM -se ne mudi za recept!!! Ampak če jo boš pekla, jo bomo v petek garant pojedle!!! Jutri bom cel dan odsotna, če pa slučajno ponoči ne bom mogla spat jo pa spečem in privlečem v petek ! Drugače se bomo mogle pa še enkrat dobit (dokler sem še 2v1).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova nax in MM - sej mogoče sem se pa jaz zmotila s tem morjem. Sem mislila, da nax zanima, če gre te dni MM kaj na morje, ne pa a počitnice. jaooo, jaz!! Se globoko opravičujem!! Še en dokaz več, da je moj spomin še vedno med boljšimi. Očitno. Krtkova, ja jaz sem spraševala za počitnice
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:48:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek ampak da moraš pa celo nosečnost preležat je pa res hudo! A si predstavljaš k hočem imet 3 otroke (mogoče 4). Kok časa bi pol to ležala 9 mesecev x 3 otroci = raj sploh ne zračunam.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:58:39
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek ampak da moraš pa celo nosečnost preležat je pa res hudo! A si predstavljaš k hočem imet 3 otroke (mogoče 4). Kok časa bi pol to ležala 9 mesecev x 3 otroci = raj sploh ne zračunam. Edino če jih več naenkrat naštimata .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 21:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
MM ne klič . Je en čist dost naenkrat. Pomoje grem v Polje, da imam dvojčke.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 21:10:03
|
|
|
|
MaliMišek
|
Jaz sem se tega najbolj bala. Sva bila na prvem UZ obadva trda od strahu, da bo G rekla da sta dva .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 21:16:21
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Ta teden sploh še nisem jedla tortice, tako da mi zdaj že pripada . Sicer bo pa itak po pregledu in šoku na tehtnici . Jaz bi pekla pa jabolčno pito....ampak moj tega ne je, potem bi mogla pa spet cel pleh sama pojest . Receptov z lešniki pa žal nimam. Sam povej kdaj bo pečen!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 21:19:00
|
|
|
|
mkbk
|
Ah, berem naprejin vidm, da maš že razprodan. Sm jo v mislih že snedla!!! Pol pa vsaj recept!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 21:22:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jaz sem se tega najbolj bala. Sva bila na prvem UZ obadva trda od strahu, da bo G rekla da sta dva . tega je bilo tud mene najbolj strah, pa čeprav ni v familiji nobenih dvojčkov. Jaz komaj z eni guram, kako nekateri z dvema
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 21:25:16
|
|
|
|
mkbk
|
nax...če ni nobenga vzroka, se pa pejd še h kermu giniču pokazat ko boš noseča, da ne boš bv ležala...saj glavno, da ti MV kontrolira....sej vem ni luštn, men so tud napovedovali svega i svašta, moj ginič po moje postane živčen že samo ko stopim skozi vrata...pa zdaj mi je reku da je že vsak dan ko je še notri veliko, pa men se zdaj pa prav nič ne zdi, da bi že mogl kej bit, HB nax, zakaj se ti pa ne gre na morje? Sej ste se mel luštn... MM a ti pa ne bi z enomesečnim še šla na dopust, jst sm pa glih tuhtala,d abo takrat že dost star, pa obiske patronažne daš tud že čez itd, edin ne vem kolk časa traja čišča, da greš lohk v vodo. A če dojiš greš lohka v mrzlo morje...tega ne vem in me zanima!
< Sporočilo je popravil mkbk -- 12.5.2010 21:27:10 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 21:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
mkbk ja sej je bilo fajn na morju, sam imam še tok za narest. Naslednji teden ima Tai krst in moram narest konfete, pa spečt peciva, pa hrano nabavit,...pa vsega je preveč. Sem živčna pol če imam vse na konc. Da ne govorim, da imam cel kup perila za zlikat. Ampak kaj mi moj včeraj pribije. A so te deci res z lune padl Sem likala in mu rečem če lahko Taia okopa, da ga jaz pol samo nahranim, ta čas bi pa likala. In kaj mi prbije. Da ne more, ker film gleda in je predober, da bi ga zamudil. WTF???
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 21:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj ne bi smel it v mrzlo vodo če dojiš?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 21:34:05
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 . Da ne more, ker film gleda in je predober, da bi ga zamudil. WTF??? to je pa izjava tedna!!! Sam, da ne boš mislila, da sm na njegovi strani, ker absolutno nism, sam kje pa najde tako izjavo, pa res ne vem!! mkbk - sej po mojem lahko pito razdelimo na 4 dele. MM, petrca, ti in jaz.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 21:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 . Da ne more, ker film gleda in je predober, da bi ga zamudil. WTF??? to je pa izjava tedna!!! Sam, da ne boš mislila, da sm na njegovi strani, ker absolutno nism, sam kje pa najde tako izjavo, pa res ne vem!! Tud men ni jasno kje jo je najdu. Mi še danes ne gre iz glave. Vas zdej zapuščam, grem našo deronjo zrihtat preden cel blok v luft vrže. Nočko.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 21:54:15
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova mkbk - sej po mojem lahko pito razdelimo na 4 dele. MM, petrca, ti in jaz. Itak da lahko...bom vsaj malo manj debela ! mkbk ne da se mi zdi dojenček premajhen (ali pa tudi mogoče), ampak če rodim na rok, bo 30.6. star točno 1 mesec, potem je pa že julij ko D ne more več na dopust ....prej pa ne bi šla, ker bom imela sigurno preveč dela s tamalim in sama s sabo, da se ulafamo! Nax mene bi kap, če bi mi moj to prjavu...sigurno bi mu kej v glavo vrgla . Pa da ne bo pomote, da mi ne bi bil v stanju kaj takega rečt
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 22:18:48
|
|
|
|
marjanaj
|
zvezdice hmmm samogovore praviš krtkova če je pa bolj zabavno, če kdo gofla s mano mkbk jup šoping je pa bil ja. Enkrat smo se vmes kar v avtu previli in nafutrali, potem pa še enkrat v Babycetru previli. Pa je bilo . Tibor je odličen šopinger. Samo ko ne bi toliko zapravljal . Bom še bankrotirala. cojka uhajanje mleka. Na to pa sploh nisem pomislila to bo šprical po plaži! Po moje takrat hitr v vodo! Al pa tamaumu hitro joško v usta . Tale tašča je pa res badkarma. Še dobro, da živi na Bledu in ne v LJ. nax tvoj dec je pa res ta prav dec krtkova pito na 5 delov! Še zame malo!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 22:21:07
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Zakaj ne bi smel it v mrzlo vodo če dojiš? K se mlek prehladi Jao nax...tvoj pa pribija,pa si ga pol nagnala kopat al ne? Js bi mojmu rekla, naj pa lika pred tvjem (se zadnje čase itak pritožuje, da sploh ne sme več fuzbala gledat, če ne lika. Pa prejle mi je moj pribil, da se je pofrendal z eno manekenko na FB...sam še tega mi je treba, jst sm pa že širš kot daljš!
< Sporočilo je popravil mkbk -- 12.5.2010 22:25:04 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 22:22:54
|
|
|
|
mkbk
|
MM mislm, da bo treba en ogromen pleh..tam uni šipec na miklošički k cel dan bureke peče, ma primerne, mogoče ti kakšnega posodi, k si glih blondinka...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 22:26:20
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Zakaj ne bi smel it v mrzlo vodo če dojiš? K se mlek prehladi
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 22:29:11
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk MM mislm, da bo treba en ogromen pleh..tam uni šipec na miklošički k cel dan bureke peče, ma primerne, mogoče ti kakšnega posodi, k si glih blondinka... Ampak ve ne veste, da jst sploh pečt ne znam oz. znam določene stvari, pite pa še nisem pekla !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 22:46:00
|
|
|
|
krtkova
|
me smo pito v mislih že pojedle, v resnici se je pa izkazalo,da je MM sploh še ni nikoli pekla. Sam po mojih izkušnjah, men vedno ta prvič najboljš rata!! Tko, da MM - ti kr pogumno na delo!! 5 nas že stoji v vrsti!!! mkbk - najraj mam pa pol deca, k se zdej v tem obdobju pofrenda z manekenko!! Moj mi je glihkar rekel; joj, kako imaš vedno večja lička. grrrrrrrrrrrrrrrr Grem pa zdejle spat, sem na kavču skor zakinkala (le zakaj nism zaspala). Tko da mam mal upanja, da bom zaspala, vsaj eno rundo, že zdej. Me pa ful živc v eni nogi boli. marjanaj - ponoči bova nabijali zvezdice; med 1 in 3h bom po mojem tukaj. Te vabim na zmenek!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?