|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
12.5.2010 4:32:04   
mkbk
No krtkove tud z močno mislijo nanjo ne bom priklicala, očitno res nima namena vklopit compa,ker sem prepričana, da je pokonc!

Mogoče je pa kera druga tukaj ...npr MM al pa marjanaj, ki po dojenju nemore nazaj zaspat...

Mal si pumpam samozavest...na tem forumu ni žive duše! user posted image

Grem brat kej druzga, pa dobro jutro tisti revčki, ko jo to le sranje pričaka, namest enga kofeta.user posted image

In točno vem zakaj ne spim...ker se moja psiha ubada s FIlipovim zdravjem, ker itak da če čez par dni zboli si bom nonstop očitala, da bi mogu bit doma. no, dohtarca je rekla, da naj gre v sredo v vrtec.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
12.5.2010 8:00:46   
marjanaj
ah kje, danes smo spali kot pr norcih user posted image je na joški zaspal in sem ga samo prevalila v njegovo posteljo in jaz tudi hop nazaj v mojo. Sem naspana, Tibor upam da tudi.

aglaia ah pojma nimam glede kapljic. Meni se zdi da itak nič ne pomaga pri krčih. Je pa res, da jih jaz ne dajem vedno. Če ga res full zvija in se dere, mu dam eno kapljico od Lekarne Deteljica na dudo in ker je ful sladka vsaj utihne user posted image . Ker ga vedno napenja ponavadi ko poje, te kapljice so pa za pred obrokom. user posted image In potem valda jaz to falim. So pa Gas Bimbi kao za po obroku, ampak piše 8-10 na dan in potem ne vem, ali se da to naenkrat ali večkrat po malem? In potem ponavadi zvečer, ko ga navija in se dere s široko odprtimi usti, mu ji kar s kapalko direkt notr našopam. Pa je spet mir nekaj časa. Mnenja o kapljicah so full različna. Jaz če bi imela možnost bi imela raje italjanske Mylicon ali avstrijske Antiflat, ki so baje boljše...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
12.5.2010 8:41:30   
pupa*81
hej hej!

zgleda da ste spet v akciji, ker porabim pol ure preden vas preberem... namesto da bi tamalo zbudila in ji rit previla - badmama user posted image

krtkova in mm vidve bosta pa zihr hkrati rojevale... sem se tudi jst z eno forumovko iz logatca hecala o tem, pol sva ble pa res hkrati v isti porodni (v postojni je soba z dvema posteljama), sm skor crknla od smeha... no, bi crknla če ne bi predihavala popadkov user posted image

aglaia ne govori o nadzoru user posted image mene tudi že dva dni prej matra k imamo kam za it, pa vse morem v naprej premislit user posted image totalni controlfreak, kot si rekla... pa sm mislila da ne bom komplicirala... danes smo v lj z bivšimi kolegi zmenjeni pa verjetno ne bom šla, ker more tamala z mano (futr valda), barček je pa taki mali da bi voziček notr komaj obrnil user posted image to so pa dedci, k ne upoštevajo vseh spremenljivk, pa da ne povem da je to v centru, kjer nimam kje avta (zastonj) parkirat, jezna sm k user posted image sej če bi blo vsaj vreme in bi se možek s tamalo po lj tacajt šetkal, sam k je tako vreme... grrrr user posted image

aja zadnjič sm pozabla odgovorit o umivanju nog proti zatekanju user posted image to z menjavanjem mrzle in vroče vode v bistvu pospeši cirkulacijo (aja, prekrvavitev... sem iz dohtarske družine user posted image ) in zato se zmanjša zatekanje. pomaga še hoja (ja vem simfiza ne pusti), skenslanje soli iz prehrane (ker zadržuje vodo), pa še kej se bom spomnila, k bom...

marjanaj ja dobra si, jst si po 6 tednih ne upam sama z avtom do lj user posted image očitno moram res nehat komplicirat user posted image pa super za spanje, mi zadnje dneve tudi uspešno spimo od 23 do 5 zjutro brez prekinitev, že trkam user posted image

vzgoja ja naši moški so itak zgled trdnosti pri vzgoji... not user posted image pr nas bom zgleda tudi jst zmaj, in bo očka držal potuho user posted image

krči oz. zvijanje našo matra občasno, ni pa tko da bi se fuuuul cajta drla, ampak najbolj pomaga ujsanje = ''mama/očka nosi punco okoli po stanovanju in se pozibava v bokih in kolenih'' user posted image karkoli drugega punca prepozna kot kamuflažo in glasno protestira user posted image aja, pa kaka je redko kdaj zelena, tako da aglaia ne se preveč s tem ukvarjat bite!

evo, gospa otrok se nekaj napenja, grem študirat kakce user posted image čau srake!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
12.5.2010 8:44:09   
pupa*81
aha, kot da nism že dovolj nasrakala, sem pozabla o kontracepciji pisat... bom napisala kasneje - danes enkrat čez dan.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 8:54:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
12.5.2010 10:00:28   
krtkova
mkbk - se globoko opravičujem za nočni izostanek, a ob tvoji uri sem na srečo že spala (lažem! ob tvoji uri sm šla na wc!!! Torej je tvoja telepatija delovala, a le delno. Sam te vseen prosim, da nehi s tem, ker mi je tud to vstajanje na wc hudo mukotrpno!!user posted image user posted image user posted image ). Bila pa sem budna do 3h!! To so zdej bolj moje ure! user posted image

Danes imam pregled in prvi ctg. Zato vas ne bom nič zabavala tukaj.user posted image  Me je že zdej groza, ker vem da se bom mogla v avto vsest. ahja......

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
12.5.2010 10:25:45   
anajrim
Ojla punce!

Sem ravno nakupila darilo za eno kolegico ki jutri praznuje RD in danes zvečer feštamo...

Danes imam jaz za kosilo na sporedu FRIZERJA...končno...ne bom ravno sita bom pa lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

jaz pa še danes in 3x v službo potem pa na dopust...juhuhujuhuhujuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim...pa čeprav je v Lj. spet ploha!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
12.5.2010 10:39:55   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

mkbk - se globoko opravičujem za nočni izostanek, a ob tvoji uri sem na srečo že spala (lažem! ob tvoji uri sm šla na wc!!! Torej je tvoja telepatija delovala, a le delno. Sam te vseen prosim, da nehi s tem, ker mi je tud to vstajanje na wc hudo mukotrpno!!user posted image user posted image user posted image ). Bila pa sem budna do 3h!! To so zdej bolj moje ure! user posted image

Danes imam pregled in prvi ctg. Zato vas ne bom nič zabavala tukaj.user posted image  Me je že zdej groza, ker vem da se bom mogla v avto vsest. ahja......

že CTG! Poročaj kako bo?!?!?!? user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
12.5.2010 10:47:28   
MaliMišek
Jutro srake...no ni ravno jutro, ampak prej se mi enostavno ni uspelo javit....sem še vedno brez energije user posted image .

Aglaia a sem jaz to včeraj dobila eno vzgojno od tebe user posted image . Ne bit huda name, ti dam eno zvezdico!

Mkbk jaz sicer ob tvojih nočnih samogovorih nisem spala, budna sem čepela v postelji, sem bila pa toliko lena, da se mi tudi na stolu ni dalo sedet user posted image .

Krtkova fajn opravi na pregledu, jaz ga imam jutri, pa nimam CTG-ja user posted image .

Cojka a pri vas ga pa tašča še vedno serje user posted image , a ni ona na Bledu vi pa v Lj? Sicer pa otrok je vajin in naj se ne umešava!!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 11:03:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 11:06:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3386
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 11:10:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3387
12.5.2010 11:20:16   
petrca2507
Dober dan

Mal sem pozna, pa vseeno. Tale dopust je čist preveč rekreativen. user posted image   Kljub temu, da sem se ponoči zbujala skoraj na 1 uro, mi je zjutraj le uspel ornk zaspat in sm spala do 9h. Vstajanje je bilo bolj na easy, pa zajtrk tud. Pol je pa sledil sprehod. Sm počakala, da je nehal dež padat in sem šla. Na koncu mi je bilo pa vroče, ker se je zjasnilo.

aglaia...če hočeš dobit zvezdico, pol kr več krajših postov napiš. Ni treba več romanov pisat, ker to ti ne bo pomagal. user posted image

krtkova...dobr oprav pri G, pa poročaj, kaj pravi CTG. user posted image

MM in krtkova, vidve se mi pa kar smilita z vsemi bolečinami. Bogoče samo vreme vpliva na vaju. Jst imam že semfize včasih vrh glave. Da bi me pa še dodatno kaj bolel, se mi pa zmeša. user posted image

cojka...upam, da lahko postaviš taščo na "off" oz. da jo lahko preslišiš.

mkbk...kaj si ugotovila glede baby phona. Bo tisti iz kataloga Pikapolonica OK. Domet ima 150m, kar se mi zdi, da je za stanovanje in manjšo hišo čist OK.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3388
12.5.2010 11:25:33   
živa
Hoj!

Meni so AB in lekadoli končno prijeli, sem bila že čez vikend mnoooogo bolje, zdaj samo čakam na sonček, da grem vendarle tudi jaz na eno barsko belo kavo user posted image ; na srečo imamo tudi na selu en lokalček pod marelo user posted image 5 minut od naše bajte user posted image .

No, ko mi je končno padla vročina, sem mojega poslala v trgovino in se preizkusila z varstvom in vzgojo vseh treh mojih razbojnikov hkrati. Brez težav user posted image . Je bilo huje, ko smo dobili drugega, kot zdaj, ko imamo tri user posted image

Srečanje: a 27. se dobite? Kdaj in kje? Moj dragi bo takrat že v službi, pa se najbrž lahko pridružim, če bomo seveda vsi zdravi user posted image . Če bo dež, raje kot Citypark predlagam Kolosej (zgoraj v lokalu pri blagajni), zjutraj je tam mir in ogromno prostora je za vozičke.

Aglaia, user posted image user posted image user posted image , tvoja vzgoja user posted image . Pri nas včasih samouspavanje uspe, včasih ne user posted image . Zdajle je, se mi zdi, vsaj nič se ne sliši več iz zgornjega nadstropja user posted image . O, pomota, že jamra.

marjanaj, tudi Antiflat niso ne vem kaj, vsaj mojemu sredinčku niso kaj dosti pomagale. Niti Lefaxin (še ene iz Avstrije), niti kapljice iz tržiških lekarn niti iz ljubljanskih, niti kuminov sirup, niti čajčki ... Skratka, kot si ugotovila, pomaga cukr, da se malo zamoti user posted image , sicer pa mora prerasti te user posted image krčke.

nax, user posted image za Taia, je super jedec user posted image .

mkbk, ti se pa nehaj tolk sekirat za gumbka, če pravi P, naj gre v vrtec, naj gre. Jaz sem tudi kolebala ta teden za maksija, ker je kar naprej na meji za vročino in nima sploh nobenih drugih znakov (razen malo kašlja, ampka že cel mesec), pa sem ga vseeno dala. Po mojem je v vrtcu trenutno manj bacilov kot pri nas doma user posted image

cojka, ti kar vztrajaj in pusti taščo, da klobasa po svoje. Se ni vredno sploh vznemirjat. Tudi pri nas je kakšna noč (npr. nocojšnja) taka, da mali spi pri meni na joški, ker sem jaz žal preutrujena in zaspim zraven. Pa je potem naslednjo noč bolje in lepo spi v svoji posteljici.

Bom dala še kakšno mezinčkovo slikco v album .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 12.5.2010 11:26:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 3389
12.5.2010 11:32:24   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Evo, Tian je skopan. Je ful užival. Upam, da bo tako tudi, ko ga bova midva kopala.
Zdaj pa nekaj jamra v zibki - mali bi bil najraje kar cel dan po rokah.

Aha...je mali srček že pogruntal kje je najbolj fino -mah tok so brihtni teli naši vragci user posted image , me mame smo pa itak ene zatreskane trole! Samokdo pa bo zaljubljenv otročka če ne mamica, smrk smrk...se vid da sem dala Filipapo dolgem cajtu v vrtec. Sm čist serasta, mali se je pa itak dru na vse grlo...sm kr zbežala.

Še to: včeri sm si kupila ene par trenirkastuh cunjic - rumene, pinki in bele in sem dala vse skupaj prat, na30. Zdaj sta pa uni dve belizadevi rahlo rozi... a kera ve, če se da kej narest v takem preimeru??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3390
12.5.2010 11:33:22   
mkbk

mkbk - ti pa le pejd v Poreč. Jaz že komaj čakam dopust in morje, samo bo treba vsaj do junija počakat. Moj ima pa tok dela, da se ven ne vidi.

Kam pa greste?

Neposredna povezava do sporočila: 3391
12.5.2010 11:34:20   
mkbk

Ej, srake?
A po dopustih (septembra) pa odpremo temo Ljubljanske srake ali Sračji dol ali karkoli že?
Ker nas bo preveč mamic in bomo nosečnicam čist temo zasrale.

Od mene maš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3392
12.5.2010 11:38:48   
petrca2507
cojka...bom vidla, kolk časa bom lahko spala do 9h. Zdej mi verjetno še mal spanca manjka, ker sm prej skoz ob 5.30 vstajala. Slej ko prej se pa verjetno naspiš in ne rabiš tolk spanja.
Upam samo, da ne bom imela ponoč kakšnih težav in se vam bom javljala tko, kot se zdej krtkova in mkbk. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
12.5.2010 11:40:30   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

mkbk...kaj si ugotovila glede baby phona. Bo tisti iz kataloga Pikapolonica OK. Domet ima 150m, kar se mi zdi, da je za stanovanje in manjšo hišo čist OK.

Petrca, jst sm pa glih nate ponoč mislila, ker vedno napišeš, da si ful fajn spala. Glede baby fona še sploh nevem...ker nam očitno tudi stari nekaj sračka...Pa je Philips avent! ZAto sem pa budna sred noči. Ker vsako noč kar na lepem izgubi link in začne tulit ko zmešan, jaz se čisto prebudim in sem pol tko kake 10 min panična, pol pa samo še paf. Al naj kupim dva? Nimam pojma. No in ko je danes sred noči bejbifon spet začel alarmirat, je moj neki začel tam šarit in ga je pazi to: IZKLOPU!!! tri ure je bil moj otrok ne spremljan, s tem da ima sobo na drugem koncu hiše. Men je ob šestih zjutraj kapnilo (ker naš bejbifon se občasno vklaplja tud če mali samo kaj po posteljci motovili ali pa kaj jamra), da ga je izklopu in sm bla čist fertik, tok sm ga napi*dila reveža ker je še spal, da me je pol skrbelo še zanjega, da ga ne bo heart attack rukno...user posted image Ja, res sm control freak, sm šele zdaj po aglainem opisu ugotovila...pa po moje hujši kot ona, kaj češ runs in the family...user posted image . Pa ni nam eravno lahko, nam control freakom, kar naprej neki sekirancija...morm it na kak tečaj za flegmeuser posted image

živa hvala za spodbudo. Sej sm ga peljala malo ečs devet, zdle ga grem pa iskat, bo doma pančkal,,,

< Sporočilo je popravil mkbk -- 12.5.2010 11:45:47 >

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
12.5.2010 11:42:34   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Še to: včeri sm si kupila ene par trenirkastuh cunjic - rumene, pinki in bele in sem dala vse skupaj prat, na30. Zdaj sta pa uni dve belizadevi rahlo rozi... a kera ve, če se da kej narest v takem preimeru??user posted image

Jst sm v DM-u enkrat kupila eno sol al prašek, za razbarvanje. Pri men je šlo nazaj v belo. Pa tud drugač zdej ta prašek uporabljam pri belem perilu, ker se mi zdi, da je bolj belo. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
12.5.2010 11:43:12   
živa
Ej, mkbk, a je tvoj kak agronom, da ima orhideje, ali je to bolj za hobi?

Album mi pa nekaj šteka, bom pozneje poskusila dat gor slikce.

Mislim, pri nas je sonček, mali spi, moža pa ni!!! Jaz bi šla v družbi na kofe, ne sama!!!

< Sporočilo je popravil živa -- 12.5.2010 11:44:39 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 11:46:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 11:46:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3398
12.5.2010 11:49:04   
mkbk
živa kje si pa na to prišla...ne jst ne maram skrbet za rože oz. se mi ne ljubi in potem ima on to čez...pri nas mam jaz čez zgleda smao sekuirancijo in nažiranje njegovih živcev. Pa mava najraje orihideje, pa kakšna zelišča. Uspeva mu pa vse, ma tapravo rokco,k njemu se tud mačke pustijo božat in to take ki se npr. nobenmu ne (saj zato me je pa lahko ukrotil user posted image ). Morm pa zdaj najt eno orhidejo, z veliko velikimi cvetovi,d a mu jo vrnem, ker ga Filip vsak dan opozarja, da je tsiti lonček prazen in da "ni-ni" user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 11:49:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?