Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 19:12:15
|
|
|
|
MaliMišek
|
Depresijo zganjam ...ko sem prišla domov brez tortic, sem se dobesedno skoraj zjokala . Jutri ponovim vajo, direkt po pregledu se zapeljem v Zvezdo po tortice, upam da mi rata ! A šraufe bi jedla ? Samo glej da ne boš unih specialno zavitih pojedla, ker potem bo Ema spala na tleh !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 19:26:57
|
|
|
|
mkbk
|
Njam...jagoda pa vieneta, krti ...a si mogla..niti nč od tega nimam doma! Sam si pa res potepinka, MM!
< Sporočilo je popravil mkbk -- 12.5.2010 19:27:52 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 19:32:55
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jutri ponovim vajo, direkt po pregledu se zapeljem v Zvezdo po tortice, upam da mi rata ! fouš do neba!!!!!! sej boš pa večja bajsi!! Mkbk - jst sm mela sam Planico, pa je blo tud super.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 19:36:21
|
|
|
|
MaliMišek
|
Mkbk a se ti zdim potepinka .... če pa vse pozabim potem moram it pa 2x za isto stvar kam . Krtkova ne bit fouš .... sej bom zihr pozabla ! Sem hotla danes prinest domov eno tortico zame in eno za D (da se malo odkupim za vse moje teženje zadnje čase) pa nič od tega . No težim še vedno , tortic pa pač ni bilo! A še tebi eno prinesem?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 19:38:21
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek No težim še vedno , tortic pa pač ni bilo! ha ha ha ha ha ha ha ta je pa huda ne, men ni potrebno nosit (čeprav bi joooo), ker nočm bit taka bajsi kot ti!! Bom kr pri jagodah ostala. Al bom pa kakšno mogoče sama spekla. Še vedno iščem recept za kakšno lešnikovo, ker mam lešnike doma. Moram mal v akcijo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 19:42:27
|
|
|
|
MaliMišek
|
Ta teden sploh še nisem jedla tortice, tako da mi zdaj že pripada . Sicer bo pa itak po pregledu in šoku na tehtnici . Jaz bi pekla pa jabolčno pito....ampak moj tega ne je, potem bi mogla pa spet cel pleh sama pojest . Receptov z lešniki pa žal nimam.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 19:53:57
|
|
|
|
petrca2507
|
MM...če narediš jabolčno pito, ti jo jst pomagam pojest. Zaenkrat mi še dobr kaže s kg. Vsaj prejšnji teden v petek sem bila pohvaljena, da je OK oz. nič ni rekla, da bi se hujšala. krtkova...jst mam sirup Ferrum Lek in ga jemljem 2x dnevno.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2010 20:08:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2010 20:10:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Aglaia bili smo v Baški v hotelu. Smo pa vsak dan hodili nekam, Krk, Punat, Malinska,.. Baje gremo jutri spet do ponedeljka zvečer. Sam jaz nisem preveč za to. Vidim, da neki hvališ Taia s pridnostjo....hhhhmmmmm....tuki bi se dal razglabljat. Sam neki mu ziher dogaja. Danes se je drl do 11.30, samo da sem stopila ven iz bloka, kjer sva bile zmenjene z NN je bila tišina in je spal. Ko, da bi lagala, da je poreden krči- marjana sej ni nujno, da bi Antiflat pomagale. Taiu ne pomagajo. Sem pa kupila BioGaia in mu ful pomagajo. Je zgleda odvisno od otročka. cojka evo bom danes odprla mail, da vidim kok boš spet zapravila Jaz pa kot veš itak še nisem imela časa pogledat. Me še danes čaka likanje krtkova super, da je ctg ok Edin tole s čigumiji mi ni jasno MM a ne boste šli nič na morje? No, da še povem, da sem imela danes končno g. Mi je takoj objasnil kako bo z naslednjo nosečnostjo Pa tud kaj imam možnost za kontracepcijo. Nič mi ni všeč
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:13:33
|
|
|
|
krtkova
|
MM - obožujem jabolčno pito!! Nujno prosim recept na mail!!!! Če jo boš pa pekla, pa se pridružim petrci in jo skupaj pojemo!! Sem pa mojmu povedala, kaj se ti je zgodilo s torticami - se je najprej ful smejal, potem me je pa spomnil, kako sem šla včeraj jaz v trgovino po wc papir. In nabavim cel voziček stvari, že plačam, ko mi pride on pomagat spravt v vrečko in pol odnest. In zlaga, zlaga, nakar vpraša; ja, kje je pa wc papir?? Ja, itak, da sm ga pozabila, pa SAMO po ta wc papir sm šla. cojka - ok, sam da se ve kdo je predlagal. Sam si pridna, da si nas spomnila na to.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2010 20:13:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:14:24
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ej srakice, sploh krtkova in MM, koliko pa imata plusa? tega pa še FBI ne zaupam!! Ne morem takih stvari javno objavljat, nooooooooooo!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ej srakice, sploh krtkova in MM, koliko pa imata plusa? Meni je še ostalo +7kg. Nisem naxič A tkole me opravljate cojkič veš, da bojo šle tud te kg dol. Pa madonca no, sej si komaj rodila. Kaj ti bi rada, da ko je Tian ven padel, da bi šlo pa vse tvoje papcanje dol To pa ne gre tko. Bomo vozičkale ko nore, pa bojo šle vse kg dol.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:15:42
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 MM a ne boste šli nič na morje? MM - očitno moraš kej na morje, ker drugače ti nax ne bo dala miru!! Men se zdi, da te je že 5x to vprašala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:17:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka nax - kako bo z naslednnjo nosečnostjo Preden bom hotla zanosit mu moram povedat. Imel me bo strogo pod nadzorom. Strogo ležanje, ampak verjetno ne doma, ampak v bolnici In v 28t spet itak injekcije za pljučka. Kr neki no. Da te vse mine.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2010 20:17:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:18:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 MM a ne boste šli nič na morje? MM - očitno moraš kej na morje, ker drugače ti nax ne bo dala miru!! Men se zdi, da te je že 5x to vprašala. A sem res??? No sej sem lih danes cojki razlagala v kakšnem stanju je moj spomin. MM sori
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2010 20:20:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:23:46
|
|
|
|
MaliMišek
|
Jst svojih kg ne komentiram več.....sicer pa sej vidte da sem bajsa ! No če bomo pa tri jedle jabolčno pito, pol bi se jo pa že skor spravla delat . Ampak da me slučajno potem ne pustita na cedilu, ker vaju bom ganjala po celi Lj ! Krtkova jo dobiš na mail....samo da najdem mamin super recept (pa ne pričakuj danes, ker se nisem več v stanju sklont do spodnjega predala ). Nax ja gremo na morje ampak šele septembra (mogoče "že" zadnji teden avgusta) .... to je pa fuuuullll daleč....no mogoče naštimam mojega da vmes skočimo za par dni...ampak je pri njemu v službi dopust julija in avgusta problem (prednost imajo ostali, ki imajo otroke že po šolah). Junija se mi zdi pa prekmalu da bi že šli .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:27:12
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: cojka nax - kako bo z naslednnjo nosečnostjo Preden bom hotla zanosit mu moram povedat. Imel me bo strogo pod nadzorom. Strogo ležanje, ampak verjetno ne doma, ampak v bolnici In v 28t spet itak injekcije za pljučka. Kr neki no. Da te vse mine. O, čist nič vzpodbudno. Mogoče pa ne bo tako. Vsaka nosečnost je lahko drugačna. Vsaj jaz tako mislim. Lej Laro od mkbk, kako lepo vztraja. Drugač ti bom pa celo nosečnost ježke nosila Jst sm tud hotla komentirat da ful pravjo kako je vsaka nosečnost drugačna ...potem to očitno ne drži pri tebi al kako.... a si mela že prej kake probleme
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:28:43
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 A sem res??? No sej sem lih danes cojki razlagala v kakšnem stanju je moj spomin. MM sori Očitno v takem kot moj, ker pustim tortice v BTC-ju .... pa samo po to sem šla . Krti ti si pa tud faca z WC papirjem , no če bi ga jst pozabla se ziher doma potem ne bi skor zjokala....za torticami sem se pa skor
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka, ko mi je to povedal, me je kar vse minilo, da bi sploh še sanjala o treh Ampak si me pa zdej prepričala z ježki Te bom držala za besedo. Ej a imate vi prikolico dol al greste v apartma? (pa ne mi zdej še ti rečt, da si mi to že povedala) MM sej bo tud to hitr minil, boš vidla. Sej mislim, da gremo več ali manj vse šele takrat enkrat na dopust. Midva greva šele konec septembra, oktobra. Veš kje je še to. Ampak isto upam, da bomo še vmes kaj šli.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:31:07
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka nax - ma, sej vem. Bi blo pa fajn, če bi do poletja tole malo bolje zgledal Ti imaš še kar nekaj časa da se spraviš v red.....jaz če dobro premislim bi bilo pa mogoče bolje če bi šla enkrat decembra na morje .... ker vse te moje tortice, pice in horse burgerji ne bodo kar tako izginli
< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 12.5.2010 20:32:48 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 20:33:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst sm tud hotla komentirat da ful pravjo kako je vsaka nosečnost drugačna ...potem to očitno ne drži pri tebi al kako.... a si mela že prej kake probleme MM ne nikol nisem imela nobenih problemov. Samo g mi je rekel, da ker je bila ta rizična, bo tudi naslednja, sploh, ker sem mi MV tok hitro krajša in da bom naslednjič isto prej rodila. Ko je izrekel besede "pod strogim nadzorom in strogo ležanje, po vsej verjetnosti v bolnici", me je vse minilo. Zgleda, da se je vsaka nosečnost drugačna samo glede otročka, da če imaš pa tako rizično je pa pol isto al kaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?