Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 20:34:23
|
|
|
|
petrca2507
|
Moj trenutni dopust je bolj "leteče" sorte, tko da se bolj mal oglašam. Večinoma dan preživim zunaj, na sprehodu s psi in martinčkanju na travniku. aglaia...držimo pesti, da bo Zoja prizanesljiva in bo hitro zunaj. krtkova...danes sem za kosilo nardila musako po tvojem receptu. Sem se bala, kaj bo reku, pa je bil zeloo navdušen in mi dovoli, da še kdaj naredim. Jutri bom pa poskusila recept rezancev z radičem. amazonka...ti pa kar z enega dopusta na drugega. Kolk sem ti fouš. Jst sm še jutri doma, pol pa sledi zadnjih 6 dni v službi.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 20:37:12
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 krtkova...danes sem za kosilo nardila musako po tvojem receptu. Sem se bala, kaj bo reku, pa je bil zeloo navdušen in mi dovoli, da še kdaj naredim. Jutri bom pa poskusila recept rezancev z radičem. joj, me ful veseli Ker ni vsem všeč cimet v musaki!! NO, jutri radič, pojutrišnjem pa svinjska ribca s slivami. Jst zraven najraje naredim sirove štruklje (kupim pri Pečjaku, ne delam jih sama).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 20:42:47
|
|
|
|
MaliMišek
|
In me valda spet samo o hrani . Sej ni čudno, da sm tako debela . Pa lačna skoz! Moj se že pripravlja na fuzbal , sedi kot da bi ga kdo prilepu na sedežno !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 20:46:46
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova hvala za recept. Bom sigurno v tem tednu naredila pojedino...mnjami... Petrca si dubla ploščice?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 20:47:16
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Moj se že pripravlja na fuzbal , sedi kot da bi ga kdo prilepu na sedežno ! JST TUD!!! forza Barca. Morajo zmagati z 2:0 ali 4:1, če hočejo v finale Lige prvakov. To je zelo pomembna tekma, veš. Upam, da tvoj navija za prave. Sm pa tud jst "mal" pojedla po tem, ko sem napisala recept.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 20:56:14
|
|
|
|
MaliMišek
|
Cel čas šopinga mi je razlagal, kako je današnja tekma pomembna in da če bo lahko gledal fuzbal brez da bi jaz težila . Itak da navija za "tvoje" !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 20:56:51
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Petrca si dubla ploščice? Ja...ploščice že čakajo na polaganje. Danes sem pa še v Metliko v Kolpo d.d. klicala in naročila banjo in 2 tuš kabini. V vseh štacunah in centrih v LJ je bila čakalna doba za isto opremo 5-7 tednov. Dol sta pa tuš kabini na zalogi, banja bo pa v 10-14 dneh. Pa vse mi bodo do vrat pripeljal. Počas bomo pa najnujnejše le sestavl skupaj. krtkova...v petek sem žal že v službi in imam povrh vsega še tadolgo (zadnji dan v mesecu). Tko da bo takrat kakšen golaž in polenta. Cimeta pa v musaki ni tolk, da bi bil kak slab okus. Nama je blo všeč. Pa se mi zdi, da mi je bolš ratal, kot moji mamici pred dobrim mesecem.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:03:39
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 V vseh štacunah in centrih v LJ je bila čakalna doba za isto opremo 5-7 tednov. Dol sta pa tuš kabini na zalogi, banja bo pa v 10-14 dneh. Pa vse mi bodo do vrat pripeljal. Počas bomo pa najnujnejše le sestavl skupaj. super, samo da poteka po planih in da bosta do prihoda že vseljena! A musaka praviš pa da ti je bolš ratala kot tvoji mamic?! Sigurno si ji "ponesreči" pozabila povedat za kakšno sestavino .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
A ve morate skoz o hrani debatirat Jaz pa lačna ko hudič. Nej gre tale dojenje nekam...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:15:24
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 A ve morate skoz o hrani debatirat Jaz pa lačna ko hudič. Nej gre tale dojenje nekam... A ni to glih najbolj fajn...lohk velik ješ, pa hkrati kuriš kalorije .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:15:30
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla! vidim da je hrana non stop na sporedu je že kaj novega o Aglii - upam da je s štručko v naročju... Držim pesti!!!! uživajte v nogometu...jaz ga gotovo ne bom gledala :)
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:18:05
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Cel čas šopinga mi je razlagal, kako je današnja tekma pomembna in da če bo lahko gledal fuzbal brez da bi jaz težila . Itak da navija za "tvoje" ! Kako podobna situacija... samo jst mam danes čisto zaprt gobček, ker mi je dovolu, da kupim sušilca...se zdrahava okol tega že kako leto!!!
< Sporočilo je popravil mkbk -- 28.4.2010 21:26:46 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: nax05 A ve morate skoz o hrani debatirat Jaz pa lačna ko hudič. Nej gre tale dojenje nekam... A ni to glih najbolj fajn...lohk velik ješ, pa hkrati kuriš kalorije . Nč ni fajn k moraš pa tok pazit pri hrani Kaj misliš, da looh ješ dobre stvari. Jok brate odpade (kje sem pa zdej to najdla - un film To so gadi, se vid, da se mi slabša)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:19:59
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Nč ni fajn k moraš pa tok pazit pri hrani Kaj misliš, da looh ješ dobre stvari. Jok brate odpade (kje sem pa zdej to najdla - un film To so gadi, se vid, da se mi slabša) O šit....a ne smeš jest?! Kaj pa lahko sploh ješ ?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:20:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pa sploh ne mara gledat fuzbala. Tako, da mi je prov fino. Edin nasankam pol k je hokej na vrsti.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:21:02
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Kako podobna situacija... samo jst mam danes čisto zaprt gobček, ker mi je dovolu, da kupim sušilca...se zdrahava okol tega če kako leto!!! za sušilca....jst bi ga tud mela pa ga nimam kam postavt , 2 v 1 pa ne bi mela!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:22:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek O šit....a ne smeš jest?! Kaj pa lahko sploh ješ ? Če mene vprašaš, skor nič. Zato je treba izkoristit nosečnost
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:25:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek za sušilca....jst bi ga tud mela pa ga nimam kam postavt , 2 v 1 pa ne bi mela! Hvala enako. Jaz ga tud nimam kam dat Sam čedlje bolj razmišljam, da bova magar kupila 2 v 1, ker non stop perem in pravijo, da če daš v sušilca ni treba likat. Men gre tole likanje počas na k..., ker je preveč vsega odkar je Tai.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:26:16
|
|
|
|
mkbk
|
MM midva sva šla tud še enkrat v BTC, zaradi buggyboarda in sušilca, tko da sva sušilca zbrala (btw isti je cenejši v BigBangu za skkorwaj 200 eur, kot v merkurju ali harvey normanu). Jst sm čist fertik (ja sm vseen mogla kuhat, ko sem prišla domov) in bolj probam počivat. Sm na hitrco smsnila aglai, pa je rekla, da dons ful ven padajo, pa da ji zaenkrat še ne bojo sprožli, kar je kul. amazonka, sej jst mam rok par dni za krtkovo (ona gre pa lohka že čez 14 dni), pa nimam še skor nič prištimanega ali opranega, razen tisto od prej...pa še tamalga bom v svojo sobico selila, in je treba mal pospravit (do zdaj je bila bolj za razno kramo not dajat)...tko da me že kar stiska, še najbolj me je ša strah,d a me bojo not zadržal k mam 4. maja pregled. Ja moj zdle fuzbal buli in je prav nergal po trgovinah, da sva mogla dirkat ko norca, da sva bla do poldevetih do tekme doma. Sej krti pa zdle tud najbrž nohte grize... Bravo cojkič, že doma Nax a ti ful merkaš kaj poješ zdaj zaradi dojenja<? A ma Tai kaj krčkov?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:27:46
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Kako podobna situacija... samo jst mam danes čisto zaprt gobček, ker mi je dovolu, da kupim sušilca...se zdrahava okol tega če kako leto!!! za sušilca....jst bi ga tud mela pa ga nimam kam postavt , 2 v 1 pa ne bi mela! Sej moj bo v kleti tko da bom trogala cote gore dole, samo boljš k pa nč! Pr men je tud likanje ta glavna fora, pa to,da se mi fulkrat pozimi kake stavri usmradijo že preden se posušijo in je pol to en živ obup. Tko da sm rekla, da zdaj ko bosta dva pamža bo pa še parkrat več robe za polikat in posušit in oprat...ja upam, da ga ne bom za brezveze kupila!
< Sporočilo je popravil mkbk -- 28.4.2010 21:29:59 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
mkbk ja Tai ima ful krče. Obup. Pa sploh nič tazga ne jem
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:41:39
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Sej krti pa zdle tud najbrž nohte grize... Niti ne grizem tok nohtov, kokr se jezim, ker našim nič ne rata!!!! A aglai se pa še nič ne dogaja???? Sm ji poslala sms, da bo vsaj njen seznanjen s stanjem Barce! srake ne kupujte 2 v 1 sušilca, ker ni namenjen temu, da vsakič tud sušiš. Nax - zakaj ni treba likat če daš v sušilca?? Tega pa ne verjamem. Sej je vse zmečkano. Če pa misliš da ne bi likala, ker naj bi to razkužilo, pa jst mislim (po navodilih mam), da se likajo bolj zadeve, ki so nove in ki gredo direkt na kožo otroka, ne pa vsakič. Vsaj jaz ne bom no.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:44:21
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek za sušilca....jst bi ga tud mela pa ga nimam kam postavt , 2 v 1 pa ne bi mela! Hvala enako. Jaz ga tud nimam kam dat Sam čedlje bolj razmišljam, da bova magar kupila 2 v 1, ker non stop perem in pravijo, da če daš v sušilca ni treba likat. Men gre tole likanje počas na k..., ker je preveč vsega odkar je Tai. Ej Nax, da ne boš misnla, da res ni treba nič polikat. Nekatere stvari res ne, nekatere pa še vedno. e pa res, da moraš kupit kar dobrega, da ti cot ne krči. Mkbk sorry, nism skontala da si sam par dni za Krtkovo. Uf, pol morš pa res pripravit Petrca, sej ne bi iz enih počitnc na druge, ampak nimam kej delat doma , na Krk grem k tastu in tašči (jao meni ) sama s tamalima - bolj zarad tega ker imata tam prijatelje in družbo, jaz bom pa najbrž računalnik drgnila - moram do 7 maja še 3 prispevke oddat.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:46:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Nax - zakaj ni treba likat če daš v sušilca?? Tega pa ne verjamem. Sej je vse zmečkano. Če pa misliš da ne bi likala, ker naj bi to razkužilo, pa jst mislim (po navodilih mam), da se likajo bolj zadeve, ki so nove in ki gredo direkt na kožo otroka, ne pa vsakič. Vsaj jaz ne bom no. Ne vem. A ni bila to zadnjič tukaj debata Al je bila pri aprilčicah? Prov spomnim se, da sta Živa in Nataša rekle, da ni treba likat, če imaš sušilca. Ja sej pravijo, da se lika stvari, ki jih daš otroku direkt na kožo, sam kaj pa vem, jaz pol kar vse zlikam. Čeprov sem pri tetra plenicah že mal lena ratala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:46:39
|
|
|
|
amazonka3
|
Sušilc - sem pozabla omenit 2v1 ful obleke uniči, bolj kot navaden. Če imata plac pa lahko tudi postavita enega nad drugega (pralni in sušilec)
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?