marjanaj
|
cojka a je tašča že kaj v LJ pribremzala odkar ste doma? Valda jo je firbec premamil in je prišla na obisk? Čojkič je pa pravi pes čuvaj postala! Odlično! A vi tudi hodite v Koversado? Mi tudi! Smo imeli kar nekaj časa povšal, samo zdaj je že tako drago, da raje postavimo prikolico za nekaj tednov in je to to. Za letos sicer še ne vem od kdaj do kdaj bo postavljena, mogoče se pa kaj vidimo tam doli? In bova lahko zvečer skupaj odvozičkale eno rundo v Vrsar na sladoled. Pa še mkbk povabile zraven! živa Citypark zato, ker parkiraš v garažni hiši ki je pokrita in greš po hodničku notri v nakupovalni center. Samo to je fora, če dežuje. Ker če greš v kolosej, ki je meni sicer tudi cool, sploh če imaš zraven še mulce, ker se lahko igrajo v igralnem kotičku med tem ko ti kofetkaš, samo dež te glih lepo zmoči od parkinga do bifeja . Uf, vi pa res nimate sreče s temle zdravjem, no saj bo kmalu poletje in se temperatura ne bo več toliko menjavala. mkbk si pa lahko komot predstavljam, da te je skor kap sunla, ker babyfon ni delal. A tvoj ima tako zlato roko za rožice? Odlično! Meni pa vse crknejo. Nekako nisem jaz za rože. Še kaktusi mi umrejo . Kako je lušen gumbek, ki te opozarja da "ni-ni". petrca hvala za nasvet za prašek. Sem ga dala na seznam, kaj vse moram kupit v DM. Sem vnovčila 150 pik in imam pri naslednjem nakupu -15%. Pa moram Chiccotove blazinice kupit, pa še en kup malenkosti... Pa hvala za pohvale za slikco . Tvoja je tudi lušna, to je tvoj bodoči zakladek, a ne? krti železne čigumije? Brezveze jih kupovat, če lahko čigumije ješ, lahko tudi šraufe, teh imaš sigurno velik doma, pa še zastonj so. A ne, zaj**** tole s slikcami. Ko se enkrat navadiš... uf mali se zbuja. Je še kar v lupinici, ker je tako sladko spal od Rudnika do doma. Ah ja badmama, sej vem, spet sva bila v šopingu od 11h do 16h. Ampak če čas tako hitro mine, pa v Leclerca pa v H&M pa v Mercator pa v Baby Center pa v DM... Sicer sva šla ker sva mogla, ker je hotela ena kolegica na vsak način kaj malemu kupit in ker res imamo doma že vse mogoče, sem ji obljubila, da gremo skupaj vsi trije v nakupovanje. In je dobil okvirček, kamor v gips odtisneš rokico in nogico, pa ropotuljico, pa svoj prvi krožniček in pribor s potovalno škatlico in ninico. Še malo, pa bo imel mali več stvari kot jaz .
|