amazonka3
|
Uf prjatlce srake, vidim da je tu gori kar zatišje. Živa čestitke! No, danes upam, da bomo ploskali še Aglai - Krtkova, saj boš sporočila, ne? Vidim, da si ful boga, matr, a res nič ne pomaga. Vidš, jaz sem imela 3x srečo, nikoli nič bolelo. Se mi kar smiliš. No, vsaj na morju uživaj, vreme bo definitivno lepo. mkbk, kaj pa je s teboj, kaj te tako preganja? A imaš kak datum napovedan, da tko hitiš??? Sej vem, da si rekla, da ti grozi prezgodnji, ampak kdaj naj bi pa to bilo??? A tamal je že kaj boljš zdaj? MM, upam, da nisi šla na dieto, ne poslušaj ti teh bab. A veš, da sem študirala, pa vbistvu vidve s Krkovo gresta lahko teoretično čez 14 dni rodit. Matr, gre cajt okol. Ampak na tortice še moramo it, a ne. No, jaz sem komaj preživela tole vožnjo - v Rim smo se vozili 11 ur , danes nazaj 8,5. Tam je bilo super, ta starejša se je kar zabavala, ta mlajša pa je tudi zdržala. Smo dva dni hodili po Rimu po 7 ur peške, en dan smo šli na sredozemsko morje, en dan pa (ker je bil dež) v shoping. No, vsaj sem se naužila. Skratka, bilo je lepo. Jutri popoldne pa gremo na Krk. Evo in zato upam, da naša Aglaia danes spozna svojo štručko. Da bom ploskala. Uživajte, se beremo.
|