|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
27.4.2010 23:29:24   
mkbk
MM :Mah jst sm taka rit, da me je vsega strah, od poroda do naprej, kako bo ko ne bomo spet spal, pa da bo filip skoz bolan in bo malo nalezu, sej pravim, PSIHA mi dela k zdaj ko ni tamalega mam cajt razmišlat, pa to men glih ne dene dobr...morm zdle ven dat, da bom jutr kul.ž

A krtkova je pa resno jo spat ucvrla, ja pol pa lahko nočko krti, pa lepe sanje, pa da čimveč v kosu oddrnjohaš!!!!

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
27.4.2010 23:38:56   
MaliMišek
Jst tud mislm da je šla Krtkova spat, upam da čez pol ure ne priraca nazaj na rr user posted image .

Vem kako je to, ko imaš preveč časa za razmišljanje, jaz ga trenutno usmerjam v to, da potem najedam mojemu user posted image , v smislu da še nimava nič pripravljen, pa da sem za vse sama user posted image . Pa itak da nisem!!! Ampak sem par dni taka tečkasta in samo iščem, da lahko težim user posted image .
Kar se pa tvoje situacije tiče,  boš pa vse popedenala tako kot je treba. Ne skrbi user posted image user posted image !

Uf...super stroj je opral user posted image ...zdej moram samo še do kopalnice priracat...sem danes očitno pretiravala in komaj premaknem noge, imam občutek kot da bom glih kar razpadla user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
27.4.2010 23:50:37   
MaliMišek
Perilo obešeno, zdaj grem pa tudi jaz pančkat user posted image ! Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 2778
27.4.2010 23:55:09   
mkbk
Nočko no,...men se pa ful ne da it spat...zdle trnutno gledam na netu, kaj se mi bolj splača kupit sling/štorkljo ali kenguru...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2779
28.4.2010 1:50:39   
krtkova
ah, kaj naj rečem........ali to sploh še potrebuje komentar??user posted image user posted image  Jst sm spet sred noči tukaj...sama...user posted image user posted image

mm in mkbk - vidim, da sta imeli zanimivo debato o strahovih, bomo še kakšno ob kavi rekle na to temo. Pa o nerazumevajočih dedcih..... ah, to bomo opravljale.....user posted image user posted image

mene pa dons tko bolijo vse kosti okol in okol Ivanke, da me je to zbudilo. Celotno medenico čutim!!user posted image user posted image  Ta simfiza je eno navadno sr.... In se zelo bojim, kako bo šele PO porodu, saj se med porodom še bolj razštela....

ah,....ne vem če je pametno, da jaz ne morem spati, ker potem najdem še več strahov in paranoj.

a veste kaj sm sanjala od pol 12h do zdejle (ker mal sm pa vendarle že zakinkalauser posted image ): tlačila me je nočna mora, kater kompletek za odhod iz P.user posted image user posted image  Kr neki noooooooooooooooooo. Pa k sva se že zmenla, kjer bo. Ne,jst pol ful sanjat in to kr neki.user posted image  Kje so časi k sm sanjala kakšne ljubimce al pa kakšna eksotična potovanja, al pa....no, karkoli pametnejšega al pa vsaj bolj zanimivega za pripovedovati drugi dan..user posted image user posted image

Aglaia mi je sicer dala za take neprespane noči CD s fulll igrc, sam se bojim, da pol pa res ne bom šla več nazaj v posteljo.user posted image user posted image  Vseeno hvala, aglaia!! VSe bo še prav prišlo!!user posted image

Jutri bom pa cel dan pela:

Vse skrbi so zdaj odveč
Aglaia s tabo smo
ne boj se nič več!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
28.4.2010 8:32:19   
mkbk
Jst pa zjutri ne morm potegnt... ne vem kaj mi jeuser posted image ...včasih to ni bil problem, zdle sm pa že od pol osmih, pa sm šla ob enih spat! SUCKS. Pa zdej k ni Filipa, sm se celo noč neki zbujala, pa zjutri ful premetavala, moj je pa tud celo noč sopel user posted image

Drugače pa moja nazadnja mora ene par dni nazaj...da sm nekak pogruntala, da je imel moj odkar sem noseča 80 ljubic...user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
28.4.2010 8:54:46   
mkbk
2. runda se pere!

p.s. Zaposlim likarco!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
28.4.2010 9:18:05   
MaliMišek
Jutro srakice!

A dons pa nikjer nobene, samo midve z mkbk.

Jaz sem pa ravno prejle našla likalnik doma user posted image , sem se že bala, da si ga bom mogla sposodit al pa kupit novega user posted image . Mkbk ti si pa ful pridna user posted image .......za likarico se pa vseeno ne javljam user posted image .....imam že svojega vrh glave user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
28.4.2010 9:51:35   
petrca2507
Dobro jutro

Jst sm imela tud bolj spanje na obroke. Ponoč sem se skoraj na 2 uri zbujala. Potem sem ob 6.30 kr vstala in šla s psi na daljpi sprehod. Ko sem prišla nazaj sem se mal ulegla in do 9h zaspala. Zdej pa čakam, da me pride oči iskat in greva po ploščice.

MM...če boš še kdaj rabila likalnik, prej sporoč, pa ti zrihtamo kakšnega. Moj ima v službi zalogo določenih gospodinjskih aparatov. Tko da žal jst nimam nobenga izgovora, da mi kej manjka al pa da nimam. user posted image Mi vse takoj zrihta.

krtkova...mene tud tale simfiza skrbi. Zdej vsaj poskušam odmislit, kako bo po porodu zgledal. Morm pa kolegu spet mal zatežit, kaj je s poročilom glede tega.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2784
28.4.2010 11:58:43   
Anonimen
Hej punce.

Jaz se cisto cisto pocasi odpravljam proti P. Po moje bova sla okoli 2, da bo nova izmena pa da bova imela kje za parkirati. Me pa res stiska danes drugace, kot me je kadarkoli. Tak smesen feeling. Ampak nic bolec. Bomo videli. Mogoce pa tudi mene caka en tak easy porod kot sta ga imele Marjana in Cojka. Razen, ce sta onidve vso sreco pri porodih ljubljancakam pobrale. Potem smo pa vse v pi**** user posted image

Torej, vi kar ponavljajte svojo mantro!! Dokler ne dobite smsa s pravo lunco in punco user posted image user posted image

Pa lepo nakupujte danes. Ce vas karkoli tolazi, se vam lahko zgodi to kar se je meni, da sem danes ze 7 dan cez rok pa se nic silnega ne dogaja. Torej imate se vec kot en mesec casa za nakupe, torbo in priprave. Jaz sem pa ugotovila, da se nic vec ne spomnim kako se diha med popadki. No, mogoce pa to naravno pride. Nase prednice na njivah ziher niso predihavale po pasje user posted image

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
28.4.2010 12:01:49   
anajrim
Aglaia - nič bat ne bom se preselila sem...je pa res da vikend pa vsekakor enkrat bo...ko bo dovolj denarja... držim pesti danes... na srečanje pa upam da enkrat res uspem, če ne v enem kosu pa v dveh...hahahah
Uživajte!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
28.4.2010 16:04:45   
mkbk
Mislm, tle gor pa dogaja.... mogoče je pa Aglaia že rodila, pa js še ne vem k nimam njenga mobija....

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
28.4.2010 16:26:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Mislm, tle gor pa dogaja.... mogoče je pa Aglaia že rodila, pa js še ne vem k nimam njenga mobija....

Haha, nisem. Sori. V bistvu sem se vedno doma. Zdaj greva pocasi. Moz se tusira. Ne vprasaj me zakaj user posted image
Krti ima moj telefon. Poslji mi sms, da bom mela se tvojega. Pa danes ne peglaj ampak drzi pesti!!

Se se kaj javim. user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
28.4.2010 17:03:23   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Haha, nisem. Sori. V bistvu sem se vedno doma. Zdaj greva pocasi. Moz se tusira. Ne vprasaj me zakaj user posted image
Krti ima moj telefon. Poslji mi sms, da bom mela se tvojega. Pa danes ne peglaj ampak drzi pesti!!

Se se kaj javim. user posted image user posted image

Aglaia
jaz tudi držim pesti!!!! Komaj čakam tvoje sporočilo user posted image (ozrimma me bo obvestila Krtkova, ker tudi nimam tvojega mobija  user posted image )!

No evo jaz sem tudi nazaj user posted image , sva šla z mojim po kozmetiko in še zadnje nakupe. Zdaj mislim da imam res vse...no razen mrežastih gat user posted image , ker nisem bila več v stanju priracat do lekarne user posted image . Zdaj me čaka pa pranje in likanje user posted image .

Grem zdaj malo počivat, ker dobimo baje danes obiske...za čez noč user posted image !

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 28.4.2010 17:12:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
28.4.2010 17:35:15   
mkbk
Jst sm mrežaste gate na 2 koncih iskala na konc sm mogla pa v Sanoloabor... majo pa dve vrsti, sm vzela vsake po nekaj, k se spomnem, da so ene tiščale...pa niso glih one sizeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2790
28.4.2010 18:01:29   
MaliMišek
A zdej pa še Sanolabor user posted image . A oboje si tam kupila? Jaz bom itak vzela 3XL user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
28.4.2010 18:50:01   
krtkova
jst tud iz kosila in knjižnice.

jst sm mrežaste gate kupila v lekarni, sem pa (optimistično?) vzela M. Hmuser posted image user posted image

sm tud že mal spakirala za jutri za na morje.

aglai že poslala vzpodbudni sms, kajti končno gre zdaj zares. Zoja - bodi nežna in prijazna do mami in lepo, hitro in neboleče prilezi ven.user posted image user posted image

mkbk in MM - jutri napademo Rudnik? Nujno rabim štumfe in hlače.user posted image user posted image  Pa mal prej se dobimo kot danes, OK? Sej vem, da sm jst tista, ki je zjutraj ni, obljubim, da bom jutri prej med budnimi.

MM a zdej maš vse? Super. Ha ha, zdej pa likanje. Dej vsak dan malo, ne pretiravaj. Pa sede likaj!!!

drugače pa, da ne pozabite srake. Nocoj: FORZA BARCA!!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2792
28.4.2010 19:08:29   
amazonka3
Uf prjatlce srake, vidim da je tu gori kar zatišje.

Živauser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!

No, danes upam, da bomo ploskali še Aglai - Krtkova, saj boš sporočila, ne?
Vidim, da si ful boga, matr, a res nič ne pomaga. Vidš, jaz sem imela 3x srečo, nikoli nič bolelo. Se mi kar smiliš. No, vsaj na morju uživaj, vreme bo definitivno lepo.

mkbk
, kaj pa je s teboj, kaj te tako preganja? A imaš kak datum napovedan, da tko hitiš??? Sej vem, da si rekla, da ti grozi prezgodnji, ampak kdaj naj bi pa to bilo??? A tamal je že kaj boljš zdaj?

MM, upam, da nisi šla na dieto, ne poslušaj ti teh bab. A veš, da sem študirala, pa vbistvu vidve s Krkovo gresta lahko teoretično čez 14 dni rodit. Matr, gre cajt okol. Ampak na tortice še moramo it, a ne.

No, jaz sem komaj preživela tole vožnjo - v Rim smo se vozili 11 uruser posted image user posted image , danes nazaj 8,5. Tam je bilo super, ta starejša se je kar zabavala, ta mlajša pa je tudi zdržala. Smo dva dni hodili po Rimu po 7 ur peške, en dan smo šli na sredozemsko morje, en dan pa (ker je bil dež) v shoping. No, vsaj user posted image sem se naužila. Skratka, bilo je lepo. Jutri popoldne pa gremo na Krk.

Evo in zato upam, da naša Aglaia danes spozna svojo štručko. Da bom ploskala.

Uživajte, se beremo.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
28.4.2010 19:30:36   
Anonimen
Hvala za čestitke za Taiauser posted image

Jaz tud nimam od Aglaie številke, tako, da krtkova prosim, da napišeš, ko bo rodila in če mi boš pol še na zs al pa mobi poslala njeno št.

A ste se našopingirale?

Neposredna povezava do sporočila: 2794
28.4.2010 19:35:43   
MaliMišek
Go Aglaia...joj jst ful držim pesti, da bo šlo vse tipitopi user posted image . Krtkova ti pa takoj sporoči ko bo kaj novega!!!

Jutri....se zna zgodit, da ne bom mogla z vama user posted image . Čakam namreč obiske, ki bodo tudi prespali (so rekli da pridejo ob 18h, pa jih še ni user posted image ) in moram vprašat kakšni so kaj plani za jutri....vama še sporočim!!!

Ja zdaj imam načeloma vse (no razen seksi gatk), zdej pa akcija pranja in likanja user posted image .

Mkbk
sta že uredila sobico?

Amazonka itak da nisem šla na dieto!!! Naj me pustijo še teh par tednov pri miru pa bo...sicer pa imam samo še en pregled do konca user posted image

Krtkova
, če boš utegnila še pred tvojim dopustom....bi nama z mkbk poslala natančna navodila za tvojo včerajšnjo pojedino? Katero knjigo si si pa izposodila v knjižnici?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
28.4.2010 19:37:33   
MaliMišek
Hej nax kje si se pa ti zgubila.....sta bila s Taičkom kaj zunaj? A je kej novega o Cojki?

Šoping....mene vse boli......sem 2x prehodila BTC user posted image (enkrat s srakama, drugič pa z user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
28.4.2010 19:49:35   
Anonimen
MM ja danes sva bila cel dan zunaj s Taiem. Tok je bilo lušno k je bil tak sonček. Cojka je šla danes domov, me je dopoldne klicala. Zdej pa verjetno uživajo v trojeuser posted image

Ste kej pametnega kupile?

Neposredna povezava do sporočila: 2797
28.4.2010 19:55:53   
MaliMišek
user posted image user posted image danes je bil res lep in topel dan!!!

Šoping je bil predvsem uspešen za mkbk user posted image , jaz sem samo firbcala in nabirala informacije, ker sva popoldne šla z user posted image še po stvari, ki so nama manjkale (predvsem za nego).....vse ostalo za prvo silo imam in bom dokupovala po potrebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
28.4.2010 20:07:41   
tanika1
hej!
no tudi jaz sem nazaj.S Petrom sva v ponedeljek prišla iz porodnišnice. Oba sva dobro, samo mene še zelo bolijo šivi, tako da še malo bolj počivam. Z dojenjem sva imela na začetku kar precej težav, ker mi je vedno zaspal, pa ga sploh nu bilo mogočr zbudit. zdaj je iz dneva v dan boljše, občasno pa še uporabumo črpalko.

Za nazaj vas nisem brala, tako da čestitam vsem, ki ste medtem postale mamice, in srečno tiste, ki še čakate. Porodno zgodbo pa vam zaupam kdaj drugič, ko bom lažje sedela.

Neposredna povezava do sporočila: 2799
28.4.2010 20:27:08   
krtkova
Svinjska ribca s slivami

-200g sliv brez koščic (suhih)
-svinjska ribca, v katero naj ti mesar (al pa sama) naredi luknjo
- sol, poper, provansalske začimbe
- maslo
- 3 jedilne žlice olja (še nikol ga nism merila)

omaka:
- 1/4 l belega vina (jst ga včeri nism mela in sm kapnila mičkeno vinskega kisa - učinek isti)
- 0.2 dcl sladke smetane
- ščepec soli
- sladkor (jst dam ene 3-4 žličke)

Ribco zveži pred polnitvijo s slivami in maslom - na vsako slivo za mini noht velik košček masla (jaz ribce ne zvežem, ker nimam štrika, jo na koncu kr ma z zobotrebci skupi spnem, tam kjer se naredi luknja pri filanju s slivami).

Natreš jo s soljo, poprom in provansalskimi začimbami.

Polieš z vrelim oljem in popečeš na vseh koncih (jst jo kr v ponvi).

Medtem segrejem pečico na 200 stopinj in mam pekač že notr, da je topel. Potem dam ribco vanj in polijem z omako (zmešaš pač vse tisto kar je zgoraj našteto).

Potem pečem 1 uro in 15 min, pokrito s folijo. Vmes skoz polivam ribco s to omako v kateri se peče.

Potem pa še 10 min pečem brez folije.

opomba; včeri sm pekla sam 3/4 ure pa je bilo tud super!!

Upam, da vam bo všeč.

-----------------------------------------------
MM - za jutri ni panike, te zjutraj pokličem al pa sms-am pa boš sporočila. Sej jst bom itak zadevo zlo na hitro uredila. Ne bom imela časa prov bluzit.

Knjige - kaj pa vem, kaj sm si vzela, kar je imelo lepe platnice in zanimiv naslov. Ena vem, da je od agathe christie. Je pa že vse v avtu tko, da ti ne morem povedati naslovov.

Bom imela ponoč prižgan telefon, da vam ažurno sporočim za aglaio!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?