|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
12.5.2010 11:49:51   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

petrca - bom dala na offuser posted image user posted image user posted image user posted image

živa - me veseli, da ste bolje. Ti pa le šibaj na eno belo kavo. Jaz moram počakat še kakšno uro, da greva lahko ven, ker je bil skopan. Za sredo se pa le pridruži, če boš lahko.

mkbk
- julija bom šla s tamalim v Vrsar (Koversado) z mojimi, G pa bo hodil za podaljšane vikende. Ta prav dopust pa bo padel septebra, ko ne bo imel več gužve v službi in bomo šli malo južnijeuser posted image . A boste tudi čez poletje v Poreču?
Ja, mali me že okrog prsta vrtiuser posted image
Fajn, da si dala F v vrtec. Saj bo vse ok, ti pa lahko malo zase izkoriistiš tale čas.
Glede razbarvanja. Meni včasih pomaga, da dam takoj še enkrat prat perilo. Ne učinkuje pa vedno. Drugače pa imam ravno zdaj en modrc za dojenje rahlo rozauser posted image

aaa mi smo tud v vrsarju!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 11:51:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3402
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 11:52:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
12.5.2010 12:07:37   
petrca2507
To moram pa res kupit. Si že takrat na slikanju govorila. A to je prav dM znamka?

Je DM-ova znamka oz. oni imajo Denk Mit. Imam sol za odstranjevanje madežev in sol al prašek za razbeljenje.

Zdej pa šibam mal po štacunah. Morm it pogledat za jedilnice in dnevne sobe.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3404
12.5.2010 12:08:40   
petrca2507
ooo...cojka je tud zamenjala slikco. user posted image

marjanaj...tvoje sploh še nism uspela pohvalit. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
12.5.2010 12:10:28   
petrca2507
Zdej sm jo pa še jst zamenjala. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3406
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 12:14:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3407
12.5.2010 12:33:09   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

aaa mi smo tud v vrsarju!!!!

A res? A boste čez poletje več dol? Da ne bom edina prekajena šunka tamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja lani sm bla jst dol 56 dni...mi je že ful dosadilo (sej vem, da se ful bedno sliš, samo sem prov hotla it v LJ)...letos pa bom najbrž tud precej...

Neposredna povezava do sporočila: 3408
12.5.2010 12:55:35   
mkbk
Ouje....sm oprala s tistimi dmjevimi zadevam....in jopca in majčka nista več rozikani user posted image user posted image user posted image user posted image Lepa hvala z anasvete, zelo sem zadovoljna!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
12.5.2010 14:23:45   
petrca2507
mkbk...jst tud zdej dodajam to sol med pranjem belega perila. Se mi zdi, da je po pranju bolj bel. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
12.5.2010 14:37:56   
živa
Ma ko ima user posted image mlade ...

Ko sem se končno sestavila skupaj po angini in sem vendarle uspela ven na kavo in se začela veselit, kolk nam bo luštno, ko bomo hodili ven, me kličejo iz vrtca, da ima moj sredinček čez 38 vročine user posted image user posted image user posted image .

Mezinček je pa takoj zaspal v vozičku (prej je nekaj tečkal) in zdaj ga čuvam na balkonu, dokler se ne zbudi user posted image .

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 3411
12.5.2010 14:41:13   
petrca2507
živa...pri vas pa nimate sreče. user posted image  Čim prej se pozdravite.

Vesela novička: Masha danes odhaja domov oz. se že vozi. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 15:31:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3413
12.5.2010 16:15:33   
krtkova
evo mene!! Ja, cel šiht je šel!!user posted image user posted image  Sm pa zdej tko utrujena, da se bom kr mal ulegla.

CTG - nič popadkov, otrok pa normalno miga. Torej je vse OK. Pregled tud ok, čez en teden ponovimo vajo. Aja, edin mal premal železa mam še vedno in mi je predpisal neke....pazi...čigumije!!

Živa - meni se pa totalno smiliš. Matr pa te bolezni.

Sej ne vem več, kaj moram pokomentirati, ker zdejle ne morem na nič misliti. Sm čist crknjena. Upam, da bo moj tok zlat, da bo on skuhal kosilo.

Sam vam pa povem srake moje, da ste me čist zmešale s temi novimi slikcami. Prej sem že po slikci vedla, kdo piše post, zdej se moram pa prov mal koncentrirat, da to ugotovim.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3414
12.5.2010 16:36:14   
petrca2507
petrca - a si kaj pametnega našla od dnevnih sob in jedilnic?

Dnevno sobo sm najdla. Imela bova 2-sed + 2x 1-sed. Povsod bo funkcija počivalnika, ker noben od naju ne zna gledat TV-ja v sede. user posted image   To je eden od razlogov, ki jih lahko navedem. V resnici sm si pa že prej želela nekaj takega in ne pristanem na drugem modelu. user posted image   Samo še za barvo se je treba odločit.
Omarico za TV sm imela pa že prej ogledano. Ta bo nizka in dolga.
Jedilnice so pa bl tko tko. Nobena mi ni prov v oči padla oz. bila taka, da bi rekla, da jo hočem. user posted image   Ampak bom najdla. user posted image

krtkova...za čigumije, ki nadomestijo pomanjkanje železa, pa še nism slišala. user posted image   Verjetno nimaš tolk nizke vrednosti, da bi mogla jemat tablete ali sirup.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3415
12.5.2010 17:01:08   
marjanaj
cojka a je tašča že kaj v LJ pribremzala odkar ste doma? Valda jo je firbec premamil in je prišla na obisk? user posted image Čojkič je pa pravi pes čuvaj postala! Odlično! A vi tudi hodite v Koversado? user posted image Mi tudi! Smo imeli kar nekaj časa povšal, samo zdaj je že tako drago, da raje postavimo prikolico za nekaj tednov in je to to. Za letos sicer še ne vem od kdaj do kdaj bo postavljena, mogoče se pa kaj vidimo tam doli? In bova lahko zvečer skupaj odvozičkale eno rundo v Vrsar na sladoled. user posted image Pa še mkbk povabile zraven!

živa Citypark zato, ker parkiraš v garažni hiši ki je pokrita in greš po hodničku notri v nakupovalni center. Samo to je fora, če dežuje. Ker če greš v kolosej, ki je meni sicer tudi cool, sploh če imaš zraven še mulce, ker se lahko igrajo v igralnem kotičku med tem ko ti kofetkaš, samo dež te glih lepo zmoči od parkinga do bifeja user posted image . Uf, vi pa res nimate sreče s temle zdravjem, no saj bo kmalu poletje in se temperatura ne bo več toliko menjavala.

mkbk si pa lahko komot predstavljam, da te je skor kap sunla, ker babyfon ni delal. user posted image A tvoj ima tako zlato roko za rožice? Odlično! Meni pa vse crknejo. Nekako nisem jaz za rože. Še kaktusi mi umrejo user posted image . Kako je lušen gumbek, ki te opozarja da "ni-ni".

petrca hvala za nasvet za prašek. Sem ga dala na seznam, kaj vse moram kupit v DM. Sem vnovčila 150 pik in imam pri naslednjem nakupu -15%. Pa moram Chiccotove blazinice kupit, pa še en kup malenkosti... Pa hvala za pohvale za slikco user posted image . Tvoja je tudi lušna, to je tvoj bodoči zakladek, a ne?

krti železne čigumije? Brezveze jih kupovat, če lahko čigumije ješ, lahko tudi šraufe, teh imaš sigurno velik doma, pa še zastonj so. user posted image A ne, zaj**** tole s slikcami. Ko se enkrat navadiš...

uf mali se zbuja. Je še kar v lupinici, ker je tako sladko spal od Rudnika do doma. user posted image Ah ja badmama, sej vem, spet sva bila v šopingu od 11h do 16h. user posted image Ampak če čas tako hitro mine, pa v Leclerca pa v H&M pa v Mercator pa v Baby Center pa v DM... Sicer sva šla ker sva mogla, ker je hotela ena kolegica na vsak način kaj malemu kupit in ker res imamo doma že vse mogoče, sem ji obljubila, da gremo skupaj vsi trije v nakupovanje. In je dobil  okvirček, kamor v gips odtisneš rokico in nogico, pa ropotuljico, pa svoj prvi krožniček in pribor s potovalno škatlico in ninico. Še malo, pa bo imel mali več stvari kot jaz user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3416
12.5.2010 17:02:03   
marjanaj
uf sem zaj**** bi morala tole razdelit na 8 postov, da bom zvezdico sobila prej kot aglaia, da imava vsaj motivacijo tle gor viset user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
12.5.2010 17:07:31   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

A vi tudi hodite v Koversado? user posted image Mi tudi! Smo imeli kar nekaj časa povšal, samo zdaj je že tako drago, da raje postavimo prikolico za nekaj tednov in je to to. Za letos sicer še ne vem od kdaj do kdaj bo postavljena, mogoče se pa kaj vidimo tam doli? In bova lahko zvečer skupaj odvozičkale eno rundo v Vrsar na sladoled. user posted image Pa še mkbk povabile zraven!

Deal gremo na gelato!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
12.5.2010 17:12:49   
mkbk
Živa...bogi ste. Bogi sredinček! Jst grem po tamalga v vrtec in ma že svečko iz nosa...samo tok hitro pa ne more dobit iz vrtca, bi blo tko al tko. Držim pesti, da ne bo šlo kaj
naprej...

Uuu marjanaj to je pa bil šoping! A Tibor se ni nič pritoževal? Jst sm tud hotla to za odtis rokice, ap nisem nikoli do tega zares prišla!

krtkova je po moje dobila žvečilne tablete ferrum lek?

cojka -jst morm še 1000 postov naklofat, da bom pršla do 4. zvezdice, mislm, da se mi tok pa ne bo dal trudit!

< Sporočilo je popravil mkbk -- 12.5.2010 17:13:01 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
12.5.2010 18:04:47   
krtkova
jst sm mal počivala, moj dragi je pa skuhal kosilo!!user posted image user posted image  In sm se tok najedla, da komi diham.

hm hm, če sm uspela pravilno prebrati čačke mojega G, potem mislim, da res piše ferrum lek.user posted image user posted image

a ste opazile, da je zunaj končno sonceeee???user posted image

ej, zvezdice: bodite ponoči pokonci in imejte samogovore. Pa jih boste imele tok, kot jaz.user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 18:10:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3421
12.5.2010 18:31:06   
MaliMišek
Hojla srakice!

Cojka kako lepo, da si opazila da me ni user posted image .

Očitno sem še od včeraj bolj slabo razpoložena user posted image , primanjkuje mi energije. Pa sem se odpravla v BTC v Zvezdo po tortice, da se spravim v boljšo voljo, srečam sodelavki, gremo na pijačko, se usedem v avto in se odpeljem domov ..... a si morte mislt, user posted image res mora biti nekaj hudo narobe z mano, da sem pozabila na tortice user posted image . Sem bila pa prijetno presenečena, ko sem prišla domov, ker je moj  user posted image stal v kuhinji in pripravljal kosilo user posted image user posted image user posted image .

Ste toooooolk načvekale, da sploh ne vem kaj naj komentiram...zapomnila sem si itak samo to, da boste vse ful na morju in hvatale braun boju, jst bom pa edina gnila v Lj user posted image . FOUŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ

Krtkova user posted image za pregled!

Neposredna povezava do sporočila: 3422
12.5.2010 18:34:00   
MaliMišek
user posted image za vse nove slikce!

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
12.5.2010 18:38:20   
MaliMišek
Krtkova a so dobri čigumiji user posted image ? A ni tko da vsi ti železovi pripravki ful uničujejo zobke user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3424
12.5.2010 19:07:09   
krtkova
Cojka -  kaj naj pokomentiram? A da bomo septembra novo temo odprle? user posted image Jst sm to že itak enkrat rekla, da bo počasi potrebno.user posted image  Septembra je čist OK.

MM - halo??? Kaj pa tebi dogaja?? Pozabila si na tortice, ne morem verjeti!!user posted image user posted image user posted image

A da železni čigumiji škodijo? ja, matr, kaj naj pa zdej? Mogoče bi blo res najboljš šraufe jest!user posted image  Sam v resnici pa jem jagode s sladoledom!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?