živa
|
Hoj! Meni so AB in lekadoli končno prijeli, sem bila že čez vikend mnoooogo bolje, zdaj samo čakam na sonček, da grem vendarle tudi jaz na eno barsko belo kavo ; na srečo imamo tudi na selu en lokalček pod marelo 5 minut od naše bajte . No, ko mi je končno padla vročina, sem mojega poslala v trgovino in se preizkusila z varstvom in vzgojo vseh treh mojih razbojnikov hkrati. Brez težav . Je bilo huje, ko smo dobili drugega, kot zdaj, ko imamo tri . Srečanje: a 27. se dobite? Kdaj in kje? Moj dragi bo takrat že v službi, pa se najbrž lahko pridružim, če bomo seveda vsi zdravi . Če bo dež, raje kot Citypark predlagam Kolosej (zgoraj v lokalu pri blagajni), zjutraj je tam mir in ogromno prostora je za vozičke. Aglaia, , tvoja vzgoja . Pri nas včasih samouspavanje uspe, včasih ne . Zdajle je, se mi zdi, vsaj nič se ne sliši več iz zgornjega nadstropja . O, pomota, že jamra. marjanaj, tudi Antiflat niso ne vem kaj, vsaj mojemu sredinčku niso kaj dosti pomagale. Niti Lefaxin (še ene iz Avstrije), niti kapljice iz tržiških lekarn niti iz ljubljanskih, niti kuminov sirup, niti čajčki ... Skratka, kot si ugotovila, pomaga cukr, da se malo zamoti , sicer pa mora prerasti te krčke. nax, za Taia, je super jedec . mkbk, ti se pa nehaj tolk sekirat za gumbka, če pravi P, naj gre v vrtec, naj gre. Jaz sem tudi kolebala ta teden za maksija, ker je kar naprej na meji za vročino in nima sploh nobenih drugih znakov (razen malo kašlja, ampka že cel mesec), pa sem ga vseeno dala. Po mojem je v vrtcu trenutno manj bacilov kot pri nas doma . cojka, ti kar vztrajaj in pusti taščo, da klobasa po svoje. Se ni vredno sploh vznemirjat. Tudi pri nas je kakšna noč (npr. nocojšnja) taka, da mali spi pri meni na joški, ker sem jaz žal preutrujena in zaspim zraven. Pa je potem naslednjo noč bolje in lepo spi v svoji posteljici. Bom dala še kakšno mezinčkovo slikco v album . Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 12.5.2010 11:26:49 >
|