Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 20:22:34
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM - tud jst ne vem več, v kateri pozi naj sedim. Na stolu težko, na kavču težko, uležem se raje ne, ker se mi pol takoj kislina (zgaga) pojavi... skratka, mal že trpim. Jst isto!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 21:10:34
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst isto!!!! sej drugega nism pričakovala - a naju ni že ena za sestri al neki podobnega poimenovala??
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 21:15:05
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst isto!!!! sej drugega nism pričakovala - a naju ni že ena za sestri al neki podobnega poimenovala?? jst sm zdele resno spraševala o tvojih (mojih) težavah ... pa nisem našla odgovora...a je to zato, ker imava PDP tako blizu, a je to zato ker sva se približno isto zredili, al zakaj je to tko ... se vidi da mi je dolgčas in nimam pametnejšega dela, kakor da razmišljam o neumnostih Ja ena je mislila da celo živiva v istem bloku, en štuk narazen...pa ne vem katera je bila . Pa ne vem kje so se vse ostale zguble....porkadijo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 21:18:48
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla! Jaz sem pa danes imela prav lep dan...malo shopinga in tako dalje... Mi pa dež in tele plohe že močno živce načenjajo!!! Kdaj bo konec??? Masha - upam da se čim prej vrneš v enem kosu nazaj...zdrži vendar še malo!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 21:19:18
|
|
|
|
mkbk
|
Aglaia - Očitno sem jaz isti control freak, mene namrelč iztiri, če ne poje tolk kot se men zdi, da bi mogu, itd., ampak to pr men traja že 21 mescev, tko da sem postala uradna iztirjenka Bom vprašala mojo babi če mi kupi te knjige, jst sm preškrta Mene tud zanima za kontracepcijo...sam diafragma se mi zdi pa tok nepraktična...no tiste k ste že kej se zanimale na to temo in vas ne zanima moja pot, prosim povejte kakšno pametno...pr men je tud velika možnost za celibat, ker sem že itak kot ožeta cunja, pri dveh bom pa sam še za po tleh pobrisat... p.s komi čakam,da vidm tvojo tamalo čupkico, kdaj bosta kej začele okol lutat...sej vreme bo pa počas menda ja lepši! Krti, hvala!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 21:21:53
|
|
|
|
krtkova
|
mm -ha ha ha ha še dobr, da sva noseči, ker po mojem bi še menstro imeli hkrati!! sam men se dons kr mal meša! trebuh mi trdi k pr norcih, sedet na stolu ne morem, ker mi ful dol tišči, na kavču mam nemirne noge, na sprehod ne morem zarad simfize..........grozn hipohondrsko se sliši, sam je res tkooo upam, da bom vsaj spala lahko jeaaahh, right!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 21:31:39
|
|
|
|
MaliMišek
|
Ha ha ha si me ful nasmejala zdej! Men pa ni glih najbolj jasno kako se bom danes namontirala v posteljo, ker me še vedno daje zgaga in nič ne pomaga...očitno bom spala sede .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 21:31:39
|
|
|
|
marjanaj
|
aglaia sej jest sem bila tudi taka. Šele po enem mesecu sem si upala sama ven s tamalim in z avtom. No in ko sem končno šla, sploh ni bila taka panika. Ne samo, d asva se sama spokala v avto, še prvič sem to veliko kravo bočno parkirala. Bravo jest. Tako, da ti se kar opogumi. Žurko je pa Tibor odlično preživel. Zunaj je bil vedno v vozičku, ko pa je bil vsake 3 ure lačen sva šla v zgornje nadstropje na kavč in se nafutrala. Pa ni mi bilo nikoli dolgčas, ker je bil vedno folk z mano gor in smo se skupaj zajebaval, pa kupčke podiral pa pol so ga pestval. Odlično je bilo. Sem pa ugotovila, da ima zelo rad obiske, ker se takrat odlično počuti in lahko spi zraven kot top. Če sva pa sama pa sploh noče spat. Tako da folk ponavadi sploh ne spustiva domov . Zvečer pa naprimer sploh nimam živcev ga uspavat. Ga more kar J dat spat. Za 27.5. pa itak da ti kar pokliči! Ena kavica bi komot padla. Če se bodo pa vsi tamali drli, bo šel pa M s 3 vozički en krog, me bomo pa goflale Kaj praviš na to idejo? Drugače pa, če ne bosta kmalu ven prilezle, bova kar midva s Tiborjem k vama prišla .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 21:32:23
|
|
|
|
marjanaj
|
MM a si spila kakšno šumečko magnezija za zgago? Daj no, meni je res pomagala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 21:34:12
|
|
|
|
MaliMišek
|
Danes ne pomaga ne šumečka, ne radenska, ne donat, ne rupurut, ne ranital.....NIČ! Pa sploh ne vem kaj sem takega pojedla !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 21:35:20
|
|
|
|
marjanaj
|
U fak. To pa je bedno ja. Če te kosti ne matrajo na polno, te pa zgaga daje. Sej bo kmalu konec...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 21:38:56
|
|
|
|
MaliMišek
|
A sm slučajno rekla, da me kosti ne dajejo ....danes je zame dan. Se počutim kot kakšna stara mama...ni da ni, vse tegobe so prišle danes v paketu! Zdaj čakam na sproščujočo masažo mojega ...mogoče bo pa to kaj pomagalo, da se sprostim in umirim!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 22:11:16
|
|
|
|
krtkova
|
matr, jst mam tud dons dan!!! A je kej takega v zraku, al kva?? Sploh ne vem, kam naj se dam. Najraje bi šla res kr spat, sam...... Se pa tud jst bojim, kako bo, ko bom sama in bi želela iti ven z otrokom. hm..
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 22:29:19
|
|
|
|
krtkova
|
aglaia - a smo ti sploh zanimive, glede na to, da si dala ti že vse "nasedli kit"-težave že skoz.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 22:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Upam, da tisto z obiski ni letelo tud na naju. Sta si sama kriva, kaj sta pa tok zanimiva. Sej če bi bila dolgočasna, bi tud midva prej šla dam!! Bom vsako posebej odgovarjala. Ni vrag, da ne dobim te tretje zvezdice!!! Pa ne, ni letelo na vaju! In nehaj misliti, da je. Ker ni. Ok? Ok! Vidva sta Überkul in M ze komaj caka, da prideta spet. Oziroma, da pridemo mi Emicko gledat. Oooo iiii
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 22:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova aglaia - a smo ti sploh zanimive, glede na to, da si dala ti že vse "nasedli kit"-težave že skoz. ITAK!! Stare moje, jaz ne vem kaj naj brez vas!! Tale forum je nadnajboljsi. Glih prava mera nosecnic s svojimi tezavami in mamic z nasveti. Lustno je. In res skoda, da ne zivimo vse v istem bloku. Po moje bi se mozje kar odselili. Saj jih ne rabimo. In s tem (pazi mkbk) tudi kontracepcije ne
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 22:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Aglaia - Očitno sem jaz isti control freak, mene namrelč iztiri, če ne poje tolk kot se men zdi, da bi mogu, itd., ampak to pr men traja že 21 mescev, tko da sem postala uradna iztirjenka Bom vprašala mojo babi če mi kupi te knjige, jst sm preškrta Mene tud zanima za kontracepcijo...sam diafragma se mi zdi pa tok nepraktična...no tiste k ste že kej se zanimale na to temo in vas ne zanima moja pot, prosim povejte kakšno pametno...pr men je tud velika možnost za celibat, ker sem že itak kot ožeta cunja, pri dveh bom pa sam še za po tleh pobrisat... p.s komi čakam,da vidm tvojo tamalo čupkico, kdaj bosta kej začele okol lutat...sej vreme bo pa počas menda ja lepši! Joj, ej mene res skrbi kako bo. Saj vem, da panicarim. Ampak si ne morem pomagati. Fak. Pa smo tam. Neuravnovesila sem se Ja, knjige so pa kar drage. Jaz sem jih narocila mozku, on pa svojemu ocetu. Pa je mislil, da bo oce rekel, da mu ni treba placati pa ni in mu more vrniti denar. Haha, revez eden Jaz tudi komaj cakam, da se vam pridruzim na kavi. Pa upam, da ne rodite vse prej. Ampak me skrbi (itak!) da bo mala tecna. Ce bi vedla, da bo tako pridna kot Tai (Nax!!) bi jutri prisla. Btw,mi sploh se NISMO bli zunaj. Meni se bo zmesalo. 13 dni sem ze notri. Zapor. Tukaj skoz piha in dezuje. Jaz ne mislim junija prvic na sprehod
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 22:55:34
|
|
|
|
Anonimen
|
In zdaj se zadnjic od mene danes. Se spomnite kako sem pametovala o samouspavanju in max 10 minut. No, pozabi! Malo sem nahranila in dala v posteljico in je zdela tam, mrmrala in gledala v luft, dokler ni prisel njen najdrazji zaskrbljeni foter mimo, ki se mu je revica ocitno zasmilila v dno duse, ker je kar naenkrat postalo vse tiho. In jaz: "M kje si?" Pa on: "Kaj kje sem? Tukaj sem" Pa jaz:" kje je Zoja" Pa on: "Kera Zoja?" In pride z njo v narocju ven!! In zdaj mala zdi na kavcu. Eh, kapitulirala sem. Bom jutri naprej vzgajala. Zdaj grem iskat kaksne barve je kakec po krcih. Pri nas je namrec se vedno rumen. Aja, marjana. Kaj potem priporocas? Gas Bimbi pa deteljico? Kje se to dobi?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 22:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
In se vedno nimam tretje zvezdice! Ocitno jih res moram 500 naklofat. To pa bo podvig
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 22:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Cooooojkic!!! What's up?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 22:59:26
|
|
|
|
MaliMišek
|
Aglaia ti si faca s temi zvezdicami .... pa M ti je danes čisto porušil sistem vzgajanja . A je on tudi kako knjigo o vzgoji prebral, al jih samo ti bereš?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 23:18:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Aglaia ti si faca s temi zvezdicami .... pa M ti je danes čisto porušil sistem vzgajanja . A je on tudi kako knjigo o vzgoji prebral, al jih samo ti bereš? Ne norcuj se iz plemenitega namena dobiti vsaj kaksno zvezdico zraven. Pocutim se kot prvosolcek, ki gleda 8 razred in se mu zdi, da ne bo nikoli tam. Tako jaz gledam vas avatarje, ki so cist zvezdasti M mi je porusil sistem vzgoje, sebi pa je porusil kakrsnokoli moznost minimalne intime danes. Tako! Kazen mora biti vzgojna On ni nic prebral, ker on vse ve. Zanimivo, ne? Kako se mu je v porodni sobi razvil cut za vzgojo. Mogoce mu je maternica tudi zrasla pa bo naslednjic on na mizi namesto mene
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 23:48:09
|
|
|
|
krtkova
|
a zdej bodo pa moški ta šibki členi al kva??? Pa tko trdne se delajo!! OK, sam , da lahko še na obisk pridem, me je zaskrbelo. Sem šla ob 22h že spat, dobila svojo masažico podplatkov, se že rahlo zazibala v spanec, ..... ko me zapopadejo totalni živčni krči hrbta!! Jst ne vem, a v meni alien5 raste al res samo Ema? In pol vstanem in grem odpret hladilnik. Ja, najboljš, jaaa!! In ga takoj zaprem, da ne bi slučajno kaj ven pobrala. In se čudi aglaia zakaj pa jst MAM tok zvezdic?? Imej tudi ti take samogovore sred noči, pa jih boš dobila.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 4:14:39
|
|
|
|
mkbk
|
krtkova...are you there? a nisva dons zmenene ...jst že kako urco bedim, zdej sm pa vstala...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.5.2010 4:28:06
|
|
|
|
mkbk
|
ok.si bom sama odgovorila --ne krtkove ni tuki, ker ona mirno poležava,medtem ko jaz tukaj mukomučim... aglaia - pri nas tudi foter (beri moj ) vedno nabija " a ga vzamem v roke"...itd.sej po eni strani pa HB za take pridne možke. Joj, jst sm pa ful v dilemi, al naj dam Filipa že v vrtec al ne? Mi je moja mati prišla dol slabo vest nabijat, da naj bo še en dan doma, samo men se zdi da v četrtek ga dajat po 6 tednih v vrtec je pa res bedarija, ker sta pol sam še dneva do vikenda...jasno, najboljš bi blo, da je skos doma pr mamici, ne bi nikol zbolu . Sicer, če se bo takle trend obolevanja nadaljeval, ga bom pa resno mogla izpisat pa dat nekam v privat za par urc (jaz sama doma z dvema to je namreč no go - ja taka super mama sem/nadmajka al kako že)...samo pol zgubim mesto v vrtcu najverjteneje in naj mi pa kdo pove, kam naj dam po ob koncu porodniške oba pamža???
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?