|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
12.5.2010 19:12:15   
MaliMišek
Depresijo zganjam user posted image ...ko sem prišla domov brez tortic, sem se dobesedno skoraj zjokala user posted image . Jutri ponovim vajo, direkt po pregledu se zapeljem v Zvezdo po tortice, upam da mi rata user posted image !

A šraufe bi jedla user posted image ? Samo glej da ne boš unih specialno zavitih pojedla, ker potem bo Ema spala na tleh user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
12.5.2010 19:26:57   
mkbk
Njam...jagoda pa vieneta, krti ...a si mogla..niti nč od tega nimam doma!user posted image

Sam si pa res potepinka, MM! user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 12.5.2010 19:27:52 >

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
12.5.2010 19:32:55   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Jutri ponovim vajo, direkt po pregledu se zapeljem v Zvezdo po tortice, upam da mi rata user posted image !

fouš do neba!!!!!!user posted image user posted image

sej boš pa večja bajsi!!user posted image

Mkbk - jst sm mela sam Planico, pa je blo tud super.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3428
12.5.2010 19:36:21   
MaliMišek
Mkbk a se ti zdim potepinka user posted image .... če pa vse pozabim potem moram it pa 2x za isto stvar kam user posted image .

Krtkova ne bit fouš .... sej bom zihr pozabla user posted image ! Sem hotla danes prinest domov eno tortico zame in eno za D (da se malo odkupim za vse moje teženje zadnje čase) pa nič od tega user posted image . No težim še vedno user posted image , tortic pa pač ni bilo!
A še tebi eno prinesem?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
12.5.2010 19:38:21   
krtkova
No težim še vedno user posted image , tortic pa pač ni bilo!

ha ha ha ha ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa huda

ne, men ni potrebno nosit (čeprav bi joooo), ker nočm bit taka bajsi kot ti!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Bom kr pri jagodah ostala. Al bom pa kakšno mogoče sama spekla. Še vedno iščem recept za kakšno lešnikovo, ker mam lešnike doma. Moram mal v akcijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3430
12.5.2010 19:42:27   
MaliMišek
Ta teden sploh še nisem jedla tortice, tako da mi zdaj že pripada user posted image . Sicer bo pa itak po pregledu in šoku na tehtnici user posted image .

Jaz bi pekla pa jabolčno pito....ampak moj tega ne je, potem bi mogla pa spet cel pleh sama pojest user posted image . Receptov z lešniki pa žal nimam.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
12.5.2010 19:53:57   
petrca2507
MM...če narediš jabolčno pito, ti jo jst pomagam pojest. user posted image   Zaenkrat mi še dobr kaže s kg. Vsaj prejšnji teden v petek sem bila pohvaljena, da je OK oz. nič ni rekla, da bi se hujšala.

krtkova...jst mam sirup Ferrum Lek in ga jemljem 2x dnevno.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3432
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 20:08:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 3433
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 20:10:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3434
12.5.2010 20:12:04   
Anonimen
Aglaia bili smo v Baški v hotelu. Smo pa vsak dan hodili nekam, Krk, Punat, Malinska,.. Baje gremo jutri spet do ponedeljka zvečer. Sam jaz nisem preveč za to.
Vidim, da neki hvališ Taia s pridnostjo....hhhhmmmmm....tuki bi se dal razglabljat. Sam neki mu ziher dogaja. Danes se je drl do 11.30, samo da sem stopila ven iz bloka, kjer sva bile zmenjene z NN je bila tišina in je spal. Ko, da bi lagala, da je poredenuser posted image

krči- marjana sej ni nujno, da bi Antiflat pomagale. Taiu ne pomagajo. Sem pa kupila BioGaia in mu ful pomagajo. Je zgleda odvisno od otročka.

cojka evo bom danes odprla mail, da vidim kok boš spet zapravilauser posted image Jaz pa kot veš itak še nisem imela časa pogledat. Me še danes čaka likanjeuser posted image

krtkova super, da je ctg okuser posted image Edin tole s čigumiji mi ni jasnouser posted image

MM a ne boste šli nič na morje?

No, da še povem, da sem imela danes končno g. Mi je takoj objasnil kako bo z naslednjo nosečnostjouser posted image user posted image Pa tud kaj imam možnost za kontracepcijo. Nič mi ni všečuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3435
12.5.2010 20:13:33   
krtkova
MM - obožujem jabolčno pito!! Nujno prosim recept na mail!!!! Če jo boš pa pekla, pa se pridružim petrci in jo skupaj pojemo!!user posted image
Sem pa mojmu povedala, kaj se ti je zgodilo s torticami - se je najprej ful smejal, potem me je pa spomnil, kako sem šla včeraj jaz v trgovino po wc papir. In nabavim cel voziček stvari, že plačam, ko mi pride on pomagat spravt v vrečko in pol odnest. In zlaga, zlaga, nakar vpraša; ja, kje je pa wc papir??user posted image user posted image user posted image  Ja, itak, da sm ga pozabila, pa SAMO po ta wc papir sm šla.user posted image user posted image

cojka - ok, sam da se ve kdo je predlagal.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam si pridna, da si nas spomnila na to.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3436
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 20:13:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3437
12.5.2010 20:14:24   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Ej srakice, sploh krtkova in MM, koliko pa imata plusa? 

tega pa še FBI ne zaupam!! Ne morem takih stvari javno objavljat, nooooooooooo!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3438
12.5.2010 20:15:27   
Anonimen
Ej srakice, sploh krtkova in MM, koliko pa imata plusa? Meni je še ostalo +7kg. Nisem naxičuser posted image user posted image

A tkole me opravljateuser posted image cojkič veš, da bojo šle tud te kg dol. Pa madonca no, sej si komaj rodila. Kaj ti bi rada, da ko je Tian ven padel, da bi šlo pa vse tvoje papcanje doluser posted image To pa ne gre tko. Bomo vozičkale ko nore, pa bojo šle vse kg dol.

Neposredna povezava do sporočila: 3439
12.5.2010 20:15:42   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

MM - očitno moraš kej na morje, ker drugače ti nax ne bo dala miru!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Men se zdi, da te je že 5x to vprašala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
12.5.2010 20:17:23   
Anonimen
nax - kako bo z naslednnjo nosečnostjouser posted image

Preden bom hotla zanosit mu moram povedat. Imel me bo strogo pod nadzorom. Strogo ležanje, ampak verjetno ne doma, ampak v bolniciuser posted image In v 28t spet itak injekcije za pljučka. Kr neki no. Da te vse mine.

Neposredna povezava do sporočila: 3441
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 20:17:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3442
12.5.2010 20:18:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

MM - očitno moraš kej na morje, ker drugače ti nax ne bo dala miru!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Men se zdi, da te je že 5x to vprašala.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image A sem res??? No sej sem lih danes cojki razlagala v kakšnem stanju je moj spomin. MM soriuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3443
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 20:20:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3444
12.5.2010 20:23:46   
MaliMišek
Jst svojih kg ne komentiram več.....sicer pa sej vidte da sem bajsa user posted image !

No če bomo pa tri jedle jabolčno pito, pol bi se jo pa že skor spravla delat user posted image . Ampak da me slučajno potem ne pustita na cedilu, ker vaju bom ganjala po celi Lj user posted image ! Krtkova jo dobiš na mail....samo da najdem mamin super recept user posted image (pa ne pričakuj danes, ker se nisem več v stanju sklont do spodnjega predala user posted image ).

Nax ja gremo na morje ampak šele septembra (mogoče "že" zadnji teden avgusta) .... to je pa fuuuullll daleč....no mogoče naštimam mojega da vmes skočimo za par dni...ampak je pri njemu v službi dopust julija in avgusta problem user posted image (prednost imajo ostali, ki imajo otroke že po šolah). Junija se mi zdi pa prekmalu da bi že šli user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
12.5.2010 20:27:12   
MaliMišek

nax - kako bo z naslednnjo nosečnostjouser posted image

Preden bom hotla zanosit mu moram povedat. Imel me bo strogo pod nadzorom. Strogo ležanje, ampak verjetno ne doma, ampak v bolniciuser posted image In v 28t spet itak injekcije za pljučka. Kr neki no. Da te vse mine.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
O, čist nič vzpodbudno.
Mogoče pa ne bo tako. Vsaka nosečnost je lahko drugačna. Vsaj jaz tako mislim. Lej Laro od mkbk, kako lepo vztraja. Drugač ti bom pa celo nosečnost ježke nosila

Jst sm tud hotla komentirat da ful pravjo kako je vsaka nosečnost drugačna user posted image ...potem to očitno ne drži pri tebi al kako.... a si mela že prej kake probleme user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3446
12.5.2010 20:28:43   
MaliMišek

user posted image user posted image user posted image A sem res??? No sej sem lih danes cojki razlagala v kakšnem stanju je moj spomin. MM soriuser posted image

Očitno v takem kot moj, ker pustim tortice v BTC-ju .... pa samo po to sem šla user posted image .

Krti ti si pa tud faca z WC papirjem user posted image , no če bi ga jst pozabla se ziher doma potem ne bi skor zjokala....za torticami sem se pa skor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
12.5.2010 20:30:40   
Anonimen
cojka, ko mi je to povedal, me je kar vse minilo, da bi sploh še sanjala o trehuser posted image Ampak si me pa zdej prepričala z ježkiuser posted image Te bom držala za besedo.
Ej a imate vi prikolico dol al greste v apartma? (pa ne mi zdej še ti rečt, da si mi to že povedala)

MM sej bo tud to hitr minil, boš vidla. Sej mislim, da gremo več ali manj vse šele takrat enkrat na dopust. Midva greva šele konec septembra, oktobra. Veš kje je še to. Ampak isto upam, da bomo še vmes kaj šli.

Neposredna povezava do sporočila: 3448
12.5.2010 20:31:07   
MaliMišek
nax - ma, sej vem. Bi blo pa fajn, če bi do poletja tole malo bolje zgledaluser posted image

Ti imaš še kar nekaj časa da se spraviš v red.....jaz če dobro premislim bi bilo pa mogoče bolje če bi šla enkrat decembra na morje user posted image .... ker vse te moje tortice, pice in horse burgerji ne bodo kar tako izginli user posted image

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 12.5.2010 20:32:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 3449
12.5.2010 20:33:42   
Anonimen
Jst sm tud hotla komentirat da ful pravjo kako je vsaka nosečnost drugačna user posted image ...potem to očitno ne drži pri tebi al kako.... a si mela že prej kake probleme user posted image

MM ne nikol nisem imela nobenih problemov. Samo g mi je rekel, da ker je bila ta rizična, bo tudi naslednja, sploh, ker sem mi MV tok hitro krajša in da bom naslednjič isto prej rodila. Ko je izrekel besede "pod strogim nadzorom in strogo ležanje, po vsej verjetnosti v bolnici", me je vse minilo. Zgleda, da se je vsaka nosečnost drugačna samo glede otročka, da če imaš pa tako rizično je pa pol isto al kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?