marjanaj
|
Evo mene! Dobrodošle nove ! živa hura za novega sončka! Pa imamo še enega srakoperčka... aglaia joj sej sploh ne vem kaj naj rečem. Čist te štekam, sej veš: "I feel you" ali kako bi že to sluzasto po ameriško rekli tam čez lužo. In potem ti rečeš: "Ne pa ne, ker je tvoj padu ven en teden prej pa še to čist prehitr!" Pa mogoče imaš prav, kaj pa vem... Lej no mene, jest se kar namesto tebe sama s sabo pogovarjam. No ja, očitno mi gre res na slabše... nax jeeeeeeeeej hura za 2 meseca! Nič bat, vstrajno lezemo za tabo krti joj men se full smiliš s temi bolečinami. In ti petrca tudi. Nosečnost naj bi bila lepa zadeva, ok pustimo tiste slabosti in otekanje na koncu, ampak, da imaš take težave tam spodaj, pa res ni cool otekanje tko kot je šla voda notri, bo morala tudi ven! Nič bat. Sej se spomnite mene, koliko sem imela zatečene gležnje in roke, itd... No in kako je šlo ven? Po porodu sem švicala kot nora! Pa ne mislim tako malo da se rahlo potiš, ah kje pa! Smrdela sem kot vol. Pol urce po tem, ko sem bila pod tušem, sama sebe nisem mogla več prenašat. Bljak . No, pa je tudi to minilo po 14 dneh. Zdaj je ok. Ker jaz redko kdaj sploh švicnem, potem pa takole. Je pa res tako, kot je rekla neka_noč, tudi jaz še zdaj čutim mravljince v prstih in dlaneh. Sploh v desni roki, ki je bila že med nosečnostjo boga. loona jaz sem bila noseča dobre 3 mesece, torej v 4. mesecu, pa sem šla za dva tedna v Malezijo. Pa moram reči, da bi mi bilo ful žal, če bi potovanje odpovedala. Nax je imela res smolo v Mehiki in jo čisto razumem. Načeloma je tako, da prve tri mesece in zadnje tri mesece ni priporočljivo potovati. Prve 3 mesece zato, ker je pač možnost za splav toliko večja, zadnje 3 mesece pa zato, da če pride do prezgodnjega poroda, da imaš primerno oskrbo. Vsekakor pa je vedno odvisno od tega, kako se počutiš. joj, jutri gre pa moj dragi nazaj v službo in kako bom jaz vse to sfolgala?! No ja, res je, da bo mali star ze 20 dni, pa vseeno. Faaaaak, zmešalo se mi bo....
|