|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
5.5.2010 21:33:09   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: PTKA

dober večer...

imam eno prošnjo...mi lahko katera od vas pomaga pri sikanju oz ugotovitvi spola in sicer leta 2008 mi je ena gospa na ringaraja izračunala spol, vem pa samo da sem ji povedal aletnico mojega rojstva in letniso rojstva fanta...izračun je bil 100% točen. če katera to ve naj mi prosim napiše.
hvala za pomoč

lp petra

Pojma nimam, jaz vem samo za kitajsko karto, ki je narejena na podlagi starosti matere in meseca zanositve.

(odgovor članu PTKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
5.5.2010 21:36:50   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Hoj!

A lahko malo preklinjam? Se mi še smeškotov ne da iskat ... Skratka, moj maksi je včeraj zbolel, ima virozo, in kot nalašč sem danes obležala še jaz z 38,5 vročine in bolečim grlom. Zdaj samo čakam, da zboli še mezinček; sredinček je pa ravno po AB, ki jih je pojedel v ponedeljek. In možek tudi že 4. teden kreha.

Mislim, podn. Odličen začetek življenja v petero. Pa tako luštno bi se drugače imeli, če bi bili zdravi ...

Upam, da ste ostale v redu, lepo se imejte,

živa

ja porkaš eni mamo pa res skos isti šmorn...živa, pa tkole po porodu...jst se tolažim, da prihaja poletje...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
5.5.2010 21:38:40   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Jst sm mela prej 75 B, pol sm pa pogledala ta stare H&M ove, so pa 85 D, pa so bli še kar tesni, zadnjič sm pa prinesla domov 80 C...boljš mal bl komot,jst sm z modrcem tud spala...drgač resno celo postlo najprej zaliješ, pol se pa skisa in nimam tok cajta,da bom vsak dan posteljnino menjavala...

Čaki jst pa zdej to ne razumem.....a ne bi blo pol bolš da si spet kupš 85 D? Sm verejtno mal blond...pa vseeno user posted image

itak sej to grem pa menjat...ker klošarka kakršna sm doma nism pogledala številke in pol sm še krtkovi neki napametvala, da sam ena cifra več...krti upam, da si si kupla res večje, ker boš kot Pamela...user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
5.5.2010 21:49:27   
MaliMišek
Pamela? uff....pol si moram pa kako majco z ful dekoltejem kupt user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
5.5.2010 21:54:23   
krtkova
mi je glih dons moj povedu, da je njegova sodelavka po porodu imela tko velike, da jo je skor kap in da mi svetuje, da naj si kr ful večje kupim. Kupila sem 85D in mi je prevelik (beri; lahkos tlačim še kaj skret papirja notr user posted image ). Jst upam, da bo OK, če ne bom pa mojga poslala al pa kakšno frendico po večjega.

Majce z dekoltejem?? nujno!!user posted image user posted image

Ej, mene pa dons res vse špika, dol tišči, otrdeva, Ivanka se mi zdi, da mi bo kr odpadla...jaoooo!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3130
5.5.2010 22:01:00   
MaliMišek
Dej se ti rajš čim prej ulež.....mal se umir, pa bo tud to tvoje otrdevanje in tiščanje minilo...upam user posted image . Verjetno si bila danes preveč aktivna user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
5.5.2010 22:06:06   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

mi je glih dons moj povedu, da je njegova sodelavka po porodu imela tko velike, da jo je skor kap in da mi svetuje, da naj si kr ful večje kupim. Kupila sem 85D in mi je prevelik (beri; lahkos tlačim še kaj skret papirja notr user posted image ). Jst upam, da bo OK, če ne bom pa mojga poslala al pa kakšno frendico po večjega.

kolk hitr se pa pol to "napihne" user posted image .... jst si bom za začetek kupila dva, potem bo šel pa moj še po kakšnega (ko bom pač vedla kakšne mlekarne bom mela user posted image )

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
5.5.2010 22:11:12   
mkbk
Stara, napihne se, da ne morš vrjet...tretji dan sm mela jst balone od balonov, bi se ful občudvala, če ne bi skoz paničarla, da je zihr mastitis, tok so ble trde...Sej, najprej ne morš spat zarad trebuha pol pa zarad joškov...ampak se stvar umiri v parih dneh se da že udobno pančat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3133
5.5.2010 22:13:09   
MaliMišek
Uf...pol pa rabm dekolte že za iz porodnišnice user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
5.5.2010 22:23:23   
mkbk
Ah dej nehi no, boš zasenčla dojenčka...sej veš da ne smeš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3135
5.5.2010 22:32:07   
MaliMišek
Čaki, čaki....ampak hot mama pa zraven paše user posted image . To bo "kazen" za mojga, ker se zdaj nič zame ne trese, ker me noben s tem trebuhom tud pogleda ne user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
5.5.2010 22:34:24   
MaliMišek
Aja sej iz porodnišnice bom tud še trebuh vlekla user posted image ... ah nč ne bo z dekoltejem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3137
5.5.2010 22:38:40   
krtkova
mkbk - ti ne razumeš!! Ona bo osvajala že doktorje v/pred/okoli porodnišnice!! user posted image user posted image user posted image

Nimam pa pojma kako hitro narastejo. Jst sm si zaenkrat kupila enega. Ker če se spomnim, da moram kupiti SAMO ŠE ENO stvar v povezavi z emo, rojstvom, porodnišnico......se kr ustrelim. Vsake toliko se spomnim, da mi manjka kakšna stvar in mam že vsega dost.

Kar mam mam!!! user posted image Ničesar več ne kupim!! Celo škatlo a la Frutabel sem si že kupila za v P. In to je to!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3138
5.5.2010 22:47:35   
MaliMišek

mkbk - ti ne razumeš!! Ona bo osvajala že doktorje v/pred/okoli porodnišnice!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

jst si nism pa še nč za jest kupla za v P....a ti mislš slučajno zahinavt....k se že tko pripravljaš user posted image , pa sej je še dobre tri tedne cajta user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 23:10:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3140
5.5.2010 23:14:37   
mkbk
o cojka, zdle sm pa res krepavala od smeha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
5.5.2010 23:17:59   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Aja sej iz porodnišnice bom tud še trebuh vlekla user posted image ... ah nč ne bo z dekoltejem user posted image

a veš kaj samo lahko bi pa preusmerjale poglede s trebuha...ful je bad k ti reče kkšen, a ti maš pa še enga not (v bistvu si pa glih dobr rodila user posted image )

Joj, jst mam eno fotko sebe v dolgi nosečniški majci, čeez kratka jopca iz majce gleda modrc i n iz modrca gledajo blazince - B R U H! Pa še nekam sm zaškilila, aaaa, jasno ene tri tedne po porodu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3142
5.5.2010 23:26:22   
krtkova
Cojka - a če dežuje, ne smeš z otrokom ven? Matr, kaj pa če je par tednov slabo vreme? user posted image

Joj, sm se nasmejala dekolteju in unim blazinicam!!user posted image user posted image

počasi grem na prvo rundo spanja. Ko bi vsaj uspelo v prvo, plisssssssssssssssssssssss

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
6.5.2010 0:42:37   
krtkova
počasi grem na prvo rundo spanja. Ko bi vsaj uspelo v prvo, plisssssssssssssssssssssss

sanja svinja o kukuruzuuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
6.5.2010 7:28:13   
petrca2507
Dobro jutro srake user posted image

Danes sem spet super spala. Ponoči sem se sam tolk zbudila, da sem zarad dežja okno zaprla. Upam, da se bo tole spanje še dolgo časa nadaljevalo.

Modrci: nam so včer v MŠ rekl, da naj vzamemo 2 št. večje. Tole bodo mogle bit ornk joške ob dojenju. user posted image   Me že zdej skrbi, kako bo izgledal.

cojka...tole vreme je kr neki, v naslednjih dneh pa tud nič bolš ne kaže. user posted image  
Jst sicer nisem še rodila, me pa tud moti to vreme, ker je treba potem pse brisat. Zato jih zdej večinoma moj ven vozi al pa jih po sprehodu vsaj on obriše, ker sama jih že bolj težko (sta prenizke za moje sklanjanje).

ziva...upam, da se kmalu pozdravite. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PTKA

dober večer...

imam eno prošnjo...mi lahko katera od vas pomaga pri sikanju oz ugotovitvi spola in sicer leta 2008 mi je ena gospa na ringaraja izračunala spol, vem pa samo da sem ji povedal aletnico mojega rojstva in letniso rojstva fanta...izračun je bil 100% točen. če katera to ve naj mi prosim napiše.
hvala za pomoč

lp petra

Verjetno iščeš tole: http://www.ringaraja.net/forum/m_635343/mpage_13/tm.htm

www.petrca.net

(odgovor članu PTKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
6.5.2010 9:55:44   
MaliMišek
Jutro srakice!

Še vse spite....no razen Petrce, ki je že pridno v službi user posted image . Še maloooooo.....

Jaz sem se danes zbudila ob pol osmih in sem do zdaj rabila, da sem se sestavila user posted image . Bemtiš vsak dan je težje user posted image .

Cojka pa saj verjetno če glih ful ne dežuje in če malega fajn oblečeš greš pa lahko malo ven.....ali ne?! No razen zdaj na začetku ko je res še zelo majhen, ampak ko je star pa kak mesec pa verjetno lahko.... a potem praviš da so otroci pridni če mami v nosečnosti je horsa....potem pa super...moj bo potem nadpriden user posted image , ker horsov sem pa kar nekaj zbasala vase user posted image .

Mkbk če bo men kdo reku takoj po porodu če imam še enega not, ga bom zihr nabila user posted image . Pazjo naj se me!!!

Zdej pa čakam obiske.....prve danes....popoldne pridejo še eni user posted image .

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
6.5.2010 9:59:24   
sasa1975
OJLA,

Cojka ja tudi Niki ne paše umivanje ampak jo malo zamotimo z dudo,sej malo se pa more pojokati
tudi iz nasega popka nic več ne tece bomo vidli kaj bo rekla jutri

upam da se danes vreme se malo naredili da gremo vsaj za pol ure ven,

ja antibiotik mi je prijel čeprav me se vedno bolijo dojke...
ker bi gospodična včasih jedla kar na 2 uri...

drugace pa bo vsak dan boljse

kje je pa NN in Nax

pozdravček Aglaji Krtkovi MM MKBK Amazonki Petrci in ostalim

evo nasa spet cvili in in išče mlečno kuhinjo 

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 3147
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 10:01:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3148
6.5.2010 10:14:54   
krtkova
jutro!!

Zaspala ob 2h in če odštejem 100 obiskov WC-ja, spala do 10h!!user posted image user posted image  Kok hudo!!! Sej bi še, pa tud dobim obiske. Prve danes, pol pa še enga mal kasnej, pa še enga popoldne.user posted image  Danes je očitno dan za obiske.

Cojka - le previdno, da ne bo cela vas govorila kako bad mama si.user posted image  Upam, da vama s Tianom uspe malo na zrak, bo dobro delo tebi IN njemu. In kako to, da maš ŠE VEDNO trebuh????user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj veš, da te samo malo hecam!! Verjamem, da te kr malo prizadane, če ti kdo to reče.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
6.5.2010 11:08:42   
mkbk
Joj, ne vemkaj nej rečem...jutro ali dan?

Filip se zbudi že ob 6.10, pa ga dam spat šele ob 9, da bi kao malo dlje pospal, ja drek. On vstane ful hiperaktiven za pol urce in takrat nimaš šanse da ga nazaj uspavaš, samo pol pa rata siten ko 100user posted image in cmerast in nergast. Tko da sm ga dala spat kar že ob 9.30 (pa gre drugače ob 12.30) ker je komaj gledal. In je zaspal. iN midva z user posted image glih tko. Tko da zdej sm jast pokonc, fanta pa še spita.

Jst sm že vstala, ker pri nas v glavnem moj vstaja s tamalim zjutraj, da jaz zdaj še poležim kako urco user posted image dlje. Ja s tem da on ta teden še nočne tolče in pride spat okoli 2h. Pa vseeno pravi da mu znese. Čeprav, danes bi jst vstala pa sem mela ponoč tok hude prebavne motnje,da sm resno študirala da so to popadki (samo niso bli), neke črevesne krče, očitno sem en šit pojedla... In sm se tok ustrašla, da sm ga panično v službo klicala. pol pa mi reče a grev k zdravniku in sm rekla da ne vem, najbrž še ne. Je bil čisto miren in sploh ni prišel domov. Pa bi zlahkoto bli popadki. Mu morm zabičat, da naj me malo bolj resno jemljeuser posted image

Drgač pa nimam pojma, kaj naj kuham dones. Je pa vreme HB malo lepše in s Filipom lahko greva že kaj ven, tko da nama vsaj ne bo tok dolgčas.

Z dojenčki pa v začetku ni dobro kao v dežju ven hodit zarad vlage, a ne? PA v megli pa tud že z večjimi ne. Samo jst sm tamalga pr 4 mescih ven pelala v vozičku ko je snežilo. Je bil ves zadekan, jst sm pa uživala, pa ni blo nobenmu nič. Sva se šla mal romantike user posted image . Do treh m je pa kao treba malo bolj pazit na naše (za nekatere bodoče) žverce.

Sam cojka te vaške čenče boda itak nosove vihale... ene stare težijo, da že če otroka ob mraku ven pelješ, je ne vem kaj lahko...ma ja! Pa men je resnično trebuh zginu šele po 2 mescih, tko da se je reklo. Špeh pa ne. Pr men je bil čist trdovraten, oz. je še user posted image . Tko da bom letos glih s tanajlepšim trebuhom okol po morju mogla paradirat - rabim kakšno muslimansko prevleko če bom hotla it v vodo skočit...user posted image .

Krtkova in MM uživita oz. preživita z obiski user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 6.5.2010 11:11:44 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?