|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
6.5.2010 18:46:01   
MaliMišek
user posted image user posted image user posted image user posted image Aglaia in Zoja. Važno je da ste doma in da se imate super. Lepo se pedenajte še naprej! Zoja je pa pravi cukrček.....ful je fletna!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
6.5.2010 19:01:33   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Punce ojla!

Petek 7.5. - jutri je srečanje zvezda Btc ob 11h:

MKBK
KRTKOVA
AMAZONKA3

ANAJRIM (če me še sprejmete)???

Sem si kar dovolila narest seznam da bo bolj pregledno...ostale pa se dopišite...pa brez zamere!

mene ne bo, žal ne morem

Aglaia - sej če ne bi zadeve že slišala direktno od tebe, bi crknila od smeha. Ker kako pa ti to napišeš! Pri tebi še najbolj mučna smrt deluje kot stand-up-comedy-show!user posted image user posted image user posted image  Pa sej vem, kaj bi rada slišala, evo: ta dam ta dam ta dam (to so bobni): IMAŠ NADLUŠTNO PIKICO!! Sam res - kolk je huda s temi laski noooo. Jst bi tud tako Emo mela. user posted image  Glede na to, kako me zgaga nadleguje in če verjamemo starim vražam, je upanje še tu!!!

Drugače te pa ne bom nič komentirala, ker sem ti že vse po telefonu povedala. Edin zdej mi je mal žal, da ne pijem kave, ker če je to tko, pol bo moj otrok hiperaktiven, al kaj?? user posted image user posted image

Obiski  - danes sem imela dan odprtih vratuser posted image ; ob 11h ena kolegica, ob 12h očka, ob 13.30 MM, ob 16.30 še ena prijateljica. Vmes skuhala kosilo (MM je bila priča - in sam tok da veš MM - rižota je bila pohvaljena), moj prišel domov, pojedel in šel na šmarno. Še dobr, ker je tečen kot driska. Mi je očital, da zakaj pijem kokakolo, da to redi (kokakole sem spila od ponedeljka do danes 2,5 dcl!!!) in ga mam mal dost s tem teženjem. On namreč res ful več športa kot jaz in si potem (pred mano) lahko privošči ful več nezdrave hrane,jaz pa k nič ne migam pa ne smem. In to je težko sprejeti, čeprav ne morem rečt, da nima čist prav. Sam vseeno..... Sva v tišini pojedla. Jutri ne bo imel nič skuhanega, ker služkinja pa nism.user posted image

Znorela bom, ker mi miška crkuje!!!!! In nisem prov vešča unga kvadrata na laptopu. jaoooooo Kok stane nova miška??? A to lahko kupim kakršno koli al moram na kaj pazit? Kjera se kaj spozna?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
6.5.2010 19:25:48   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Znorela bom, ker mi miška crkuje!!!!! In nisem prov vešča unga kvadrata na laptopu. jaoooooo Kok stane nova miška??? A to lahko kupim kakršno koli al moram na kaj pazit? Kjera se kaj spozna?

Bom jst mojga vprašala, če ima kej na zalogi. Al pa če se doma še kje kej skriva. Verjetno rabiš brezžično, optično?

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
6.5.2010 19:44:23   
anajrim
A jutri katera pride v zvezdo v BTC???????

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3179
6.5.2010 19:55:41   
MaliMišek
Vmes skuhala kosilo (MM je bila priča - in sam tok da veš MM - rižota je bila pohvaljena), moj prišel domov, pojedel in šel na šmarno. Še dobr, ker je tečen kot driska. Mi je očital, da zakaj pijem kokakolo,

Mi smo imeli tudi rižoto po tvojem receptu user posted image , tudi zelo pohvaljena in jo je v trenutku zmanjkalo user posted image .

Glede na to, kako me zgaga nadleguje in če verjamemo starim vražam, je upanje še tu!!!

A potem bom mela jaz metalca...ker tako kot pa mene zgaga daje bo imel mali fuuuuullll dolge lase user posted image .

Ej a si svojmu razložila moje prehranjevanje na dopustu user posted image , ker če bi mu, ti niti slučajno ne bi očital 2 dcl kokakole user posted image .

Kar se pa miške tiče pa jst mislm da ni treba nič komplicirat....ti jo lahko pomagam kupit user posted image . No pa mava spet razlog za šoping user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
6.5.2010 20:24:20   
mkbk
AAAAAAglaia user posted image user posted image .....mravljinci so mi šli ko sem brala kako si se na novo zaljubila v svojega, ker pri meni je bil tud porod zadnja romantika user posted image in ne bi si mislila, da je to tam v tisti mesarski sceni sploh mogoče, ampak, očitno nism edina. Pr men se je sicer pokazal par napakic, sicer ne novih ampak mi grejo mal bl na živce. Niso pa tko živcirajoče, da bi bila potrebna reklamacija, haha user posted image . PA skoz te že hočm vprašat kolk cajta je trajal porod. Mala mi je pa super cute s tisto čupiko. Prava lasmanka. Filipinho j eže skoraj en teden preseljen na svoje in niti ne protestira. Sem kar bolanga čmrlja dala v svojo sobo (kaj pa čm voda mi v grlo teče), pa sm ga prvo noč spečega prepeljala nazaj v spalnico, ker me je blo strah zaradi vročine, ki mu ni padla, zdaj pa je že kul in tam spi do jutra. Mi je pa ful bedno, ker imam babyphone v spalnici na nočni in se mu kar nekaj dogaja ponoči, da zgubi link in začne noro piskat (pa nimam angelcareja) in me skor kap zadane in itak se pol pizdim in ne morm nazaj zaspat user posted image

Kema pozdravljena - mene je tud vedno bl strah poroda!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

MM - no na konc sva šla s filipom samo do moje bakice, k je uzuni ful pihal, pa se nism upala neki preseravat, glede na to,d a so ušesa v igri. Itak je bil pa celo popoldn enemogoč i n sm jst že čiiist fertig ker odkar se mi je trebuh dvignu me ful boli ko se vlači po meni, on se pa to skoz. Me zanimakdaj bo jutri vstal. PO možnosti ob 4.30. A ma kdo pištolo? Zame.user posted image

ZVEZDA jutri - meni se na žalost za jutri ne bo izšlo..čmo prestavit?

Neposredna povezava do sporočila: 3181
6.5.2010 20:34:55   
anajrim
Ja jaz potem predlagam da prestavimo...ker sama pa ne bom na torticah!!! 

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
6.5.2010 20:35:49   
krtkova
Srake ful hvala za ponudbe za miško, ampak se je že našla dobra vila oz. vilinček, ki mi jo bo dal.user posted image  Tako, da hvala hvala hvala vsem!!

MM - kok sm se nasmejala - a si pol tud rižoto delala? Ne morem verjeti, the best. In očitno znava rižotirat!!user posted image user posted image

Mkbk - ob pol 5h pa tud jaz že ponavadi spim, zato zelo dvomim, da ti bom lahko delala družbo, ampak probi - nimaš kej zgubit, mogoče bom na rr.user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
6.5.2010 20:44:00   
mkbk
Haha, bom kr filipu rekla, naj se mal na rr priklop. Si bo mogu najdt kakšno samostojno animacijo, če misli tko zgodaj vstajat!user posted image

Ampak punce jst sm pa tok fertig dons, da sm šele prejle vidla, da mi kruh s semeni dol iz televizije visi (oz. del kosa kruha -skorja brez sredice), ga je zgleda filip tam odložu že par ur nazaj, pa sm šele zdej porajtala. Pa dons mi itak že cel dan TV ne dela. Klinčev temelach ma nek kolaps!!!user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
6.5.2010 20:47:36   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Ampak punce jst sm pa tok fertig dons, da sm šele prejle vidla, da mi kruh s semeni dol iz televizije visi (oz. del kosa kruha -skorja brez sredice), ga je zgleda filip tam odložu že par ur nazaj, pa sm šele zdej porajtala.

Bogica, si pa res utrujena. Ampak smešno mi je pa vseeno, da pri vas kruh raste po TV-ju user posted image user posted image user posted image

Krti u bistvu znaš ti rižotirat user posted image , jst znam sam fajn kopirat user posted image . J e moj govoru kolk je pa dons dobra rižota, da take še nisem skuhala user posted image ....no obiski so si pa itak prste polizal user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
6.5.2010 21:08:11   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

A jutri katera pride v zvezdo v BTC???????

Jooojjj Anajrim, men je tudi ful žal. Nujno moram do popoldne oddat eno mednarodno pogodbo, zdajle sem jo začela delat in bom potrebovala vsako krvavo minuto jutri.

Mkbk se strinjam, dejmo raje prestavit. očitnouser posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
6.5.2010 21:23:02   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Pozdravljene srakice! Đizus kako sem vas pogresala. user posted image

Amazonka, glede moskih ti tudi ne bom svetovala. Cakam, da se pri mojem pokaze kaksna masivna napaka v izdelavi, ker zaenkrat je kar ok. Sem se pa med porodom totalno na novo zaljubila v njega. Res. Tako mi je stal ob strani, kot si nikoli nisem niti predstavljala. Ce ne bi bilo njega bi pobegnila iz porodnisnice. Res!
Kaksen predcasen razpok? Kako pa to vejo? Pa a ne pricakujes ti se ene puncke?
Glede avtobusa ti pa tudi ne znam svetovati. Mislim, da ma vecja prevozna sredstva Nax cez.

Bom zdaj bolj azurna. user posted image
Aja, danes je en teden od poroda. A to pomeni, da mi krsta lezi pod posteljo samo se 5 tednov? Potem pa spet prah ... user posted image user posted image

Ejjjjj naša Aglaiauser posted image user posted image user posted image , ne more človek, da te ne bi imel kar rad. Si z dolžino posta našišala marsikatero javljanje v 2 tednihuser posted image
No, pomoje smo te tudi me pogrešale.

Kar se moških tiče - sej njihove napake niso tako očitne, tudi moj je bil rožica moja in nadmoški pri prvem porodu, potem pa saj veš, lajf, pa vse več obveznosti, pa vse več visi na tebi, pa si zafrustriran ker ne veš kako to vse sfurat. Je imel temačne trenutke, jaz pa pod hormoni. Sej, če bi bil doma, bi ga pač zmlatla pa čao, tako sem pa jokcala. Kaka kura user posted image user posted image

Pa veš, pričakujemo fantka, če bi bila še ena punčka, se kar odselim. Nič ti ne povem zakaj user posted image
Predčasen porod mi pa itak po defaultu grozi - imam dvorogo maternico, taprva je ven hitela 3 tedne prezgodaj, tadruga 2 tedna, tale fante je pa velik, tako da kaj dosti udobja mu ne morem več nudit. Bošček....user posted image

Tvoja lepotica je pa res lepa - ima las kot za stavo in tako je lušno polna, kot sta bili moji pri mesecu ali mesecu in pol. Prava baba, čist po mamiuser posted image

No pa še glede krste.....a dej no, čez teden dni boš že kot rožca, to ti je blo usojeno - mislm materinstvo, kako ne bi človek kar cvetel.

Lej kolk sem bila vesela tvojega javljanja, sem kar roman spisala, matr, pa bi mogla delatuser posted image Res luštno za prebrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
7.5.2010 4:29:53   
krtkova

Mkbk - ob pol 5h pa tud jaz že ponavadi spim, zato zelo dvomim, da ti bom lahko delala družbo, ampak probi - nimaš kej zgubit, mogoče bom na rr.user posted image

no, ura je pol petih in te čakam!! Kje si zdej????user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
7.5.2010 9:44:28   
amazonka3
No kje ste zdaj, zvezdice zaspankeuser posted image user posted image
Dobro jutro! user posted image
Ena kava, po napotkih Aglaie so zaradi tega otroci bolj mirni.

Uživajte danes prav vse, izkoristite sonček, jutri in v nedeljo je spet grda napoved.

Jaz pa bom še malo tipkala, potem pa začnem pospravljat, sesat in delat vtis, saj se danes končno vrne dragi. Celo punci sta mi obljubili, da bosta pomagaliuser posted image user posted image Ne morem verjet.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
7.5.2010 11:52:02   
anajrim
Punce še nekaj sem opazila ...v BTC Ljubljana bo 22. in 23. maja Festival nakupov in zabave...takrat ima zelo veliko trgovin popuste od -10 % naprej.  ..včasih se splača...lani je imel Bc za vsakih 50€ nakupa bon za 10€.. .to pa se že pozna če recimo kupiš voziček ali pa kaj drugega...Morda pa se nam splača počakati!!! Samo v vednost...dam pa še link pa si lahko pogledate kaj to sploh je  http://www.btc-city.com/novica.php?ID=5666

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
7.5.2010 12:18:25   
petrca2507
Pozdravljene srake

Danes se pozno javljam, ker se skoz neki dogaja. Zjutraj sem na hitro nekaj naredila v službi, pol pa letela na Zavod za transfuzijo po ampulo, jo nesla k svoji G, kjer me je sestra v rit špiknila. Potem sem par minut počakala, da je bila še G prosta in sem imela manjši pregled. Vse je OK, pogledala me je tudi vaginalno in je še vse zaprto in tako kot mora bit. Dobila sem napotnice za odvzem krvi (toksa, hepatitis), ki ga opravim čez 14 dni. Naslednji pregled imam 4.6., ko mi bo točno povedala kako in kaj za morje.

V službo sem se vrnila po 2h in pol, na hitr spet neki nardila, potem sem pobrala naročila za tortice in jih šla kr iskt (so frišne pripeljal). Zdej v hladilniku čakajo, da pridejo vsi s kosila, potem se pa vsedemo. Aja...vmes sem imela še krajši sestank glede prenosa znanja na moj nadomestek.

Uf...tolk se mi že dolgo časa ni dogajalo, kot dons v enem dopoldnevu. user posted image

Če boste tortice prestavljale, bom pa na naslednje srečanje tud jst prišla. Še cca. 2 urci sem v službi, potem pa konec za 14 mesecev. user posted image

krtkova in MM...kakšno rižoto sta to kuhale? A lahko še jst pridem enkrat na tečaj? user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
7.5.2010 12:22:18   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Masha do kdaj se boš pa ti še potepala?

V nedeljo pridem nazaj. Pa me je že zdaj strah kaj me v službi čaka, ker mi še med dopustom ne dajo miru. user posted image

Aglaia: user posted image user posted image user posted image Čestitke za malo princesko! Res je čudovita. Vam želim, da bi se še naprej tako lepo dojili in spali. Nadmajka naj se pa nekam kavsne. user posted image

@ Sračenje: Ooo, kok fajn da bo prestavljeno. Potem bom očitno lahko še jaz prišla. user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
7.5.2010 13:51:25   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

krtkova in MM...kakšno rižoto sta to kuhale? A lahko še jst pridem enkrat na tečaj? user posted image

absolutno,čeprav sva delali jako enostavno rižoto. Zmečeš v ponev vse kar maš v hladilniku (pri moji celo brez čebule, ker je zgnila in brez česna, ker ga ne smem). drugače pa res nič posebnega.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3193
7.5.2010 14:01:22   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Aglaia: user posted image user posted image user posted image Čestitke za malo princesko! Res je čudovita. Vam želim, da bi se še naprej tako lepo dojili in spali. Nadmajka naj se pa nekam kavsne. user posted image

@ Sračenje: Ooo, kok fajn da bo prestavljeno. Potem bom očitno lahko še jaz prišla. user posted image

No, to sem jaz hotela včeraj napisat, da sedaj ni čas za nadmajkeuser posted image user posted image user posted image  ker smo tu nekatere še pod hormoni in zaščitniško razpoloženeuser posted image

He he nadmajka, če bereš en lep grrrrr pozdravuser posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
7.5.2010 14:08:26   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

No, to sem jaz hotela včeraj napisat, da sedaj ni čas za nadmajkeuser posted image user posted image user posted image  ker smo tu nekatere še pod hormoni in zaščitniško razpoloženeuser posted image

He he nadmajka, če bereš en lep grrrrr pozdravuser posted image
Točno tako! Jaz sem tudi nekam zaščitniško nastrojena in ne maram, če nekdo pere možgane ljudem brez potrebe in se ima za nekaj več. Torej pozdravčki nadmajki tudi od mene, zdaj pa raje zaprem kljun na to temo, da ne povzročim kučnega razdora pri Aglai doma. user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
7.5.2010 17:37:45   
živa
Hoj!

Evo moja izkušnja s slovenskim zdravstvom user posted image user posted image user posted image . Včeraj, po celodnevnem matranju ob 39 vročine sem zvečer, ko je narasla na 40, klicala na urgenco, kjer me je odpravil RECEPTOR, češ da imam virozo in naj sploh ne hodim. Zjutraj nič bolje, vročina, boleče in oteklo grlo, glavobol, pa kličem svojo zdravnico na Gorenjsko, ne dela zaradi smrti v družini. Sestra mi je svetovala, naj kličem v najbližji zdravstveni dom, da se ne bom vozila tako daleč, da me bodo zihr sprejeli, da tudi oni take primere vedno vzamejo. In poskusim. Ne boste verjeli, v našem ZD me ni noben zdravnik hotel sprejeti user posted image . Potem sem klicala še v najbližji ZD v drugi občini in tam so bili tako prijazni, da so me vendarle pregledali. Diagnoza: gnojna angina. Vročino mi na 38 zbijeta samo dva lekadola naenkrat, glavo mi bo razgnalo, komaj kaj popijem in pojem, sem 11 dni po porodu, in v ZD in na urgenci me zdravniki za nujne primere oz. sestre in receptorji nočejo sprejeti!!!

No, zdaj ko sem se skašljala, lahko še pohvalim našega mezinčka user posted image , ki se je od sobote zredil za 220 g user posted image , izključno ob dojenju, seveda (no, ok, včasih dobi še čisto malo čaja s kapljicami proti krčem). Občasno ga ponoči malo zvija in traja kako urico, da zaspi, ampak potem spi 3-4 ure.

Aglaia in Zvezdici, noro cortkani deklici user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 7.5.2010 17:39:59 >

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
7.5.2010 17:53:43   
živa
Sem dala v album slikco našega novega člana. Album je viden prijeteljem.

Lp,

živa

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
7.5.2010 18:16:04   
Anonimen
Hej punce.

Kako ste tiho zadnje case. Me prav skrbi, kako bo ko boste vse rodile. A ni nobene nove ljubljancanke nosece? Al se nobena ne upa pridruziti, ker smo take hudicevke? user posted image
Brez skrbi, saj ne grizemo. Razen seveda dolocene izjeme ... Hahaha punce, sem skoraj umrla od smeha, ko sem brala Masho in amazonko. Hudi sta! Itak!! user posted image user posted image

Hocem samo povedati, da sem vidla, da je moja zgodba mickeno prestrasila Petrco pa Kemo (btw dobrodosla! skoda, da se nisi ze prej kaj javila. bi na kavice z nami hodila. kot prava upornica sistema user posted image ). Sam porod res ni bil tako grozen in jaz nocem razlagati vojnih zgodbic, kot da sem bla v Vietnamu. Res je, da sem bila jaz napsihirana, ker sem se bala da mi bodo sprozili. Torej sem se posvecala cisto napacnemu delu poroda in tam porabila vso moc. Potem je res tudi to, da je slo pri meni vse bolj na silo, ker so hoteli cimprej s tem opraviti. Pa to, da ima mala veliko glavo. In se to, da je bila v temenski vstavi. Tukaj ne mores nic narediti. Drugace pa je cel porod trajal 5 ur. To niti ni tako veliko, kot zdaj berem, ceprav se je meni zdelo 100 let. Jaz bi (CE bi sla se enkrat) vec casa posvetila psihicni pripravi in manj psihiranju kaj bo z mojim MV, ki se ne bo na silo odpiral in bo potreben carski rez ... tako da se opravicujem vsem, ki sem jih mogoce prestrasila. Jaz pac drugace ne znam napisati. Lagati pa tudi ne.

Kema, ti si pa en porod ze itak dala skoz. Torej pravijo, da je v drugo dosti dosti dosti lazje. Ker se ocitno medenica kar sama razmakne. Pojma nimam. Drzim pesti. Za Postojno pa EA pa se med nami ni nobena odlocila. No, Nax se je pa jo je mali prehitel, ostale pa kar v LJ trpimo. Se mi zdi. Ce se motim, me popravite.

No, danes je bila patronazna pri nas. Mala ima (trobente prosim ...) 3990g. WTF???!? Pravijo, da pridejo otroci na porodno tezo po 2 ali 3 tednih. Pa naso so zadrzali v P, ker je prevec izgubila. No, ocitno jo jaz kar v redu pitam, ker je porodno tezo ze presegla. Licka ima pa tudi ze kot en hrcek. Prav zalita punca postaja. Ni cudno, da cele noci spi user posted image Tako, da si jaz tudi crpam ne vec. Nekaj ze delam prav user posted image

Popek bo kmalu zaceljen in se bomo kopali. Jaz se pa ze v naprej bojim dneva, ko bo sel M v sluzbo. Kaj bom pocela doma? Marjana, help!! Kako si se ti znasla?

V glavnem, zelim vam lep preostanek dneva. Amazonka, tebi pa iber romanticen reunion s svojim mozekom. Madona, kot da je v JNA in ga bos danes po dveh letih vidla. In bo imel tisti zeleni tattoo na roki kot vsak ta prav vojak. Obris jugoslavije in notri napisano eno zensko ime. Npr. Zlatka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3198
7.5.2010 18:17:39   
Anonimen
Ajoj, cist sem pozabila nate Ziva. Saj ti nimam kaj recti. Cist sem zgrozena nad nasim zdravstvom in navdusena nad tabo, da zdrzis vse to!! Ti si moj idol!! user posted image user posted image user posted image

Drzi se pa se se kaj javi.

Zdaj grem pa slikice mezincka gledat. Komu je podoben. Tebi ali B?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
7.5.2010 18:19:14   
Anonimen
Ne vem komu je podoben. Lep je. Spokojen. Kaj pa ima to na glavici?

PS: KAAAAAAAJ moram narediti za eno usivo tretjo zvezdico??? Se enkrat rodit? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?