|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
5.5.2010 19:26:46   
mkbk
MM dej no....potrud se user posted image user posted image user posted image

Aha, pa spet je moj post ostal na prejšnji strani: bom še enkrat tuki gor obesla: Zvezda, petek, 11.00 TORTICE user posted image - si przadevam, a ne...no ja, če je pa Filip po dveh dneh bolezni čiiiiist hiperaktiven, men pa se mi zdi, da mi piše battery LOW user posted image ...v glavnem komi čakam, da mal spi*dim od kuće.

Mislim, da sem že zafurala ene hlače v sušilcu...so pa hvala bogu od Filipa, bo mojmu rekla, da je tok zrastu user posted image user posted image user posted image k zdej so bolj bermuda varianta

< Sporočilo je popravil mkbk -- 5.5.2010 19:29:48 >

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
5.5.2010 19:31:01   
MaliMišek
Ampak ti si morš pa hlače nategnt tko kot si napisala v unmu postu k sm ga jst zgrešila.....sem skor umrla od smeha, k sem se te hotla predstavlat user posted image .
Men se za moj trebuh zdi, da je sumljivo nizko user posted image .

Pa super za Filipa user posted image . Ti si boš pa tudi nafilala baterije na torticah user posted image .

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 5.5.2010 19:32:45 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
5.5.2010 19:38:52   
mkbk
eeej, sam zakva je šel men trebuh GOR...a ni bolj logično, da se spusti? A je še kera pametna?

Neposredna povezava do sporočila: 3103
5.5.2010 19:45:49   
MaliMišek
Pa načeloma bi mogu res it dol user posted image .....mogoče se je pa tamala samo tako obrnila in zdej tvoj trebušček bolj štrli gor user posted image ....al kva?!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
5.5.2010 20:03:17   
petrca2507
A ni ena na torticah v Mihaleku marjanaj rekla, da ma še visok trebuh in zihr ne bo rodila. user posted image Pol je pa ponoč v P letela.

MM...sm ti pozabla pice komentirat. Jst sm se na Pinki spomnla, ker sem se dons glih mim peljala (sm šla z 11 na zavod za transfuzijo). Mam pa tud sama najmanj 4 različne dostavljalce pic v mobitelu. user posted image

cojka...za Čojo sm spraševala zato, ker večina reče, da psi postanejo zaščitniški. Me prov zanima, kako bo pri mojih dveh. Ena je že od nekdaj čist "materinska", drugi se pa j**e za vse. Važn, da ma za jest in za pit, pa da jo nekdo ven voz, da divja. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3105
5.5.2010 20:05:06   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

A ni ena na torticah v Mihaleku marjanaj rekla, da ma še visok trebuh in zihr ne bo rodila. user posted image Pol je pa ponoč v P letela.

Veliko nas je bilo pametnih takrat kako ima marjanaj visok trebuh user posted image , razen Krtkova ne user posted image , ki je očitno strokovnjak za trebuščke user posted image .

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
5.5.2010 20:06:13   
krtkova
jst nimam pojma, zakaj ti je šel trebuh gor, mkbk, mogoče pa hoče Lara še mal notr bit in je zdej v bistvu šla v normalno pozo in je bila prej prenizko. To sm si kr neki zmislila.user posted image user posted image

tortice - jst sm bla zihr, da sm ti odgovorila.user posted image  Itak, da velja, sam upam, da ne zaspim, ker ob 11h je zame zadnje čase zgodaj zjutraj ker hodim spat ob 4h.user posted image

modrc - sm kupila v DM, sam ni glih stajliš. Kolk sta bla una dva tvoja v HM-ju??

Cojka, kje prodajajo tko pridne otroke oz. kaj delaš, da je tko pridn?

Kje je pa nax?????

MM - pozabila sem dr-ju povedat za trebuh.user posted image  Ma od včeri zvečer mi skoz otrdeva. Mal popusti, pa spet.

Neposredna povezava do sporočila: 3107
5.5.2010 20:07:26   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Veliko nas je bilo pametnih takrat kako ima marjanaj visok trebuh user posted image , razen Krtkova ne user posted image , ki je očitno strokovnjak za trebuščke user posted image .

točno ja se spomnim!! Bom v petek pregledala mkbk pa vam sporočim, kaj se dogaja z njenim trebuhom!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3108
5.5.2010 20:09:52   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

MM - pozabila sem dr-ju povedat za trebuh.user posted image  Ma od včeri zvečer mi skoz otrdeva. Mal popusti, pa spet.

Mogoče premalo počivaš? A pa predihavaš kot so nas učili v MŠ?
Mogoče pa Ema samo gleda akcijski film in se ji ful dogaja v trebuščku user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
5.5.2010 20:11:38   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Mogoče premalo počivaš? A pa predihavaš kot so nas učili v MŠ?
Mogoče pa Ema samo gleda akcijski film in se ji ful dogaja v trebuščku user posted image .

Ja,dans sem res naokol skakala. Sam mam tok nemirne noge, da ne morem niti sedet na kavču, kr stojim in gledam TV.

Evo, dragi prinesel zavese, ki jih je tašča zarobla ze emino sobo!!!user posted image user posted image  JIh greva prec obesit!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3110
5.5.2010 20:11:48   
MaliMišek

modrc - sm kupila v DM, sam ni glih stajliš.

A nima dude gor tko kot od Cojke user posted image ?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
5.5.2010 20:12:37   
MaliMišek
Evo, dragi prinesel zavese, ki jih je tašča zarobla ze emino sobo!!!user posted image user posted image  JIh greva prec obesit!!

Pa ne ti!!!! Ti lahko samo kontroliraš!!!user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
5.5.2010 20:44:33   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Jaaaa, jest sm bla. Sej ste že ugotovile, da sem za en drek coprnicauser posted image user posted image user posted image

Drugač pa zvezda, pridem. Zmazala bom zihr kar dva kosa. Zajtrk pa touser posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
5.5.2010 20:46:34   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

eeej, sam zakva je šel men trebuh GOR...a ni bolj logično, da se spusti? A je še kera pametna?

Mogoče se ji je pa glava spustila dol, pa ma plac za ritko stegnituser posted image user posted image
Drugač pa - pojma nimamuser posted image , rajš ne komentiram, da ne boš ponoč v P letelauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 5.5.2010 20:47:03 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
5.5.2010 20:54:15   
mkbk

modrc - sm kupila v DM, sam ni glih stajliš. Kolk sta bla una dva tvoja v HM-ju??

20 eur, sam jih morm zamenjat ker sem vzela premajhne cifre user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
5.5.2010 20:59:35   
MaliMišek
20 eur, sam jih morm zamenjat ker sem vzela premajhne cifre user posted image

Moraš vzet vsaj eno št. večje kot nosiš sedaj (iz zapiskov v MŠ user posted image ).

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
5.5.2010 21:12:53   
sasa1975
dober večer,

ja Cojka ne vem se kdaj sebomo kopali v petek pride patronazna ampak ni se nič rekla da bi se kopal...
da mora biti popek cisto lep in suh 2 dni bomo vidli...
je pa res super tale patronazna,mi tudi kupili Novolac za rezervo,ker sem na netu vidla da ima najboljse ocene...
a hodite kej na sprehode čeprav je slabo vreme...

lep pozdravček grem Niko umivat pa štmat za spanje
 je punca tolk lacne sorte da se ne uspemo prej urediti ampak mora prvo jesti pa pol naprej
ravno obratno kot učijo

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 3117
5.5.2010 21:13:51   
krtkova
zavese obešene (jih jasno nism jaz!! halo??user posted image )!! Super izgledajo, super!!

Jst ne vem, če bom res lahk v petek, neki mi je vmes prišlo.user posted image

Mkbk - ja, no sej, pol je cena ista kot v DM; jst sm dala za enga 10 eur. Res pa, da NIMA dude!user posted image user posted image  Sem pa prej prebrala zapiske iz MŠ in kupila takega, da mi je trenutno kr mal prevelik.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3118
5.5.2010 21:20:33   
krtkova
mkbk - maš MAIL!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
5.5.2010 21:23:01   
mkbk
Jst sm mela prej 75 B, pol sm pa pogledala ta stare H&M ove, so pa 85 D, pa so bli še kar tesni, zadnjič sm pa prinesla domov 80 C...boljš mal bl komot,jst sm z modrcem tud spala...drgač resno celo postlo najprej zaliješ, pol se pa skisa in nimam tok cajta,da bom vsak dan posteljnino menjavala...

Neposredna povezava do sporočila: 3120
5.5.2010 21:23:29   
živa
Hoj!

A lahko malo preklinjam? Se mi še smeškotov ne da iskat ... Skratka, moj maksi je včeraj zbolel, ima virozo, in kot nalašč sem danes obležala še jaz z 38,5 vročine in bolečim grlom. Zdaj samo čakam, da zboli še mezinček; sredinček je pa ravno po AB, ki jih je pojedel v ponedeljek. In možek tudi že 4. teden kreha.

Mislim, podn. Odličen začetek življenja v petero. Pa tako luštno bi se drugače imeli, če bi bili zdravi ...

Upam, da ste ostale v redu, lepo se imejte,

živa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
5.5.2010 21:25:13   
mkbk
COJKA - za pod nujno!!! Dej mi plis povej kam si ti hodila na akupunkturo, pa kok je koštal...jst tud hočm tak porod (sej te sploh še nism slišala in ne vem točno, ampak mi 6. čut pravi) in predvsem tazga froca, ki bi bil tako priden. Resno ASAP.user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
5.5.2010 21:28:36   
MaliMišek
Živa upam da se čim prej pozdravite! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
5.5.2010 21:30:48   
MaliMišek

Jst sm mela prej 75 B, pol sm pa pogledala ta stare H&M ove, so pa 85 D, pa so bli še kar tesni, zadnjič sm pa prinesla domov 80 C...boljš mal bl komot,jst sm z modrcem tud spala...drgač resno celo postlo najprej zaliješ, pol se pa skisa in nimam tok cajta,da bom vsak dan posteljnino menjavala...

Čaki jst pa zdej to ne razumem.....a ne bi blo pol bolš da si spet kupš 85 D? Sm verejtno mal blond...pa vseeno user posted image

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 5.5.2010 21:31:12 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
5.5.2010 21:31:31   
PTKA
dober večer...

imam eno prošnjo...mi lahko katera od vas pomaga pri sikanju oz ugotovitvi spola in sicer leta 2008 mi je ena gospa na ringaraja izračunala spol, vem pa samo da sem ji povedal aletnico mojega rojstva in letniso rojstva fanta...izračun je bil 100% točen. če katera to ve naj mi prosim napiše.
hvala za pomoč

lp petra

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?