krtkova
|
Zvezdici!! Sej te ne spregledamo, sam sm opazila, da se kr pozna, da se mešajo zdej tudi mamice in nosečke. Mamice se bolj pokomentirajo med seboj, me pa naše neumnosti komentiramo. Še mal pa bomo v istem zosu. Čestitke za prvo kopanje. Jst sm pa danes rekordno hitro opravila s pregledom!! V 1h in 15 min!!!!! Ponavadi po 4 ure sploh ne pridem. Sm tok hepi, da kr ne dojemam. Sm si šla pa v DM kupit une silikonske nastavke za na frfonzle, če bo Ema slučajno bolj nasilna. Pa modrc za dojenje sem si kupila, ker mi ga je ena frendica priporočila. Pa je kr OK, cenovno pa tud. Ni pa iz letošnje (pa tud lanske ne) kolekcije Victoria's secret, žal. Pa sok rdeče pese sem si kupila, ker mam menda malce manj železa, ni panike, a vseeno. Je pa rekel zdravnik, da je otrok res mogoče večji, ampak ni tako velik, da bi me lahko karkoli skrbelo. Je bla pa dons ena oštra sestra. In me vpraša po moji telefonski in ker nočm, da si pa zdej glih vsi to zapomnijo (nism bla namreč sama v sprejemni sobi), se nisem ravno drla, ampak sm normalno govorila. In me napizdi, da tkole potiho pa ne morem govoriti,da se tko ne da delati...???????? WTF??? In sm ji mirno nazaj zabrusila, da noben problem, da jst lahko komot glasneje govorim, samo ne dovolim pa, da je ona tako neprijazna do mene, ker ni popolnoma nobene potrebe. Pa je še neki nazaj rekla, pa sm ji še enkrat vztrajno rekla, da ne dovolim neprijaznosti. No, potem je vidla, da se ne dam in je ratala povsem prijazna do mene. Halo??? In zakaj je najprej morala biti nekaj vzvišena?? Sam sm kr ponosna nase, da sm si upala in ji nazaj svoje povedala. Ponavadi smo vedno vsi tiho in te k.. sestre lahko delajo z nami, kar hočjo. No, z mano ne!!!