|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
28.4.2010 20:34:23   
petrca2507
Moj trenutni dopust je bolj "leteče" sorte, tko da se bolj mal oglašam. Večinoma dan preživim zunaj, na sprehodu s psi in martinčkanju na travniku.

aglaia...držimo pesti, da bo Zoja prizanesljiva in bo hitro zunaj.

krtkova...danes sem za kosilo nardila musako po tvojem receptu. Sem se bala, kaj bo user posted image reku, pa je bil zeloo navdušen in mi dovoli, da še kdaj naredim. Jutri bom pa poskusila recept rezancev z radičem. user posted image

amazonka...ti pa kar z enega dopusta na drugega. Kolk sem ti fouš. Jst sm še jutri doma, pol pa sledi zadnjih 6 dni v službi. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
28.4.2010 20:37:12   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
krtkova...danes sem za kosilo nardila musako po tvojem receptu. Sem se bala, kaj bo user posted image reku, pa je bil zeloo navdušen in mi dovoli, da še kdaj naredim. Jutri bom pa poskusila recept rezancev z radičem. user posted image

joj, me ful veseliuser posted image user posted image  Ker ni vsem všeč cimet v musaki!! NO, jutri radič, pojutrišnjem pa svinjska ribca s slivami. Jst zraven najraje naredim sirove štruklje (kupim pri Pečjaku, ne delam jih sama).

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
28.4.2010 20:42:47   
MaliMišek
In me valda spet samo o hrani user posted image . Sej ni čudno, da sm tako debela user posted image . Pa lačna skoz!

Moj se že pripravlja na fuzbal user posted image , sedi kot da bi ga kdo prilepu na sedežno user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
28.4.2010 20:46:46   
MaliMišek
Krtkova hvala za recept. Bom sigurno v tem tednu naredila pojedino...mnjami...

Petrca
si dubla ploščice?

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
28.4.2010 20:47:16   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Moj se že pripravlja na fuzbal user posted image , sedi kot da bi ga kdo prilepu na sedežno user posted image !

JST TUD!!!user posted image user posted image  forza Barca. Morajo zmagati z 2:0 ali 4:1, če hočejo v finale Lige prvakov. To je zelo pomembna tekma, veš.user posted image  Upam, da tvoj navija za prave.user posted image

Sm pa tud jst "mal" pojedla po tem, ko sem napisala recept. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2805
28.4.2010 20:56:14   
MaliMišek
Cel čas šopinga mi je razlagal, kako je današnja tekma pomembna in da če bo lahko gledal fuzbal brez da bi jaz težila user posted image . Itak da navija za "tvoje" user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
28.4.2010 20:56:51   
petrca2507

Petrca si dubla ploščice?

Ja...ploščice že čakajo na polaganje. user posted image Danes sem pa še v Metliko v Kolpo d.d. klicala in naročila banjo in 2 tuš kabini. V vseh štacunah in centrih v LJ je bila čakalna doba za isto opremo 5-7 tednov. Dol sta pa tuš kabini na zalogi, banja bo pa v 10-14 dneh. Pa vse mi bodo do vrat pripeljal. user posted image
Počas bomo pa najnujnejše le sestavl skupaj. user posted image

krtkova...v petek sem žal že v službi in imam povrh vsega še tadolgo (zadnji dan v mesecu). Tko da bo takrat kakšen golaž in polenta. user posted image Cimeta pa v musaki ni tolk, da bi bil kak slab okus. Nama je blo všeč. Pa se mi zdi, da mi je bolš ratal, kot moji mamici pred dobrim mesecem. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2807
28.4.2010 21:03:39   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

V vseh štacunah in centrih v LJ je bila čakalna doba za isto opremo 5-7 tednov. Dol sta pa tuš kabini na zalogi, banja bo pa v 10-14 dneh. Pa vse mi bodo do vrat pripeljal. user posted image
Počas bomo pa najnujnejše le sestavl skupaj. user posted image

user posted image super, samo da poteka po planih in da bosta do prihoda user posted image že vseljena!

A musaka praviš pa da ti je bolš ratala kot tvoji mamic?! Sigurno si ji "ponesreči" pozabila povedat za kakšno sestavino user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
28.4.2010 21:11:44   
Anonimen
A ve morate skoz o hrani debatiratuser posted image Jaz pa lačna ko hudič. Nej gre tale dojenje nekam...

Neposredna povezava do sporočila: 2809
28.4.2010 21:15:24   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

A ve morate skoz o hrani debatiratuser posted image Jaz pa lačna ko hudič. Nej gre tale dojenje nekam...

A ni to glih najbolj fajn...lohk velik ješ, pa hkrati kuriš kalorije user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
28.4.2010 21:15:30   
anajrim
Ojla!

vidim da je hrana non stop na sporedu

je že kaj novega o Aglii - upam da je s štručko v naročju... Držim pesti!!!!

uživajte v nogometu...jaz ga gotovo ne bom gledala :)

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
28.4.2010 21:18:05   
mkbk

Cel čas šopinga mi je razlagal, kako je današnja tekma pomembna in da če bo lahko gledal fuzbal brez da bi jaz težila user posted image . Itak da navija za "tvoje" user posted image !

Kako podobna situacija... samo jst mam danes čisto zaprt gobček, ker mi je dovolu, da kupim sušilca...se zdrahava okol tega že kako leto!!! user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 28.4.2010 21:26:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 2812
28.4.2010 21:18:16   
Anonimen

A ni to glih najbolj fajn...lohk velik ješ, pa hkrati kuriš kalorije user posted image .

Nč ni fajn k moraš pa tok pazit pri hraniuser posted image Kaj misliš, da looh ješ dobre stvari. Jok brate odpade (kje sem pa zdej to najdlauser posted image - un film To so gadi, se vid, da se mi slabša)

Neposredna povezava do sporočila: 2813
28.4.2010 21:19:59   
MaliMišek

Nč ni fajn k moraš pa tok pazit pri hraniuser posted image Kaj misliš, da looh ješ dobre stvari. Jok brate odpade (kje sem pa zdej to najdlauser posted image - un film To so gadi, se vid, da se mi slabša)

O šit....a ne smeš jest?! Kaj pa lahko sploh ješ user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
28.4.2010 21:20:34   
Anonimen
Moj pa sploh ne mara gledat fuzbala. Tako, da mi je prov fino. Edin nasankam pol k je hokej na vrsti. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
28.4.2010 21:21:02   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Kako podobna situacija... samo jst mam danes čisto zaprt gobček, ker mi je dovolu, da kupim sušilca...se zdrahava okol tega če kako leto!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image za sušilca....jst bi ga tud mela pa ga nimam kam postavt user posted image , 2 v 1 pa ne bi mela!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
28.4.2010 21:22:33   
Anonimen
O šit....a ne smeš jest?! Kaj pa lahko sploh ješ user posted image ?

Če mene vprašaš, skor nič. Zato je treba izkoristit nosečnostuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2817
28.4.2010 21:25:41   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image za sušilca....jst bi ga tud mela pa ga nimam kam postavt user posted image , 2 v 1 pa ne bi mela!

Hvala enako. Jaz ga tud nimam kam datuser posted image Sam čedlje bolj razmišljam, da bova magar kupila 2 v 1, ker non stop perem in pravijo, da če daš v sušilca ni treba likat. Men gre tole likanje počas na k..., ker je preveč vsega odkar je Tai.

Neposredna povezava do sporočila: 2818
28.4.2010 21:26:16   
mkbk
MM midva sva šla tud še enkrat v BTC, zaradi buggyboarda in sušilca, tko da sva sušilca zbrala (btw isti je cenejši v BigBangu za skkorwaj 200 eur, kot v merkurju ali harvey normanu).

Jst sm čist fertik (ja sm vseen mogla kuhat, ko sem prišla domov) in bolj probam počivat. Sm na hitrco smsnila aglai, pa je rekla, da dons ful ven padajo, pa da ji zaenkrat še ne bojo sprožli, kar je kul. user posted image

amazonka, sej jst mam rok par dni za krtkovo (ona gre pa lohka že čez 14 dni), pa nimam še skor nič prištimanega ali opranega, razen tisto od prej...pa še tamalga bom v svojo sobico selila, in je treba mal pospravit (do zdaj je bila bolj za razno kramo not dajat)...tko da me že kar stiska, še najbolj me je ša strah,d a me bojo not zadržal k mam 4. maja user posted image pregled.

Ja moj zdle fuzbal buli in je prav nergal po trgovinah, da sva mogla dirkat ko norca, da sva bla do poldevetih do tekme doma. Sej krti pa zdle tud najbrž nohte grize...user posted image

Bravo cojkič, že domauser posted image

Nax a ti ful merkaš kaj poješ zdaj zaradi dojenja<? A ma Tai kaj krčkov?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
28.4.2010 21:27:46   
mkbk

Kako podobna situacija... samo jst mam danes čisto zaprt gobček, ker mi je dovolu, da kupim sušilca...se zdrahava okol tega če kako leto!!! user posted image

Sej moj bo v kleti tko da bom trogala cote gore dole, samo boljš k pa nč!

Pr men je tud likanje ta glavna fora, pa to,da se mi fulkrat pozimi kake stavri usmradijo že preden se posušijo in je pol to en živ obup. Tko da sm rekla, da zdaj ko bosta dva pamžauser posted image bo pa še parkrat več robe za polikat in posušit in oprat...ja upam, da ga ne bom za brezveze kupila!

< Sporočilo je popravil mkbk -- 28.4.2010 21:29:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 2820
28.4.2010 21:35:38   
Anonimen
mkbk ja Tai ima ful krče. Obup. Pa sploh nič tazga ne jemuser posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.4.2010 21:41:39   
krtkova

Sej krti pa zdle tud najbrž nohte grize...user posted image

Niti ne grizem tok nohtov, kokr se jezim, ker našim nič ne rata!!!!

A aglai se pa še nič ne dogaja???? Sm ji poslala sms, da bo vsaj njen seznanjen s stanjem Barce!user posted image user posted image

srake ne kupujte 2 v 1 sušilca, ker ni namenjen temu, da vsakič tud sušiš.

Nax - zakaj ni treba likat če daš v sušilca?? Tega pa ne verjamem. user posted image Sej je vse zmečkano. Če pa misliš da ne bi likala, ker naj bi to razkužilo, pa jst mislim (po navodilih mam), da se likajo bolj zadeve, ki so nove in ki gredo direkt na kožo otroka, ne pa vsakič. Vsaj jaz ne bom no.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.4.2010 21:44:21   
amazonka3

Hvala enako. Jaz ga tud nimam kam datuser posted image Sam čedlje bolj razmišljam, da bova magar kupila 2 v 1, ker non stop perem in pravijo, da če daš v sušilca ni treba likat. Men gre tole likanje počas na k..., ker je preveč vsega odkar je Tai.

Ej Nax, da ne boš misnla, da res ni treba nič polikat. Nekatere stvari res ne, nekatere pa še vedno. e pa res, da moraš kupit kar dobrega, da ti cot ne krči.

Mkbk sorry, nism skontala da si sam par dni za Krtkovo. Uf, pol morš pa res pripravituser posted image

Petrca, sej ne bi iz enih počitnc na druge, ampak nimam kej delat domauser posted image , na Krk grem k tastu in tašči (jao meniuser posted image ) sama s tamalima - bolj zarad tega ker imata tam prijatelje in družbo, jaz bom pa najbrž računalnik drgnila - moram do 7 maja še 3 prispevke oddat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.4.2010 21:46:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Nax - zakaj ni treba likat če daš v sušilca?? Tega pa ne verjamem. user posted image Sej je vse zmečkano. Če pa misliš da ne bi likala, ker naj bi to razkužilo, pa jst mislim (po navodilih mam), da se likajo bolj zadeve, ki so nove in ki gredo direkt na kožo otroka, ne pa vsakič. Vsaj jaz ne bom no.

Ne vem. A ni bila to zadnjič tukaj debatauser posted image Al je bila pri aprilčicah? Prov spomnim se, da sta Živa in Nataša rekle, da ni treba likat, če imaš sušilca. Ja sej pravijo, da se lika stvari, ki jih daš otroku direkt na kožo, sam kaj pa vem, jaz pol kar vse zlikam. Čeprov sem pri tetra plenicah že mal lena ratala.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.4.2010 21:46:39   
amazonka3
Sušilc - sem pozabla omenit 2v1 ful obleke uniči, bolj kot navaden. Če imata plac pa lahko tudi postavita enega nad drugega (pralni in sušilec)

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?